FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
imal gdje snimak uktamice?hvala
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Vlado Jagodic je ocigledno odlican strucnjak za odbranu, mada smo i mi bili mrljavi.
Al zao mi momka. Dijete jbt i treba da ostane bez oka i sake
Gluho bilo
Jos mi zuje usi od tog topovskog a bio na istoku, mogu mislit kako je njemu bilo 
Al zao mi momka. Dijete jbt i treba da ostane bez oka i sake

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Treba fino uvesti kamere pa snimati i poslije se sve vidi ko je sta unio. Ja bi to trazio od svake ekipe da to mora imati ako se takmici u premijer ligi. Posjeta sramotna veceras da li je zbog tv prenosa ili ne al derbi je ipak to bio.
Brate jbg koji qrac mu je trebao taj topovski. Nadam se da ce njegov slucaj biti poucan za mnoge "huligane" koji rade ovo isto sto je i ovaj pokusao.Alfa_Muzijak je napisao/la:Vlado Jagodic je ocigledno odlican strucnjak za odbranu, mada smo i mi bili mrljavi.
Al zao mi momka. Dijete jbt i treba da ostane bez oka i sakeGluho bilo
Jos mi zuje usi od tog topovskog a bio na istoku, mogu mislit kako je njemu bilo
Zelim momku brz oporavak!
stvarno zasto topovski, tanki ste i na tribini i na terenu, gdje su sad oni sto su pricali da ce biti lagano 2,3-0 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.
I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.
I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.
Celik!3,2,2.
Ja nigdje nisam napisao kako ste jos dobro prosli...naprotiv ovdje smo samo mi dobro prosli, jer bod s Koseva nismo odnijeli jos od kad vam je Ikanovic dao gol s Kobilje glaveHigh je napisao/la:Ja nisam napisao da vaša brojka zavisi od Uprave i igrača, već sasvim suprotno. Za to svaka čast, ali govorim da nemate kvalitetan igrački kadar i da nemate pravo govoriti kako smo mi još dobro prošli maloprije. Ne vidim gdje sam povezao igrače i tribinu sa navijačima. Pozdrav.

#samoČelik
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.

Nadoknadicemo mi ove bodove u Zenici. No sikiriki

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj, ad se nama desi nesto i mi sutimo 10 minuta, i vi bi jel tako? Bi, ali u nekoj trecoj dimenziji. O tome ja pricam. A rivalitet jeste to gazenje i slicno. Uostalom nije bilo 70 minuta toga tako daAlfa_Muzijak je napisao/la:Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.
I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.

p.s. vasi igraci pravo kulturni, poslije na trcanju pokazuju gole guzice.
Celik!3,2,2.
Uzeli smo bod. Stegnuti ekipu i proci Zetu, a onda maksimalan pristup protiv Rudara. Tu moramo odnjeti makar bod, ali pobjeda bi nam puno znacila.
Ma nisam ni očekivao više od boda na ovoj tekmi.Teško je igrati na 2 fronta, a igrači su vjerovatno mislima već u Titogradu, tako da im se ne može puno zamjeriti.Ako prođemo Zetu i pobijedimo Rudar u narednom kolu, ovaj kiks će biti potpuno anuliran.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
-
- Kontakt:
Da se mene pitalo,ja bi reko:''Dajte Celiku 3 boda,a nama nek dođe Inter ili nesto slicno u plej-offu aBd....''
Jesam malo previse optimistican,al onaj trojac Suljic-Hadzic-Husejinovic se ne viđa cesto...Abd po 3 boda u Titogradu da se cgorci smire,a i mi !
Meni bi bila draza grupna faza EL nego dupla kruna !
Pozz

Jesam malo previse optimistican,al onaj trojac Suljic-Hadzic-Husejinovic se ne viđa cesto...Abd po 3 boda u Titogradu da se cgorci smire,a i mi !
Meni bi bila draza grupna faza EL nego dupla kruna !
Pozz

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne zelim pametovati, i to je u ovom slucaju i ono sto zadnje i trebate, ali ovo se ne radi. Nije pukla nije pukla ne uzimsa je u ruke jer ne znas hoce ili nece, a i da nece nemas je preko cega vise paliti osim da ti odmah eksplodira. Jako nepromisljeno od ovog momka. Radi jedne gluposti ce ostati bez pola ruke i oka.. stvarno steta.Ma strasno zivota mi...radi gluposti ovako stradati, mi nije jasno...nikako...jos je sisao i uzeo ga valjda u ruku jer nije explodirao...
Celik!3,2,2.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije sto je admin, al' fakat istina. Ne kontam ni ja sta je fazon za petardama? 'ajd baklje inekako mogu, ali nema to nigdje osim na balkanuadmin je napisao/la:ložit se na petardu, i smatrati da je to nešto "ultra" kad eto pukne...![]()
to je "kultura" i "ultra" do 8. osnovne... istina, neko čitav život ostane tu...
trebao bi se malo u '92 vratiti da vidiš šta je ultra.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To je znak koliko mi kasnimo za ostatkom Evrope. Te baklje i topovski udari.... To je primitivizam, vec odavno. Mi se jos uvijek fol nesto dokazujemo?!
Sad neko kaze to eto neki nas ultra mentalitet i navijacka kultura? To je mentalitet ravan nuli a kulturom se uopste ne mzoe nazvati.
Prije 20-30 godina je bilo zena sa rutavim nogama. Trebaju li sad nase zene hodati rutavih nogu kako bi se odrzala "nasa kultura" i neki "ultra mentalitet" haha?
Smijesno, ako svijet ide naprijed, zasto svjesno kasniti? Kome to donosi dobro?
P.S. Nisam bio kuci, pojma nemam ko je stradao i odakle je. Zao mi je momka i nadam se da ce ovo biti opomena da vec jednom prestanemo sa glupostima.
Sad neko kaze to eto neki nas ultra mentalitet i navijacka kultura? To je mentalitet ravan nuli a kulturom se uopste ne mzoe nazvati.
Prije 20-30 godina je bilo zena sa rutavim nogama. Trebaju li sad nase zene hodati rutavih nogu kako bi se odrzala "nasa kultura" i neki "ultra mentalitet" haha?

P.S. Nisam bio kuci, pojma nemam ko je stradao i odakle je. Zao mi je momka i nadam se da ce ovo biti opomena da vec jednom prestanemo sa glupostima.
Ma valja biti ultra, al' kad se uzme u obzir da sa ovih prostora navijači od baklji i ale, ale nisu ništa drugo smislili već 30 godina, nešto treba poduzeti...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Crni gavran
- Kontakt:
Hocete ali u qrcu. Vec 12 godina to nadoknadjujte, nikako da nadoknaditeAlfa_Muzijak je napisao/la:Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td.AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.
I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.

Daj ba ne provaljuj se vise, da li si svjestan svoje nesvjesti, da li pazis o tome sto pricas i o tome da li ce biti od toga sto pricas. Ti si u totalnom raskoraku decko, zao mi te je, raja ti se smije, s razlogom

To sto ti zaboravljas davanje krvi Robijasa za Hordase, protete Robijasa vezano za pokojnog Vedrana itd., to je dokaz tvoje moralne zatupljenosti i mrznje prema Zenici kao gradu. To je tvoj problem umni bolesnice. Iskreno mi je zao takvog papka kao sto si ti
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- zasarajevo
- Kontakt:
Sinoc sam cuo da je Jovic morao drzati Saida u igri citavu utakmicu jer su dosli skauti da ga gledaju a evidentno je bilo da nije mogao ni hodati zadnjih pola sata.
Mislim da je Jovic pogrijesio sto je izveo prvi tim jer valja sad igrace odmoriti a i da su rezerve izasle isti ovaj rezultat bi mogle napraviti
Mislim da je Jovic pogrijesio sto je izveo prvi tim jer valja sad igrace odmoriti a i da su rezerve izasle isti ovaj rezultat bi mogle napraviti

UEFA=MAFIA
Čestitke Čeliku na osvojenom bodu. Očigledno da je u našim igračima po ko zna koji put proradio naš mentalitet da se nisu mogli motivisati za domaće utakmice. Čelik je dobro stajao na terenu i nadam se da im ovo neće biti zadnji bod sa gostovanja ove sezone, i da će se boriti za vrh do kraja a ne kao predhodnih sezona kada su do pulu sezone gubili korak.
Ispade da me je opravdano bilo strah ove tekme sa Zeničanima, evropa je uradila svoje, samo se nadam da nće bit kao one sezne kada smo gotovo Cluj izbacili, tada smo isto remizirali na početku sa Tuzlacima a onda i zijanili sa uljrima koja je te sezone ispala iz lige, nismo se ni u Evropu plasirali.
Čestitke zeničanima na bodu, osim Bajraktarevića(gospodin Vlado ga je na kraju i opomenuo) svi su bili korektni..
Što se tiče igre i igrača neću da budem previše strog ali ono sinoć nije bilo dobro pojedinci u koje sam se uzdao su me razočarali...
Okrećemo se crnogorcima i nadam se prolazu.... Ali ni sam ne znam šta bih više volio!!
Bratu sa tribine što brži oporavak i što manje posljedice. Nadam se da će pojedinci napokon shvatiti koliko pirotehnika štete nanosi...
Čestitke zeničanima na bodu, osim Bajraktarevića(gospodin Vlado ga je na kraju i opomenuo) svi su bili korektni..
Što se tiče igre i igrača neću da budem previše strog ali ono sinoć nije bilo dobro pojedinci u koje sam se uzdao su me razočarali...
Okrećemo se crnogorcima i nadam se prolazu.... Ali ni sam ne znam šta bih više volio!!

Bratu sa tribine što brži oporavak i što manje posljedice. Nadam se da će pojedinci napokon shvatiti koliko pirotehnika štete nanosi...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.