Kazes da je spor igrac koji jedini u nasoj ekipi trci po citavom terenu.koliko puta si obratio parnju na kerlu u protivnickom petercu da suta glavom i vec u sljedecem napadu,protivnickom napadacu uzima loptu pred nasim golom. Definitivno u zadnjim tekmama jedan od nasih najboljih igraca uz adila koji se bori ali nema podrsku zebe od ranije. po meni zeba mora ponovo u sredinu,vasilic umjesto bogija ili cutuk.nakon diskus hernije kako sam cuo,bogi nije isti igrac vise ili od derbija. bekric mora igrati sa zebom u kombinaciji. kad vec svi pisu neka svoja vidjenja,ev da se i ja malo napravim strucnjakpinki je napisao/la:Spor je za veznjaka, bar po meniipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
---------------------antolovic--------------------
b.colic----vasilic----kerla----cutuk----kvesic
bekric----------------zeba--------------brkovic
-------selimovic----------------------------------
--------------------------adilovic-----------------
s tim da kerla igra nieminu poziciju,cutuk je ionako ljevak,a vasilic je po meni u ovom trenutku bolji od bogija i extra je citavu sezonu funkcionisao u kombinaciji sa b.colicem. eventualne rotacije po formaciji su bekric,zeba i brkovic. i eto nama da zaigramo bez svrake i jamaka.

od svih ovih igraca ni kod jednoga ne bi strepio kad dobije loptu vise nego kod svrake i jamaka
ovo je neko moje misljenje s obzirom na trenutnu situaciju i spremu igraca. bitno je da zeba pokaze sta zna,bekric se vec uklopio,a ekipa se pravi oko najboljih igraca,a ne najbolji igraci oko ekipe po potrebi
p.s.-kerla bi imao vise slobode u napadu,kod centarsuteva,a cutuk za ono malo sto je igrao,bar ja mu nisam vidio nekih gresaka.vasilic takodjer