Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nekad je bila patnja gledat ovu repku, ali sad je milina. Jedva cekam kvalifikacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Nismo nikad u historiji naseg postojanja odigrali ovako 3/4
Pa ovo je 100% da smo prvi put mi preokrenuli neki mec u tom periodu. Uvjek smo tu gubili meceve
Pa ovo je 100% da smo prvi put mi preokrenuli neki mec u tom periodu. Uvjek smo tu gubili meceve
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dok smo malo stisli , odmah smo poveli. Ako bude neki nas centar umoran, neka Aco stavi Rajta na centarsku poziciju, bolje skace od svih nasih centara

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Odlicna igra,kompaktnost tima na visokom nivou,slaze ovo fino Aco zna covjek sta radi,rezultati se vec polako vide...
Zek je ogroman dobitak za repku....
Zek je ogroman dobitak za repku....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma klasika Hrvati su nase redovne musterije.Nekad karo Neno sad kara Mirza,dadne malo i Nihadu,a i za Zacka se nadje mjesta
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa kaze "zack,zack dadumle"
i 10 razlike
[youtube][/youtube]

i 10 razlike

[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...
-
- Kontakt:
ja ne da sam zadovoljan igrom na adecco cup-u vec sam PREZADOVOLJAN (ima jos stvari da se popravi ali ovo je velikiii korak unaprijed za nasu kosarku)!!! hvala harunu, hvala aci, hvala igracima, IDEMO DALJEEE!!!!
niko niko samo BiH

niko niko samo BiH

- skyisthelimit
ko je osvojio ovaj prestizni turnir. Kolika je nagrada ?
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 05 avg 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Moze li mi neko reci koliko je igraca koji su proslje sezone igrali za Siroki u sastavu kod Hrvatske? Kod nas su dvojica a koliko sam ja primjetio ko Hrvata trojica, sto znaci prva petorka Sirokog sve reprezentativci.
- legenda reala
- Kontakt:
Hej malog
Pa haj bolan koju stručnu analizu sad
Ja sam ti reko kad smo gubili deset razlike da ćemo preokrenuti, i popustati ali Hrvati ne umiju i štaš im
Aco im je htio pustiti, a bolje bi i za nas bilo da smo izgubili, jer bi ti najavio debakl u kvalama, ovako teško nam se kad nas Latvija nabije 15-tog

Pa haj bolan koju stručnu analizu sad

Ja sam ti reko kad smo gubili deset razlike da ćemo preokrenuti, i popustati ali Hrvati ne umiju i štaš im

Aco im je htio pustiti, a bolje bi i za nas bilo da smo izgubili, jer bi ti najavio debakl u kvalama, ovako teško nam se kad nas Latvija nabije 15-tog

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Planinic i Ramljak ce se hvatat za glavu uskoro.
Kad se vrati Gordic koji je isto klasa i koji ce pod Acom vjerujem procvjetat ko Djedovic to ce biti strasno. Jos ako Nurkic do sledece godine jos vise se razvije, ili da Omic dodje onda u skoku necemo imat problema. Tad nastupa u Sloveniji BH Masina za gazenje.
Kad se vrati Gordic koji je isto klasa i koji ce pod Acom vjerujem procvjetat ko Djedovic to ce biti strasno. Jos ako Nurkic do sledece godine jos vise se razvije, ili da Omic dodje onda u skoku necemo imat problema. Tad nastupa u Sloveniji BH Masina za gazenje.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Najvise me veseli ono kad Ukic ubode dvije trice, i od tog trenutka pocinje nasa serija. Nekad bi time bila rijesena utakmica, poceli bi srljati, prodavati lopte, a sad potpuno druga prica.
-
- Kontakt:
Srbijaskyisthelimit je napisao/la:ko je osvojio ovaj prestizni turnir. Kolika je nagrada ?
Bosna
Hrvatska
Slovenija
Valjda tako ide poredak.
- majestic24
- Kontakt:
Janje za iftar je glavna nagradaskyisthelimit je napisao/la:ko je osvojio osvojio ovaj prestizni turnir. Kolika je nagrada ?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ne želim sada glumiti generala poslije bitke, ali cijelo vrijeme se vidjelo da smo kvaliteniji. U prvoj četvrtini smo ušli malo podcjenjivački (koliko god to čudno zvučalo) ali definitivno ova Hrvatska nije ni za drugi razred reprezentacija, tako da nam se to malo obilo od glavu. Ostale tri četvrtine odigrali onako kako znamo, proradili Mirza i Nihad, Peršić odigrao maestralnu odbranu, Zack i Kikanović ispunilu svoju kvotu. Svaka čast, stvarno ova reprezentacija ima perspektivu!
napokon da sam snimio exluzivcno od mene sutra
snimak cijele utakmice
BIH - HRVATSKA :ugeek: :ugeek:
snimak cijele utakmice
BIH - HRVATSKA :ugeek: :ugeek:
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 05 avg 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hrvati su zadnji....AboveTheLaw je napisao/la:Srbijaskyisthelimit je napisao/la:ko je osvojio ovaj prestizni turnir. Kolika je nagrada ?
Bosna
Hrvatska
Slovenija
Valjda tako ide poredak.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Opet komsije ,pa do kad cemo vas vise nabijati...Mirza kada hoce bez problema ce trpati,25,30!!Nihad prebrz za protivnike...Aco majstor svog zanata´,ljubi te Biserka....Info ,Hrvati su 5,6 napada jedva sutirali ka kosu zbog agresivne odbrane..Taktika Ace je,sto prije navuci protivnika u bonus,tada im slabi odbrana a mi sto vise idemo na liniju!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ponos države se vraća tamo gdje mu je i mjesto !!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
AboveTheLaw je napisao/la:Srbijaskyisthelimit je napisao/la:ko je osvojio ovaj prestizni turnir. Kolika je nagrada ?
Bosna
Hrvatska
Slovenija
Valjda tako ide poredak.
Hrvati su zadnji!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.