Vezano za momka ono bas mi je zao

al nazalost tolko sam puta bio svjedok nestrucnosti i gluposti likova sa bakljama ,petardama a o topovskim da ne govorim

jednostavno likovi n e razmisljaju kad on s vrha tribine nju baci da moze nekog u glavu pogodit u prvim redovima...
Sto se tice tekme za ovaj remi koji sam iskreno i ocekivao ako ovo uradi a sto je i uradio je kriv samo Jovic,jednostavno znas da su nasi igraci fizicki i mentalno vrlo slabi i da su vecina u mislimA u podgorici pa je trebao od pocetka dati igracima sa klupe sansu pa kakav god rezultat bio jer evo ovako si poceo sa glavnim igracima ,nemas rezultat a dobro si ih izmorio pred vazni mec u podgorici,po mom misljenju trebao je ako rezlutat zahtjeva napravit promjene i uvest od 60 minute Husejnovica il Sesara koji bi svojim potezima napravili nesto a ovako si od pocetka gledo neku igru koja ni na sta nije licila a od 60 minute cisto mrcvarenje i jednih i drugih kao da su vec tad jedva cekali kraj mi sto nemamo volje a gosti sto su zadovoljni s bodom ,druga stvar defintivno "potez utakmice je spojit 2 fudbalskih genija" na desnoj strani Comor i Diatta

, i jos ko me je pravo razocarao je Karamatic koji je u prvim utakmicama obecavao al ovo danas je bilo ocajno u rangu igre Comora, da se razumijemo nisam tolko razocaran gubitkom bodva jer tek je 1 kolo al me je vise iznerviralo to sto je Jovic poceo sa prvim timom kojeg ceka tezak mec u cetvrtak a jednostavno znas da nasi igraci s ritmom srijeda -subota nemaju snage za to i zato jesmo tu gdje jesmo u evropi s fizickom spremom igraca
I jos jedna stvar kako je los sudija bio

lik ni 5% nema sluha za igru ,sjeckanje ,svaki prekrsaj daje zuti bespotrebno.... mislim fakat ovakve sudije i sudjenje (nije nikog drasticno ostetio) unistavaju svaku draz fudbala i volju da ti dodjes na utakmicu da gledas kad sve ovo vidis

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...