Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
Potipusjem.samoradnik je napisao/la: pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
Valja vam pomoci jarane,,,,,,ali kako,,,,,,samoradnik je napisao/la:Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
Vidim da vam se nakacio ovaj kompleksas sad ste n..ebali.pabizo je napisao/la:Valja vam pomoci jarane,,,,,,ali kako,,,,,,samoradnik je napisao/la:Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
radnik solidan vidi se da nemate kondicije zadnjih 20 minuta vaši igrači nisu mogli trčati.ali eto mislim da nećete ispasti.sretno u nastavku sezonesamoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
pabizo ulaz je na drugoj strani zapada!
Niste losi al fali vam kondicije , sretno u nastavku sezonesamoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
Ha,ha--bicu bolan na zapadu,,,samoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
Zbog papira nisu isli stoper Zeljkovic, vezni Culum i Basara.samoradnik je napisao/la:Ko nije išao u Mostar zbog papira? Znam za ovu dvojku koja zbog kartona nije išla
I ja sam ubjeđen da već narednu utakmicu dobijamo.....
Upravo tako trebalo je izdržati do Mostara 7 satai voženje pa doći u onaj pakao dobro nisu svi pocrkali od vrćine čuo sam da je pakleno vruće bilo u Mostaru. Pa tek je počelo prvenstvo. Netrba dramu praviti od toga.incident je napisao/la:Radnik je prvo poluvreme odigrao dobro, cak i bolje od Veleza, propustene su dve 100% sanse , primljen gol odmah sigurno je poremetio malo igrace...Drugo poluvreme ocigledan pad u igri, ali ne bih rekao da je to zbog kondicije, jer Radnik je juce igrao bez 5 standardnih igraca, dvojica nisu mogli igrati zbog kartona, a trojica jer nisu im papiri zavrseni, a treba reci i to da su momci putovali na dan utakmice u Moatar (sramota za upravu, velika sramota + mini busom su putovali) , pa vi vidite kako su se osjecali posle skoro 7 sati putovanja i jos su dosli na +45 stepeni. Bice to sve mnogo bolje vec sledecu utakmicu. Cestitke Velezu na pobjedi.
Ovo ej ogroma propust za vas klub. Jedino ao vec unaprijed nisu otpisali ova prva tri boda.incident je napisao/la: a treba reci i to da su momci putovali na dan utakmice u Mostar (sramota za upravu, velika sramota + mini busom su putovali) , pa vi vidite kako su se osjecali posle skoro 7 sati putovanja i jos su dosli na +45 stepeni. .
Pa normalno... Ko ce u 13h hodat.. Samo ko morapayton je napisao/la:kako igrati u SAHARI ...jbt isto sahara
bio sam juce dole , u carsiji mi otpade djon od sandale i ostade zaljepljen za kaldrmu
ono nije humano ..pa 3 cojka nisam sreo u carsiji oko 13 h
payton je napisao/la:kako igrati u SAHARI ...jbt isto sahara
bio sam juce dole , u carsiji mi otpade djon od sandale i ostade zaljepljen za kaldrmu
ono nije humano ..pa 3 cojka nisam sreo u carsiji oko 13 h