Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kuko
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Kuko » 05 avg 2012, 21:42

legenda reala je napisao/la:Haj bogati ne piši više ništa, danas si pokazao koliki si stručnjak šta si ono najavio razbijanje Hrvatske :lol: :lol: stvarno djeco koliko ne poznajete ovu košarku :roll: :roll: Ja reko oni prate pišu, kad jok :mrgreen:

Evo sad će ući naši najbolji i stići, ali u drugom će opet dati šansu rezervama i izgubićemo, ali to je sve po planu, jer ako pobjedimo Hrvate(što realno možemo), počeće priče od vas stručnjaka kako smo najbolji, prošetaćemo se kvalam, to će doći do igrača i oni će podcjeniti protivnika itd. pa zna Aco nije on budala ;) :mrgreen:
Rerezve + Djedovic stizu ono sto je s*ebala prva postava. :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2012, 21:42

Ma vala ovi nasi samo malo da porave igrui da ih krene sut dobice ovo .Imaju srece Hrvati sto nas nista ne ide.Sto Biserka navija za nas ,sad ce frka u lijepoj njihovoj
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 avg 2012, 21:43

@LBJ MVP covjek nije imao ni jedan otvoren sut.
@JTS ne moras ni gledati niko te ne tjera...svakako si samo dosao da pametujes...
bez poena 3 od 4 najbolja igraca gubimo samo 2 razlike i opet se nadju neki da pljuju...kako vas nije sramota...nemamo mi 10 istih igraca pa kad ti se 5 umori da ubacis drugih 5...mirza,zack,kikanovic i djedovic igraju svi preko 30-35 minuta,pa nisu roboti da u 3 dana odigraju tri ekstra utakmice...fino se javite albiongate-u ili neni pa nek vas odvedu aci i upoznaju vas kad ste vec svi bolji od ovih igraca...
Zadnja izmjena: Melo15, dana/u 05 avg 2012, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2012, 21:44

Repeša nikad ne propusti da na timeoutu očita bukvicu Markoti pred svima,i to baš njemu koji ima reputaciju "bad boya",ovo je gadan udarac na njegov ego :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 avg 2012, 21:46

Bitno je da Biserka Petrovic navija za BIH...

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 05 avg 2012, 21:46

ovako je i sinoc bilo, kada druga postava vraca utakmicu u egal...umor cini svoje,ali ne treba zamjeriti

Hrvatska rep. je katastrofa ,iskreno...
Kindže, kindže...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 avg 2012, 21:48

Nas ne ide sut i opet smo u egalu, ova Hrvatska je katastrofa. Imaju srece sto Wright, Kikanovic i Teletovic ne mogu nista pogodit. Eh sad ta 3 cetvrtina slijedi, tu cemo ih prelomiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 05 avg 2012, 21:49

Imali iko link/stream za utakmicu?
shandrlike-tandrlike

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2012, 21:49

Jedino Djedovic raspolozen,moraju proraditi ostala 3 Mirza,Rajt i Kikanovic.Grehota bi bilo ovo ne dobiti.Malo me nervira Mirza pretjeruje brate.Ovo je ono sto se meni ne svidja kod njega.Kad ga ne ide onda nazor puca iz nemogucih pozicija.evo vidjeli ste ovaj zadnji sut mogao je odmah na povratnu pucati on fintira i ide u kontakt sut .Majstor je al zna pretjerivati..
Evo ti streeem
http://www.sports-x.net/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 05 avg 2012, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 avg 2012, 21:50

Joj kako mrzim ovo što nijedan time-out ne isprate...čim jedan od trenera pozove isti, ovi odmah reklame daju, jbt... :evil:

Inače, što se tekme tiče, ne treba biti posebno pametan da se vidi da smo slabo krenuli, da je Hrvatska očajna i da naša druga petorka ne vrijedi pišljiva boba. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 05 avg 2012, 21:52

sad zasad, nihad i 9 konobara :evil:

samo još nekoga da proguli, razbićemo ih. Ako ne, patnja do kraja.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 05 avg 2012, 21:55

Iako smo totalno van utakmice, čini mi se da ćemo ovo hladno dobiti, ako mirza i kiki dadnu bar 50% onoga sto mogu to će sa ovakvom Hrvatskom ide na lagano dobijanje,nisam euforičan, al prema prikazanom na ovom turniru/pogotovo juče/ vidljivo je da su Mirko i Aco napravili solidan posao i uz Gordu, Nurkića i još 1 ili 2 igrača, konačno prava ekipa, što BiH kao veliki rasadnik talenata koji svi kradu, zaista i zaslužuje, sretno momci u 2 poluvremenu i kvalifikacijama.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 05 avg 2012, 21:56

Ko god je pisao i bolje poznaje stil Ace govorili su da je napadacki orjentisan,al eto nas odbrana ovu utakmicu drzi il mijenja stil il je ovo samo slucajnost, kako god Nihade svaka cast samo da se jos jedan probudi il Zack il Tele a sto da ne i Kikan valjda sad pocne pogacat otvorene suteve

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 avg 2012, 21:56

JTS je napisao/la:@ Melo15

Vidim da me uzimaš u usta, a ne sjećam se da sam ti bilo šta rekao, tj. napisao.
P.S. Imam pravo iznijeti svoje mišljenje ..pozitivno ili negativno.
Niko tebi ne brani da izneses svoje misljenje...ali nakon odigrane slabe 1 cetvrtine pojavi se 30 korisnika da kritikuju igru i sve moguce zavjere igraca katolicke vjeroispovjesti u nasoj reprezentaciji a juce su ih sve u nebesa dizali...trebamo biti realni,opet kazem nismo mi amerika da u 3 dana odigramo 3 utakmice na visokom nivou..mozda bi i mogli da imamo 5 igraca sa klupe koji bi mogli nekad odigrati po 25 min. da odmore ove iz prve petorke...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2012, 21:57

Naletlic, Jozo, Sinan...turnir za debi i ujedno oprostaj :lol: , nadam se. Eventualno zadrzat Persica ako se bas mora.

Djedovic je kalibar za puno jaci klub od Albe. U ova tri dana pokazuje kontinuitet, a u sposobnosti nikad nisam ni sumnjao. Ima sve; a i cini se da je prelomio u glavi i vjeruje u sebe.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 avg 2012, 21:59

floyd je napisao/la:Naletlic, Jozo, Sinan...turnir za debi i ujedno oprostaj :lol: , nadam se. Eventualno zadrzat Persica ako se bas mora.

Djedovic je kalibar za puno jaci klub od Albe. U ova tri dana pokazuje kontinuitet, a u sposobnosti nikad nisam ni sumnjao. Ima sve; a i cini se da je prelomio u glavi i vjeruje u sebe.

Jozo ti je sasvim solidno odigro,,par dobrih reakcija u odbrani..Sinanovic moze zabit 50, opet ce se naci neka mana..Znas li razlog sto je Nihad otisao u Albu?

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 05 avg 2012, 22:02

Prvo poluvrijeme - statistika:
7 od 23 - šut za 2 .... :(

1 od 11 - šut za 3 .... :(
Kindže, kindže...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 avg 2012, 22:02

Melo15 je napisao/la:
JTS je napisao/la:@ Melo15

Vidim da me uzimaš u usta, a ne sjećam se da sam ti bilo šta rekao, tj. napisao.
P.S. Imam pravo iznijeti svoje mišljenje ..pozitivno ili negativno.
Niko tebi ne brani da izneses svoje misljenje...ali nakon odigrane slabe 1 cetvrtine pojavi se 30 korisnika da kritikuju igru i sve moguce zavjere igraca katolicke vjeroispovjesti u nasoj reprezentaciji a juce su ih sve u nebesa dizali...trebamo biti realni,opet kazem nismo mi amerika da u 3 dana odigramo 3 utakmice na visokom nivou..mozda bi i mogli da imamo 5 igraca sa klupe koji bi mogli nekad odigrati po 25 min. da odmore ove iz prve petorke...
Shvatam ja sve to ..al' kao veliki navijač svoje repke, želim da uvijek pobjeđuju, tim više jer imamo kvalitet i jer smo bolja ekipa od Hrvatske.
Isto tako znam da ružno zvuči ono što sam napisao (povraća mi se od njih večeras) ..ništa negativno, nego jednostavno me pucaju frustracije zbog loše igre.

Kada u jednoj tekmi Tele, Đedović, Zack i Kikan kidaju nenormalno, a u drugoj niko osim Đedovića ne može da ubaci loptu u koš, kao da cigle bacaju, to je zaista frustrirajuće.

A treba ih kritikovati kada igraju loše, isto tako ih treba hvaliti kada igraju odlično.
Nije problem izgubiti, ali ako izgubimo na način kako igramo večeras, onda je to problem i zaslužuju kritike.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Gadafi
Kontakt:

Post Postao/la Gadafi » 05 avg 2012, 22:07

floyd je napisao/la:Naletlic, Jozo, Sinan...turnir za debi i ujedno oprostaj :lol: , nadam se. Eventualno zadrzat Persica ako se bas mora.

daj sta ste napalI na nase igrace...puste ih neka igraju..vidim Sinanovic dezurni krivac..popustite covjeka...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2012, 22:10

Hajmo naklofat ovo sad.JOj Kikane pogodi nesto bolan
VOLIM TE ZELJO

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 1 gost.