FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fidelito
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fidelito » 06 avg 2012, 11:09

Utakmica će vjerovatno biti odigrana u 21h,zbog iftara,ne vidim zašto bi ta utakmica bila ranije odigrana jer bi sigurno bila manja posjeta na stadionu...
Klub je poslao dopis NFSBIH za promjenu satnice iz tog razloga.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 06 avg 2012, 11:14

pinki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
pinki je napisao/la:Haha za ne povjerovati čime se služe ovi maleni :D

Nego možda bi Brković mogao od početka protiv Borca?
Ima li neko info kad je i u koliko tačno utakmica?
Nedjelja 19:45. Pa fakat vi jos ne vjerujete ovom portalu, ne znam sta vam je ;)
Ne vjerujem sam sebi više moj Aco :D
Brkovic nije igrao zbog 3 zuta kartona. Od iduce utakmice bi ga trebali vidjeti na djelu.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 avg 2012, 11:25

[youtube][/youtube]
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 06 avg 2012, 11:26

pozdrav svima , vec dugo pratim ovu temu i nisam zelio da se prijavljujem , ali nakon sto sam procitao ove stranice posle utakmice sa travnikom inat me natjerao da se i ja prikljucim :) jednostavno ne mogu da vjerujem kolki pesimizam i nezadovljstvo vlada , pa ljudi uzeli smo bod na mozda najtezem gostovanju bez obzira kako smo igrali , prosle godine smo sve zive rekorde nabili i izgubili u travniku koji nikad nije bio neka sila u PL . najsmjesnije mi je kad cujem ove kritike na sefov racun , mi da nemamo sefa slavili bi ovaj bod juce ko pobjedu , a luksuz je biti pomalo nezadovoljan ... mene jedino brine losa igra zebe i nadam se da ce i to doci na svoje , a tek sad se vidi nedostatak nyeme sto je po meni mozda najveci problem , zeba nema vise prostor za neke inivudualne akcije jer prilikm gubika lopte nyema je uvjek bio iza njega da je pokupi ili napravi faul , takodje je iznosio lopte do sredine terena sto sada cine bogicevic i kerla a o defanzivi da ne pricam svi znamo da je bio zvjer , ali opet kazem najjaci smo i svjesni smo toga , samo da ne podlegnemo pristisku jer nas gledam sad kao npr. bayern u njemackoj kada ostanemo bez trofeja to je kao neko iznenadjenje , sacekajmo utakmicu protiv bojca onda cemo moci vrsiti dublje analize :D
ne brini mama sve je uredu

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:06

Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

Po mom skromnom misljenju postavio bi ovu postavu

------------------------Antolovic---------------------------

B.Colic----------Kerla----------Bogicevic----------Kvesic

---------------------Zolotic/Svraka------------------------

----Brkovic--------------Bekric-----------------Zeba------

-------------------Selimovic--------------------------------
-----------------------------------Adilovic------------------

S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 12:13

tm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje :D :D
Brkovic je lijevak :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:16

ma Jamak igra 100% jer nemamo defanzivaca u sredini a i sa njim je to upitno.
Fali nam taj zadnji vezni destruktivac (Nyema)
Mene iskreno je Svraka totalno razočarao i pristupom i zalaganjem u ovih nekoliko utakmica...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:17

Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:20

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

Ma to je nas Messi, moye i jedna i druga :D :D :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:24

pile87 je napisao/la:

----Selimovic--------------Bekric-----------------Zeba------

---------------------------------------Brkovic---------------
-------------------Adilovic----------------------------------

Evo malo rotacije za pileta :D :D

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:25

ipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Spor je za veznjaka, bar po meni

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 avg 2012, 12:31

ipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
A ko ce ti ga znat. Jedino sef. Kako je Nyemu prebacio u zadnjeg veznog i lik posto jedan od najboljih igraca.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:34

Zbog borbenosti i skok igre može igrati destruktora sigurno, ali kada igramo protiv bunkera falila bi kretivnost i pas igra. Ali kad je par utakmica mogao Elvis Mešić pa i Cocalić može i on...

White shoes never lose !

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 06 avg 2012, 12:35

Pa nije bas Kerla toliko ni spor, brzi je od zolotica, bogicevica pa cak mozda i adilovica.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:37

A eto nek odigra da vidimo :)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:38

pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo :)
Odigro bi da mi šta odlučujemo...

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 12:44

tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta :D :D
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:51

ipetm je napisao/la:
pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo :)
Odigro bi da mi šta odlučujemo...
ma prati ovo Amar ;)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 13:19

pile87 je napisao/la:
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.
Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 13:40

tm8782 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.
Nebitne su godine ali ja sam mislio da bi nekom dao priliku da igra i da bude spreman za evropu.Iz nase lige mozes jednino dovesti mladog igraca a pojacanja najcesce iz inostranstva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, GradKamena2, Lekqqq1921, Levin, mma_hz, Napaceni87, TvrtkoPrvi i 49 gostiju.