Ne moras dolaziti ni protiv Borca...Krvotok je napisao/la:Hajd malo da se otrijeznimo svi, ponovo, jer opijanje nam nije donijelo nikad ništa dobro, Varupa je skršio Bešliju jer ovaj drži loptu do iftara, nije Varupa kriv što Bešlija ima viška 10-15kg i što je postao okretan k'o trafika pa ga može pokupiti i dijete.
Dalje, ne zaboraviti da je Bešlija prošle godine tako nesportski nastupao na Grbavici, u svakoj tekmi, pa je čak namjerno zgazio igrača na zemlji bez lopte, i mada je dobio kaznu za to (realno smiješnu za svjetska mjerila, ali ovdje je fudbal i tako smiješan) . Imali smo mi Berjane, Hadžialagiće, pa do Mulalića, ali su njihove oštre igre i zadaci bili u cilju igre, sa dozom logike. Ko to ne vidi, nema šta pričati, nek' traži idola u oktagonu, pride-u itd. (eno Stojnića u Cheersu divite mu se) jer fudbal je najprije vještina, a sila je jedino u nadigravanju i napucavanu za gol više.
I ovo ko napisa, "manje je starije raje", pa normalno da je manje, pa nisu privatna falanga da navijaju za Amara, puše fore, dok se na terenu igra hrkljuš. Ljudi dolaze zbog igre, kakva odanost, ko je navijačima odan? Odani jesu igri i imenu, kad nemaš to, neće valjda drukati Amaru, pa tata je bio legenda pa niko nije skandir'o Švabo dolazilo se zbog lijepe i efikasne igre. Evo neka u 20 narednih godina svake godine Željo ide u Evropu i ispada u prvoj tekmi, znači igramo neku igru koja optički liči na ono sa satelita, ali ni po čemu to nije, ma pišaj to i 20 titula zaredom kad si u svijetu nula.
Ako ne vidim protiv Borca igru i srce na terenu ne mora pobjeda biti, jer za pobjedu moraš dati gol više, qrac će me Dolina zadugo vidjeti. Jesam li manje navijač zbog toga? Ma boli me glavati što neko misli da nisam!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@ripper
I nama je pun k...c takvih sto ga brane na svakom koraku,j...mi se hoceli ostati ili otici niti ti ga tjeram niti mislim,jos malo pa cete mu i Lutvu voditi na pisanje.Amar je prolazan kao i svi mi samo je klub vjecan i radi njega se dolazi na utakmice.Ali sigurno takvi kao ti koji do juce nisu ni znali za ovaj klub nece odlucivati trebamo li mi i hocemo li dolaziti na Grbavicu,moje pare su moja stvar i posteno su zaradjene i ako vec platim nesto snjima hocu da to neko cijeni.Djecu mi nediraj i ne uzimaj usta mnogo su vise dali za Zelju i TM87 nego sto ti mozez i zamisliti,ja samo iznosim svoje misljenje o desavanju u i oko ekipe i imam pravo na to.Ako vec" velikom "Amaru i nasim "velikim" igrackim zvijezdama nisu dovoljna inspiracija tri boda,Travnik kao protivnik,Zeljo kao klub i institucija i veliki broj navijaca koji ga prate i ako je to za tebe u redu ok,to je tvoje misljenje i meni ne smeta.Eto brate imali su Evropu i Maribor za inspiraciju pa se vidjeli kako smo prosli.I za kraj momak ja nikoga ne vrijedjam pa bi ti preporucio nemoj ni ti mene,ako ti nesto nije jasno imas PP pa se javi da se sretnemo ko ljudi a nemoj mi glumiti internet mangupcica.
I nama je pun k...c takvih sto ga brane na svakom koraku,j...mi se hoceli ostati ili otici niti ti ga tjeram niti mislim,jos malo pa cete mu i Lutvu voditi na pisanje.Amar je prolazan kao i svi mi samo je klub vjecan i radi njega se dolazi na utakmice.Ali sigurno takvi kao ti koji do juce nisu ni znali za ovaj klub nece odlucivati trebamo li mi i hocemo li dolaziti na Grbavicu,moje pare su moja stvar i posteno su zaradjene i ako vec platim nesto snjima hocu da to neko cijeni.Djecu mi nediraj i ne uzimaj usta mnogo su vise dali za Zelju i TM87 nego sto ti mozez i zamisliti,ja samo iznosim svoje misljenje o desavanju u i oko ekipe i imam pravo na to.Ako vec" velikom "Amaru i nasim "velikim" igrackim zvijezdama nisu dovoljna inspiracija tri boda,Travnik kao protivnik,Zeljo kao klub i institucija i veliki broj navijaca koji ga prate i ako je to za tebe u redu ok,to je tvoje misljenje i meni ne smeta.Eto brate imali su Evropu i Maribor za inspiraciju pa se vidjeli kako smo prosli.I za kraj momak ja nikoga ne vrijedjam pa bi ti preporucio nemoj ni ti mene,ako ti nesto nije jasno imas PP pa se javi da se sretnemo ko ljudi a nemoj mi glumiti internet mangupcica.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
postao sam iskljucivo na osnovu komentara navijaca zeljeznicara,i na ovoj temi,komentari su doduse pomijesani,ali vecina nije zadovoljna...da li sam to izmislio,ili je to cinjenica/fakt !!!???Rios je napisao/la:O cemu pricas bolan?? Kakva dubioza,kakav alarm?? Kakav nogdaun?? Jedno kolo odigrali i to na najtezem gostovanju za nas,uzeli bod,mogli lahko do tri,Travnik se branio cijelu utakmicu i neko to naziva krizom..Svasta..Cijenim tvoju zabrinutost ali jos uvijek nema aposutno razloga za to..Sacekajmo par kola,da vidimo ovu tekmu sa Borcem,jednim od konkurenata pa cemo onda tek moci eventualno pricati i nekoj krizi ili sl..socrates je napisao/la:nisam bio dugo na vasoj temi,i pogledam nekoliko stranica unazad,vidim da dubioza koja je pocela poslije maribora sada se itekako prosirila,ocigledno po komentarima vecine zbog lose partije na piroti...alarm se dakle upalio i sto je dobra stvar,jer samo navijaci mogu pokrenuti stvar s mrtve tacke,a masa je ta oko koje se sve i vrti u svakoj civilizovanoj zemlji koja je uredjena na isto takav nacin..posto s nasom to nije slucaj,to ne znaci da se ne slusa glas naroda (citaj navijaca) i da masa ne moze uticati,naprotiv....igraci dolaze i odlaze,raja ostaje,i u tom smislu nijednom igracu nije stalo vise do kluba u odnosu na navijaca..a ovi prvi pomenuti su evidentno ubacili sebi chip u glavu da su gazije bh fudbala i poslije proslogodisnjeg trona i duple krune ocito je da nemaju inspiraciju ni motiv da isto odbrane,jer sebe vide negdje u ligama petice i tome slicno...smatrajuci da u nasem fudbalu vise nemaju s kim igrati,sto je potpuni apsurd,na kraju krajeva vise ih ne zadovoljava ni par hiljadarki mjesecnih primanja u zelji za kojim su balili prije nego su ih imali...covjek br.1 u zelji to sve zna..ali..........dakle,dok ne uzmete stvar u svoje ruke i dok budete na ovaj nacin jedan drugom replicirali,u dogledno vrijeme mozemo samo gledati sve slabasnijeg zelju..sto ni ja kao ne navijac zelje ne zelim...zeljo je ocito u nogdaunu...a ja kao i masa nas i vas zelimo jaaak,najjaci derbi...i znam da ce biti mnogih sad koji ce mi imati sta reci..kako ja ovo ili ono..bla bla bla...samo sam iskreno iznio svoje razmisljanje..koga smeta nek oprosti...pozdrav
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Misliš neće biti ništa od igre i srca na terenu? Nadam se, samo zbog Želje, da nisi u pravu.damirfile je napisao/la: Ne moras dolaziti ni protiv Borca...
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 05 avg 2012, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
vidis prijatelju,malo stariji i pametniji navijaci ce tebe i razumjeti..mozda nece prihvatiti tvoje misljenje ,al ti nece odg postom tipa"ne moras vise ni dolaziti,ovo ono"..ovako je i kod nas isto ..dino lj je napisao/la:E vala svaka ti cast na ovome cuj nisu imali inciparaciju pa ako im igranje za Zelju i nastup nije inspiracija(jer znam da zivimo u vrijeme gdje igraci malo postuju one koji su im pruzili priliku da hljeb zarade) valjda igraju za lovu i premije.Nama sto smo juce dosli(a bilo nas je milja) inspiracija je Zeljo i zadovoljstvo sto ga gledamo platimo i mene je to zadovoljstvo kostalo preko sto maraka(ja i dva sina) i nezalim.Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.likusa je napisao/la:Mene naljutilo "nismo imali inspiracije", pa bolan doslo ti 800 ljudi svako je potrosio minimalno 30km i oni nisu imali inspiracije ...igman je napisao/la:Mene najvise od svih zabrinjava Osim sa svojim nebuloznim izjavama. Juce je izjavio da nema sta zamjeriti igracima zbog velike temperature...pa neka ih vodi na modnu pistu, sigurno ce se tamo osjecati lagodnije!
dodze deriste,jucer pocelo navijati za Zelju,Sarajevo,nbt..kupi maxice,zapali baklju,nabavi brze cvike i on sad veliki naviajc i ima pravo pridike drzati...nabavi malo jacu robu,baci ga u trans na tribini...ma @dino brate,on veze nema ni ko igra ..ili kad padne gol...ma on veze nema..pitaj ga za 5 igraca ili da kaze svoje misljenje o tekmi..ma kakvi naucna fanatastika..on se slozi, fol plese na tribini...fol u transu..

halo ba ,kome ti fore o ljubavi prosipas..svi takvi,tj nafurana djecurlija,nece problem sagledati u cjelosti..vec ce ti biti postovi tipa"nemoj ni dolaziti,vi filozofi,mi volimo Zelju vi ne volite "bla,bla,bla..đ
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 avg 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ti malo malo pa da se sretneš sa nekim,ubleho pitarskadino lj je napisao/la:@ripper
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
-
- Kontakt:
damirfile je napisao/la:Ne moras dolaziti ni protiv Borca...Krvotok je napisao/la:Hajd malo da se otrijeznimo svi, ponovo, jer opijanje nam nije donijelo nikad ništa dobro, Varupa je skršio Bešliju jer ovaj drži loptu do iftara, nije Varupa kriv što Bešlija ima viška 10-15kg i što je postao okretan k'o trafika pa ga može pokupiti i dijete.
Dalje, ne zaboraviti da je Bešlija prošle godine tako nesportski nastupao na Grbavici, u svakoj tekmi, pa je čak namjerno zgazio igrača na zemlji bez lopte, i mada je dobio kaznu za to (realno smiješnu za svjetska mjerila, ali ovdje je fudbal i tako smiješan) . Imali smo mi Berjane, Hadžialagiće, pa do Mulalića, ali su njihove oštre igre i zadaci bili u cilju igre, sa dozom logike. Ko to ne vidi, nema šta pričati, nek' traži idola u oktagonu, pride-u itd. (eno Stojnića u Cheersu divite mu se) jer fudbal je najprije vještina, a sila je jedino u nadigravanju i napucavanu za gol više.
I ovo ko napisa, "manje je starije raje", pa normalno da je manje, pa nisu privatna falanga da navijaju za Amara, puše fore, dok se na terenu igra hrkljuš. Ljudi dolaze zbog igre, kakva odanost, ko je navijačima odan? Odani jesu igri i imenu, kad nemaš to, neće valjda drukati Amaru, pa tata je bio legenda pa niko nije skandir'o Švabo dolazilo se zbog lijepe i efikasne igre. Evo neka u 20 narednih godina svake godine Željo ide u Evropu i ispada u prvoj tekmi, znači igramo neku igru koja optički liči na ono sa satelita, ali ni po čemu to nije, ma pišaj to i 20 titula zaredom kad si u svijetu nula.
Ako ne vidim protiv Borca igru i srce na terenu ne mora pobjeda biti, jer za pobjedu moraš dati gol više, qrac će me Dolina zadugo vidjeti. Jesam li manje navijač zbog toga? Ma boli me glavati što neko misli da nisam!
brate uz duzno postovanje ti si budala sto djeci nesto objasnjavas sta njih boli k... za starije navijace koji su bili na utakmicama i kad su ih kantari zvali

isto kao da navijaju za osima a ne za zelju, mogao bi ja mnogo pisati o radu osima i stvarima koje je trebao uraditi koje su bile predlozene al je on odbio zbog svoje arogancije jer misli da sve zna najbolje!
Znam da ima dosta komentara onih koji nisu zadovoljni..Oni bi opet rekrode,pobjede od 5-0,tika-taka igru,ukratko da gledaju Barselonu a ne Zelju..Takav je nas narod generalno,brzo zaboravlja,brzo se zasiti..Ruku na srce,vidi se mozda neki pad na psihickom planu kljucnih igraca,npr.Zeba,ali desava se..Sacekajmo par kola jos,pa cemo onda pricati nesto..I evo za kraj,ja bi bio zadovoljan ka bi na kraju uhvatili samo Europu..Ne mora biti trofej nijedan..socrates je napisao/la:postao sam iskljucivo na osnovu komentara navijaca zeljeznicara,i na ovoj temi,komentari su doduse pomijesani,ali vecina nije zadovoljna...da li sam to izmislio,ili je to cinjenica/fakt !!!???Rios je napisao/la:O cemu pricas bolan?? Kakva dubioza,kakav alarm?? Kakav nogdaun?? Jedno kolo odigrali i to na najtezem gostovanju za nas,uzeli bod,mogli lahko do tri,Travnik se branio cijelu utakmicu i neko to naziva krizom..Svasta..Cijenim tvoju zabrinutost ali jos uvijek nema aposutno razloga za to..Sacekajmo par kola,da vidimo ovu tekmu sa Borcem,jednim od konkurenata pa cemo onda tek moci eventualno pricati i nekoj krizi ili sl..socrates je napisao/la:nisam bio dugo na vasoj temi,i pogledam nekoliko stranica unazad,vidim da dubioza koja je pocela poslije maribora sada se itekako prosirila,ocigledno po komentarima vecine zbog lose partije na piroti...alarm se dakle upalio i sto je dobra stvar,jer samo navijaci mogu pokrenuti stvar s mrtve tacke,a masa je ta oko koje se sve i vrti u svakoj civilizovanoj zemlji koja je uredjena na isto takav nacin..posto s nasom to nije slucaj,to ne znaci da se ne slusa glas naroda (citaj navijaca) i da masa ne moze uticati,naprotiv....igraci dolaze i odlaze,raja ostaje,i u tom smislu nijednom igracu nije stalo vise do kluba u odnosu na navijaca..a ovi prvi pomenuti su evidentno ubacili sebi chip u glavu da su gazije bh fudbala i poslije proslogodisnjeg trona i duple krune ocito je da nemaju inspiraciju ni motiv da isto odbrane,jer sebe vide negdje u ligama petice i tome slicno...smatrajuci da u nasem fudbalu vise nemaju s kim igrati,sto je potpuni apsurd,na kraju krajeva vise ih ne zadovoljava ni par hiljadarki mjesecnih primanja u zelji za kojim su balili prije nego su ih imali...covjek br.1 u zelji to sve zna..ali..........dakle,dok ne uzmete stvar u svoje ruke i dok budete na ovaj nacin jedan drugom replicirali,u dogledno vrijeme mozemo samo gledati sve slabasnijeg zelju..sto ni ja kao ne navijac zelje ne zelim...zeljo je ocito u nogdaunu...a ja kao i masa nas i vas zelimo jaaak,najjaci derbi...i znam da ce biti mnogih sad koji ce mi imati sta reci..kako ja ovo ili ono..bla bla bla...samo sam iskreno iznio svoje razmisljanje..koga smeta nek oprosti...pozdrav
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 05 avg 2012, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
brate uz duzno postovanje ti si budala sto djeci nesto objasnjavas sta njih boli k... za starije navijace koji su bili na utakmicama i kad su ih kantari zvali
.... nek oni pjevaju niko kao tica sa juga, i amar osim po pola utakmice...
isto kao da navijaju za osima a ne za zelju, mogao bi ja mnogo pisati o radu osima i stvarima koje je trebao uraditi koje su bile predlozene al je on odbio zbog svoje arogancije jer misli da sve zna najbolje![/quote]
Daj dokaz,crno na bijelo,papir kakav,ubleho pitarska

isto kao da navijaju za osima a ne za zelju, mogao bi ja mnogo pisati o radu osima i stvarima koje je trebao uraditi koje su bile predlozene al je on odbio zbog svoje arogancije jer misli da sve zna najbolje![/quote]
Daj dokaz,crno na bijelo,papir kakav,ubleho pitarska
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- kenan_tm87
- Kontakt:
PA HALOOO
Jeste li vi normalni koji kritikujete na sva usta odmah prvo kolo ??? Sta je sa vama ? Jel' to igrac ne moze imati los dan, jel' to ne mozes podleci pritisku ocekivanja 1000 navijaca u Travniku, pritisku svih navijaca da se pruze dobre partije nakon dominacije u prosloj sezoni, nakon loseg poluvremena protiv Maribora, nakon teskih priprema i bruku putovanja u zadnjih mjesec dana, temperatura 35 na suncu.. Noge su jos teske, a Zeljo standardno lose (ali i dobro za Travnik) otvara sezonu. 1 utakmica je prosla, pa vi Bgmi niste normalni ni sekunde. Sta ce Amar reci osim da nismo imali dovoljno inspiracije, i vi eto ko ljuti na njega... Pa jeste li svjesni da tom pricom navlacite na debile isto misljenje koji ce to sutra prepricavati svuda nasiroko, i sta ste dobro donijeli ??? Pusti Amara nek radi, svake godine cinimo pomak, povecavamo budzet, itd. Ako ne budemo igrali Evropu ove godine, onda laprdajte do Boga, i tjerajte Amara, mada bi on tada i sam otisao. Ne d'o Bog da docekam taj dan da Amar ode iz kluba, pa vi niste ni svjesni kako bi sve propalo.
Ako su tvoje pare, ako ti se ne gleda ovakav Zeljo u ovakvoj drzavi gdje nemas nikakve uslove, gdje drzava nece ni sa 1% da te pomogne, grad samo gleda a da ti neku sicu da mozes kerove oko Grbavice nahraniti, gdje nasi sportisti na Olimpijadi su zadnji u svim sportovima, vi ocekujete da Zeljo igra na nivou kada je dosao do Videotona ?? Pa po meni vi zivite na nekim drogama, u velikim zabludama.. Fino uzmes te svoje pare, uplatis u kablovskoj sve moguce sportske kanale, Sport Klubove, Arene, Eurosportove, itd. i pratis Englesku, Njemacku, Holandsku, Belgijsku, Hrvatsku, Srpsku, Bugarsku i sve ostale lige, i nemoj nosa pomoliti na Grbavicu ako mislis da tebi klub treba pruziti vise od titula u ovoj nasoj smijesnoj ligi.
Bolan, rezultati ce doci, samo polako, kakvo laprdanje nakon 1 tekme, kakvi bakraci... Sacekaj polusezonu, pa ako budemo 10-i onda laprdaj, do tad ili dolazi, ili nemoj, samo suti i navijaj...

Ako su tvoje pare, ako ti se ne gleda ovakav Zeljo u ovakvoj drzavi gdje nemas nikakve uslove, gdje drzava nece ni sa 1% da te pomogne, grad samo gleda a da ti neku sicu da mozes kerove oko Grbavice nahraniti, gdje nasi sportisti na Olimpijadi su zadnji u svim sportovima, vi ocekujete da Zeljo igra na nivou kada je dosao do Videotona ?? Pa po meni vi zivite na nekim drogama, u velikim zabludama.. Fino uzmes te svoje pare, uplatis u kablovskoj sve moguce sportske kanale, Sport Klubove, Arene, Eurosportove, itd. i pratis Englesku, Njemacku, Holandsku, Belgijsku, Hrvatsku, Srpsku, Bugarsku i sve ostale lige, i nemoj nosa pomoliti na Grbavicu ako mislis da tebi klub treba pruziti vise od titula u ovoj nasoj smijesnoj ligi.
Bolan, rezultati ce doci, samo polako, kakvo laprdanje nakon 1 tekme, kakvi bakraci... Sacekaj polusezonu, pa ako budemo 10-i onda laprdaj, do tad ili dolazi, ili nemoj, samo suti i navijaj...
FORZA ZELJO
Prošle sezone smo uzeli titulu sa 71 bodom, sada je evidentno da ćemo uzeti titulu sa 72 boda. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Daj dokaz,crno na bijelo,papir kakav,ubleho pitarska[/quote]Oprahnoge je napisao/la:brate uz duzno postovanje ti si budala sto djeci nesto objasnjavas sta njih boli k... za starije navijace koji su bili na utakmicama i kad su ih kantari zvali.... nek oni pjevaju niko kao tica sa juga, i amar osim po pola utakmice...
isto kao da navijaju za osima a ne za zelju, mogao bi ja mnogo pisati o radu osima i stvarima koje je trebao uraditi koje su bile predlozene al je on odbio zbog svoje arogancije jer misli da sve zna najbolje!
hoces dokaz jel mislis da ce ti neko reci od ljudi javno sta se ustvari radi ? jel mislis da ce neko rizikovati sve ? reci cu ti samo ovo a znam da ovdje ima par ljudi koji dobro poznaju stvari i koji takodjer nece nista reci.... ako ikada dodjes do sudija iz nase ili nekog iz nase uprave a ko ti istinu kaze znaces mnoge stvari kako funkjonisu

Pitaru preofirni, nemoj mi prijetiti preko interneta, a to je i zabranjeno pravilom ovog forumadino lj je napisao/la:@ripper

hoces dokaz jel mislis da ce ti neko reci od ljudi javno sta se ustvari radi ? jel mislis da ce neko rizikovati sve ? reci cu ti samo ovo a znam da ovdje ima par ljudi koji dobro poznaju stvari i koji takodjer nece nista reci.... ako ikada dodjes do sudija iz nase ili nekog iz nase uprave a ko ti istinu kaze znaces mnoge stvari kako funkjonisuFeudalizam je napisao/la:Daj dokaz,crno na bijelo,papir kakav,ubleho pitarskaOprahnoge je napisao/la:brate uz duzno postovanje ti si budala sto djeci nesto objasnjavas sta njih boli k... za starije navijace koji su bili na utakmicama i kad su ih kantari zvali.... nek oni pjevaju niko kao tica sa juga, i amar osim po pola utakmice...

Ne kontam kome placa.
Najlakše pljuvat,a to što su momci prošle godine donijeli toliko radosti na Grbavicu je zaboravljeno kao zadnji snijeg.
E tu se razlikuju pravi navijači Želje od tzv. klinačko-internetskog navijanja! Ljubav se pokazuje dolaskom na Grbavicu,a ne proslavljanjem titula daleko od Grbavice,kao Sarajevo od Marsa.....
Željo ima najbolji tim i to će pokazat u nastavku.
E tu se razlikuju pravi navijači Želje od tzv. klinačko-internetskog navijanja! Ljubav se pokazuje dolaskom na Grbavicu,a ne proslavljanjem titula daleko od Grbavice,kao Sarajevo od Marsa.....

Željo ima najbolji tim i to će pokazat u nastavku.
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Samo dušman ovog kluba može osporavati covjeka koji je Želji donio 8 trofeja, 4 titule i 4 kupa.
A takvih prerušenih ovdje ima za izvoza.
Ne dozvolimo im da nameću svoje pogubna pesimisticka razmišljanja.
A takvih prerušenih ovdje ima za izvoza.
Ne dozvolimo im da nameću svoje pogubna pesimisticka razmišljanja.
jedno je ocigledno,i kod vas ima frakcija koje sada kada vide da se od Zelje ponovo moze zaraditi zele da otjeraju sadasnje ljude..pocev od Amara..nadam se da necete to dozvoliti..a ova raja sto se kriticki osvrnu na utakmicu,poraz..izjave nbt..ne znaci da zele tjerati ikoga..to morate shvatiti,vec da pokusavaju da nesto mozda unaprijede.. 

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ja sam o toj svježoj krvi govorio davno. Nije ovo Engleska liga pa da su stalno naloženi. Trebamo biti svjesni da igrači koji imaju šansu da idu vani nemaju više želje za ovom ligom. Takvi su naši igrači i takvi smo mi kao narod. Nema profesionalizma, a nema ni toliko para koliko bi mogli zaraditi drugdje. Ova ekipa je u ovoj ligi osvojila sve i sad treba da čekaju godinu dana da bi ponovo odigrali utakmicu koja će ih naložiti (čitaj Evropa). Na Zebi se vidi da mu se ponovo ne igra ova liga. Takav je to tip čovjeka. To se znalo i prije. Vjeruje momku koji je napisao da mu je Đelo našao nešto.Svaka njemu čast i hvala mu na svemu. Isto je i za Jamaka i Svraku. Adil me oduševio tim svojim profesionalnim pristupom. Ljudi su različiti i reaguju na različite načine. Nekome je Maribor poticaj a nekoga negativno utiče. Najgore od svega što je i Zeba tako pričao do neki dan ali vidi se na njemu da nije više to to. Zbog toga i imaju psiholozi u ekipi i zbog toga i neki talneti propadaju. Demorališe ih trener, treba ga ostavi nađe drugoga itd. Nema frajer morala igrati ponovo godinu dana na ovim terenima.Znam ja da to nije profesionalno, ali to se svima dešava. Pad i uspon forme.Samo je stvar ko će prije skratiti vrijeme pada. Zbog toga ovdje i nije dobro imati stalno ekipu na okupu. Pa i Man Utd ubaci svake godine par novih lica, a ne u BiH gdje ništa ne štima gdje moraš igrati na 100 stepeni i moliti Boga da se ne povrijediš. Ovdje je maksimala dvije tri godine i prodavati igrače koji se zasite i koji pruže maksimum. Adila bi ja isto prodao bez obzira što ima morala jer treba tražiti mlađe. Ovo su mu zadnji vozovi da se proda. Hajd eto može do zime i onda prodaja.aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
Druga stvar nervira me ovaj mentalitet naše raje navijača. Sad se pljuju igrači. Ljudi shvatite ovo je sport i sve ovo gore što sam napisao je normalno. Ne može se uvijek pobijediti pa iako ste bolji. Ne može uvijek biti idealna igra. Evo baš sad gledam Dinama. Ništa posebno. Kritikuju ih svi, a oni su odmakli od ostatka Hrvatske lige dosta više nego što smo mi bili prošle godine u BiH. Teško im se moralisati. To je tako. Jučer je bila i vrućina i svi koji su potrčali kako treba u životu znaju šta to znači. A ovdje očigledno velika većina nije. Sve je kod nas u euforiji od max furke do depresije. Opet kažem znam i pitari vas pritisli i tako ali isto tako ovdje ima i onih koji žele Želji zlo.
Sa @boccacio-om se slažem u vezi Amarove taktike ali ja ću reći da on ne bi bio to što jeste da razmišlja kao većina nas ovdje. Bio sam protiv Veleža (3:2 za nas) na zapadu. Fuj šta sam sve čuo za vrijeme te tekme. Da ne govorim da su stručnjaci j.b.li sve Amaru što ne uvede drugog napadača i kod 0:2. Kod 1:2 ulazi Stana mijenja desnog beka (ili je lijevog a ovaj desni prešao na lijevu, uglavnom Stan apo desnoj strani) i onda tek salva uvreda. A preko Stane padoše oba gola i mi pobjedismo. Mislite li da je iko od tih stručnjaka primjetio da je Stana zaslužan za to. Nije vjerujte mi. Nisu ni novinari sutradan. I Amar je čovjek i griješi i normalno je da ga i kritikujemo, ali samo na način kako to čine forumaši poput @boccacio-a. Shvatite isto da i naši igrači vjerovatno čitaju ovaj forum i da i na njih ovo utiče. Na nekog pozitivno na nekog negativno. Meni bi recimo dalo moral da radim još jače i onda da se ispalim kad vidim kakvih nezahvalnika ovdje ima. Psiha je najvažnija stvar u sportu i pamet. Sve ostalo je manje bitno. Naravno da su veće šanse onome ko ima i veće fizičke predispozicije ali glava ako ne valja džaba ti sve. Isto tako ima igrača koji i ne izgkedaju kao sportisti pa vrh vrhova. Sve zbog glave. Možda je i Amar primjetio kakv je Zeba ali šta da ga nije stavio u sastav i da smo odigrali nerješeno, svi bi rekli joj Amara Zebu ne ubaci. Zeznuto je biti trener.
Isto vam kažem da ćemo teško odbraniti titulu. Nismo mi toliko bolji od ostalih bili ni prošle godine, samo nam se poklopilo nekih stvari pa je ispalo da smo puno bolji a ne malo bolji kao što je realno. Skontajte koje su nam sve ekipe stvorile po nekoliko sto posto šansi i na Grbavici. Ovdje u našoj ligi utiče dosta više stvari nego u normalnim ligama. Kad je ko povrijeđen, kad kome ideš u goste kakvi su uslovi u tom momentu itd itd mogao bi do sutra nabrajati, a svi su ove godine naloženi na nas a naši će kontati lako ćemo jer misle da su puno bolji. Psihologija je čudo (nisam psiholog samo sam bio trener) a i radio sam svašta u sportu.
Zato ljudi navijajte i bodrite svoj klub. Mogu i kritike, konstruktivni prijedlozi, ali nemojte tih depresivnih j.ba.anja matera, blaćenja i euforija. To se svima obije o glavu.
- kenan_tm87
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:jedno je ocigledno,i kod vas ima frakcija koje sada kada vide da se od Zelje ponovo moze zaraditi zele da otjeraju sadasnje ljude..pocev od Amara..nadam se da necete to dozvoliti..a ova raja sto se kriticki osvrnu na utakmicu,poraz..izjave nbt..ne znaci da zele tjerati ikoga..to morate shvatiti,vec da pokusavaju da nesto mozda unaprijede..
Ovo nije unaprijedjivanje, nego naprdjivanje, a slicni su i svi ostali postovi...Pun mi je vise k...c njegove arogancije i njegovih debilskih izjava.Treba raja jedno par utakmica ostaviti Grbavicu praznu pa nek onda ima inspiraciju.Zbog te njegove arogancije i velikih "filizofskih" izjava masa starijih onih bolesnika Zelje koji su dozivljavali i srcane udare na Grbavicu sa tu istu zaobilaze i uopste ne dolaze.

FORZA ZELJO
Ne prijetim ti bolan niti bi ikad to radio nego ti samo kazem ne spominjimi djecu,a a za ovo pitar bolje da si mi samar opalio pa covjece moj pra dedo je jedan od osnivaca Zelje i nas klub je doslovno clan moje porodice i jedina stvar za koji se mogu zakleti da se nomoze desiti u mom zivotu je da budem navijac komsija.ripper je napisao/la:Pitaru preofirni, nemoj mi prijetiti preko interneta, a to je i zabranjeno pravilom ovog forumadino lj je napisao/la:@ripper
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.