Melo15 je napisao/la:JTS je napisao/la:@ Melo15
Vidim da me uzimaš u usta, a ne sjećam se da sam ti bilo šta rekao, tj. napisao.
P.S. Imam pravo iznijeti svoje mišljenje ..pozitivno ili negativno.
Niko tebi ne brani da izneses svoje misljenje...ali nakon odigrane slabe 1 cetvrtine pojavi se 30 korisnika da kritikuju igru i sve moguce zavjere igraca katolicke vjeroispovjesti u nasoj reprezentaciji a juce su ih sve u nebesa dizali...trebamo biti realni,opet kazem nismo mi amerika da u 3 dana odigramo 3 utakmice na visokom nivou..mozda bi i mogli da imamo 5 igraca sa klupe koji bi mogli nekad odigrati po 25 min. da odmore ove iz prve petorke...
Shvatam ja sve to ..al' kao veliki navijač svoje repke, želim da uvijek pobjeđuju, tim više jer imamo kvalitet i jer smo bolja ekipa od Hrvatske.
Isto tako znam da ružno zvuči ono što sam napisao (povraća mi se od njih večeras) ..ništa negativno, nego jednostavno me pucaju frustracije zbog loše igre.
Kada u jednoj tekmi Tele, Đedović, Zack i Kikan kidaju nenormalno, a u drugoj niko osim Đedovića ne može da ubaci loptu u koš, kao da cigle bacaju, to je zaista frustrirajuće.
A treba ih kritikovati kada igraju loše, isto tako ih treba hvaliti kada igraju odlično.
Nije problem izgubiti, ali ako izgubimo na način kako igramo večeras, onda je to problem i zaslužuju kritike.