FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MrHc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MrHc » 06 avg 2012, 00:42

High je napisao/la:Zeničani, vala ga i vi znate pretjerati. Niste loše igrali, ali vala niste ni bolje od naših igrali. Dobro smo prošli? Da nisam imao priliku vidjeti kako to na terenu izgleda, po ovom tvom komentaru bi' rekao da ste nas terorisali na golu. Imali ste onu prečku, par kontri, i ne znam ni ja kol'ko minuta izležavanja na Koševu. Sa ovakvim mentalitetom što se krađe ovih minuta tiče vi nećete dogurati nigdje. Ni vi, ni ostali koji to vole raditi. Da je to borba za titulu, za opstanak ili za nešto drugo, pa da je važan taj **** bod, onda bi' shvatio. Ali u prvom kolu se onako izležavati poslije svakog kontakta, to je smiješno. Ponavljam, solidno ste igrali, ali ste izvukli bod umornom i kombinovanom sastavu Sarajeva. A to palamuđenje da smo još dobro prošli okačite mačku o rep.
Jesi ti gledao ikada Sarajevo na Bilinom ? ( odnosi se dio na lezanje )
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 00:43

Pa oni su se branili citavu utakmicu, jos kazu nismo fizicki spremni a citavo vrijeme na njihovoj polovini bili :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 avg 2012, 00:46

Nikad ne pisem na vasoj temi,osim kad pozelim srecu al stvarno nema smisla da se ubuduce dicite nekom posjetom i navijacima,ono je sramota kolko vas je bilo a vecem osigurali play off,fakat ne razumijem sta je s nasim navijacima samo kad se igra sa malo vecim klubom dolazi se na tekme i bum svi navijaci,a ovako jedva 3-4 hiljade !
Željeznicar za život cijeli !

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 00:47

Ne sjećam se da smo pravili gluposti kao vaši na Koševu. Ovaj bod što ste osvoji znači isto toliko koliko nama onaj prolazak u treće pretkolo. Ovakvu priliku još zadugo nećete imati. Igrati sa umornim sastavom Sarajeva koji ne posjeduje bilo kakav motiv pred duel sa vama se neće pružiti za još deset godina. Sa manje od pola snage je bez problema bod osvojen, a kritike za naše igrače su grozne. Ne dao Bog da smo spremni bili. Kol'ko se radujete zbog boda, to je neopisivo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 00:49

Jovic ih je naruzio posteno :mrgreen: Realno ova utakmica nije bila bitna prvo nama kao navijacima pa onda ni igracima ;) Zeta se prolazi !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2012, 00:49

Zeniacni su se dokazali !!! :twisted: :twisted: :twisted: Zato mi je uvijek zenica fuj :twisted: :twisted: Vide hitna, vide belaj na sjeveru .... iz postovanje i ljudskosti nismo mogli navijati, oni odma' prozivaju zasto sutite :twisted: :twisted:

comor i diatta na istoj strani, koji hendikep covjece, onaj diatta nema blage veze
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 avg 2012, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 06 avg 2012, 00:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic ih je naruzio posteno :mrgreen: Realno ova utakmica nije bila bitna prvo nama kao navijacima pa onda ni igracima ;) Zeta se prolazi !
Bogami meni jeste bila bitna.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 00:50

Ma nije ovaj kiks ništa strašno. Izgubili smo dva boda, prvo kolo je u pitanju. Problem će biti tek kasnije ako se ponove partije tipa ove.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 avg 2012, 00:52

Kakve je sve gluposti ovaj sudija veceras svirao, to je katastrofa!
Dejo osim jedne pogresne procjene, siguran! Comor bi, cini mi se, bio bolji golman nego sto je desni bek! Karamatic nista...trci, bori se, al ko muha bez glave! Diatta vec trecu tekmu kako ga gledam, identican: Zabijanje bespotrebno, igra bez ikakvog rezona!
Sesar druga tekma zaredom grijesi vise nego smo od njega navikli..Cak je veceras na momente pokazivao one slabosti kao pred kraj prosle sezone (poslije pogresnog pasa ne isprati protivnickog igraca,i ne pokusa)...
Bez obzira na sve, ne mogu da vjerujem da nakon 5 utakmica veliki umor moze biti opravdanje. Ne trazim pobjedu, al borbenost, pozrtvovanost, dozu agresivnosti (koju su imali igraci Celika), to bi trebali da gledamo!
Raja malo nerealno ocekuje da Said sve povalja sam i zabije 2-3 gola! Said ce biti najopasniji kad budemo imali pravog Suljica, Sesara, Hadzica, koji ce stalno da prijete...pa Beli koji ce da sutira sa distance....Kad svi budu opasni, i kad protivnik bude morao svakog da cuva (a to je upravo ono sto smo imali protiv Levskog), tad nece Saida cuvati 2-3 igraca i tad ce biti najubojitiji!

P.S. Jel se u Podgoricu ide direktno na stadion ili?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2012, 00:52

Konfucije je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jovic ih je naruzio posteno :mrgreen: Realno ova utakmica nije bila bitna prvo nama kao navijacima pa onda ni igracima ;) Zeta se prolazi !
Naravno da je bitna,cuj decka nije bitna da i to cujem, Jovic nezna gdje udara poslije utakmice on i Selimovic(pomocni) oborili glave ko da im je pola familij pomrlo samo otpuhuju,ja se izgrijesio tobe jarabi strasno,sto me znojeva oblilo dok sam gledo..sve bi ja ovo po dzepu lupio,kad mozes za dobru igru uzeti premiju,mozes i za losu dobiti i kaznu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 avg 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 06 avg 2012, 00:53

High je napisao/la:Ne sjećam se da smo pravili gluposti kao vaši na Koševu. Ovaj bod što ste osvoji znači isto toliko koliko nama onaj prolazak u treće pretkolo. Ovakvu priliku još zadugo nećete imati. Igrati sa umornim sastavom Sarajeva koji ne posjeduje bilo kakav motiv pred duel sa vama se neće pružiti za još deset godina. Sa manje od pola snage je bez problema bod osvojen, a kritike za naše igrače su grozne. Ne dao Bog da smo spremni bili. Kol'ko se radujete zbog boda, to je neopisivo.
jooj pa stwarno citam ove tvoje komentrae,,,cemu bolan taj kompleks...gotovo swaka tvoja recenica neko podcjenjivanje prema Celiku...a sto se tice izlezavanja...kakvo bolan izlezavanje...pa najvise je lezao onaj vas u sudijskoj nadoknadi...kod nas jedino Bajraktarevic kad su ga kola izvela van...bod nam znaci naravno i cinjenica je da je nama Sarajevo najveci rival..mi ne bjezimo od tog...al niste Barcasta ste se uzdigli...tamam kads se stwARI malo srede medju nama dodju ovakvi kao ti i "briju" atmosferu...sretno protiv Zete ;)
#samoČelik

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 00:54

miky_hz je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:
Naravno da je bitna,cuj decka nije bitna da i to cujem,ja se izgrijesio tobe jarabi strasno,sto me znojeva oblilo dok sam gledo..sve bi ja ovo po dzepu lupio,kad mozes za dobru igru uzeti premiju,mozes i za losu dobiti i kaznu
Mislio sam reci da je ova utakmica apsolutno u sjeni Zete. Normalno da je svaka nasa utakmica bitna i da stalno hocemo pobjedu!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 avg 2012, 00:56

Ako prodjemo Zetu ovaj kiks ce otici u zaborav , sjetit cemo ga se negdje 5-6 kola prije kraja kad nam budu trebala 2 boda za titule

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 00:57

O kakvim kompleksima ti pričaš? Ruku na srce, Čelik nije u nimalo dobroj situaciji što se svega tiče, i sam znaš-bolje od mene šta se sve dešavalo u vezi vaše Uprave, navijača i ostalog. Vaš klub nije kao prije, i to ptice na grani znaju. Vama ovaj bod dosta znači, nama i ne baš. Pitaš zašto ovako mišljenje imam o Čeliku? Upravo zato jer ste jedva ''skuckali'' ekipu i došli na Koševo, jer nemate neke ambicije kao prethodnih sezona, i to je to. Da imate jak igrački kadar to bi pokazali večeras, ali niste, i to je realnost. Niko se nije uzdigao, a sve i da jeste, uživamo u ovim momentima kad smo iznad ostalih klubova u BiH.

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 00:58

Svaki bod je bitan, ali jbg, ne moze se na 2 fronta. Meni nije nimalo krivo zbog ovoga, bio sam svjestan da ce se ovo vjerovatno desiti. Igraci su izgledali nezainteresovano, spremaju se za Zetu, potpuno ih razumijem. Imali smo mnogo srece kada su oni pogodili precku, mislio sam u jednom trenutku da je lopta cak u gol usla, ali nije. Said je uzvratio istom mjerom, odlicna partija opet od njega, ali sta ces kad nisu ostali bili na nivou. Onaj Diatta nije imao blage veze, samo se petljao po terenu bezveze. Dosta gresaka u dodavanju i cudi me da Ceik na kraju nije iskoristio sve ovo. Jos vrijedi spomenuti onu sansu Hadzica, ali sutirao je tacno u golmana. Moglo je ono bolje. Sve u svemu, recimo da nije lose za pocetak s obzirom da su kiksali i Siroki i Zeljo i Zrinjski.

Sto se tice Celika, onaj Bajraktarevic me malo nervira. Previse se izlezavao a vrhunac mu je bilo ono odguravanje osoblja hitne pomoci. Neka ga je sramota, a Jagodicu svaka cast sto se odmah izvinuo i poslje ocitao lekciju Bajraktarevicu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2012, 00:58

daj covjece moze li mi neko objasniti koji je plan u PG. Niko ne govori kako ce horde org. ici, centrom ili everstom? Hoce li biti pol. pratnje, kada se stize u PG i gdje cemo biti, niko nista ljudi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 01:00

Horde Zla putuju sa agencijom Everest Travel! To se odavno zna! Plan puta još nije objavljen, strpljenja malo.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 06 avg 2012, 01:03

Loše, razočaran sam, ali tek je početak jbg, nema previse vremena da se osvrcemo.

Čelik dobro organizovan i postavljen pozadi, mi bez pravog napadačkog rješenja. Spori, bez prave ideje i pretjerane želje. Hadžija je bio umoran, a Suljić je falio, jer je jedini on mogao napraviti višak. "Dupli bekovi" na lijevoj strani evidentno nisu rješenje i zato je doveden Nuhanović, pa će se i to popravit u narednim utakmicama.

Ništa, Zeta je utakmica sezone. Ako ne daj Bože ispadnemo, biće raspad sistema, već viđeo kod nas i zato se moramo mobilizovati maksimalno i proći.

Čeliku čestitam, disciplinovani su, imaju odličnog trenera i to je njihova najveća snaga, mada nemaju neki veliki kvalitet.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 06 avg 2012, 01:06

High je napisao/la:O kakvim kompleksima ti pričaš? Ruku na srce, Čelik nije u nimalo dobroj situaciji što se svega tiče, i sam znaš-bolje od mene šta se sve dešavalo u vezi vaše Uprave, navijača i ostalog. Vaš klub nije kao prije, i to ptice na grani znaju. Vama ovaj bod dosta znači, nama i ne baš. Pitaš zašto ovako mišljenje imam o Čeliku? Upravo zato jer ste jedva ''skuckali'' ekipu i došli na Koševo, jer nemate neke ambicije kao prethodnih sezona, i to je to. Da imate jak igrački kadar to bi pokazali večeras, ali niste, i to je realnost. Niko se nije uzdigao, a sve i da jeste, uživamo u ovim momentima kad smo iznad ostalih klubova u BiH.
owo ti argumetn zasto imas takvo misljenje o Celiku...procitaj ponovo sta si napisao...sta se desava u Celiku..mi vrlo dobro znamo...i widi nas opet koliko volimo svoj klub...vidio si weceras na jugu Koseva...da li si se ikada zapitao sta bi bilo s wama da wam klub 10 godina nije vidio ewropu...kazem ti bolan ..nema potrebe za bilo kakvim podcjenjivanjem...swe je to sto bi nas narod rekao u "pet deka"...jos jednom sretno protiv Zete ;)
#samoČelik

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 01:09

Ja nisam napisao da vaša brojka zavisi od Uprave i igrača, već sasvim suprotno. Za to svaka čast, ali govorim da nemate kvalitetan igrački kadar i da nemate pravo govoriti kako smo mi još dobro prošli maloprije. Ne vidim gdje sam povezao igrače i tribinu sa navijačima. Pozdrav.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.