Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moram priznati da jedva cekam vecerasnju utakmicu..Jucer je bas lijepo bilo gledati kako igramo u egalu sa reprezentacijom koja je jedna od najjacih u Europi vec godinama..Svakako sa puno optimizma cekam kvalifikacije a onda ,ne sumnjam,sa nestrpljenjem cekati EP i mozda napraviti neko izenandjenje..Nadam se takodjer da ce Sinanovic proraditi i pokazati da nije samo izrazito visok kosarkas..To bi nam bilo od velikog znacaja..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
jel samo meni, il' se i vi slažete da imamo ružne dresove?

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A bas su i pronasli mjesto za reklamu "ovako"....iskreno, ja bih volio da su malo više "šareni" sa tri boje (zuta-plava-bijela). I kad pogledam Kikanovica kako "zavrne rukave", dodje mi zlo...de momku osijecite na dresu taj višak, da se ne patikokuz je napisao/la:jel samo meni, il' se i vi slažete da imamo ružne dresove?![]()

Kindže, kindže...
ta reklama i ovo zvijezda pa BiH, mi nikako ne idu na dres...
Jeste li ikada imali priliku igrati za drugu zemlju, a ne BiH, kao i nekoliko drugih košarkaša u vašoj zemlji?
"BiH je moja zemlja. Za nju ću igrati, čak i ako bila najgora na svijetu! "
Mirza u intervjuu za Slovence
Jeste li ikada imali priliku igrati za drugu zemlju, a ne BiH, kao i nekoliko drugih košarkaša u vašoj zemlji?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Nek im je rekao da nece valjda igrati za pogan janeze.kokuz je napisao/la:ta reklama i ovo zvijezda pa BiH, mi nikako ne idu na dres...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta mislite bili se u ovu repku uklopio Kapelan, mozda i Hodzic?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
likma23 je napisao/la:Sta mislite bili se u ovu repku uklopio Kapelan, mozda i Hodzic?
Kapelan bih mogao 10 min za zacha a zna i pogoditi...(Zlaja,Nesovic)..Hodzic dosta nizak za svoju poziciju..
Utakmicu protiv Slovenije sam gledao i bio jako zadovoljan, sinoć nisam gledao, ali po izvještajima vidim da smo se dobro držali. Stvarno ova reprezentacija opet djeluje ozbiljno. Ali svih ovih godina, da su naše selekcije i svi sportisti bili kao naša košarkaška reprezentacija, ja bi bio prezadovoljan.
Međutim, sad djelujemo nekako još jače i ozbiljnije nego prije, naravno Mirza sjajan, Wright dinamičan, jako koristan igrač, Kikanović dobar, Sinanović nam svakako sad puno koristi, jest da bi mogao i više lopti uhvatit, ali dobro je da je tu, bit će koristi od njega.
Pobjeda nad Slovenijom je bila jako vrijedna, onda Srbiji pariramo dobro, pa sve zvuči dosta, dosta dobro.
Samo nam fali širina, ali et gurat će se nekako, a možda se vremenom pridobiju još neki košarkaši.
E da je večeras još pobijedit Hrvatsku, to bi zbog prestiža bilo i slatko i lijepo, a bio bi i impuls pravi pred kvalifikacije. A onda ćemo kvalifikacije mroat shvatit ozbiljno, a ne ono da se uljuljkamo.
A kod Ace mi se sviđa ova agresivnost, to mi se dopalo u susretu protiv Slovenaca, ma čovjek je institucija, zna on i kad treba pritisak napravit na sudije, samo ovo je sinoć pretjerao malo, pa ga sudije kazniše. Al et nisam to sinoć gledao, pa nisam toliko upučen u situaciju.
Međutim, sad djelujemo nekako još jače i ozbiljnije nego prije, naravno Mirza sjajan, Wright dinamičan, jako koristan igrač, Kikanović dobar, Sinanović nam svakako sad puno koristi, jest da bi mogao i više lopti uhvatit, ali dobro je da je tu, bit će koristi od njega.
Pobjeda nad Slovenijom je bila jako vrijedna, onda Srbiji pariramo dobro, pa sve zvuči dosta, dosta dobro.
Samo nam fali širina, ali et gurat će se nekako, a možda se vremenom pridobiju još neki košarkaši.
E da je večeras još pobijedit Hrvatsku, to bi zbog prestiža bilo i slatko i lijepo, a bio bi i impuls pravi pred kvalifikacije. A onda ćemo kvalifikacije mroat shvatit ozbiljno, a ne ono da se uljuljkamo.
A kod Ace mi se sviđa ova agresivnost, to mi se dopalo u susretu protiv Slovenaca, ma čovjek je institucija, zna on i kad treba pritisak napravit na sudije, samo ovo je sinoć pretjerao malo, pa ga sudije kazniše. Al et nisam to sinoć gledao, pa nisam toliko upučen u situaciju.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Veceras nek malo reducira minutaze glavnim igracima..
volio bi vidjeti Mitrovica jedno 15-20 minuta.
volio bi vidjeti Mitrovica jedno 15-20 minuta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja bih volio večeras pobjedu, koja je relativno realna i onda pobjedu nad Srbijom da se vidi da nisu 10 poena bolji od nas nego da smo na sličnom nivou.
PS Koja ovo pjesma svira na CRO-SLo???
ja što Srbija rastavlja Sloveniju 

kakvo crno finale.kovacic je napisao/la:Ja bih volio večeras pobjedu, koja je relativno realna i onda pobjedu nad Srbijom da se vidi da nisu 10 poena bolji od nas nego da smo na sličnom nivou.
3 utakmice i svedu se racuni
ko bi izdrzao jos jednu jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9 ... re=relatedkovacic je napisao/la:Ja bih volio večeras pobjedu, koja je relativno realna i onda pobjedu nad Srbijom da se vidi da nisu 10 poena bolji od nas nego da smo na sličnom nivou.
ta

Kao što neko reče na ovoj temi, ili je na onoj za EP 2013, volim vidjeti neke impulse, pa taman i tehničke greške pravio na prijateljskim utakmicama Aco, samo time dokazuje da mu je stalo do igre naše reprezentacije, kao i rezultata.
Ne mora to da znači da bih volio da ponavlja to u kvalifikacijskim
, al ipak vidi se da mu je stalo da napravi nešto s ovim momcima.
I, mislim da prvi put vidim da radi KSBiH promo utakmice reprezentacije na tv - u, ovo prije nisam viđao, da li je postojalo prije, možda se nađe neki forumaš koji je to " upratio " pa mi odgovori na ovo pitanje
Ne mora to da znači da bih volio da ponavlja to u kvalifikacijskim

I, mislim da prvi put vidim da radi KSBiH promo utakmice reprezentacije na tv - u, ovo prije nisam viđao, da li je postojalo prije, možda se nađe neki forumaš koji je to " upratio " pa mi odgovori na ovo pitanje
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svaka čast. Hvalareptil je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9 ... re=relatedkovacic je napisao/la:Ja bih volio večeras pobjedu, koja je relativno realna i onda pobjedu nad Srbijom da se vidi da nisu 10 poena bolji od nas nego da smo na sličnom nivou.
ta![]()
na vrh mi glave cijelo ljeto

Probi i meni uši, ali ne mogu nikako po tekstu potražiti pošto nije engleski ni njemački jezik
Slažem se sa svime, prije se ni ja ne sjećam da je bilo promoviranja osim ljepljenja reklama po svakom j*** zidu u glavnim gradskim ulicama.zizu1991 je napisao/la:Kao što neko reče na ovoj temi, ili je na onoj za EP 2013, volim vidjeti neke impulse, pa taman i tehničke greške pravio na prijateljskim utakmicama Aco, samo time dokazuje da mu je stalo do igre naše reprezentacije, kao i rezultata.
Ne mora to da znači da bih volio da ponavlja to u kvalifikacijskim, al ipak vidi se da mu je stalo da napravi nešto s ovim momcima.

Čak bi se moglo malo otići i do kupikartu.ba pa dati cenera za koju utakmicu pogotovo ovaj derbi protiv Gruzije.
Latvija 82: 93 Crna Gora
To nam dovoljno govori , da su opasan protivnik....
Srbija rutinski protiv Slovenije, a gdje nece, kad su se svi kosarkasi Srbije upisali u listu strijelaca. Dovoljan dokaz, koliko je siroka i jaka klupa.
To nam dovoljno govori , da su opasan protivnik....
Srbija rutinski protiv Slovenije, a gdje nece, kad su se svi kosarkasi Srbije upisali u listu strijelaca. Dovoljan dokaz, koliko je siroka i jaka klupa.
Kindže, kindže...
DANAS : Latvija Crna Gora 82 : 93
03.08.12 INT Italija Latvija 87 : 85
23.07.12 INT Srbija Latvija 91 : 68
20.07.12 INT Crna Gora Latvija 94 : 68
19.07.12 INT Crna Gora Latvija 94 : 76
05.09.11 EUR Latvija Njemačka 80 : 81
04.09.11 EUR Izrael Latvija 91 : 88
02.09.11 EUR Latvija Italija 62 : 71
01.09.11 EUR Latvija Srbija 77 : 92
31.08.11 EUR Francuska Latvija 89 : 78
Posljednji mečevi: CRNA GORA
HAHA - 3 puta igrali protiv Crne gore,u zadnjih 15-tak dana....
Kindže, kindže...
Čuli da mi igramo 2-3 svake godine, pa da vide na čemu suAdibhf88 je napisao/la:DANAS : Latvija Crna Gora 82 : 93

pjesma se inače zove "Uh, kad te uhvatim"kovacic je napisao/la:
Svaka čast. Hvala![]()
![]()
![]()
Probi i meni uši, ali ne mogu nikako po tekstu potražiti pošto nije engleski ni njemački jezik

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.