FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 14:08

Kako cemo bez infa sad :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 05 avg 2012, 14:19

chily-rz je napisao/la:
bordograd je napisao/la: Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan :D
A otkud ti znaš da dolazimo parkirati autobus,pa niste Barselona,.U ostalom zadnji par sezona smo uvijek igrali otvoreno na Koševu,ne vidim zašto bi ovaj put bilo drugačije,vama neče igrati par standardnih igrača,.Bez malog Suljića desno krilo je mrtvo,Karamatić ima tehnike ali nije ni približno brz kao Suljić..Možda mislite da če Čomor vezati na sredini,taj koliko sam upratio ne zna dodati ni najbližem do sebe..

Da igrate u punom sastavu i da niste istrošeni od Evrope ja bi prvi rekao da ste veliki favoriti ali ovako...
Vecinom si upravu. Celik je u zadnjih par sezona stvarno bio poslastica za gledati na Kosevu, posebno mislim da novu posljednju 4-3, jer je fakat bila odlicna tekma. Niste igrali bunker, e sad s novim trenerom vidjecemo kako ce to izgledati. Sto se tice Karamatica i Suljica, tu se ne mogu sloziti. Suljic je minimalno brzi od Zareta, ali zato fizicki inferironiji i manje misli glavom. Suljicev izostanak se nece toliko osjetiti. Sto s opet Comora tice u zadnje vrijeme je napredovao kao fudbaler, ali on je klasicni destruktivac tako da i ne igra puno sa loptom.

Ubjedjen sam da cemo gledati tesku i mrtvu igru, vasa najveca sansa se moze ugledati u tome da za nas ne pocnu ni Sunjevaric ni Sesar, jer onda ne bi ko imao prenjeti loptu naprijed. A sto se tice nasih krila i napadaca, imamo mi tu dosta za ponuditi.

Sretno i vama i nama, neka bolji pobjedi :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 avg 2012, 14:35

chily-rz je napisao/la:
bordograd je napisao/la: Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan :D
A otkud ti znaš da dolazimo parkirati autobus,pa niste Barselona,.U ostalom zadnji par sezona smo uvijek igrali otvoreno na Koševu,ne vidim zašto bi ovaj put bilo drugačije,vama neče igrati par standardnih igrača,.Bez malog Suljića desno krilo je mrtvo,Karamatić ima tehnike ali nije ni približno brz kao Suljić..Možda mislite da če Čomor vezati na sredini,taj koliko sam upratio ne zna dodati ni najbližem do sebe..

Da igrate u punom sastavu i da niste istrošeni od Evrope ja bi prvi rekao da ste veliki favoriti ali ovako...
Tacno je da Celik uvijek igra otvoreno protiv Sarajeva,motiv vise,zasto i ne bi kada u nama vide najveceg
rivala,sto je potpuno razumljivo.Utakmice sa Sarajevom su za Zenicane nesto posebno,nesto kao praznik.
Uvijek idu sa zeljom da se nadigravaju,da nas pobjede,tako da su te tekme lijepe za oko,jako zanimljive.
Sto se nas tice,mi moramo dati sve od sebe,bez obzira na kombinovani sastav,da ovu tekmu dobijemo.
Vrlo,vrlo vazna tri boda!
F.K.SARAJEVO

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 05 avg 2012, 15:13

pozz za sve navijace sarajeva i nadam se fer i korektnoj tekkmi i nek pobjedi bolji s porukom robija uskoro stize jos malo ..........pozdrav sa kamberovica
razocara me likce po ko zna koji put .....al

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 05 avg 2012, 15:17

hoce li biti kakvog linka, hvala lijepa, pozdrav

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2012, 15:22

diplomatija je napisao/la:hoce li biti kakvog linka, hvala lijepa, pozdrav
Bice polako 8-) nemoj da brines
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 15:23

Veceras ce priliku u prvih 11 dobiti Mario,Zare, i Comor.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 avg 2012, 15:23

bilinopolje je napisao/la:pozz za sve navijace sarajeva i nadam se fer i korektnoj tekkmi i nek pobjedi bolji s porukom robija uskoro stize jos malo ..........pozdrav sa kamberovica

Samo navijacki i ultra ;)

Ipak smo svi mi na istoj strani, "samo" nas boje dijele. A nadam se da sva tri boda ostaju u Sarajevu 8-) :mrgreen:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 avg 2012, 15:32

Ima li utakmica gdje na TV u ?

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 avg 2012, 15:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Veceras ce priliku u prvih 11 dobiti Mario,Zare, i Comor.
Ako je suditi po prijateljskoj protiv Zrinjskog, koja je vjerujem vise sluzila da se vidi ko moze veceras da igra, a ne da se uigra bilo sta za Zetu, onda taj trojac definitivno igra..Iako je Mario protiv Zrinjskog igrao stopera, ja bih radije da ide lijevo...Sta je sa Nemanjom? Moze li on igrati veceras?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2012, 15:34

MrShadow je napisao/la:Ima li utakmica gdje na TV u ?
Arena sport 1 (srbija)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 15:34

Bas ti je mrsko malo citati jel? Ima na arenasport 1 ;)

Koji Nemanja? Mijuskovic ne moze jer nema ugovora. Ma glupo mi je sto nije dao sansu Diatti momak je zasluzio!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 avg 2012, 15:38

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bas ti je mrsko malo citati jel? Ima na arenasport 1 ;)

Koji Nemanja? Mijuskovic ne moze jer nema ugovora. Ma glupo mi je sto nije dao sansu Diatti momak je zasluzio!
Jeste, Mijuskovic! Citao sam da se cekaju papiri i da ce potpisati amaterski ugovor il tako nesto...Onda ne treba biti iznenadjenje ako Tadejevic bude na stoperu! Pa ocekivati je Diattu veceras, al iskreno se nadam da su mu rekli i objasnili da se lopta moze i dodati.. :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 15:40

Ja ga ocekujem da udje u igru u drugom pol. jer nece igrati u prvoj. Korisniji bi on u napadu bio od Haskica.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 avg 2012, 15:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ga ocekujem da udje u igru u drugom pol. jer nece igrati u prvoj. Korisniji bi on u napadu bio od Haskica.
Hehe...Za Comora sam i vjerovao da se moze nekad dozvati, al za Haskica stvarno tesko....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 15:47

Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2012, 15:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci :roll:
al je dao onu jednu Coma loptu..u stilu Lamparda...protiv Zete hehehe
Haskic se bas pokvario,ja nezz sta je s tim momkom..svi kao napreduju,jedino on nazaduje..nije on za Sarajeva.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 05 avg 2012, 15:59

arena 1
19:00 zadar-hajduk
21:00 sarajevo-čelik

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 avg 2012, 16:05

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci :roll:
Ma meni je Comora malo i zao...Zrtvuje se za ekipu, radi sta mu se kaze..onoliko igrati desnog beka, trpiti Istok i sve sto sa njega dodje...trcati ko zuca gore dole...
Posebno je to sto je supalj u odbrani, i sto mu je 1/10 centarsuteva "pristojan", al priznaj da je na poziciji zadnjeg veznog to vec nesto drugacije, pa ako cemo iskreno cak i bolje...:)
Najjaci mi je komentar nekog na tekmi protiv Zrinjskog..Haskic pred svlacionicom kad neko: "Haskicuuu..Trazi te Lazio..." :D Taj frajer vec dvije godine nije dobio zracni duel! To je centarfor koji nikad nije procijenio let degazirane lopte...Koji ima 5% tacnost pasova...Koji za sezonu postigne 5 golova....Po meni je na kraju sezone zasluzio da se nadje na Birou...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 16:07

slika

Obojica su karijeru nastavili u velikim klubovima 8-)

PS Ma cijenim ja Comora iskreno, ali samo zbog borbe i pomalo mi je zao momka al dzaba kad ne zna. Ma joj bilo je provala protiv zrinjskog bas smo se dobro ismijali :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”