Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vecinom si upravu. Celik je u zadnjih par sezona stvarno bio poslastica za gledati na Kosevu, posebno mislim da novu posljednju 4-3, jer je fakat bila odlicna tekma. Niste igrali bunker, e sad s novim trenerom vidjecemo kako ce to izgledati. Sto se tice Karamatica i Suljica, tu se ne mogu sloziti. Suljic je minimalno brzi od Zareta, ali zato fizicki inferironiji i manje misli glavom. Suljicev izostanak se nece toliko osjetiti. Sto s opet Comora tice u zadnje vrijeme je napredovao kao fudbaler, ali on je klasicni destruktivac tako da i ne igra puno sa loptom.chily-rz je napisao/la:A otkud ti znaš da dolazimo parkirati autobus,pa niste Barselona,.U ostalom zadnji par sezona smo uvijek igrali otvoreno na Koševu,ne vidim zašto bi ovaj put bilo drugačije,vama neče igrati par standardnih igrača,.Bez malog Suljića desno krilo je mrtvo,Karamatić ima tehnike ali nije ni približno brz kao Suljić..Možda mislite da če Čomor vezati na sredini,taj koliko sam upratio ne zna dodati ni najbližem do sebe..bordograd je napisao/la: Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan![]()
Da igrate u punom sastavu i da niste istrošeni od Evrope ja bi prvi rekao da ste veliki favoriti ali ovako...
Tacno je da Celik uvijek igra otvoreno protiv Sarajeva,motiv vise,zasto i ne bi kada u nama vide najvecegchily-rz je napisao/la:A otkud ti znaš da dolazimo parkirati autobus,pa niste Barselona,.U ostalom zadnji par sezona smo uvijek igrali otvoreno na Koševu,ne vidim zašto bi ovaj put bilo drugačije,vama neče igrati par standardnih igrača,.Bez malog Suljića desno krilo je mrtvo,Karamatić ima tehnike ali nije ni približno brz kao Suljić..Možda mislite da če Čomor vezati na sredini,taj koliko sam upratio ne zna dodati ni najbližem do sebe..bordograd je napisao/la: Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan![]()
Da igrate u punom sastavu i da niste istrošeni od Evrope ja bi prvi rekao da ste veliki favoriti ali ovako...
Bice polakodiplomatija je napisao/la:hoce li biti kakvog linka, hvala lijepa, pozdrav
bilinopolje je napisao/la:pozz za sve navijace sarajeva i nadam se fer i korektnoj tekkmi i nek pobjedi bolji s porukom robija uskoro stize jos malo ..........pozdrav sa kamberovica
Ako je suditi po prijateljskoj protiv Zrinjskog, koja je vjerujem vise sluzila da se vidi ko moze veceras da igra, a ne da se uigra bilo sta za Zetu, onda taj trojac definitivno igra..Iako je Mario protiv Zrinjskog igrao stopera, ja bih radije da ide lijevo...Sta je sa Nemanjom? Moze li on igrati veceras?Sarajlijc@ je napisao/la:Veceras ce priliku u prvih 11 dobiti Mario,Zare, i Comor.
Arena sport 1 (srbija)MrShadow je napisao/la:Ima li utakmica gdje na TV u ?
Bas ti je mrsko malo citati jel? Ima na arenasport 1MrShadow je napisao/la:Ima li utakmica gdje na TV u ?
Jeste, Mijuskovic! Citao sam da se cekaju papiri i da ce potpisati amaterski ugovor il tako nesto...Onda ne treba biti iznenadjenje ako Tadejevic bude na stoperu! Pa ocekivati je Diattu veceras, al iskreno se nadam da su mu rekli i objasnili da se lopta moze i dodati..Sarajlijc@ je napisao/la:Bas ti je mrsko malo citati jel? Ima na arenasport 1MrShadow je napisao/la:Ima li utakmica gdje na TV u ?
Koji Nemanja? Mijuskovic ne moze jer nema ugovora. Ma glupo mi je sto nije dao sansu Diatti momak je zasluzio!
Hehe...Za Comora sam i vjerovao da se moze nekad dozvati, al za Haskica stvarno tesko....Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ga ocekujem da udje u igru u drugom pol. jer nece igrati u prvoj. Korisniji bi on u napadu bio od Haskica.
al je dao onu jednu Coma loptu..u stilu Lamparda...protiv Zete heheheSarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci
Ma meni je Comora malo i zao...Zrtvuje se za ekipu, radi sta mu se kaze..onoliko igrati desnog beka, trpiti Istok i sve sto sa njega dodje...trcati ko zuca gore dole...Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, johntravolta123, Lavcina, legendarnadruga, mma_hz, MukiBek, NazorUso, Paromlinac, Strahinja, vedinjo98, VolimBiH96 i 148 gostiju.