HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Igrat ce protiv Sirokog jer je Radeljic lose odigrao. Zadnja linija nam je katastrofa.
Evo ukratko ko nije bio na utakmici, stvarno steta za onu precku da je ono uslo uzeli bi 3 boda ali jbg..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
vidim arežina igrao cijelu utakmicu.kako je odigrao
Ja sam jutros bio na kavi sa sucem Paradzikom koji je bio cetvrti sudac jucer u Trebinju. Kaze da su tri igraca Zrinjskog bila ispod svake razine Premier lige, ito Marjanovic uzasno los, Pehar jos gori uz stalno prosvjedovanje kod sudaca bez ikakvih razloga i Arezina koji je stalno gubio lopte odnosno predavao ih u noge igracima Leotara.
Melher je bio najbolji igrac Zrinjskoga po njegovim rijecima, spasio plemice od katastrofe.
Melher je bio najbolji igrac Zrinjskoga po njegovim rijecima, spasio plemice od katastrofe.
Rano je sada poceti zugati,ali nisam bas cuo pohvale od ljudi koji su bili na utakmici. Svoj cu kmentar dati kada dgledam prvu slijedecu utakmicu.Ja sam stalno ponavljao da je Marijanovic u ku.cu,Bekic izgubljen a Zurzinov opet igra preko neke stvari.Daj Pericu sad neka prokrvare vise....
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
tomgreen je napisao/la:Rano je sada poceti zugati,ali nisam bas cuo pohvale od ljudi koji su bili na utakmici. Svoj cu kmentar dati kada dgledam prvu slijedecu utakmicu.Ja sam stalno ponavljao da je Marijanovic u ku.cu,Bekic izgubljen a Zurzinov opet igra preko neke stvari.Daj Pericu sad neka prokrvare vise....
Bekic je htio napustiti klub ovoga ljeta dok je Marijanovic neprepoznatljiv od zimus kad je takodjer imao neke ponude da napusti klub,ovi igraci su pod ugovorom,staviti ih na transfer listu i sto dobijes za njih uzmi ionako su polovnjaci koji imaju povremene bljeskove a to neka zahvale svom neprofesionalnom zivotu,kada se ne mozes u ovoj kokuz ligi pokazati onda zamisli kako bi prosli negdje vanka na zapadu,nezadovoljne zvjezdice mrsnutu iz kluba ,Lazar je pokazao da moze biti najbolji igrac lige ali kaze ima problem u glavi,Bekic je isti lik kao i on,kapetan Mara nam se uvrijedio sto je izgubio mjesto izvodjaca penala kao prvi i sto mu je Melher uzeo kapetansku traku,o boze moj gdje su profesionalci kao Sunjic i Maka ,Maka je igrao ono sto mu je receno i nikada se nije bunio dok je Sunjic sutio par godina i dosao do Ukrajinske prve lige,ugledajte se malo na njih pic... vam materina lijena i pokvarena,Peric ako ima muda ovakve utakmice se vise nece ponavljati!
Bolje gledati juniore kako gube nego nekakve umisljene amare i lazare za koje niti jedna pic... materina nije znala dok nisu dosli u Zrinjski!
ovo je tek pocetak,nadam se da cemo se dizat iz utakmice u utakmicu,moramo slijedece kolo pobijediti onakav siroki 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ja sam ranije napisao da bih bio zadovoljan bodom jer je Leotar nepoznanica a mi još veća i na žalost bio sam u pravu.Slažem se sa Bekićem, svima koji su nezadovolnji statusom pokazati vrata.Ali ne treba odmah biti prekritičan prema Periću i većini igrača i treba im dati vremena da se sve posloži.Šteta što Široki promjeni trenera ali nema veze u nedjelju se treba baciti na glavu da se dobije tekma i samo ako svi daju 110% na terenu onda se možemo nadati pobjedi inače .....
Zna li se termin tekme u nedjelju,nadam se što kasnije da stignem....
Zna li se termin tekme u nedjelju,nadam se što kasnije da stignem....
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
U 20h, valjda nece mijenjat..acovic1 je napisao/la: Zna li se termin tekme u nedjelju,nadam se što kasnije da stignem....
- benfica1923
- Kontakt:
Dobro je....Idemo SAMO JAKO.....u Trebinju c ove godine bodove samo uzeti zeljo,mislim na 3 boda.......jer im duguju od lani,tako da idemo naprijed,idemo skutore dobiti........FORZA ZRINJA......Skaut1 je napisao/la:Ne uzeti bar bod kod Leotara koji je jos neuigran i tek sastavljena momcad kojoj ce trebati jos utakmica da dodju do forme je neuspjeh.
- benfica1923
- Kontakt:
Tko gura ovoga kockara Arezinu,on dosao iz uskoplja,nije los igrac al da on u 1.igra...ness nije uredu.......slogaizuskoplja je napisao/la:vidim arežina igrao cijelu utakmicu.kako je odigrao
- benfica1923
- Kontakt:
SAMO JAKO.........Sve nas ista ljubav spaja.........Lazo će proraditi kao i ostali,a utakmica je rješena bila već od prije,transfer Aničića u Zrinjski je rješio neke dileme oko subotnje utakmice,jedino što je dobro da od vodećih nitko nije upisao pobjedu,nismo ništa izgubili samo moramo ispraviti par pogrešaka idemo uzeti prvenstvo ili kup..........bekicamir je napisao/la:tomgreen je napisao/la:Rano je sada poceti zugati,ali nisam bas cuo pohvale od ljudi koji su bili na utakmici. Svoj cu kmentar dati kada dgledam prvu slijedecu utakmicu.Ja sam stalno ponavljao da je Marijanovic u ku.cu,Bekic izgubljen a Zurzinov
opet igra preko neke stvari.Daj Pericu sad neka prokrvare vise....
Bekic je htio napustiti klub ovoga ljeta dok je Marijanovic neprepoznatljiv od zimus kad je takodjer imao neke ponude da napusti klub,ovi igraci su pod ugovorom,staviti ih na transfer listu i sto dobijes za njih uzmi ionako su polovnjaci koji imaju povremene bljeskove a to neka zahvale svom neprofesionalnom zivotu,kada se ne mozes u ovoj kokuz ligi pokazati onda zamisli kako bi prosli negdje vanka na zapadu,nezadovoljne zvjezdice mrsnutu iz kluba ,Lazar je pokazao da moze biti najbolji igrac lige ali kaze ima problem u glavi,Bekic je isti lik kao i on,kapetan Mara nam se uvrijedio sto je izgubio mjesto izvodjaca penala kao prvi i sto mu je Melher uzeo kapetansku traku,o boze moj gdje su profesionalci kao Sunjic i Maka ,Maka je igrao ono sto mu je receno i nikada se nije bunio dok je Sunjic sutio par godina i dosao do Ukrajinske prve lige,ugledajte se malo na njih pic... vam materina lijena i pokvarena,Peric ako ima muda ovakve utakmice se vise nece ponavljati!
Bolje gledati juniore kako gube nego nekakve umisljene amare i lazare za koje niti jedna pic... materina nije znala dok nisu dosli u Zrinjski!
Navijači HŠK Zrinjskog Ultrasi nakon utakmice između trebinjskog Leotara i mostarskog Zrinjskog vratili su se s mučninama i crijevnim i želučanim tegobama. Što je po srijedi još uvijek nije jasno, a Ultrasi smatraju da voda koju su pili na stadionu Police u Trebinju vjerojatno nije bila ispravna.
“Nitko od nas nije ništa jeo u Trebinju, tako da nije do hrane. Ali smo svi pili vodu s koje su nam dali piti na stadionu. Čuo sam se s dosta kolega koji imaju iste tegobe kao ja. Jedini zaključak je da je do vode”, kazao je jedan od zaraženih navijača Zrinjskog.
U Trebinju je na utakmici bilo prisutno oko 150 Ultrasa, od kojih, kako saznajemo iz izvora poznatih redakciji, 60-ak imaju tegobe.
Navijace nam otrovali ,eto nam susjeda!
Zato je onaj gol Leotara cudan!
“Nitko od nas nije ništa jeo u Trebinju, tako da nije do hrane. Ali smo svi pili vodu s koje su nam dali piti na stadionu. Čuo sam se s dosta kolega koji imaju iste tegobe kao ja. Jedini zaključak je da je do vode”, kazao je jedan od zaraženih navijača Zrinjskog.
U Trebinju je na utakmici bilo prisutno oko 150 Ultrasa, od kojih, kako saznajemo iz izvora poznatih redakciji, 60-ak imaju tegobe.
Navijace nam otrovali ,eto nam susjeda!

Zato je onaj gol Leotara cudan!

Da je ostao Bloudek ja bi vjerovao da Siroki nema sanse pod Bijelim Brijegom, ovako Siroki se smjenom trenera prometnuo u favorita utakmice!Rosas7 je napisao/la:ovo je tek pocetak,nadam se da cemo se dizat iz utakmice u utakmicu,moramo slijedece kolo pobijediti onakav siroki
Glupog pitanja,igrao neki dan prijateljsku protiv Citiya.Strpao Dzeku u dzep.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Markićem, jel' prošo probu u Wolfsburgu ?

Smijesno,smijesno..HzSM je napisao/la:Glupog pitanja,igrao neki dan prijateljsku protiv Citiya.Strpao Dzeku u dzep.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Markićem, jel' prošo probu u Wolfsburgu ?
@bagrcavi, vratio se Markic davno, dobro se pokazao na probi, ali wolfsburg ima dosta stopera, pa su mu kao rekli ako koji od njih napusti klub njemu ce se otvoriti vrata za transfer..
Markicu je receno drugim rijecima,vrati se odakle si i dosao!
Ma zezam se,sta ce covjek,odes malo u svijet vidis fenomenalne stvari i ljude profesionalce i onda se vratis u ovu ligu,nije lako to psihicki podnijet,da je Lazar otisao umjesto Markica u Njemacku i od tamo vracen nakon 7 dana kao sto se Toniju desilo miljenja sam da nam osjecajni Lazo nebi bio dobar sa glavom do kraja zivota!

Ma zezam se,sta ce covjek,odes malo u svijet vidis fenomenalne stvari i ljude profesionalce i onda se vratis u ovu ligu,nije lako to psihicki podnijet,da je Lazar otisao umjesto Markica u Njemacku i od tamo vracen nakon 7 dana kao sto se Toniju desilo miljenja sam da nam osjecajni Lazo nebi bio dobar sa glavom do kraja zivota!

neka tonija kod nas
,ekstra je igrac,ima vremena za inozemstvo tek su mu 22god

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- benfica1923
- Kontakt:
ha ya brate......neka ga jos ovu sezonu dok uzmemo trofej pa nek onda ide u Rusiju........Rosas7 je napisao/la:neka tonija kod nas,ekstra je igrac,ima vremena za inozemstvo tek su mu 22god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.