FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nakon onog finala LP prošle sezone sve se moglo vidjeti. Moje mišljenje je da je Messi za nijansu bolji od Ronalda. Obojica postižu golove i dobro igraju prema naprijed, s time što Messi neigra samo za sebe, već dosta golova namjesti kolegama, dok Ronaldo igra samo za sebe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RuudVanGoal
- Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la: steta sto sevilla nije osvojila !!

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
steta sto barcelona nije osvojila....CRNI_SA je napisao/la:steta sto sevilla nije osvojila !!RuudVanGoal je napisao/la:[youtube][/youtube]
RAUL TAMUDO JOSE ANTONIO REYES
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ovo sam postavio cisto radi koreografije na camp nou posto sliku nisam mogao naci !!![youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
jeeeboo koreografijuCRNI_SA je napisao/la:ovo sam postavio cisto radi koreografije na camp nou posto sliku nisam mogao naci !!![youtube][/youtube]

ovi ih napucasee

Rooomariooooooooooooo

Najžešče su one plesačice nakon postignutog gola....Wolverine je napisao/la:jeeeboo koreografijuCRNI_SA je napisao/la:ovo sam postavio cisto radi koreografije na camp nou posto sliku nisam mogao naci !!![youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
ovi ih napucasee![]()
Rooomariooooooooooooo
ovo sam postavio cisto radi koreografije
[youtube][/youtube]
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobraaaaaa ...Butmiran je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo:

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Perverzna je bila ona koreografija na Nou Kampu...Tada je koliko me sjecanje služi Nou Kamp moga primiti 112.000 gledalaca...sada je srezan na 98.000 radi sigurnosnih razloga!Milina ...Vazda je bilo i ostalo Madrid voli pola grada,a Barcu cijela Katalunja!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Izgleda Chygrynskiy 3 sedmice out zbog povrede,dok je Henry ok i igrat ce protiv Dinama K.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Izgleda Chygrynskiy 3 sedmice out zbog povrede,dok je Henry ok i igrat ce protiv Dinama K.
Sumnjam da ce toliko pauzirati ali sto se tice tekme sa Dinamom ionako nema prava nastupa jer je vec nastupao za Šahtar u pretkolu lige prvaka. Tako da mu ostaje samo primera i copa de la rey . . .
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
ČUVENI argentinski izbornik-svjetski prvak iz 1978. godine, Luis Cesar Menotti (70), u velikom je intervjuu njemačkom magazinu Kickeru Andresa Iniestu proglasio “kraljem”. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolji igrač svih vremena za Menottija je Alfredo di Stefano, legenda argentinskog nogometa i madridskog Reala, dok je najbolji igrač današnjice za popularnog “El Flaca (Suhi)” Barcelonin veznjak Andres Iniesta. Lionela Messija, sunarodnjaka i najvećeg kandidata za Zlatnu loptu ove godine, veliki trener nije spomenuo.
"Kralj među kraljevima, najbolji nogometaš svih vremena, to je Alfredo di Stefano. Nakon njega smjestio bih, kronološkim a ne kvalitativnim redom, Pelea, Cruyffa i Maradonu. Poslije je bilo malo takvih klasa. U kraljevski bih red svrstao još samo brazilskog Ronalda, Ronaldinha i Zidanea. "
U tom bi se redu od danas aktualnih najboljih igrača, po Menottiju, najprije trebalo naći mjesta za Andresa Iniestu.
"Iniesta je jedan od rijetkih igrača koji gledatelju nudi avanturu. Usto je vrlo opasan pred suparničkim golom. "
Cristiano Ronaldo, tvrdi, nije takva klasa.
Najbolji igrač svih vremena za Menottija je Alfredo di Stefano, legenda argentinskog nogometa i madridskog Reala, dok je najbolji igrač današnjice za popularnog “El Flaca (Suhi)” Barcelonin veznjak Andres Iniesta. Lionela Messija, sunarodnjaka i najvećeg kandidata za Zlatnu loptu ove godine, veliki trener nije spomenuo.
"Kralj među kraljevima, najbolji nogometaš svih vremena, to je Alfredo di Stefano. Nakon njega smjestio bih, kronološkim a ne kvalitativnim redom, Pelea, Cruyffa i Maradonu. Poslije je bilo malo takvih klasa. U kraljevski bih red svrstao još samo brazilskog Ronalda, Ronaldinha i Zidanea. "
U tom bi se redu od danas aktualnih najboljih igrača, po Menottiju, najprije trebalo naći mjesta za Andresa Iniestu.
"Iniesta je jedan od rijetkih igrača koji gledatelju nudi avanturu. Usto je vrlo opasan pred suparničkim golom. "
Cristiano Ronaldo, tvrdi, nije takva klasa.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ma Iniesta je posljednji umjetnik...taj ne zna šta znači pogrešno dodavanje!Kad bude 100% oporavljen,Barca će da melje kao u bajci,a Ibrakadabra će davati 2 gola po utakmici 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
imamo 4 najbolja igraca na svijetu xavi,messi,ibra,iniesta
samo nam je ljeva strana slaba ocekujem da maxvell prisvoji tu poziciju abidal mi je totalno nesiguran -) 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Nije Maxvell ništa bolji nego Abidal...dobro ta trojica al zašto IbraCRNI_SA je napisao/la:imamo 4 najbolja igraca na svijetu xavi,messi,ibra,iniestasamo nam je ljeva strana slaba ocekujem da maxvell prisvoji tu poziciju abidal mi je totalno nesiguran -)

Napadač Olympique Marseilla Fernando Morientes otkrio je da ga je Real Madrid zamalo prodao Barceloni prije nekoliko godina.
U sezoni 2002/03, prije nego je Morientes otišao na posudbu u Monaco, Real se nalazio u izrazito teškoj finansijskoj situaciji.
"Dan prije Superkupa Evrope, koji smo osvojili u susretu sa Feyenoordom, u Realu su odlučili da me prodaju. To je za mene bilo veoma neugodno iskustvo", priča Morientes.
"Real je tada ganjao Ronalda i ja sam trebao biti dio tog transfera. Trebao sam potpisati za Inter, a onda završiti u Barceloni. U Madridu me nisu htjeli, a Joan Gaspart, tadašnji predsjednik Barce bio je voljan platiti 24 miliona eura za mene", kaže Morientes.
Uh sva sreca pa nisu za njega dali 24 miliona
Raul_64: Znas ti dobro zasto
U sezoni 2002/03, prije nego je Morientes otišao na posudbu u Monaco, Real se nalazio u izrazito teškoj finansijskoj situaciji.
"Dan prije Superkupa Evrope, koji smo osvojili u susretu sa Feyenoordom, u Realu su odlučili da me prodaju. To je za mene bilo veoma neugodno iskustvo", priča Morientes.
"Real je tada ganjao Ronalda i ja sam trebao biti dio tog transfera. Trebao sam potpisati za Inter, a onda završiti u Barceloni. U Madridu me nisu htjeli, a Joan Gaspart, tadašnji predsjednik Barce bio je voljan platiti 24 miliona eura za mene", kaže Morientes.
Uh sva sreca pa nisu za njega dali 24 miliona

zato sto je najkompletniji igrac danasnjice de malo vidi po youtubeu kada vec ne znas o kakvom se igracu radi pa kada vidis dodji reci sta mislis !!Raul_64 je napisao/la:Nije Maxvell ništa bolji nego Abidal...dobro ta trojica al zašto IbraCRNI_SA je napisao/la:imamo 4 najbolja igraca na svijetu xavi,messi,ibra,iniestasamo nam je ljeva strana slaba ocekujem da maxvell prisvoji tu poziciju abidal mi je totalno nesiguran -)
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
[/quote]
Zbog sjajnog rekorda u LP...il procenta iskorištenih penala
Dobar je Ibra al ima boljih...bar za mene:Tores,Vilja,Rooney....
zato sto je najkompletniji igrac danasnjice de malo vidi po youtubeu kada vec ne znas o kakvom se igracu radi pa kada vidis dodji reci sta mislis !!
hahahhaah šta gol u Ayaxu golovi petom...sve je to super al

Zbog sjajnog rekorda u LP...il procenta iskorištenih penala

zato sto je najkompletniji igrac danasnjice de malo vidi po youtubeu kada vec ne znas o kakvom se igracu radi pa kada vidis dodji reci sta mislis !!

Zbog sjajnog rekorda u LP...il procenta iskorištenih penalaRaul_64 je napisao/la:Raul_64: Znas ti dobro zasto

haha italiji petom ,vidi u ajaxu sta je uradio cjeloj odbrani

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
haha italiji petom ,vidi u ajaxu sta je uradio cjeloj odbraniCRNI_SA je napisao/la:Zbog sjajnog rekorda u LP...il procenta iskorištenih penalaRaul_64 je napisao/la:Raul_64: Znas ti dobro zasto![]()

upravu si za sve 4 al dodaj tu još Kaku,Ronalda,Misketa itd......meni je veće čudo što su tu mesi i xavi pošto su bolji ibra i iniesta od njih
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
haha italiji petom ,vidi u ajaxu sta je uradio cjeloj odbraniCRNI_SA je napisao/la:Zbog sjajnog rekorda u LP...il procenta iskorištenih penalaRaul_64 je napisao/la:Raul_64: Znas ti dobro zasto![]()

ma ima bar 5 golova petom...kažem za mene ima boljih...a nijedan neigra u Realu...znači realno...Ibra se treba još dokazati...nije dovoljno prošla sezona... sezona prije toga 10 penala bar...a ove(prošle) malo manje 6,7...mislim