FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 05 avg 2012, 23:27

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.
Nemoj ljude, slave titulu... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 avg 2012, 23:34

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Najveća korist remija Sarajeva i Čelika je ta što će pitari malo sjahat s naše teme.
+1 :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 avg 2012, 23:40

diplomatija je napisao/la:Hvala Bogu odlicno nam se poklopise ovi vecerasnji rezultati, liga ce biti izjednacenija nego ikad, da je sad samo Borca dobiti.
Nece biti izjednaceno uzecemo je glat.Samo da kvazistrucnjaci skontaju da se igra jos kola osim prvog i da sve i jednoj ekipi a to je pokazalo i dansnje kolo treba vremena da udje u ritam a nijedna ga ekipa nemoze drzati cijelu sezonu kao sto je to nama uspjelo prosle godine ili leotaru nekad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 avg 2012, 23:48

Vala bas,svega sam se nacitao zadnjih dana.Sreca pa nisam puno aktivan ovdje sto se tice postova,dzaba bih se iznervirao.(Ne mislim samo na fanove Sarajeva,nego opcenito na situaciju ovog threada).

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 avg 2012, 23:55

pile87 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Hvala Bogu odlicno nam se poklopise ovi vecerasnji rezultati, liga ce biti izjednacenija nego ikad, da je sad samo Borca dobiti.
Nece biti izjednaceno uzecemo je glat.Samo da kvazistrucnjaci skontaju da se igra jos kola osim prvog i da sve i jednoj ekipi a to je pokazalo i dansnje kolo treba vremena da udje u ritam a nijedna ga ekipa nemoze drzati cijelu sezonu kao sto je to nama uspjelo prosle godine ili leotaru nekad.
ma samo idioti nisu zadovoljni bodom,ja prezadovoljan znajuci da nam je Travnik prisao golu jednom ili dva puta meni je u redu,imali smo svoje prilike nismo imali srece i to je to..Ja samo cekam da se vrati Smajic da konacno pokaze sta zna,i da krene Brkovic,bice tu neke nove svjezine u igri,lijepo bi bilo sredinu malo osvjeziti tu ali otom potom
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 06 avg 2012, 00:01

old school je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ma samo idioti nisu zadovoljni bodom,ja prezadovoljan znajuci da nam je Travnik prisao golu jednom ili dva puta meni je u redu,imali smo svoje prilike nismo imali srece i to je to..Ja samo cekam da se vrati Smajic da konacno pokaze sta zna,i da krene Brkovic,bice tu neke nove svjezine u igri,lijepo bi bilo sredinu malo osvjeziti tu ali otom potom
mene sikira Smajic, dole u Medjugorju je po cijelu noc na FB, a i od kako su se vratili doceka sehur, ne znam kako ode na trening :)

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 avg 2012, 00:01

Hvala Bogu igrase svi remi. Sad lagano uzet Borca, Velez ce uzet bod Celiku, a kontam da ce remi igrat i Leotar- Radnik :)
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 avg 2012, 00:16

slika

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 avg 2012, 00:51

Eh tako, sad nam je lakše. :mrgreen:

Napisah ja jučer da će konkurenti redovono kiksati, a da je najbitnije da pobjeđujemo u derbijima, večeras sarajevo i Široki po 0:0, oni ne mogu kući da zabiju gol, a mi ovdje pravimo belaj zbog boda iz Travnika. :mrgreen:

Idemo sad nabiti Bojca kući! Vrijeme je za prvu pobjedu ove sezone.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 06 avg 2012, 01:09

Uvezi onog interviju s Žujom, što je rekao za dva čovjeka da dodju ispred manijaka na skupštinu kad je ta skupština il je bila i imal išta od tog, zna li neko ?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 avg 2012, 01:39

Na jednoj fejs stranici javili da je ulaz besplatan protiv Boraca ???

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 06 avg 2012, 01:44

Procitaj fino sta pise, to je nagradna igra i oni daju besplatnu kartu. Pa haj ti meni reci imal logike da je djaba a raja kupila bruku polugodisnjih ulaznica.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 avg 2012, 01:46

nanek je napisao/la:Procitaj fino sta pise, to je nagradna igra i oni daju besplatnu kartu. Pa haj ti meni reci imal logike da je djaba a raja kupila bruku polugodisnjih ulaznica.
Izgleda da sam pogresno skontao,moja greska sto se ljutis odma :P

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 06 avg 2012, 01:48

Ne ljutim se halalolsun :)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 06 avg 2012, 02:21

jbte odigrano 1 kolo a vi serete, kalkulisete, pratite rezultate sarajeva, sirokog i ostalih kao da su ostala 2-3 kola do kraja sezone

bod u travniku nije los, kad pogledamo tradiciju...aa sto se tice sarajeva, kao sto neko napisa "jedino dobro je sto ce pitari sjahat s nase teme " :D

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 06 avg 2012, 03:30

Niko ne spori da je bod iz Travnika odlican, pa cak niko ne bi ni spominjo Maribor da se vidilo da imamo igru a da smo ispali. Znaci nije problem u rezultatima, vec u igri protiv Travnika i Maribora, niko ne trci, nema zelje i borbenosti od prosle godine kad smo osvojili duplu krunu. Sjetite se prve utakmice s Makabijem prosle godine, pa momci su ginuli na terenu i ja sam bio zadovljan tim porazom 2 0 samo zbog igre i borbenosti, sad nema toga i znam da ce biti ovih sada sto ce reci da je sve super, sve je idealno i nek misle tako i nek budu zadovoljni ovom igrom gdje niko ne pretrci 5km po utakmici, pa jbt daj potrci malo bori se, nema veze, izgubi al daj da vidimo neku borbu, zelju, i niko se nece zaliti na rezultat i to nije tako 1 utakmicu vec 3, a kad 3 utakmice nema igre ne mozes biti sretan nikako. Osima necu komentarisati, nije zasluzio zbog trofeja koje nam je donio zadnjih godina.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 08:00

Po meni smo sasvim solidno odigrali uzvratnu tekmu sa Mariborom, a da smo kojim slučajem imali aktivniji rezultat iz prve utakmice bilo bi svega... Naravno ne bi nam sudija dao da prođemo ali...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 09:42

Bogomoljka nemoj pričati neistine. Opet ste se pojavili. Prošle godine nakon Širokog Brijega svi ste pisali o svađi Žuje i Amra i kako to neće na dobro izaći. Zato plan vam propada.
Sjećal' se ko utakmice protiv Travnika na Grbavici prošle sezone. Tada smo slavili 1-0 i Travnik nas namučio pravo. Pa sjetite se sezone prve Amarove sezone. Kada smo na proljeće(fantastične igre) jedva na Grbavici slavili protiv Travnika, gol dali nekad pre kraj. Očigledno da nam Travnik nikako ne leži.

slika
By ipetm at 2012-08-06
slika
By ipetm at 2012-08-06
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 09:53

Haha za ne povjerovati čime se služe ovi maleni :D

Nego možda bi Brković mogao od početka protiv Borca?
Ima li neko info kad je i u koliko tačno utakmica?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 09:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
pinki je napisao/la:Haha za ne povjerovati čime se služe ovi maleni :D

Nego možda bi Brković mogao od početka protiv Borca?
Ima li neko info kad je i u koliko tačno utakmica?
Nedjelja 19:45. Pa fakat vi jos ne vjerujete ovom portalu, ne znam sta vam je ;)
Ne vjerujem sam sebi više moj Aco :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel i 49 gostiju.