Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Desmond
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Desmond » 05 avg 2012, 12:30

@OTNYS_YNWA

Pa to je i žalosno.
Carroll je od njih ponudio najviše, a bio je katastrofalan. To pokazuje kakva su ova dvojica.
Ne bih se ja bunio da nam sve trojica odu. Samo ne znam ko bi onda igrao.
Carroll je plaćen kao ova dvojica zajedno, pa je logično da se od njega očekivalo najviše.
Ako Liverpool može dovesti Daviva Villu na posudbu, onda može i Cavanija kupiti.
Kad bi otišao Carroll za nekih 15 miliona, a došli Sahin, Ramirez i Mertens,
to bi tek bila ozbiljna ekipa za ligu prvaka. Naravno i Agger da ostane.

-------------Reina--------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique

---Gerrard-Lucas-Sahin-------

Ramirez---------------Mertens
-------------Suarez-------------

A i dovođenje ovog urugvajskog lijevog beka je budalaština. Tu imamo solidnog igrača.
Dovoditi još jednog solidnog dok na sredini i u napadu skoro pa nemamo ni solidnih je smiješno i stvarno ne vjerujem u to.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2012, 12:39

Izvini, ali glupa je prica oko pretplacivanju Carrolla. Oko istog se vrtimo. Tu je krivac Comolli, kojeg proglasise kao izvanrednog pregovaraca koji igrace dobije po 'nabavnoj' cijeni, a covjek plati 3 puta vise.. Ali opet kada uzmes u obzir kako se odvio taj transfer, onda je dobro da su ga dali za tih 35 miliona funti. Mozda bi bolje bilo da nisu ni prihvatili tu abnormalnu cijenu. :D

_____
"Nezgodan je Real klub. Konkurencija je stvarno jaka i mnogi kvalitetni nogometaši ne dobijaju priliku za igru koliko bi trebali i koliko sami žele. Sahinu je stvarno teško u Realu, jer mnogo igrača mu priječi put prema prvom timu. Taj je momak sjajan i znam da samo želi igrati. Zbog toga bih volio da ode u Arsenal, da ode tamo i pokaže koliko može. Znam da će nešto kasnije u svojoj karijeri moći u Realu pokazati sve što zna. Volim ga i cijenim ga, ali imat će daleko više prilika u Arsenalu. Zato želim da igra iduće sezone u Londonu",
rekao je Mourinho.

Evo zbog cega je vjerovatno Sahin blizi Arsenalu, no ukoliko Rodgers pokaze zainteresovanje onda je sve moguce.
Ja bih licno volio da nas ovaj vezni igrac pojaca, jer smatram da bi se zaista dobro uklopio u taktiku gdje se sve svodi na drzanje lopte. Kao sto dobri Rizo rece, ukoliko Liverpool prvi dodje u vodstvo, onda su male sanse da izgubi utakmicu. Tu lezi prednost Rodgersovog stila igre. Ja jedva cekam da pocne liga pa da se vidi koliko su nasi momci spremni, ove pripremne utakmice i utakmice kvalifikacija nikada nisu bile i nece biti mjerilo jacine tima za predstojecu sezonu.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 avg 2012, 13:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Evo zbog cega je vjerovatno Sahin blizi Arsenalu, no ukoliko Rodgers pokaze zainteresovanje onda je sve moguce.
Ja bih licno volio da nas ovaj vezni igrac pojaca, jer smatram da bi se zaista dobro uklopio u taktiku gdje se sve svodi na drzanje lopte. Kao sto dobri Rizo rece, ukoliko Liverpool prvi dodje u vodstvo, onda su male sanse da izgubi utakmicu. Tu lezi prednost Rodgersovog stila igre. Ja jedva cekam da pocne liga pa da se vidi koliko su nasi momci spremni, ove pripremne utakmice i utakmice kvalifikacija nikada nisu bile i nece biti mjerilo jacine tima za predstojecu sezonu.

Navodno je on vec u arsenalu i da se samo dogovara ko ce dati koliko što se plate tiče.

I da ovo oko Ville i da je moguće,neznam dal bi liverpool bio spreman odvojiti pare za njegovu platu ,jer gledano da barcelona neće sigurno htjeti dati više od 30% njegove plate te da će ostalo biti na liverpoolu mozda malo prevelik gubitak ako bi uzeli da taj igrač 99% neće biti otkupljen

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 05 avg 2012, 13:56

http://premiership.hr/premiership/1965- ... ggera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj BR je trebao traziti od amerikanaca da se dogovore sa swenseaom oko zamjene svih igraca i to bez odstete glava za glavu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 05 avg 2012, 14:00

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... -with-reds" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2012, 14:02

Ma kakav Quaresma, nema nista od njegovog dolaska u Liverpool.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 avg 2012, 14:11

According to various Turkish sports media outlets, Liverpool are preparing an €8 million bid for Besiktas's Ricardo Quaresma. :lol: :lol:

Budimo realni Kaka nikad nebi dosao u nas klub, Villa je vec druga prica jer je on skoro cijelu karijeru nase nesudjeno pojacanje i sigurno bi se mogla desiti ta posuda al opet sumnjam da bi se Barca odrekla takvog igraca.
Za ocekivati je da cemo dovesti vrlo pokretne igrace koji "znaju sa loptom".. Rjesiti se sto prije J. Colea i Belamija uz duzno postovanje prema ovom drugom. Po meni Ben Arfa bi dobrodosao na krilnu poziciju. Toliko majstorluka i talenta lezi u tom igracu a sad je u godinama kad ga je proslo ludilo iz mladosti i kad se smirio. Narednih 5 godina je njegovo ako ne bude bilo povreda..

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 avg 2012, 14:16

youngredcomps je napisao/la:http://premiership.hr/premiership/1965- ... ggera.html
ovaj BR je trebao traziti od amerikanaca da se dogovore sa swenseaom oko zamjene svih igraca i to bez odstete glava za glavu
:o :o :o :o :o :o

Il nas neko zaje*ava il se raspadamo.

--------------Reina--------------
Glen-Coates-Williams-Enrique
------------Lucas----------------
-----Gerrard-----Allen----------
Dempsey-------------Quaresma
-------------Suarez--------------

Po ovim špekulacijama mogli bi mi ovako izgledati iduće sezone :?

Čuj Quaresma :o
A za ovog Williamsa prvi put čujem
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 05 avg 2012, 14:21

ma gluposti kakav williams kakav quaresma :lol:
A Dempsey ce vjerovatno u Romu

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 05 avg 2012, 14:59

Po ovim spekulacijama, sve mi se vise cini da nemamo love. Da imamo, vec bi davno doveli zvucnija pojacanja. Ko bi rekao da cu ikada biti ljubomoran na Arsenal i njihovu transfer politiku. Ocekuje nas teska sezona, ako se nesto ne promjeni ubrzo. ;)
Nad nama nebo ima da gori!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 avg 2012, 15:44

Desmond je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:http://premiership.hr/premiership/1965- ... ggera.html
:o :o :o :o :o :o

Il nas neko zaje*ava il se raspadamo.

--------------Reina--------------
Glen-Coates-Williams-Enrique
------------Lucas----------------
-----Gerrard-----Allen----------
Dempsey-------------Quaresma
-------------Suarez--------------

Po ovim špekulacijama mogli bi mi ovako izgledati iduće sezone :?

Čuj Quaresma :o
A za ovog Williamsa prvi put čujem
Igrač sa najviše točnih pasova prošle sezone ako se ne varam

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 05 avg 2012, 15:48

Pa daj ovaj klub stvarno vodi grupa ne sposobnih likova i stvarno ovi treneri koji dolaze dovede igrace koji oni znaju , Benitez dovodio spance i tu gamad , Dos'o Hodgson poceo mi neke talente iz Fulhama furat , nakon toga Dode King kao velika nada on nam pođe Engleske bisere furat' , nakon toga dođe ovaj BR i on mi svoje talente iz Walesa , Sjeverne Irske i Irske pode furat de ba brate moj kakav crni Williams da zamijeni Aggera dovedi nekog jakog igraca dobrog pr. Bruno Alves , Sakhoa a ne neke talente svoje , dovedi Ramireza za kojeg se zna da se ne moze promasiti jedino ako se izgubi u Engleskom nogometu , Ajax , PSV i ostala holandska liga ima mnogo mladih igraca koji obecavaju ali njima mrsko preletit po sata do Holandije i porazgovarati .. :(
Tako blizu, a tako daleko.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 avg 2012, 16:15

meni nije jasno kako mozete vjerovat svim medijima, pa pise da agger nije izrazio zelju za produzenjem ugovora, covjek je vise puta izjavio koliko voli liverpool i da je liverpoolov igrac a ako se ne varam govorio je i da bi volio ostati u klubu nesto tako
i pored toga je nedavno otkrivena krtica u klubu koja je odstranjena i sve se radi iza zatvorenih vrata tako da jedan hrvatski sajt nije mogao imati takvu informaciju, svi znamo da je u medijima pisalo da je martinez nas novi menadzer kad odjednom "povratak otpisanih" BR je novi menadzer i to je to, covjek valjda zna sta mu treba, uostalom nije garancija da igrac od 20 mil mora uspjeti, pogledajte samo koliko je igraca rafa doveo za cijenu ispod 10mil a kasnije su prodani za vise od 10 mil, da je njega dovesti na mjesto DoF ...
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 05 avg 2012, 19:08

http://www.dailystar.co.uk/news/view/26 ... -of-home-/" onclick="window.open(this.href);return false;

Smeće jedno odvratno. :roll: :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2012, 19:29

Ja ne mogu vjerovat da se vi nadate Villi.
A sto to BR ne bi bacio oko na Tella ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 avg 2012, 19:58

M4kaveli je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da se vi nadate Villi.
A što bi? Šta bi to on donio novo Liverpoolu? Momak će napraviti ogromnu grešku ako ode iz Barce. Jednostavno on je prilagođen njihovom sistemu igre (kao Pedro recimo) i kada bi otišao u drugi klub to ne bi bio isti igrač. Pedro nije među najboljim napadačkim krilima svijeta, ali je za Barcin sistem igre apsolutno savršen i više im odgovara nego što bi individualno bolji igrači od njega tipa Robbena, Ronalda... .

Nego, i ja bih radije da se dovede par igrača na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora, nego da se baca novac na nove igrače. S obzirom kakve su sreće opet će napraviti totalne promašaje.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 05 avg 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 05 avg 2012, 20:43

slika
:lol:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 05 avg 2012, 20:53

Moraju nekako popraviti imidž zbog Suarez & Evra incidenta, FA im je zbog gluposti prišila status rasista, moš si mislit kako Werner, Iyre i ekipa podržavaju gayeve. :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2012, 21:32

reds je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da se vi nadate Villi.
A što bi? Šta bi to on donio novo Liverpoolu? Momak će napraviti ogromnu grešku ako ode iz Barce. Jednostavno on je prilagođen njihovom sistemu igre (kao Pedro recimo) i kada bi otišao u drugi klub to ne bi bio isti igrač. Pedro nije među najboljim napadačkim krilima svijeta, ali je za Barcin sistem igre apsolutno savršen i više im odgovara nego što bi individualno bolji igrači od njega tipa Robbena, Ronalda... .

Nego, i ja bih radije da se dovede par igrača na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora, nego da se baca novac na nove igrače. S obzirom kakve su sreće opet će napraviti totalne promašaje.
Pa mlad je momak.
Sigurno ce biti bolji od Carrola ( ako vec nije :D ).
Brz, dobra tehnika, prodoran, poglup, al ovakav Liverpool bi itekako mogao pojacati !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 05 avg 2012, 21:42

EPL je napisao/la:slika
:lol:

Ovo Henderson pogurao. :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.