Srbija
Bosna
Slovenija
Hrvatska
[/quote]
Prva petorka turnira: Teodosic, Dragic, Savanovic, Teletovic i Ukic

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Neno kaže da protiv Srbije sve ispod 20 razlike za njih je veliki uspjeh za nas da će nas njihova odbrana uništiti ja kažem da neće uopće biti tako,ti kažeš da će nas Hrvatska lako dobiti ja kažem da ćemo mi njih ubjedljivo dobiti,i opet na kraju dana vas dvojica stručnjaci koji vjeruju u ovu reprezentaciju a ja neznalica koji je omaložavamlegenda reala je napisao/la:Hej malog![]()
![]()
Pa haj bolan koju stručnu analizu sad![]()
Ja sam ti reko kad smo gubili deset razlike da ćemo preokrenuti, i popustati ali Hrvati ne umiju i štaš im![]()
Aco im je htio pustiti, a bolje bi i za nas bilo da smo izgubili, jer bi ti najavio debakl u kvalama, ovako teško nam se kad nas Latvija nabije 15-tog![]()
Ramljak i Planinić kao bosanski hrvati su igrali za Hrvatsku,isto kao Pilepić ali on je pravo iz Hrvatskevendeta87 je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko je igraca koji su proslje sezone igrali za Siroki u sastavu kod Hrvatske? Kod nas su dvojica a koliko sam ja primjetio ko Hrvata trojica, sto znaci prva petorka Sirokog sve reprezentativci.
Prva petorka turnira: Teodosic, Dragic, Savanovic, Teletovic i UkicBIHfan je napisao/la:[quote="AboveTheLaw"@]
Srbija
Bosna
Slovenija
Hrvatska
legenda reala je napisao/la:Ponos države se vraća tamo gdje mu je i mjesto !!!!
Semper je napisao/la:Aca Petrović nakon pobjede izjavio da ga je igra BiH podsjetila na "film" Oluja.
Nikad nisam rekao da sam stručnjak, samo volim da gledam košarkuLBJ MVP je napisao/la: Neno kaže da protiv Srbije sve ispod 20 razlike za njih je veliki uspjeh za nas da će nas njihova odbrana uništiti ja kažem da neće uopće biti tako,ti kažeš da će nas Hrvatska lako dobiti ja kažem da ćemo mi njih ubjedljivo dobiti,i opet na kraju dana vas dvojica stručnjaci koji vjeruju u ovu reprezentaciju a ja neznalica koji je omaložavam
ja ovdje od nasih samo vidim BH LEGIONlikma23 je napisao/la:Evo neki zanimljivi detalji utakmice BiH vs Srbija
[youtube][/youtube]
mene samo zanima gdje je hrvatskoj TOMAS i TOMIĆaqarius je napisao/la:E da li je Aco napokon imao snage reći Teletoviću da ne sili bezveze šut kada nije ama baš u nikakvoj poziciji.večeras je to to par puta uradio kako treba za Kikana i Rajta i lagani poeni su tu...Svaka čast zaista je majstor ali brate znao je dobro zabrljati pa po 4-5 lopti nam uzastopice potroši nekim svojim siljenjem šuta,driblinga,neke individualne akcije.Nadam se bez obzira koliki je majstor da u otsutnim trenucima malo više vjeruje u ekipu( vidjeli smo večeras kada hoće da to izgleda i lijepo i učinkovito)