Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo ispala je Britanija sa OI, sada ćemo vidjeti hoće li doći Allen.
- reds_forever
- Kontakt:
Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Barcelona ipak hoce Aggera ?
Mene napadaju na skoro svim temama a ja uvijek tacnu informaciju iznesem .. nije mi jasno kako ?
A to za Villu je za sjest i plakat.
I ne znam ko moze uopste povjerovat u to.

Mene napadaju na skoro svim temama a ja uvijek tacnu informaciju iznesem .. nije mi jasno kako ?
A to za Villu je za sjest i plakat.
I ne znam ko moze uopste povjerovat u to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
To i ja nesto kontam. Sta fali posuditi igraca uz mogucnost otkupa na kraju sezone? To je kao stvoreno za Liverpool. Napokon bi stali sa dovodenjem ovakvih promasaja od igraca.reds_forever je napisao/la:Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ti si neshvaćeni genije.M4kaveli je napisao/la:
Vidim pričate o nekim posudbama...Adebayor, Sahin i Kaka su još i realni, ali za Villu ne vjerujem nikako.Što neko reče, što bi slali prvotimca na posubdu.Jedino ako im Neymar dođe pa Villa izgubi mjesto u prvom timu, ali opet je to dosta nategnuto.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- raul-zakon
- Kontakt:
Taj kicoš, komedija od fubalera, da izbaci jednoj genija kakav je Villa iz startnih XI??? Bitch please !Shanks je napisao/la:Ti si neshvaćeni genije.M4kaveli je napisao/la:
Vidim pričate o nekim posudbama...Adebayor, Sahin i Kaka su još i realni, ali za Villu ne vjerujem nikako.Što neko reče, što bi slali prvotimca na posubdu.Jedino ako im Neymar dođe pa Villa izgubi mjesto u prvom timu, ali opet je to dosta nategnuto.
Pa ta prevara od igrača ne može papuča okrenuti Villi...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Nemoj im unistavati zelje !
Znamo svi da je najljepse mastati.
Znaci Liverpool ce u ovom prelaznom roku dovesti: Villu, Alonsa, Sahina, Kaku, Silvu i Fabregasa ?
Znaci Liverpool ce u ovom prelaznom roku dovesti: Villu, Alonsa, Sahina, Kaku, Silvu i Fabregasa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prije će oni doći u Liverpool nego Agger u Barcelonu.M4kaveli je napisao/la:Nemoj im unistavati zelje !

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
svaka cast brate,neka si im rekao.al pusti onog barcinog @M4kaveli(ili neshvacenog genija) nek masta.mozda aggera i dovede u barcu na menageruHenderson je napisao/la:Prije će oni doći u Liverpool nego Agger u Barcelonu.M4kaveli je napisao/la:Nemoj im unistavati zelje !
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
to sam i ja pisao, dobro bi nama dosle te posudbe jer imamo nekoliko jako talentovanih mladih igraca kojima treba jos sezona ili dvije da stasaju taman do tad kad bi nam te posudbe odradile dobar posao moglo bi se krenuti malo prema vrhu tabele da ne taborimo vise u sredini kao prethodnih sezona.Bertrand je napisao/la:To i ja nesto kontam. Sta fali posuditi igraca uz mogucnost otkupa na kraju sezone? To je kao stvoreno za Liverpool. Napokon bi stali sa dovodenjem ovakvih promasaja od igraca.reds_forever je napisao/la:Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
You are someone else I am still right here
Za Fabregasa i Villu bas i nisam siguran...M4kaveli je napisao/la:Nemoj im unistavati zelje !

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Teska vremena za "redse", cak i Arsenal bolje poslovao u ovom prelaznom roku u odnosu na Liverpool. Sa ovom nesposobnom upravom tesko da se moze prema vrhu.
Iskreno, do sada sam ocekivao 3 pojacanja i jos 2-3 vrhunska igraca sa kojima cemo se povezivati. Bar kako sam razumio Brendana kad je tek dosao, rekao je dovesti igrace sto prije da bi se mogli uigrati. Allen, Dempsy, Ramirez. Mozemo mi i bolje..
Nad nama nebo ima da gori!
Evo čitam da je United dogovorio transfer Lucasa Moure za £30m
. Nek su i oni koji dinar bacili
"West Ham boss Sam Allardyce claims Andy Carroll would have guaranteed Premier League survival if he'd have agreed to join the Hammers. Skipper Kevin Nolan is still hoping the Liverpool striker makes the move."
by Adam Bate 11:06 AM

"West Ham boss Sam Allardyce claims Andy Carroll would have guaranteed Premier League survival if he'd have agreed to join the Hammers. Skipper Kevin Nolan is still hoping the Liverpool striker makes the move."
by Adam Bate 11:06 AM
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Vrlo logično je zašto bi Barcelona poslala Villu na posudbu
..Bio je povrijeđen čitavu sezonu , nevjerujem da će igrati pred Alexisom, Messiom i Pedrom obzirom na to da je bio povrijeđen, ima 31god i pitanje je kako ce igrati po ovoj povredi, znači poslali bi ga na posudbu u jedan klub gdje bi igrao i vidjeli i ako bi igro dobro bio golgeter ko dosad vratili bi ga nazad a u suprotnom slučaju prodali bi ga ....Meni se to logičnmo čini neznam za vas !
Iako nevjerujem da će ga poslati i da će doći u Liverpool daleko od toga ! 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- majestic24
- Kontakt:
Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??
Vi zelite da Liverpool napreduje a prizeljkujete da vam dodje tkr INVALID.
Bilo bi vam najbolje da je Carrol ostao (jel otisao on 100% ) i da ste doveli jedno bolje krilo i igrali 4-3-3 ili 4-5-1
----Lucas-----Henderson----
----------Gerrard------------
kriloxx------------------Suarez
--------------Carrol------------
Bilo bi vam najbolje da je Carrol ostao (jel otisao on 100% ) i da ste doveli jedno bolje krilo i igrali 4-3-3 ili 4-5-1
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nažalost nije Carroll još otišao.
Villa neće garant na posudbu. On će ostati klasa bez obzira na povredu. Uostalom, imaju dovoljno prijateljskih utakmica da vide da li je spreman za prvih 11. A i sam VIlla će, vjerovatno, radije se rotirati u Barci nego igrati prvih 11 negdje drugo.
Villa neće garant na posudbu. On će ostati klasa bez obzira na povredu. Uostalom, imaju dovoljno prijateljskih utakmica da vide da li je spreman za prvih 11. A i sam VIlla će, vjerovatno, radije se rotirati u Barci nego igrati prvih 11 negdje drugo.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cuj nazalost nije otisao Carroll.. Covjek ponudio puno vise od Hendersona, Downinga i ostalih mnogobrojnih balerina.
Napisao sam da je logično da bi ga poslali na posudbu ali ne u Liverpool, napiso sam daleko od Livepoolamajestic24 je napisao/la:Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' govorimo o Villi?majestic24 je napisao/la:Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??

Pa nije čovjek umro. Jah, eto sad je on odjednom za Sunderlanda i sličnih ekipa.

Smatram da su šanse za njegovim dovođenjem minimalne (ako uopće postoje). Barcelona je prošle godine imala mnogo problema sa navalnim igračima (Villa, Alexis i Pedro su bili povrijeđeni, pa su Tello i Cuenca igrali sa Messijem), te će sigurno biti mnogo pametniji ove godine. Dakle, sada će već u startu računati na mogućnost povreda i sigurno da neće 2. najboljeg strijelca u posljednje 3 godine poslati na posudbu u Liverpool.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.