FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nece vise nikako sarajevo prenositi bez obzira gdje igra, a stvarno su stoka ovi nasi klubovi, i borac je bezze zabranioyork je napisao/la:i zna li se hoce li biti prenosa široki-sarajevo, derbi kola?
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ma ja sam se stalno pitao sta li je sa njim, znam da je otisao za iran, ali je igra srcem za nas kao i vule, a igraju za bordo dres srcem ovi iz borcajohnnyHZ je napisao/la:maca je imao tesku povredu u iranu cini mi se dok je igrao...i zavrsio je karijeru....jbg......po meni medju 3 najbolja igraca sarajeva poslije rata....stata za onakvog igraca...IGRACINU....al et....bitno je da se NIKO OD NASIH uhljupa iz uprave nije sjetio covjeka....da ga zovne da mu ponudi posao ....il nesto...jok...treba sumanu ionako je ko svinja...dabogda mu holesterol hebo znanje.....i njemu i ostalima zelim sto brzu i sto tezu smrt....crknite
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:maca je imao tesku povredu u iranu cini mi se dok je igrao...i zavrsio je karijeru....jbg......po meni medju 3 najbolja igraca sarajeva poslije rata....stata za onakvog igraca...IGRACINU....al et....bitno je da se NIKO OD NASIH uhljupa iz uprave nije sjetio covjeka....da ga zovne da mu ponudi posao ....il nesto...jok...treba sumanu ionako je ko svinja...dabogda mu holesterol hebo znanje.....i njemu i ostalima zelim sto brzu i sto tezu smrt....crknite
kako će sjetit da ga zovnu kad ni ne znaju ko je on

jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Maca je ako ne najbolji onda jedan od najboljih igraca koji su igrali kod nas u PL.Decko je nakon okoncanja karijere se posvetio fakultetu u banja luci,a da nasi konji iz uprave se nisu udostojili ni da ga kontaktiraju pa i stave mu svoje usluge na raspolaganje.Al jok njih to ne zanima.johnnyHZ je napisao/la:maca je imao tesku povredu u iranu cini mi se dok je igrao...i zavrsio je karijeru....jbg......po meni medju 3 najbolja igraca sarajeva poslije rata....stata za onakvog igraca...IGRACINU....al et....bitno je da se NIKO OD NASIH uhljupa iz uprave nije sjetio covjeka....da ga zovne da mu ponudi posao ....il nesto...jok...treba sumanu ionako je ko svinja...dabogda mu holesterol hebo znanje.....i njemu i ostalima zelim sto brzu i sto tezu smrt....crknite
I Grujic je isto odigrao onako kako treba kao i Maksim.Stvarno ko god je iz Borca bio dosao u Sarajevu je odigrao kao ,,pisca,,Da nije uprave onakve sad bi i Bilbija bio kaparisan,naravno samo mu zdravlja pozeliti a ovima iz uprave tesku i neizljecivu bolestirfan41 je napisao/la:ma ja sam se stalno pitao sta li je sa njim, znam da je otisao za iran, ali je igra srcem za nas kao i vule, a igraju za bordo dres srcem ovi iz borcajohnnyHZ je napisao/la:maca je imao tesku povredu u iranu cini mi se dok je igrao...i zavrsio je karijeru....jbg......po meni medju 3 najbolja igraca sarajeva poslije rata....stata za onakvog igraca...IGRACINU....al et....bitno je da se NIKO OD NASIH uhljupa iz uprave nije sjetio covjeka....da ga zovne da mu ponudi posao ....il nesto...jok...treba sumanu ionako je ko svinja...dabogda mu holesterol hebo znanje.....i njemu i ostalima zelim sto brzu i sto tezu smrt....crknite

-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:

Sarajevo već u srijedu igra Kup utakmicu sa Zrinjskim a ono što brine Janjoša su povrede Džakmića, Torlaka, Ihtijarevića i od ranije Hadžića i Hamzagića. Za sada još nije poznato hoće li i ko biti sprema za Kup.ultra@rajvosa je napisao/la:Raja zna li ko sta je sa torlakom i ihtijarevicem,jesul teze ozlijedjeni,nadam se da nisu,pogotovo torlak...
sa fcsarajevo.ba
za divno cudno poceli su uredjivati ovu stranicu
ja navij'o sam za vas!
-
Hordasi moji uzivajte !

-
slab vam saban !

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Respektiva je napisao/la:Ljubomorni parite oci !
Hordasi moji uzivajte !
drugo poluvrijeme je prejako bilo
-
Al nemozete u tome je fazon ...
@Mirza
ma grmilo brate

Samo se pjevalo protiv uprave !
Sarajevo - Zrinjski Kup BiH 18:30 h
Svi u srijedu na sjever !
UPRAVA ZDRA`O !
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Sve sto VRIJEDI je na SJEVERU.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.Mirza_Hordas je napisao/la:Respektiva je napisao/la:Ljubomorni parite oci !
Hordasi moji uzivajte !
drugo poluvrijeme je prejako bilo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, BeYaZ, boki86, budzak, casual033, Cautinho, chamberlain24, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, mercurial, mikimaus, MisterGuardiola, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Proximic, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 693 gosta.