Njagore je covjece sto imas previse nabrijane djece i huligancica, koji nemaju potrebu za razmisljanjem, cim neko kriticki napadne Amara Osima ide paljba po njemu svih kalibara, najgore od svega je sto je od Amara stvoren kult licnosti, i sto vecina stavlja Amara ispred kluba, a da to i ne primjecuju.mma_hz je napisao/la:jedno je ocigledno,i kod vas ima frakcija koje sada kada vide da se od Zelje ponovo moze zaraditi zele da otjeraju sadasnje ljude..pocev od Amara..nadam se da necete to dozvoliti..a ova raja sto se kriticki osvrnu na utakmicu,poraz..izjave nbt..ne znaci da zele tjerati ikoga..to morate shvatiti,vec da pokusavaju da nesto mozda unaprijede..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa kad ti doneseš u klub 8 trofeja, kao Amar - e onda cemo od tebe čiko praviti kult licnosti. Jel poštenolisander je napisao/la:Njagore je covjece sto imas previse nabrijane djece i huligancica, koji nemaju potrebu za razmisljanjem, cim neko kriticki napadne Amara Osima ide paljba po njemu svih kalibara, najgore od svega je sto je od Amara stvoren kult licnosti, i sto vecina stavlja Amara ispred kluba, a da to i ne primjecuju.mma_hz je napisao/la:jedno je ocigledno,i kod vas ima frakcija koje sada kada vide da se od Zelje ponovo moze zaraditi zele da otjeraju sadasnje ljude..pocev od Amara..nadam se da necete to dozvoliti..a ova raja sto se kriticki osvrnu na utakmicu,poraz..izjave nbt..ne znaci da zele tjerati ikoga..to morate shvatiti,vec da pokusavaju da nesto mozda unaprijede..

Do tad možeš piskarati po forumu, kriti se iza nicka i kritikovati. To ti jedino preostaje. To možeš, samo ja bi se na tvom mjestu zapitao koliko je to jadno.
Pa dosta više kriticara limitiranog znanja. Forum sve trpi, al mora biti neka mjera.
- samir_tm87
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Kaže se fino može prijenos ali od 21h. Kad se može programska šema pomjeriti zbog raznih debilnih programa može i radi Želje i Borca. Pa ni njima neće biti gledanost kao što očekuju jer raja iftari u to vrijeme. Pravi debili na ovim našim kanalima. Prenose ligu reda radi.aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmica je u nedjelju radi tv prenosa i to 19:45, jedino ako ne bude nekih novih promjena, ali tesko, no kod nas je sve moguce
Zna se sta se desi kad se pravi kult licnosti, to obicno pukne izmedju kulta i onih koji su pravili, lincost nikad ne smije biti ispred kluba to da je jasno, Otac mu je veci genijalac od njega 303 puta pa se nije pravio kult licnosti od njega kad je imo mnogo vece rezultate.ripper je napisao/la:Pa kad ti doneseš u klub 8 trofeja, kao Amar - e onda cemo od tebe čiko praviti kult licnosti. Jel pošteno
Do tad možeš piskarati po forumu, kriti se iza nicka i kritikovati. To ti jedino preostaje. To možeš, samo ja bi se na tvom mjestu zapitao koliko je to jadno.
Pa dosta više kriticara limitiranog znanja. Forum sve trpi, al mora biti neka mjera.
Ja sam Amara dva puta kritikovao, a to je sto nije stavio Bekrica u Marioboru i za Stanceskog prosle godine u ova doba.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Za ove razmazene sto mlate u praznu slamu..LIBO NAS RACKU STO VAMA NIJE SVE PO CEJFU.ŽELJO JE ŠAMPION,a vi i dalje trazite mane 

Može biti ovo ili ono, ali ni meni nije jasna ova izjava da nisu imali inspiracije. Što neko kaže, došlo 800 ljudi da ih podrži, potrošili svoje pare, davali 90 minuta podršku. Pored toga, imali su nedavno blamažu u Evropi za koju su krivi igrači i stručni štab, pa valjda je red da se iskupe, da odigraju utakmicu na nivou, da se ako ništa drugo onda oznoje. Imali su odlične pripreme u Međugorju i Austriji, igrali sa jakim protivnicima, poslije Maribora nove mini pripreme u Međugorju, i na kraju šta su pokazali, ništa! U prethodnim sezonama bi Travnik ovo uzeo 2 razlike, bez ikakve velike glavobolje, ali Travnik je lošiji nego ikad, a mi to opet nismo iskoristili. Rezultat je super i ne pričinjava pretjeranu brigu, ali igra je bila katastrofa, ko to ne želi da prizna stvarno se mora preispitat. Najbolji igrači su nam indisponirani, ne mogu se povezat pasovi, Kerla i Bogi nam kroje napade...općenito tuga od igre...Glavu gore!
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 05 avg 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Da ti nebi i dalje kritikovao, pređi na konkretna djela.lisander je napisao/la:Zna se sta se desi kad se pravi kult licnosti, to obicno pukne izmedju kulta i onih koji su pravili, lincost nikad ne smije biti ispred kluba to da je jasno, Otac mu je veci genijalac od njega 303 puta pa se nije pravio kult licnosti od njega kad je imo mnogo vece rezultate.ripper je napisao/la:Pa kad ti doneseš u klub 8 trofeja, kao Amar - e onda cemo od tebe čiko praviti kult licnosti. Jel pošteno
Ja sam Amara dva puta kritikovao, a to je sto nije stavio Bekrica u Marioboru i za Stanceskog prosle godine u ova doba.
Dakle, ako ima kakav bolji trener za Želje, nama dostupan, de Boga ti ga kontaktiraj i dovedi. Manimo se kritike.
Imamo Osima na klupu, za kojeg bi citava liga dala guzova, ali mi nebi bili mi da ne kenjamo u svom "strucnom" stilu. Pa mi bi i Messiu našli manu, šta ce on, joj Hamo vidi mu glave.
Pitari i dušmani hajcaju drva sa strane za potpale, a vi se primate ko djeca ona nezrela.
Pa eto brate, izvoli nađi boljeg od Amara ili prekini sa kritikom. Nema trece opcije. On je takav kakav je, ako ga dosad nisi skontao, neceš onda nikad.
Ako ima kakav bolji od njega, a kojeg možemo priuštiti sebi, daj da ga odmah dovedemo i onda cemo biti bez kritike i super zadovoljni.
Došta više šuplje po forumima.
cherchil je napisao/la:Najlakše pljuvat,a to što su momci prošle godine donijeli toliko radosti na Grbavicu je zaboravljeno kao zadnji snijeg.
E tu se razlikuju pravi navijači Želje od tzv. klinačko-internetskog navijanja! Ljubav se pokazuje dolaskom na Grbavicu,a ne proslavljanjem titula daleko od Grbavice,kao Sarajevo od Marsa.....![]()
Željo ima najbolji tim i to će pokazat u nastavku.
Ljudi niko ovdje ne pljuje nikog i ako ima to je mala smjesna grupa ljudi koja ne podrzava Amara ali da treba kritikovati treba pa necu se praviti slijep nesto nije uredu i to je ocito a mi kao navijaci treba da trazimo od njih da zaborave na sve nesuglasice i da igraju srcem i to je minimum koji oni trebaju da urade prvi put se slazem sa Acom treba prodati ADILOVICA,SVRAKU,ZEBU nekim igracima se treba zahvaliti a njih je puno stanic,beslija(hvala mu za sve ) colica..........itd i dovesti pojacanja niko me ne moze ubjediti da tog igraca nema u BIH
Onima kojih se tiče, pa taman da ih je 90%:
Stvar je u tome što se u Željezničar navuklo svega više od negdašnjeg građanskog mentaliteta, ova plemensko-kumovska komentarisanja i dodvoravanja nikada nisu bili u habitusu dijela grada i zemlje, koji navija za Željezničar, očito da potječu iz getoiziranih sredina, gdje ne postoji drugačije, bilo da su ruralne sredine ili umovi u pitanju. Znao se Zdenko Jelić itekako crvenjeti pred navijačima Želje kad postave pitanje: a što ovo, a što ono, u onom sadašnjem centru za omladinu na Grbavici, pa i Osim stariji, ali se i odgovaralo na pitanja na skupštini. Došlo vrijeme takvo, danas pitar=manijak, isti qrac, za mnoge jedino boja različita. Baš k'o urodjenici hu-hu-huču za poglavicom, bleje k'o pitari za Blekićem, nešto bi tjerali, dirigovali mišljenje, njima je kritičar=neprijatelj, samo jedno ću im poručiti:
'ebem onog mašinovođu koji vas je primio u voz, sve sa prnjama u kojima ste žmirkajući čučali kraj pruge!
Stvar je u tome što se u Željezničar navuklo svega više od negdašnjeg građanskog mentaliteta, ova plemensko-kumovska komentarisanja i dodvoravanja nikada nisu bili u habitusu dijela grada i zemlje, koji navija za Željezničar, očito da potječu iz getoiziranih sredina, gdje ne postoji drugačije, bilo da su ruralne sredine ili umovi u pitanju. Znao se Zdenko Jelić itekako crvenjeti pred navijačima Želje kad postave pitanje: a što ovo, a što ono, u onom sadašnjem centru za omladinu na Grbavici, pa i Osim stariji, ali se i odgovaralo na pitanja na skupštini. Došlo vrijeme takvo, danas pitar=manijak, isti qrac, za mnoge jedino boja različita. Baš k'o urodjenici hu-hu-huču za poglavicom, bleje k'o pitari za Blekićem, nešto bi tjerali, dirigovali mišljenje, njima je kritičar=neprijatelj, samo jedno ću im poručiti:
'ebem onog mašinovođu koji vas je primio u voz, sve sa prnjama u kojima ste žmirkajući čučali kraj pruge!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Krvotok je napisao/la:Onima kojih se tiče, pa taman da ih je 90%:
Drug mani me se ovih tipicnih sarajevskih furki kriv je neko "odanlen" a ne odavdje, oni tamo seljaci mi ovdje gradzani. Hiljadu dusa hiljadu cuda i sta sad? Gleda se krajni rezultat a ja vjerujem da ce biti titula ako sve bude posteno bez stele i prodaje bodova. Ne smijem ni zamislit sta bi bilo da imamo budzet od nekih 100 miliona eura pa onda bi bilo "pa jel moguce odigrali nerijesno sa Portom, ispali u 1/4 lige prvaka od Reala itd..". Nama je kritikovanje dio genetskog koda i od toga ne mozemo pobjeci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- ZlatnaDolina
Ko koga sad prenosi !? utakmicu Željo - Borac po BHT-u i Areni Sport prenose i jedni i drugi, prenos na BHT-u je u 19h:45 a na Areni Sport u 21h
ko je lud ovdje sad !?

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
ne kontam cemu kritikovati amara kad je jedino taj segment kluba za pohvala tj. strucni stab . ima rezultate i to je to , mi realno nemamo stabilan klub tj. nemamo organizaciju nego se sve svodi na 4 covjeka unutar kluba od cega dvojca nemaju pojma kako da rade posao , jedan kao sto sam kaze nepada mu napamet da nakon sto na poslu provede 12 sati da se nesto sad trosi za nesto sto radi volonterski i imamo amara koji jest arogantan al koji drzi to sve pod koncem , nemoj te se ba zavaravati da smo tolko stabilni ne mislim na novce unutar kluba nego na njegovo unutrasnje uredjenje , da mi imamo sposobne ljude unutar kluba i da se zna ko sta radi pa ne bi bio ni problem smjeniti amara ako nanize lose rezultate a ne u ovoj situaciji da tjeras covjeka koji je toliko ulozio sebe u klub gdje se ne zna ko pije a ko placa a jos covjek iza sebe ima rez. od kako je preuzeo ...
ha, ako ćemo već o tome, čini se da "naša djeca" imaju još manje inspiracije od prosjeka neinspirisane ekipe... 

Kockike polako sa konstatacijama o gluposti.MinjonKocka je napisao/la:inače si odličan forumaš, ali ovo ti je glupost šta si napisao.dino lj je napisao/la: E vala svaka ti cast na ovome cuj nisu imali inciparaciju pa ako im igranje za Zelju i nastup nije inspiracija(jer znam da zivimo u vrijeme gdje igraci malo postuju one koji su im pruzili priliku da hljeb zarade) valjda igraju za lovu i premije.Nama sto smo juce dosli(a bilo nas je milja) inspiracija je Zeljo i zadovoljstvo sto ga gledamo platimo i mene je to zadovoljstvo kostalo preko sto maraka(ja i dva sina) i nezalim.Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.
Nije vam dobar kada je vječiti pesimista, kad govori da nije zadovoljan igrom nakon što nekom utrpamo 8 golova, kritikovali ste ga kako ništa lijepo ne zna reći, a sad vam ne valja kada umiruje ovu opštu paniku Željinih navijača zbog x u Travniku...
Meni je drago što nismo pobjedili. Da jesmo, ovdje bi krenula priča o dominaciji, ne može nam niko ništa itd pa bi se možda na kraju razočarali. Ovako je preslikano od prošle godine, kad su nam svi predviđali sredinu terena, mi na kraju dobijemo najbolju poslijeratnu sezonu.
Oni što hoće 30 pobjeda u sezoni, prate pogrešan sport.
Prvo meni netreba trideset pobjeda jer nikad ne ocekujem titule i najbolje rezultate svake godine pa ne igramo samo mi,niti na Zeljine utakmice dolazim radi toga ali ako mi trener ekipe za koju navijam kaze da nemaju inspiraciju to cu kritikovati jer mislim da nije u redu.
Ja jos nikad ni u jednom svom postu nisam rekao da Amar treba da ide niti cu reci.Ali cu uvjek kritikovati neke stvar za koje mislim da nisu primjerene kao naprimjer ova izjava.E sad sto pojedinci normalnu kritiku shvataju kao udar na Dalaj Lamu ili rusenje Korejskog velikog vodje to je njihovo pravo i ja im ga necu osporiti.
A za ove sto mi govore o zaobilsku Grbavice reci cu samo jedno,nikada je nisam niti cu zaobilaziti a najmanje radi njih i Amara.Ja na Grbavicu sam dolazio i dolazicu samo radi Zelje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uuuu steta sto ste pustili ovog Hajradinovica,mogao je biti dostojna zamjena za Kvesica jer se pricao o njegovom odlasku plus 94 godiste ima jos godinu staza u juniorima,veliki minus za Amara.
Da, trebao mu je dati 100 hiljada na ruke kao što je njegov menadžer tražio. 

Nije valjda da je olimpik dao te pare ??elSaik je napisao/la:Da, trebao mu je dati 100 hiljada na ruke kao što je njegov menadžer tražio.
Ma to su sve izgovori,trebalo je samo vise zelje i rada.damirfile je napisao/la:Nije valjda da je olimpik dao te pare ??elSaik je napisao/la:Da, trebao mu je dati 100 hiljada na ruke kao što je njegov menadžer tražio.
- ZlatnaDolina
Upravo ga gledam na TV-u bezveze jednostavno receno, praktikuje šuteve iz daljine i ubacaje koji su nidje veze, par pogresnih pasova, pokusaj ubacaja par puta koji ode u oblake kao i sami šutevi po golu, ne moze mali Rom hljeba a da ne govorim o tome da bi nekome mogao biti zamjena u Želji, neka je otišao grijao bi klupu bezveze a vidjeli smo ga protiv Kozare uživo svi, momak je talaška obična.STBoys je napisao/la:Uuuu steta sto ste pustili ovog Hajradinovica,mogao je biti dostojna zamjena za Kvesica jer se pricao o njegovom odlasku plus 94 godiste ima jos godinu staza u juniorima,veliki minus za Amara.
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 212 gostiju.