FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
steta sto mi nismo mogli sarajlica vratiti , ali kazu u banovicima mu je predobro , odlicne uslove ima ... cak je dobio i posao profesora na osnovu svog igranja za buducnost tako da ima dubla primanja !!!
Nekad je za pobijedu potrebna i sreća.Kapellen je napisao/la: Mogu ti rec da Sloboda nista bolja nije bila,dobro se Buducnost pokazala,imali su sigurno 4-5 prilika koje je teze promasit,jednostavno nije htjela lopta uc' neko je cak i s metar precku pogodio,po meni sarajlic vam je bio jedan od najboljih na terenu.pozz
http://www.transfermarkt.de/de/fk-slobo ... _5405.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ekipa koja ce se borit za Premijer ligu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Crni Džeko je na listifukara87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/fk-slobo ... _5405.html
ako dzekson ostane to ce biti extra ekipa ce 99% uci u visi rang. neko spominje hasanovica ja smatram da je dobro da je otiso jer momak nije nikakav igrac znam ga iz nk tuzle, a joksimovicu ne pricaj gluposti da niko ne gura efendica samo provjeri sta mu Naser Oric dodje! al za razliku od hasanovica efendic je igracina;)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Jackson tresti mreze kod vas ko lud 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Treba napomenuti da je doslo do par ispada u tesnju,ibrak je otjerao mujkanovica i semira musica,neznam tacno koji je razlog bio,al vidi se da ibrakovic pokazuje disciplinu i da nemoze igrat ko hoce u slobodi,kao sto su tatini sinovi..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je Efendic za nekog igracina ja vise na Tusanj necu krocit
....lik jedino sto je polivalentan igrac tj podjenako lose se snalazi i na lijevom i na desnom beku( da upotrijebim rijeci koje jednom procitah na ovom forumu), a inace on veze nema s fudbalom, ali eto mlad je i nase dijete, ima relativno iskustva pa bi dobar trener mozda mogao tu naci materijala da radi s njim, a mogao je pomoci kao zamjena u drugoj ligi..inace ako udjemo u PL odmah noga, ne mozes se u njeg pouzdat ni sekunde, kad dobije loptu kao da je djavola vidio, sav se sturi...
dok je Hasanovic pokazao da se s njim moze i te kako radit, momak je strasno borben, zna i odigrati solidan pas pa bar prvom do sebe( sto je za Efendica misaona imenica), jest da je mesar i malo je rec da udara ali to bi se dalo korigovati, a isto tako treba ti takvih igraca u ovoj saban ligi....
inace kad kompariras njihov potencijal Hasanovic ima potencijala da bude za 2 klase bolji igrac neg sto ce Efendic ikad bit, dzaba to iskustvo koje ima u PL. licno bih volio da oba budu u ekipi kao rotacija i da Ibrak radi s njima pa sta im bog da ( Hasanovic jer moze nesto bit od njeg, a Efendic jer je nas i toliko forsiran pa MORA bit nesto od njeg inace bi bio preglup potez)
nemam nista licno protiv Efendica al mi bude smijesno kako se nekad razlikuje pogled na fudbal i vizija igre (i ljudi jednostavno ne gledaju utakmice objektivno) pa se javi misljenje kako je Efendic klasa za nekog...za koga je on klasa taj bolje nek okaci kopacke o klin na vrijeme i ide sta drugo radit.
dok je Hasanovic pokazao da se s njim moze i te kako radit, momak je strasno borben, zna i odigrati solidan pas pa bar prvom do sebe( sto je za Efendica misaona imenica), jest da je mesar i malo je rec da udara ali to bi se dalo korigovati, a isto tako treba ti takvih igraca u ovoj saban ligi....
inace kad kompariras njihov potencijal Hasanovic ima potencijala da bude za 2 klase bolji igrac neg sto ce Efendic ikad bit, dzaba to iskustvo koje ima u PL. licno bih volio da oba budu u ekipi kao rotacija i da Ibrak radi s njima pa sta im bog da ( Hasanovic jer moze nesto bit od njeg, a Efendic jer je nas i toliko forsiran pa MORA bit nesto od njeg inace bi bio preglup potez)
nemam nista licno protiv Efendica al mi bude smijesno kako se nekad razlikuje pogled na fudbal i vizija igre (i ljudi jednostavno ne gledaju utakmice objektivno) pa se javi misljenje kako je Efendic klasa za nekog...za koga je on klasa taj bolje nek okaci kopacke o klin na vrijeme i ide sta drugo radit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
de ba druze ne rise, ja sam igrao za slobodu i za nk tuzlu, sta je hasanovic uradio prosle godine dao dva gola na namjestenoj utakmici (gosk pustio slobodi) mozes ti meni pricati price ja sam bio u gabeli i prije tekme smo znali da dobijamo. i sad nesto dizete hasanovica eto vidjet cemo gdje ce on zavrsiti. neko spominje inostrani angazman moze al u 4 ligu hrvatske. dok je efendic bio najsnazniji igrac u generaciji, ne boli se ici u duele, trci maksimalno borben sad sto se njega koristi na boko to je druga prica jer je njegova prirodna pozicija u napadu. isto ovaj mali esko ahmetovic igrao takodjer u nk tuzli nema veze s fudbalom zna se kako je u jagodinu otisao pa minute nije odigrao niti ce odigrati;)
U roku sat vremena dobices poziv iz Bohumatuzlak135 je napisao/la:de ba druze ne rise, ja sam igrao za slobodu i za nk tuzlu, sta je hasanovic uradio prosle godine dao dva gola na namjestenoj utakmici (gosk pustio slobodi) mozes ti meni pricati price ja sam bio u gabeli i prije tekme smo znali da dobijamo. i sad nesto dizete hasanovica eto vidjet cemo gdje ce on zavrsiti. neko spominje inostrani angazman moze al u 4 ligu hrvatske. dok je efendic bio najsnazniji igrac u generaciji, ne boli se ici u duele, trci maksimalno borben sad sto se njega koristi na boko to je druga prica jer je njegova prirodna pozicija u napadu. isto ovaj mali esko ahmetovic igrao takodjer u nk tuzli nema veze s fudbalom zna se kako je u jagodinu otisao pa minute nije odigrao niti ce odigrati;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Bilo bi dobro da Jackson ostane na Tusnju,jer sad nam je potreban igrac sa bilo kakvim iskustvom da nam pomogne pri povratku u premijer ligu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jel zna neko sta je sa Mirze Mesica,nije igrao u Mramoru,nit Janji nit' Tesnju
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Kako mi je jedan igrac rekao on je povrijedjen nesto.Kapellen je napisao/la:Jel zna neko sta je sa Mirze Mesica,nije igrao u Mramoru,nit Janji nit' Tesnju
ma ljudi moji , ajmo biti ad svi ko jedan i podrzati trenutnu ekipu jer za sad NEMAMO NISTA BOLJE nazalost ... akobudemo svi ko jedan i bidril ekipu dolazili na tekme isli na gostovanja , ja vjerujemda se vracamo !!!
kazu neki , JOJ GRUBA JE DRUGA LIGA , OVO ONO .... PA NEKA JE GRUBA , NEKA UDARAJU , LOME NOGE , LOMIT CEMO I MI DUPLO VISE , BIT CEMO AKO TREBA GRUBLJI OD OSTALIH , LOMITI KOSTI , UVALJIVATI LAKTOVE , PLJUVATI , CUPATI , PSOVATI .... GINUTI AKO TREBA , ALI SE VRACAMO !!!
SLOBODA i FUKARE CE POKAZATI ZUBE !!!!!!!!!!!!
kazu neki , JOJ GRUBA JE DRUGA LIGA , OVO ONO .... PA NEKA JE GRUBA , NEKA UDARAJU , LOME NOGE , LOMIT CEMO I MI DUPLO VISE , BIT CEMO AKO TREBA GRUBLJI OD OSTALIH , LOMITI KOSTI , UVALJIVATI LAKTOVE , PLJUVATI , CUPATI , PSOVATI .... GINUTI AKO TREBA , ALI SE VRACAMO !!!
+1RUDARSKA2 je napisao/la:ma ljudi moji , ajmo biti ad svi ko jedan i podrzati trenutnu ekipu jer za sad NEMAMO NISTA BOLJE nazalost ... akobudemo svi ko jedan i bidril ekipu dolazili na tekme isli na gostovanja , ja vjerujemda se vracamo !!!
a drugo kolo Gračanica AWAY
Harky's Boys !Kapellen je napisao/la:Bio sam u tesnju.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?
valjda na penale izgubili od maglajadjulba je napisao/la:šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:valjda na penale izgubili od maglajadjulba je napisao/la:šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?
hebi ga
Mislim da dugo vremena nismo odradili ovako kvalitetne pripreme ako nista to me raduje. Prvo kolo gorazde se mora dobit a koliko dobar tim zaista imamo to bi otprilike trebali vec vidjet drugo kolo iako je i to previse rano zaneku veliku prognozu al barem bi trebali imati neku realniju sliku.Ja iskreno bi bio prezadovoljan sa +3- u odnosu na glavne pratioce na kraju ove polu sezone,nerealno je ocekivati neku preveliku dominaciju. Do zime bi se trebale rijesiti mnoge stvari sto se tice organizacije i stabilizacije kluba, a onda uz dobre pripreme i pojacanja na proljece pokazat onaj kvalitet vise koji ce nas vratiti tamo gdje pripadamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.