NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mateo Roskam se i dalje namješta po 5 minuta, kao i u prvenstvu u glavnim ogledima sa Željom kao u Kupu u glavnim ogledima sa Željom. Mijo treba li nam napadača???
upravo to..ljutinar je napisao/la:Mateo Roskam se i dalje namješta po 5 minuta, kao i u prvenstvu u glavnim ogledima sa Željom kao u Kupu u glavnim ogledima sa Željom. Mijo treba li nam napadača???
imao je odličnu šansu u produžecima, sam na golmana ali ovaj ga je s leđa stigao i uklizao mu

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bloudek=Blowjob.
Zar treba ista vise pisati.Imamo preskupu momcad za nasu ligu,a u europi nas izbace ovi amateri.Trener,igrači a i uprava,ne zna se tko je gori.Pa ne mozes danas bez napadača proci ni najvece levate.Al eto idemo dalje,i ne znam sta se vise ceka sa dovođenjem Bubala.Samo dati covjeku odrijesene ruke,pa ce biti borbe i znoja na Pecari!!
- northfront96
- Kontakt:
sad cemo cekati iz kola u kolo, ako idemo na titulu onda prva 4 kola bi trebali ocekivati 10-12 bodova.....ali nesto ne vjerujem u to, vjerovatno kao i prosle godine sa Cutukom, prvo da malo sje.be situaciju pa onda dovesti nekog normalnog trenera....
NK Siroki Brijeg ima najkvalitetniji igracki kadar ove sezone i sigurno je sirina njegovog kadra daleko veca od svih konkurenata u Premier ligi. Medjutim potrebno je imati i trenera koji zna svoj posao, a Bloudek to nije! Kasno ce biti kajati se kad se ispuste bodovi na pocetku prvenstva.
-
- Kontakt:
Najbitnije je da se u nedjelju u prvenstvo uđe s pobjedom kako ne bi odmah od početka lovili svoje protivnike
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Juniori Sirokog ce u nedelju da igraju protiv Slavije u Lukavici.Ja cu u petak tamo pa nameravam to da pogledam pa me zanima na koga od juniora i kadeta treba obratiti posebnu paznju ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
juniori:Devil je napisao/la:Juniori Sirokog ce u nedelju da igraju protiv Slavije u Lukavici.Ja cu u petak tamo pa nameravam to da pogledam pa me zanima na koga od juniora i kadeta treba obratiti posebnu paznju ?
Marić, Ćorluka...igraju naprijed..ali oni su tek iz kadeta izasli, a u kadetima su bili daleko 2 najbolja igrača lige
kadeti:
neznam da im itko, možda Šudić, veznjak...
nisam ih jos gledao pa neznam u kakvim sastavima igraju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prema susaknjima s Pecare svaka sljedeca utakmica za Bloudeka na klupi NK Siroki Brijeg je sudbonosna. Stoga u nedjelju je test za trenera tocnije kako radi pod pritiskom!
Moje je misljenje da s pritiskom i bez njega on nema kvalitetu za trenera NK Siroki Brijeg.
Ipak pozeljet cu mu srecu i njemu i igracima NK Siroki Brijeg na startu nove sezone!
Moje je misljenje da s pritiskom i bez njega on nema kvalitetu za trenera NK Siroki Brijeg.
Ipak pozeljet cu mu srecu i njemu i igracima NK Siroki Brijeg na startu nove sezone!
- zasarajevo
- Kontakt:
Stalno mijenjate trenere, ali nije do trenera. Imate potrosenu ekipu i treba vam smjena generacija. Dovodite igrace od 30 godina sto ja van pameti.
UEFA=MAFIA
Ne bi se slozio nisu igraci toliko isluzeni nego se grijesi s trenerima. Karacic je bio vrhunski trener koji je forsirao i volio mlade igrace, ali se to nije uklopilo u koncepciju hijerarhije. Ima tu mladih igraca dobrih domacih koliko hoces Coric, Zlomislic i da dalje ne nabrajam. Uvijek greske pri izboru trenera i to je glavni razlog nesupjeha za ovakav klub kakav je NK Siroki Brijeg sa najboljim uvjetima organizacije i za treniranje u BiH.
0:0 protiv slavije,ako ovo jeliću nije dovoljan razlog da dadne otkaz bloudeku onda ne znam
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
J'ebat im termu svima ,digose mi tlak i pare ,trazilo mi jos jedan par i reko odo nase ubacit oooooooooooo
Sto reci.Uprava koja dovodi ove igrače i trenere je za sve kriva.Stavi Zorana Bubala i samo mu daj odriješene ruke.Nasi igrači su najvece picke.Sklonili ste publiku od kluba.Ma fuj,jadno i gotovo.Zali boze placa koje im dajemo a neki imaju i po 5 tisuca eura,i to dosta njih,mjesecno,da ne bi bilo zabune!!
Sada opet po starom smjena trenera itd, uvjek uprava pravi iste greske,bez obzira na sve bilo koji trener koji dodje sa ovom ekipom ce tesko napraviti nesto,....najbolji igraci su stari i isluzeni (Silic,Wagner,Bajano,Kordic,Jese)dok mladji nemaju znanja Coric (osim brzine nema nista i takav je medju najboljim)Zlomislic itd,jedini igrac koji vrijedi nesto je golman Bilobrk.
Princeze nek dodju 17.8. na stadion pa nek vide kako se igra
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Tko mi moze pojasniti jel sad red na Istuka ili na Barbarica ,malo sam se pogubio ???
Široki ima 2 kvalitetna trenera ,Zoran Bubalo i Toni Karacic ,a ne bi se bunio i da bude Ivo Susak (ako smije vodit mladu repku i klub )
Široki ima 2 kvalitetna trenera ,Zoran Bubalo i Toni Karacic ,a ne bi se bunio i da bude Ivo Susak (ako smije vodit mladu repku i klub )
Ja sam ovo nekako i predvidjao da ce se dogoditi. Nisam stigao s mora na utakmicu daj netko tko je bio malo dojmova?Jel zvizdala publika treneru? Ja sam i pred utakmicu predvidio da ce Bloudek ukakiti motku, to se i dogodilo. Vrijeme mu je isteklo i nazad u Zenicu ili Slkoveniju gdje li vec obitava. Ovo je uzas ako ostane sezonu ce upropastit, ako vec s ovim remijem nije!
Ne treba licitirati sa imenima vec je najbitnije da Bloudek sto prije ode!felix123 je napisao/la:Tko mi moze pojasniti jel sad red na Istuka ili na Barbarica ,malo sam se pogubio ???
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Grk1234 i 26 gostiju.