FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 05 avg 2012, 07:34

steta sto mi nismo mogli sarajlica vratiti , ali kazu u banovicima mu je predobro , odlicne uslove ima ... cak je dobio i posao profesora na osnovu svog igranja za buducnost tako da ima dubla primanja !!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 avg 2012, 13:55

Kapellen je napisao/la: Mogu ti rec da Sloboda nista bolja nije bila,dobro se Buducnost pokazala,imali su sigurno 4-5 prilika koje je teze promasit,jednostavno nije htjela lopta uc' neko je cak i s metar precku pogodio,po meni sarajlic vam je bio jedan od najboljih na terenu.pozz
Nekad je za pobijedu potrebna i sreća. :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2012, 14:18

http://www.transfermarkt.de/de/fk-slobo ... _5405.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekipa koja ce se borit za Premijer ligu :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 avg 2012, 15:08

fukara87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/fk-slobo ... _5405.html

Ekipa koja ce se borit za Premijer ligu :)
Crni Džeko je na listi :mrgreen:

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 05 avg 2012, 15:41

ako dzekson ostane to ce biti extra ekipa ce 99% uci u visi rang. neko spominje hasanovica ja smatram da je dobro da je otiso jer momak nije nikakav igrac znam ga iz nk tuzle, a joksimovicu ne pricaj gluposti da niko ne gura efendica samo provjeri sta mu Naser Oric dodje! al za razliku od hasanovica efendic je igracina;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 avg 2012, 15:42

Imam osjecaj da ce Jackson tresti mreze kod vas ko lud ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 avg 2012, 16:25

Treba napomenuti da je doslo do par ispada u tesnju,ibrak je otjerao mujkanovica i semira musica,neznam tacno koji je razlog bio,al vidi se da ibrakovic pokazuje disciplinu i da nemoze igrat ko hoce u slobodi,kao sto su tatini sinovi..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2012, 16:31

ako je Efendic za nekog igracina ja vise na Tusanj necu krocit :mrgreen: ....lik jedino sto je polivalentan igrac tj podjenako lose se snalazi i na lijevom i na desnom beku( da upotrijebim rijeci koje jednom procitah na ovom forumu), a inace on veze nema s fudbalom, ali eto mlad je i nase dijete, ima relativno iskustva pa bi dobar trener mozda mogao tu naci materijala da radi s njim, a mogao je pomoci kao zamjena u drugoj ligi..inace ako udjemo u PL odmah noga, ne mozes se u njeg pouzdat ni sekunde, kad dobije loptu kao da je djavola vidio, sav se sturi...

dok je Hasanovic pokazao da se s njim moze i te kako radit, momak je strasno borben, zna i odigrati solidan pas pa bar prvom do sebe( sto je za Efendica misaona imenica), jest da je mesar i malo je rec da udara ali to bi se dalo korigovati, a isto tako treba ti takvih igraca u ovoj saban ligi....

inace kad kompariras njihov potencijal Hasanovic ima potencijala da bude za 2 klase bolji igrac neg sto ce Efendic ikad bit, dzaba to iskustvo koje ima u PL. licno bih volio da oba budu u ekipi kao rotacija i da Ibrak radi s njima pa sta im bog da ( Hasanovic jer moze nesto bit od njeg, a Efendic jer je nas i toliko forsiran pa MORA bit nesto od njeg inace bi bio preglup potez)

nemam nista licno protiv Efendica al mi bude smijesno kako se nekad razlikuje pogled na fudbal i vizija igre (i ljudi jednostavno ne gledaju utakmice objektivno) pa se javi misljenje kako je Efendic klasa za nekog...za koga je on klasa taj bolje nek okaci kopacke o klin na vrijeme i ide sta drugo radit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 05 avg 2012, 16:54

de ba druze ne rise, ja sam igrao za slobodu i za nk tuzlu, sta je hasanovic uradio prosle godine dao dva gola na namjestenoj utakmici (gosk pustio slobodi) mozes ti meni pricati price ja sam bio u gabeli i prije tekme smo znali da dobijamo. i sad nesto dizete hasanovica eto vidjet cemo gdje ce on zavrsiti. neko spominje inostrani angazman moze al u 4 ligu hrvatske. dok je efendic bio najsnazniji igrac u generaciji, ne boli se ici u duele, trci maksimalno borben sad sto se njega koristi na boko to je druga prica jer je njegova prirodna pozicija u napadu. isto ovaj mali esko ahmetovic igrao takodjer u nk tuzli nema veze s fudbalom zna se kako je u jagodinu otisao pa minute nije odigrao niti ce odigrati;)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 avg 2012, 17:13

tuzlak135 je napisao/la:de ba druze ne rise, ja sam igrao za slobodu i za nk tuzlu, sta je hasanovic uradio prosle godine dao dva gola na namjestenoj utakmici (gosk pustio slobodi) mozes ti meni pricati price ja sam bio u gabeli i prije tekme smo znali da dobijamo. i sad nesto dizete hasanovica eto vidjet cemo gdje ce on zavrsiti. neko spominje inostrani angazman moze al u 4 ligu hrvatske. dok je efendic bio najsnazniji igrac u generaciji, ne boli se ici u duele, trci maksimalno borben sad sto se njega koristi na boko to je druga prica jer je njegova prirodna pozicija u napadu. isto ovaj mali esko ahmetovic igrao takodjer u nk tuzli nema veze s fudbalom zna se kako je u jagodinu otisao pa minute nije odigrao niti ce odigrati;)
U roku sat vremena dobices poziv iz Bohuma :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2012, 17:54

Bilo bi dobro da Jackson ostane na Tusnju,jer sad nam je potreban igrac sa bilo kakvim iskustvom da nam pomogne pri povratku u premijer ligu 8-) 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 avg 2012, 18:21

Jel zna neko sta je sa Mirze Mesica,nije igrao u Mramoru,nit Janji nit' Tesnju
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 avg 2012, 18:49

Kapellen je napisao/la:Jel zna neko sta je sa Mirze Mesica,nije igrao u Mramoru,nit Janji nit' Tesnju
Kako mi je jedan igrac rekao on je povrijedjen nesto.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 05 avg 2012, 19:50

ma ljudi moji , ajmo biti ad svi ko jedan i podrzati trenutnu ekipu jer za sad NEMAMO NISTA BOLJE nazalost ... akobudemo svi ko jedan i bidril ekipu dolazili na tekme isli na gostovanja , ja vjerujemda se vracamo !!!

kazu neki , JOJ GRUBA JE DRUGA LIGA , OVO ONO .... PA NEKA JE GRUBA , NEKA UDARAJU , LOME NOGE , LOMIT CEMO I MI DUPLO VISE , BIT CEMO AKO TREBA GRUBLJI OD OSTALIH , LOMITI KOSTI , UVALJIVATI LAKTOVE , PLJUVATI , CUPATI , PSOVATI .... GINUTI AKO TREBA , ALI SE VRACAMO !!!

SLOBODA i FUKARE CE POKAZATI ZUBE !!!!!!!!!!!!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 avg 2012, 20:24

RUDARSKA2 je napisao/la:ma ljudi moji , ajmo biti ad svi ko jedan i podrzati trenutnu ekipu jer za sad NEMAMO NISTA BOLJE nazalost ... akobudemo svi ko jedan i bidril ekipu dolazili na tekme isli na gostovanja , ja vjerujemda se vracamo !!!

kazu neki , JOJ GRUBA JE DRUGA LIGA , OVO ONO .... PA NEKA JE GRUBA , NEKA UDARAJU , LOME NOGE , LOMIT CEMO I MI DUPLO VISE , BIT CEMO AKO TREBA GRUBLJI OD OSTALIH , LOMITI KOSTI , UVALJIVATI LAKTOVE , PLJUVATI , CUPATI , PSOVATI .... GINUTI AKO TREBA , ALI SE VRACAMO !!!

SLOBODA i FUKARE CE POKAZATI ZUBE !!!!!!!!!!!!
+1

a drugo kolo Gračanica AWAY 8-)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 avg 2012, 22:27

Kapellen je napisao/la:Bio sam u tesnju.
Harky's Boys ! 8-)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 avg 2012, 23:36

šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 avg 2012, 23:45

djulba je napisao/la:šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?
valjda na penale izgubili od maglaja
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 avg 2012, 23:55

Heller je napisao/la:
djulba je napisao/la:šta bi sa drugom utakmicom u tešnju ?
valjda na penale izgubili od maglaja

hebi ga :shock: a :shock:samo se nadam da su igrali sa kombinovanim sastavom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 06 avg 2012, 00:03

Mislim da dugo vremena nismo odradili ovako kvalitetne pripreme ako nista to me raduje. Prvo kolo gorazde se mora dobit a koliko dobar tim zaista imamo to bi otprilike trebali vec vidjet drugo kolo iako je i to previse rano zaneku veliku prognozu al barem bi trebali imati neku realniju sliku.Ja iskreno bi bio prezadovoljan sa +3- u odnosu na glavne pratioce na kraju ove polu sezone,nerealno je ocekivati neku preveliku dominaciju. Do zime bi se trebale rijesiti mnoge stvari sto se tice organizacije i stabilizacije kluba, a onda uz dobre pripreme i pojacanja na proljece pokazat onaj kvalitet vise koji ce nas vratiti tamo gdje pripadamo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.