odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 00:12

Amoxicillin je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.
oj Zara fashion *____* još odjel za muške pa biće presupeeeeeeeeeer

Body majica ja nisam vidio...al imaš u waikikiju do 15 maraka
Gdje je to? :lol:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 avg 2012, 00:17

Narin je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.

Alta
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 avg 2012, 00:20

Azel, Zara ili sta vec... jacih, ljepsih, kvalitetnijih, A JEFTINIJIH STVARI NEMA NADALEKO! Sutra idem po tole....

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 avg 2012, 00:20

Narin je napisao/la:

Alta šoping centar, prvi i drugi sprat LC Waikiki ;) na drugom je odjel za muške i djecu :mrgreen:
nime_tm87 je napisao/la:Azel, Zara ili sta vec... jacih, ljepsih, kvalitetnijih, A JEFTINIJIH STVARI NEMA NADALEKO! Sutra idem po tole....
hajd pa javi boga ti kakvih ima :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 00:32

Zahvaljujem i jednom i drugom.

Nego,sjetio sam se da je nedavno,prije par mjeseci postavio neke spica bermude SiggiSmalz :

slika

Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?

Trebam kupiti sada i neke tene za zimu,ali slabo trenutno ima,tek ce oni to poceti nabavljati za mjesec,dva..

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 avg 2012, 00:34

kad bi naš'o ovakve pantole al bez ovog šarenila :) meni to nije in, msm da je to za one 14+
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 00:37

Amoxicillin je napisao/la:kad bi naš'o ovakve pantole al bez ovog šarenila :) meni to nije in, msm da je to za one 14+
Ma meni svejedno,bilo il ne sarenila,ali zanima me da li se otprilike slicne mogu naci ovakve kod nas. :P

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 avg 2012, 00:37

Narin je napisao/la: Trebam kupiti sada i neke tene za zimu,ali slabo trenutno ima,tek ce oni to poceti nabavljati za mjesec,dva..
ja bih ipak kupio plitke ili duboke čizme da sam na tvom mjestu :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 avg 2012, 00:39

Narin je napisao/la: Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?
Je li mislis na boju pantola ili na ove "stoljnak" fazone? :mrgreen:

Ako mislis na boju, ja uzeo identicne neki dan u Azelu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 avg 2012, 00:44

Manekeni :d

hocu sebi da kupim neke hlace ono smedje, svijetlo tamno ne znam jos tacno bas.. pa sa cime bi to mogao upariti tj mislim na majcu, kosulju itd kakav stil gore :d
Ne mogu vise gledat one jeans hlace dopizdile mi svaki put :d

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 avg 2012, 00:48

soxx je napisao/la:Manekeni :d

hocu sebi da kupim neke hlace ono smedje, svijetlo tamno ne znam jos tacno bas.. pa sa cime bi to mogao upariti tj mislim na majcu, kosulju itd kakav stil gore :d
:) ja sam zamisljao sa smeđim tolama, da ide bijela, crna, teget plava, i majica boje kafe :) pa ti vidi kako bi pasalo :) msm to je nešto ultimejt :D ne'š miješat smeđu i naranđastu xD

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 06 avg 2012, 00:51

Da li netko može naći sliku ovakve majice:
http://www.tactics.com/a/4nm0/2/adidas- ... t-grey.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sa ovim natpisom:
http://www.ukshopsonline.net/images/DB/ ... TShirt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

100% postoji samo je sada nikako ne mogu pronaći na internetu...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 avg 2012, 01:01

soxx je napisao/la:Manekeni :d

:) ja sam zamisljao sa smeđim tolama, da ide bijela, crna, teget plava, i majica boje kafe :) pa ti vidi kako bi pasalo :) msm to je nešto ultimejt :D ne'š miješat smeđu i naranđastu xD
ma vidjet cu brate ako me udari luda i to cu mijesat :lol:

nosite li vi neke stvari jos osim obicnih t-shirt-ova.. nesto preko toga npr? ( mislim na ovu ljetnu sezonu )

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 avg 2012, 01:06

soxx je napisao/la: nosite li vi neke stvari jos osim obicnih t-shirt-ova.. nesto preko toga npr? ( mislim na ovu ljetnu sezonu )
Inace:

slika

Ali na +40 fkt ne mozes nista vise od obicne majice.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 avg 2012, 01:07

oj nisam vidio da je za ljetnu al se prosu :mrgreen: al ljeti ništa..a sad jesen kad dođe::
preferiraću il neki kulturan džemper il moderan sako :) možda i kožnu jaknicu, a za zimu imam kaput :) ugl ono znaš 18 godina pa se glumi starije :P :mrgreen: a i volim taj način oblačenja :D + neka fina torba muška (Y)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 avg 2012, 01:16

ma lakse se sredit zimi i u jesen nego ljeti jbg :d

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2012, 01:16

Amoxicillin je napisao/la:oj nisam vidio da je za ljetnu al se prosu :mrgreen: al ljeti ništa..a sad jesen kad dođe::
preferiraću il neki kulturan džemper il moderan sako :) možda i kožnu jaknicu, a za zimu imam kaput :) ugl ono znaš 18 godina pa se glumi starije :P :mrgreen: a i volim taj način oblačenja :D + neka fina torba muška (Y)
sve mi vise padas u ocima :oops:

slika

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 avg 2012, 10:29

soxx je napisao/la:ma lakse se sredit zimi i u jesen nego ljeti jbg :d
ma jst bgm jer imaš više varijanti i svega...a ljeti mozes samo mijenjat majicu i šorc/bermude haha :D

@Bosniacum

šta ću ti ja..

slika

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 11:25

Bertrand je napisao/la:
Narin je napisao/la: Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?
Je li mislis na boju pantola ili na ove "stoljnak" fazone? :mrgreen:

Ako mislis na boju, ja uzeo identicne neki dan u Azelu.
Ma na boju.Hajd pogledat ću. :D
Hvala jos jednom.

Anonimni - nisam nikad bio ljubitelj čizama,nekako bi radije kupio duboke tene,imam jedne gojzerice,tj nemam ja,ima stari,pa mu uzmem ponekad,tako da mi je to dovoljno kad je snijeg bas velik,ili kad pada bas jaka kisa,kao sto je bilo ovu zimu. :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 avg 2012, 13:21

Narin je napisao/la: Anonimni - nisam nikad bio ljubitelj čizama,nekako bi radije kupio duboke tene,imam jedne gojzerice,tj nemam ja,ima stari,pa mu uzmem ponekad,tako da mi je to dovoljno kad je snijeg bas velik,ili kad pada bas jaka kisa,kao sto je bilo ovu zimu. :D
lopove jedan :lol: ne volim ih ni ja, al' ih moram imat'. jbg.. :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.