FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmica će vjerovatno biti odigrana u 21h,zbog iftara,ne vidim zašto bi ta utakmica bila ranije odigrana jer bi sigurno bila manja posjeta na stadionu...
Klub je poslao dopis NFSBIH za promjenu satnice iz tog razloga.
Klub je poslao dopis NFSBIH za promjenu satnice iz tog razloga.
-
- Kontakt:
Brkovic nije igrao zbog 3 zuta kartona. Od iduce utakmice bi ga trebali vidjeti na djelu.pinki je napisao/la:Ne vjerujem sam sebi više moj Acoaleksandar_veliki je napisao/la:Nedjelja 19:45. Pa fakat vi jos ne vjerujete ovom portalu, ne znam sta vam jepinki je napisao/la:Haha za ne povjerovati čime se služe ovi maleni
Nego možda bi Brković mogao od početka protiv Borca?
Ima li neko info kad je i u koliko tačno utakmica?
[youtube][/youtube]
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
pozdrav svima , vec dugo pratim ovu temu i nisam zelio da se prijavljujem , ali nakon sto sam procitao ove stranice posle utakmice sa travnikom inat me natjerao da se i ja prikljucim
jednostavno ne mogu da vjerujem kolki pesimizam i nezadovljstvo vlada , pa ljudi uzeli smo bod na mozda najtezem gostovanju bez obzira kako smo igrali , prosle godine smo sve zive rekorde nabili i izgubili u travniku koji nikad nije bio neka sila u PL . najsmjesnije mi je kad cujem ove kritike na sefov racun , mi da nemamo sefa slavili bi ovaj bod juce ko pobjedu , a luksuz je biti pomalo nezadovoljan ... mene jedino brine losa igra zebe i nadam se da ce i to doci na svoje , a tek sad se vidi nedostatak nyeme sto je po meni mozda najveci problem , zeba nema vise prostor za neke inivudualne akcije jer prilikm gubika lopte nyema je uvjek bio iza njega da je pokupi ili napravi faul , takodje je iznosio lopte do sredine terena sto sada cine bogicevic i kerla a o defanzivi da ne pricam svi znamo da je bio zvjer , ali opet kazem najjaci smo i svjesni smo toga , samo da ne podlegnemo pristisku jer nas gledam sad kao npr. bayern u njemackoj kada ostanemo bez trofeja to je kao neko iznenadjenje , sacekajmo utakmicu protiv bojca onda cemo moci vrsiti dublje analize 

ne brini mama sve je uredu
Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.
Po mom skromnom misljenju postavio bi ovu postavu
------------------------Antolovic---------------------------
B.Colic----------Kerla----------Bogicevic----------Kvesic
---------------------Zolotic/Svraka------------------------
----Brkovic--------------Bekric-----------------Zeba------
-------------------Selimovic--------------------------------
-----------------------------------Adilovic------------------
S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje

S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Brkovic je lijevaktm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.
S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma Jamak igra 100% jer nemamo defanzivaca u sredini a i sa njim je to upitno.
Fali nam taj zadnji vezni destruktivac (Nyema)
Mene iskreno je Svraka totalno razočarao i pristupom i zalaganjem u ovih nekoliko utakmica...
Fali nam taj zadnji vezni destruktivac (Nyema)
Mene iskreno je Svraka totalno razočarao i pristupom i zalaganjem u ovih nekoliko utakmica...
Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ma to je nas Messi, moye i jedna i drugapile87 je napisao/la:Brkovic je lijevaktm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.
S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje![]()

Evo malo rotacije za piletapile87 je napisao/la:Brkovic je lijevaktm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.
----Selimovic--------------Bekric-----------------Zeba------
---------------------------------------Brkovic---------------
-------------------Adilovic----------------------------------

Spor je za veznjaka, bar po meniipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
- Ultras1921
- Kontakt:
A ko ce ti ga znat. Jedino sef. Kako je Nyemu prebacio u zadnjeg veznog i lik posto jedan od najboljih igraca.ipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Zbog borbenosti i skok igre može igrati destruktora sigurno, ali kada igramo protiv bunkera falila bi kretivnost i pas igra. Ali kad je par utakmica mogao Elvis Mešić pa i Cocalić može i on...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
FK Željezničar
Pa nije bas Kerla toliko ni spor, brzi je od zolotica, bogicevica pa cak mozda i adilovica.
A eto nek odigra da vidimo 

Odigro bi da mi šta odlučujemo...pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta![]()
ma prati ovo Amaripetm je napisao/la:Odigro bi da mi šta odlučujemo...pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo

Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.pile87 je napisao/la:Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta![]()
Nebitne su godine ali ja sam mislio da bi nekom dao priliku da igra i da bude spreman za evropu.Iz nase lige mozes jednino dovesti mladog igraca a pojacanja najcesce iz inostranstva.tm8782 je napisao/la:Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.pile87 je napisao/la:Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa i 54 gosta.