Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 05 avg 2012, 21:44

Uzas. :roll:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 avg 2012, 21:58

M4kaveli je napisao/la:
reds je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da se vi nadate Villi.
A sto to BR ne bi bacio oko na Tella ?
A što bi? Šta bi to on donio novo Liverpoolu? Momak će napraviti ogromnu grešku ako ode iz Barce. Jednostavno on je prilagođen njihovom sistemu igre (kao Pedro recimo) i kada bi otišao u drugi klub to ne bi bio isti igrač. Pedro nije među najboljim napadačkim krilima svijeta, ali je za Barcin sistem igre apsolutno savršen i više im odgovara nego što bi individualno bolji igrači od njega tipa Robbena, Ronalda... .

Nego, i ja bih radije da se dovede par igrača na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora, nego da se baca novac na nove igrače. S obzirom kakve su sreće opet će napraviti totalne promašaje.
Pa mlad je momak.
Sigurno ce biti bolji od Carrola ( ako vec nije :D ).
Brz, dobra tehnika, prodoran, poglup, al ovakav Liverpool bi itekako mogao pojacati !
Mlad, pa šta? Liverpoolu u ovom trenutku ne trebaju igrači koji će možda nekad postati sjajni igrači, već izgrađeni/afirmisani nogometaši koji će odmah uskočiti u prvu postavu.

Porediti Carrolla i Tella = neprikladno. Tello nije klasičan špic. Uz to, Liverpoolu treba jedan golgeter, a Tello nije ni to.

On jeste paklen igrač, ali dok nastupa u Barci. Bilo kako bilo, ni od Tella ni Ville nema ništa tako da ... .
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 avg 2012, 22:20

kad vidim kakva su djeca pocela dolaziti na temu fakat mi se vise i ne cita forum...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 05 avg 2012, 22:41

ma cemu rasprava od ovih svih najprija ce quaresma doci,mi nemamo para tako da cemo dovoditi prosjecne igrace za 5-10 mil ili cemo dovesti nekog na posudbu,a ko zna mozda nas BR pozitivno iznenedi i sa ovom ekipom napravi rezultat.mislim da je bolje da zadrzimo aggera,skrtela,carrolla,suareza nego da dovedemo kaku,villu...
da sam na mjestu BR ja bi doveo alvara.P iz porta,gastona ramireza i quaresmu(kad je zainteresovan)u januaru smo bili zainteresovani za ryada budabouza pa smo se usutili dobro bi nam dosao da se rotira sa downingom,bellamyem,i gastonom
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 avg 2012, 22:50

Carlo je napisao/la:kad vidim kakva su djeca pocela dolaziti na temu fakat mi se vise i ne cita forum...
Neka djeca. Oni su jako bitni kao fanovi. Zar nije lijepo da i u ovo vrijeme kad je Liverpool u sjeni Barce, Reala, Uniteda, Citya... i dalje ima navijača među tom djecom kako ih ti nazivaš. Svi koji pišu u ovoj temi su sigurno veliki navijači Liverpoola, a ne neki koji navijaju zbog nekog trenutnog uspjeha ili neke zvijezde u ekipi, jer ni uspjeha, a ni nekih ekstra zvijezda već dugo nemamo.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 avg 2012, 23:52

Ovo Henderson pogurao. :lol:
Nisam. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 avg 2012, 00:24

MarcusLFC je napisao/la:Moraju nekako popraviti imidž zbog Suarez & Evra incidenta, FA im je zbog gluposti prišila status rasista, moš si mislit kako Werner, Iyre i ekipa podržavaju gayeve. :lol:

E bas su vala nasli kod koga ce popravljati imidz, samo srljaju iz gluposti u glupost...Boze sacuvaj :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 10:35

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2012, 10:41

ja sam davno rekao nama sahin dolazi na posudbu :D

sad ce fol dovesti 6 igraca... kakva glupost boze dragi pa ako su vec kontali toliko igraca dovoditi zasto to nisu radili na vrijeme a ne sad kad se blizi start sezone i kraj prelaznog... bice skuplji svi ti igraci a jos valja to sve uigrati kasnije...
You are someone else I am still right here

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 10:49

Mogao bi Sahin na posudbu nama. Igrat će sto posto prvu postavu. Onda postoji ta, kakva takva, veza između Mourinha i Rodgersa. Sahin ima sasvim normalnu platu tako da nam neće to praviti problem, a legao bi nam k`o budali šamar.
On je taj Xabi Alonso koji nam fali nakon što je pravi otišao. Možda bi ga na kraju mogli i nagovoriti da ostane zavisno od uspjeha.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 avg 2012, 11:13

Ma kakva posudba, direkt potipisivanje za klub. Strasan je to igrac, samo mu treba minutaze. :)

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 11:32

Sumnjam u kupovinu, jer, vjerujem da je Sahin planiran kao zamjena za Xabi Alonsa, pa bi i Mourinhu bilo dobro da se Nuri negdje kali do kraja ove sezone. Na kraju bi onda mi mogli vratiti Sahina, a oni nama dati Alonsa za 4-5 miliona.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 06 avg 2012, 12:24

City daje Aggeru 100k sedmicno i 20 milki za njega ja od City-ja ne bih prihvatio ni 50 kad bi davali jer ne trebaju davati svoje igrace drugom klubu jedino kad bi se Agger povrijedio na jedno 7 mjeseci e onda bi mog'o otici :lol:
Tako blizu, a tako daleko.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 06 avg 2012, 14:39

EPL je napisao/la:slika
:lol:
Negdje sam čitao da je Borini gej, i to odavno, pa bi ovo imalo i smisla. Kad čovjek pomisli da ne može gore, ovi amerikanci pokazuju da može. Znači na narednom okupljanju očekujte Alena Albinovića. :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 14:54

"Ibrahim Afellay's agent says the Barcelona midfielder would be interested in a loan move away from the club this summer. The Netherlands international has been linked with a string of clubs across Europe, including Premier League rivals Arsenal and Liverpool."
by @skysportsbucko 12:44 PM

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2012, 15:28

ako prodamo aggera mozemo odma i skrtela jer on bez danca nije dobar ni sekunde...
You are someone else I am still right here

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 06 avg 2012, 16:29

ma ako ode agger onda se stvarno nema cemu nadati iduće sezone..on nam je jedini igrac koji moze odlično odigrati i kao štoper i kao lijevi bek

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 avg 2012, 17:39

hanniz je napisao/la: Negdje sam čitao da je Borini gej,
Ogadi mi igrača @hannize. :mrgreen:

Sahin bi bio odlično pojačanje, bolje i jeftinije od Allena, ali samo posudba...opet sam zadovoljan.Ako se izbori LP, onda se mogu dovoditi kvalitetni igrači za stalno, ali ove posudbe su trenutno krajnji domet Liverpoola.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 avg 2012, 17:42

Shanks je napisao/la:

Sahin bi bio odlično pojačanje, bolje i jeftinije od Allena, ali samo posudba...opet sam zadovoljan.Ako se izbori LP, onda se mogu dovoditi kvalitetni igrači za stalno, ali ove posudbe su trenutno krajnji domet Liverpoola.

Ima da svi igrači bjeze od njega bit če glavni strijelac :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 avg 2012, 17:43

Rosicky je napisao/la:
Shanks je napisao/la:

Ima da svi igrači bjeze od njega bit če glavni strijelac :D
:lol: :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.