Ma znam druze, idem po gostovanjima znam kakvo je stanje ali ocekivao sam barem da imamo na Kosevu vode jer znam da postoje WC na tribinama. Prosle godine smo s poda pili vodu jer je pukla neka cijev bila i bili smo zadovoljni ali oev godine nazalost ni totheprodigy je napisao/la:slazem se sa tobom, gotovo nigdje nema vode, ne samo na kosevu, tako da ova prica od strane tvog druga sa tribine nije na mjestuvivaILchelik je napisao/la: Druze nije bitno sta je bilo nego sta je trenutno. Sramota je da nema izvora za gostujuce navijace ne samo kod vas nego bilo gdje. Bilo je ljudi koji su postili, koji cijeli dan nisu vidjeli vode. Ono osnovno treba da postoji na stadionu. Mogao se barem slauf nekako provuci i svi bi bili zadovoljni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Pričate gluposti za vodu, vode je bilo al ne u svakom wc-u, mislim da su puštali dva po tribini. Druga stvar, trenutno vlada suša, navečer se po kućama smanjiva pritisak, a zna čak nestati skroz, jer Bošnjo je poznat po štedljivosti, zalijevanje bašta, pranje auta, i naravno zavrtanju vode iza sebe u javnim wc-ima. AL uglavnom vode je bilo tako da je to bespotrebna priča. Što ser tiče utakmice, opet ponavljam, Čelik je uzeo bod zasluženo, jer Sarajevo ili umorno ili pod ručnom nije pokazalo ništa. Čelik je završena priča okrećemo misli prema Podgorici, mada su nam misli u Podgorici još od četvrtka. Čelik se došao kao loš san. 

U novi boj...
Ne slažem se ja, post je licna stvar svakog pojedinca. Ja sam postio uspio iftariti kući uspio kupiti one sokove na slamku i dolazim na stadion a autobusi sa robijasima stižu. Možda smo i u autobusu trebali vodu da vam obezbjedimo. Ja sam bio na zapadu i takođe nisam imao vode. A slaufe razvlačite gdje sve naučili 

O kakvoj vodi pricaju Celikovi navijaci.... Dali su vam besplatni ulaz i zatvorili vodu, pa sta..... Sta hocete ne znam....
Nama su naplatili 15KM na zadnjem derbiju i zatvorili vodu.... Pa nismo toliko pametovali i kukali kao vi......
Mogu misliti sta bi pisali da su vama naplatili masno ulaz kao nama i jos uz to zatvorili vodu....
Nama su naplatili 15KM na zadnjem derbiju i zatvorili vodu.... Pa nismo toliko pametovali i kukali kao vi......
Mogu misliti sta bi pisali da su vama naplatili masno ulaz kao nama i jos uz to zatvorili vodu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A jesi ti postio na derbiju slucajno ?Hypnose je napisao/la:O kakvoj vodi pricaju Celikovi navijaci.... Dali su vam besplatni ulaz i zatvorili vodu, pa sta..... Sta hocete ne znam....
ZELJEZNICAR 1921!
- maximusdecimus
- Kontakt:
zašto nema vode na Koševu??? kad nisam jučer umro, živjet ću 100 godina... 

Kakav post kad je derbi bio u Maju.... A i to nije bitno.... Mogli su se iftariti ispred stadiona jer su bili dobro cuvani(msm Celikovi navijaci)..... Nisu tjerani da odmah ulaze na stadion..... Mogli su ponijeti u autobusu, ako nece kupovati pa ispred jesti a i zastitari bi ih pustili da unesu sokove na slamku. ako nista.... Kao i sendvice....
Stoga ne pametuj....
Stoga ne pametuj....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Iftar je bio 50 minuta prije utakmice.hamzaTM87 je napisao/la:A jesi ti postio na derbiju slucajno ?Hypnose je napisao/la:O kakvoj vodi pricaju Celikovi navijaci.... Dali su vam besplatni ulaz i zatvorili vodu, pa sta..... Sta hocete ne znam....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Navijanje bez pirotehnike je kao seks sa kondomom.
A život bez ruke ili oka ti je ko seks al kad si trpni ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Navijanje bez pirotehnike je kao seks sa kondomom.
U novi boj...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ocekivao sam ovaj odgovor. Jel to baklja puca ? Nego kod nas ti je u svemu tako , kad je bal nek je maskenbal.powerplay je napisao/la:A život bez ruke ili oka ti je ko seks al kad si trpni ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Navijanje bez pirotehnike je kao seks sa kondomom.
Vidiš i ja sam jednom imao 15 godina! Desilo mi se za derbi kad je bačen suzavac. Stajao sam na sjeveru negdje blizu stepenica i držao zapaljenu baklju. Tada je djevojka koja je stajala dva reda ili tri reda iznad mene stajala na vrhu stolice i držala se za momka ispred sebe. Kada je rulja "zatalasala" djevjka je preko momka odgurnuta i obrazom naletila na baklju. Srećom opekotina je bila površinska i nije joj ostao ožiljak. Vjeruj mi nije mi bilo lako poslije toga a još manje njoj. I kakva je pouka? Al vidim da je nekima džaba govoriti. Kad odrasteš onda će mo razgovarati ovako nema smislaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ocekivao sam ovaj odgovor. Jel to baklja puca ? Nego kod nas ti je u svemu tako , kad je bal nek je maskenbal.powerplay je napisao/la:A život bez ruke ili oka ti je ko seks al kad si trpni ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Navijanje bez pirotehnike je kao seks sa kondomom.

U novi boj...
Ajde hvala bogu pa su nasi trazili da se utakmica u Prijedoru pomjeri za utorak...valjda ce komisija uvaziti i dopustiti da se promjeni termin utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da poželim brz oporavak hordašu.
Izgleda da je Škoro blizu dolaska u Borac..Pojma nemate kako mi je gadna ta osoba, taj plaćenik od igrača, ta ljigava spodoba, ne zelim da ga ikad vise vidim ni na slici, kakav moron od covjeka
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Da, u pravu si alfa, to je jedina navijačka grupa koja u 1 minuti je.be mamu svima, lošije shvaćaju bit , jedan od najglupljih stilova u navijačkom svijetu, ako uopće i pripadaju tamo, seljaci se spustili u glavni grad i je.bu svima sve po spisku...Alfa_Muzijak je napisao/la:Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.
I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.
Nadoknadicemo mi ove bodove u Zenici. No sikiriki
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
SamoZeljo je napisao/la:To je znak koliko mi kasnimo za ostatkom Evrope. Te baklje i topovski udari.... To je primitivizam, vec odavno. Mi se jos uvijek fol nesto dokazujemo?!
Sad neko kaze to eto neki nas ultra mentalitet i navijacka kultura? To je mentalitet ravan nuli a kulturom se uopste ne mzoe nazvati.
Prije 20-30 godina je bilo zena sa rutavim nogama. Trebaju li sad nase zene hodati rutavih nogu kako bi se odrzala "nasa kultura" i neki "ultra mentalitet" haha?Smijesno, ako svijet ide naprijed, zasto svjesno kasniti? Kome to donosi dobro?
P.S. Nisam bio kuci, pojma nemam ko je stradao i odakle je. Zao mi je momka i nadam se da ce ovo biti opomena da vec jednom prestanemo sa glupostima.
njemacki fudbalski savez razmatra da vrati baklje na tribine .....
i da jeste do mentaliteta ...u Njemackoj ces vidjet baklje ali ni jedna nece na teren doletit i bit ce pristojne, a ne ove neke brodske sto mi palimo pa izgorje sve

Boze sacuvaj gdje ide ovaj fudbal? Pa mi raspravljamo o tome kako, kada i gdje se baklje trebaju bacati, o tome koji tim ima vise huligana iza sebe... Umjesto da se raspravlja ko ima bolje koreografije, igru opcenito, mi o ovome...
Kako možeš napisati takvu glupost @azizmpj i još pokušavati pravdati.
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 06 avg 2012, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
- tarikhordas
- Kontakt:
Mustuluk. Raskinut ugovor sa ono tarabom Haskicem.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, plisek, tale07 i 35 gostiju.