FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skyisthelimit

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skyisthelimit » 05 avg 2012, 23:57

rastafarian je napisao/la:Svi vi koji ne razumijete navijačku kulturu i Ultra mentalitet bolje vam je da ne pričate o pirotehnici. Uvijek će biti navijača koji će se držati svoga kodeksa i nikakve zabrane, kazne, rigorozne mjere i slično neće promjeniti situaciju u vezi pirotehnike tako da vam te priče padaju u vodu ;)

mladic koji je tek napunio 18 god ima navijacku kulturu i ultra mentalitet ?

Strasno, nadam se da ce momak brzo oporaviti bez posljedica
15.10 - 15.06 ...

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 avg 2012, 23:58

rastafarian je napisao/la:Svi vi koji ne razumijete navijačku kulturu i Ultra mentalitet bolje vam je da ne pričate o pirotehnici. Uvijek će biti navijača koji će se držati svoga kodeksa i nikakve zabrane, kazne, rigorozne mjere i slično neće promjeniti situaciju u vezi pirotehnike tako da vam te priče padaju u vodu ;)
Razumijemo se mi u Ultra mentalitet, al razumiješ li se ti u život. Zbog hebenog topovskog udara ostao bez, oka, ruke! Kako sutra , kada bude trebao da zaradi za život svoje porodice i svoje djece, da objasni sebi i svojoj porodici da je zbog gluposti ostao hendikepiran cijeli život i da zbog toga nije u stanju pružiti svoj maksimum. Hebena pirotehnika se joše jedino pali na ovom usranom Balkanu i nigdje više. Ljudi prave 3D koreografije, naprave koreografiju da ti pamet stane a mi udarili po bakljama i topovskim udarima. Pametni englezi, zapališ baklju i fino odležiš 6 mjeseci zatvora pa ti izvoli!
U novi boj...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2012, 23:59

Admir_Sa je napisao/la:Comor dominira! :roll:
Vise je izdominirao Jovic koji ga je vratio na poziciju na kojoj je momak postao neprijatelj kluba broj 1,...nazalost od toliko alternativa na toj poziciji,pa eto ako nije mogo Tatmirovic,neznam sto Gujica bar ne stavi nije umoran,a doveden je da pokrije tu poziciju...mnogo fula u vodjenju ekipe je veceras bilo,mada vise je bilo u pripremi za samu utakmicu al ajd
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 avg 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nanek

Post Postao/la nanek » 05 avg 2012, 23:59

nisu ta djeca svjesna sta je topovski udar,nasilji se i misli baklja nisam jednom bio svjedok. Eto juce u Travniku kad je puko topovski udar odvalio komad zemlje na piroti a onaj iz obezbjedjenja stao pored i gleda konta petarda. Raja mu govori bjezi on glumi frajera, za malo gluh nije osto.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 avg 2012, 00:00

ložit se na petardu, i smatrati da je to nešto "ultra" kad eto pukne... :roll:

to je "kultura" i "ultra" do 8. osnovne... istina, neko čitav život ostane tu...

trebao bi se malo u '92 vratiti da vidiš šta je ultra.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 06 avg 2012, 00:02

Niko vrijedan pomena,suzdrzat cu se bilo kakve kritike zbog srece koju su mi podarili u evropskim utakmicama.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 avg 2012, 00:05

Da se razumijemo općenito, malo je intelektualaca na tribinama ;)
Skidam kapu bilo kojem čovjeku sa ex-yu prostora koji nekako sistemski ukloni pirotehniku sa stadiona al' to se nikada neće desiti, živi bili pa vidjeli.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 00:14

Bice bolje sta kukamo odma ko mlade kakve, Diatta uopste nije bio los imajuci u vidu da suradjuje sa Comorom, uostalom mlad je ima fore za njega samo mu treba sansu dati.

Zamjerke Jovicu jer guzu drzi cijelu tekmu :S Daj boze da se oporavi do Zete :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 avg 2012, 00:14

poserem ti se u ultrakulturu i nabijem ih na **** sve koji pale pirotehniku jadan momak i njegovi roditelji
Sarajevo ljubavi moja!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 06 avg 2012, 00:16

Treba cim vidis kakvog mladeg sa topovskim i bakljom samar i uzet mu to, god nas u drzavi ovi klinci nezreli 15,16 ,17 ,18 godina gledaju razne klipove po ovom internetu filmove o engleskim huliganima pa bi se ko i oni nesto kurcili i bili opasni i onda umjesto da budu iskreni navijaci postanu delikventi. Iskreno zao mi je tog momka nadam se da ce se brzo opravit

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 avg 2012, 00:21

Nije mi jasno nesto.Svugdje se pale bakljei topovski pa kod nas momak jedva prezivi od iste.Svugdje bude nereda pa ih policija smiri, bude pokoja razbijena glava ali na nas pucaju automatski oruzjem i policajci i gradjani pa momak pogine od metka u glavi.Svugdje navijaci idu na gostovanja i busevima i autima pa je nama momak pogino u nesreci.
Samo kod nas navijac premine od infarkta na sred utakmice...

Pa boze sta smo mi zgrijesili?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 avg 2012, 00:22

Vezano za momka ono bas mi je zao :( al nazalost tolko sam puta bio svjedok nestrucnosti i gluposti likova sa bakljama ,petardama a o topovskim da ne govorim :roll: jednostavno likovi n e razmisljaju kad on s vrha tribine nju baci da moze nekog u glavu pogodit u prvim redovima...

Sto se tice tekme za ovaj remi koji sam iskreno i ocekivao ako ovo uradi a sto je i uradio je kriv samo Jovic,jednostavno znas da su nasi igraci fizicki i mentalno vrlo slabi i da su vecina u mislimA u podgorici pa je trebao od pocetka dati igracima sa klupe sansu pa kakav god rezultat bio jer evo ovako si poceo sa glavnim igracima ,nemas rezultat a dobro si ih izmorio pred vazni mec u podgorici,po mom misljenju trebao je ako rezlutat zahtjeva napravit promjene i uvest od 60 minute Husejnovica il Sesara koji bi svojim potezima napravili nesto a ovako si od pocetka gledo neku igru koja ni na sta nije licila a od 60 minute cisto mrcvarenje i jednih i drugih kao da su vec tad jedva cekali kraj mi sto nemamo volje a gosti sto su zadovoljni s bodom ,druga stvar defintivno "potez utakmice je spojit 2 fudbalskih genija" na desnoj strani Comor i Diatta :roll: , i jos ko me je pravo razocarao je Karamatic koji je u prvim utakmicama obecavao al ovo danas je bilo ocajno u rangu igre Comora, da se razumijemo nisam tolko razocaran gubitkom bodva jer tek je 1 kolo al me je vise iznerviralo to sto je Jovic poceo sa prvim timom kojeg ceka tezak mec u cetvrtak a jednostavno znas da nasi igraci s ritmom srijeda -subota nemaju snage za to i zato jesmo tu gdje jesmo u evropi s fizickom spremom igraca :|

I jos jedna stvar kako je los sudija bio :roll: :lol: lik ni 5% nema sluha za igru ,sjeckanje ,svaki prekrsaj daje zuti bespotrebno.... mislim fakat ovakve sudije i sudjenje (nije nikog drasticno ostetio) unistavaju svaku draz fudbala i volju da ti dodjes na utakmicu da gledas kad sve ovo vidis :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 avg 2012, 00:26

nadam se da ce momak biti ok i da ce se uciniti sve sto je u moci da se iskorjeni pirotehnika
strava....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2012, 00:27

Kako onda u Prijedoru da ocekujemo da nasi hodaju ako su veceras ovakvi bili,sa ovakvom voljom i zeljom...sta da se ocekuje nakon tog puta u Podgoricu,utakmice pa nazad jos ako prodju nece ih tito dragi uhvatiti to ce vec u mislima biti u finalu...da te bog sacuva kako su me iznervirali veceras:|

Ustvari neznam sto ne traze odgodu ove tekme protiv Rudara,dan-dva kasnije
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 avg 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2012, 00:28

ma na tribini treba zabraniti te topovske jbt samo gledam da mi na glavu ne padne da neka budale na baci jer kod nas opcenito vlada tako razmisljanje "boli me ****" sto nije pazio, nek se pale baklje i dimne :) to je makar u normalu doslo ne baca se toliko ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 00:31

Evo bht sport.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 00:36

Tuga... Ovaj momak će možda ostati bez oka...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 avg 2012, 00:37

RedDevilS je napisao/la:Sutra aBd na Kosevo da pokazemo jos jednom koje gazda na Kosevu i ja se nadam pobjedi od 2-0. :D
I naravno da grmi sa Sjevera.!
Samo da se neobrukamo ko komsije.., cuj remi hoceli ikad moci odnijeti sva tri boda sa Pirote? :lol:
Ko drugom jamu kopa i sam odigra 0-0. :mrgreen:
Još ste i dobro prošli. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 avg 2012, 00:40

High je napisao/la:Tuga... Ovaj momak će možda ostati bez oka...
Kako sam procitao na drugom portalu momak ce imat vise operacija ,nadam se da ce proci sve u najboljem redu kolko moze u ovom trenutku :(
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 00:41

Zeničani, vala ga i vi znate pretjerati. Niste loše igrali, ali vala niste ni bolje od naših igrali. Dobro smo prošli? Da nisam imao priliku vidjeti kako to na terenu izgleda, po ovom tvom komentaru bi' rekao da ste nas terorisali na golu. Imali ste onu prečku, par kontri, i ne znam ni ja kol'ko minuta izležavanja na Koševu. Sa ovakvim mentalitetom što se krađe ovih minuta tiče vi nećete dogurati nigdje. Ni vi, ni ostali koji to vole raditi. Da je to borba za titulu, za opstanak ili za nešto drugo, pa da je važan taj **** bod, onda bi' shvatio. Ali u prvom kolu se onako izležavati poslije svakog kontakta, to je smiješno. Ponavljam, solidno ste igrali, ali ste izvukli bod umornom i kombinovanom sastavu Sarajeva. A to palamuđenje da smo još dobro prošli okačite mačku o rep.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Devedesetka i 30 gostiju.