Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne ocekujem ja od njega majstorije kao od Sesara...Njegovo je da uzme loptu/il je primi..pogleda..i doda...Sarajlijc@ je napisao/la:
Obojica su karijeru nastavili u velikim klubovima
PS Ma cijenim ja Comora iskreno, ali samo zbog borbe i pomalo mi je zao momka al dzaba kad ne zna. Ma joj bilo je provala protiv zrinjskog bas smo se dobro ismijali
MojaWebTV , arena sport 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!pravnik1981 je napisao/la:Moze neko postavit link za gledanje pls? Sretno Sarajevu![]()
Naravno sto nebi bilo?AllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
Ima, valjda cete imati bar jedan WC otvoren na juznoj tribiniAllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
5 Sjever, istok i zapad 8.RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
sjever-5RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
Hvala brate moj.mma_hz je napisao/la:sjever-5RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
istok i zapad -8 km..
Ako ne bude u Wc vode kao prosle godine to ce biti sramota. Dosta ljudi posti i samim tim potreban je barem jedna izvor vode.Vamos je napisao/la:Ima, valjda cete imati bar jedan WC otvoren na juznoj tribiniAllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
![]()
Iftar je 50ak minuta prije utakmice. Imate vremena. A i valjda ce biti WC.vivaILchelik je napisao/la:Ako ne bude u Wc vode kao prosle godine to ce biti sramota. Dosta ljudi posti i samim tim potreban je barem jedna izvor vode.Vamos je napisao/la:Ima, valjda cete imati bar jedan WC otvoren na juznoj tribiniAllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
![]()
Pa da imamo mi vremena, ali necemo vjerovatno moci unijeti nista osim sendvica. Evo ja sam sebi spremio sendvic, sok ako uzmem nece mi dati da unesem, a bez vode je stvarno tesko, protiv Zelje kad igras umres maltene.HZ_ilidzaa je napisao/la: Iftar je 50ak minuta prije utakmice. Imate vremena. A i valjda ce biti WC.
oko 500 najmanje zeljni gostovanja gladi navijanja i ale ale aleRedDevilS je napisao/la:Bolji smo mi od komsija, nemoras se sikirati drug moj..,nego niko da mi kaze koliko vas dolazi u Sarajevo(Šeher)?
Hvala na odgovoru, ma znam kako vam je ko nije zeljan gostvanja, momci pa se vidimo vcs nek vam je sa srecom i pozz za Robijase i Zenicu.bilinopolje je napisao/la:oko 500 najmanje zeljni gostovanja gladi navijanja i ale ale aleRedDevilS je napisao/la:Bolji smo mi od komsija, nemoras se sikirati drug moj..,nego niko da mi kaze koliko vas dolazi u Sarajevo(Šeher)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.