FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Krvotok
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Krvotok » 05 avg 2012, 11:45

Neka je off topic, hajde svi zajedno da pogledaju sljedeći klip, i naši igrači koji ovo čitaju, navijači, prolaznici:

[youtube][/youtube]

Pa da priče o pripremama, temperaturama, uslovima, motivima i ostalim pseudosranjima zauvijek padnu u vodu, makar kada su u pitanju igrači. Prije je bio na paraolimpijadama, da bi mu dozvolili da učestvuje na pravoj Olimpijadi.

A ovo da vježbaju kad ne igraju, kad ovako znaš sa loptom, onda "pogodit" igrača u glavu, nogu na terenu je dječija igra, takodje i primanje lopte je uključeno:

[youtube][/youtube]

GLEDAJTE OVO "BOGALJI" I MIJENJAJTE SE, JER SVAKOM GODINOM STE SVE DALJE OD EVROPSKIH FUDBALSKIH TRENDOVA. NASTAVITE LI KAO DO SADA ZA 10 GODINA, VATIKAN I ANDORA ĆE VAM POSTATI "NEUGODAN" PROTIVNIK!!!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 05 avg 2012, 11:49

Kada ti nemozes dobiti Travnik u gostima neznam sta ocekujemo u pretkolima evropskih takmicenja :shock:
VOLIM TE ZELJO

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 avg 2012, 11:52

Zeljo je prodao Sehica za 400.000 eura Aleksandre_Veliki, i nakon sto nisu odmah uplatili novac, kamata je skocila za jos 50.000 eura i to nisu nebuloze!
Nego, jel to znaci da Dzekinih milion eura nije moglo pokriti tih 40.000 maraka za tog Osmanagica? :D
Nemoj se vise provaljivati!!!

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 avg 2012, 11:56

"Domaćin je mlada ekipa koja je jako disciplinovano igrala, što se tiće kvaliteta, to su mladi igrači koji će se popravljati vremenom, ali određenu diciplinu i nastojanje da ostanu u formaciji smo mogli vidjeti definitivno i nama je to stvaralo probleme koje nismo uspjevali kako treba da riješimo. U svakom slučaju, čestitam Travniku na bodu, jer njima je to bio plan očigledno i ostvarili su ga", zaključio je Osim.

Koji je tvoj plan Osime?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 avg 2012, 12:08

Volio bih sve ove Osimove kritičare suočiti u jednoj prostoriji sa Osimom, pa da ih Amar sve pomnoži sa nulom i da odu kući rumenih obraza...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2012, 12:08

Ne kontam zašto brišeš postove.Pišemo o Želji i igračima koji su nekad igrali za taj klub a za koje navodno Željo nije dobio ni marke kako ti tvrdiš @Aleksandre. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 avg 2012, 12:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
igman je napisao/la:Zeljo je prodao Sehica za 400.000 eura Aleksandre_Veliki, i nakon sto nisu odmah uplatili novac, kamata je skocila za jos 50.000 eura i to nisu nebuloze!
Nego, jel to znaci da Dzekinih milion eura nije moglo pokriti tih 40.000 maraka za tog Osmanagica? :D
Nemoj se vise provaljivati!!!
Sa ovim postom cu prekinuti besmislenu raspravu. Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio. Molim odgovor i da jos jednom ponovim da je ono cisto reda radi napisano, no posto si se uhvatio za to i pokusavas poniziti sugovrnika, onda te molim da odgovoris na postavljeno pitanje. Toliko o nebulozama, da ne kvarimo temu, samo tvoj odgovor mi treba.

Govorimo o nebulozama, da li sam igdje rekao da se nije dobilo love od Dzeke i Visce, mada ni za njega jos nije sve leglo. Nebuloza je napisati da mozes kupiti nekog za neke pare koje nikad nisi dobio, naravno odnosi se na Sehu. Dakle...
Izgleda jaca marka od eura...
Nisi rekao da Zeljo nije dobio marke, al' govoris kako bi Zeljo doveo Osmanagica za 40.000 maraka da ima pare, pa predlazes ustedu elektricne energije..... Sta je sa parama od transfera Dzeke, Visce, Cocalica, Sehica....???

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2012, 12:16

Saurman je napisao/la:Ne kontam zašto brišeš postove.Pišemo o Želji i igračima koji su nekad igrali za taj klub a za koje navodno Željo nije dobio ni marke kako ti tvrdiš @Aleksandre. :?
Gdje ja tvrdim to, hajde molim te nadji mi post gdje sam ja tvrdio to. Ne kontam vas, tvrdim da za Sehu Zeljo nije dobio ni marke i da od tog obestecenja, koje ustvari ne postoji, ne mozes dovesti nikog. Gdje tvrdim za Dzeku, Viscu, ako ne bude takvog posta, red je da se ispricas. Zar ne?
Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 avg 2012, 12:16

Kako ce ova prica da nestane,cim zeljo prvu odigra dobro :lol: :lol: :lol:

Puni smo mi "generala poslje bitke" ...

Nase je da napunimo grbavicu u subotu protiv borca i to je to. KRAJ PRICE!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2012, 12:19

Saurman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne kontam zašto brišeš postove.Pišemo o Želji i igračima koji su nekad igrali za taj klub a za koje navodno Željo nije dobio ni marke kako ti tvrdiš @Aleksandre. :?
Gdje ja tvrdim to, hajde molim te nadji mi post gdje sam ja tvrdio to. Ne kontam vas, tvrdim da za Sehu Zeljo nije dobio ni marke i da od tog obestecenja, koje ustvari ne postoji, ne mozes dovesti nikog. Gdje tvrdim za Dzeku, Viscu, ako ne bude takvog posta, red je da se ispricas. Zar ne?
Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio.
Ovo se odnosi na igračE koji su prodani a nema se 40 000 KM za Osmanagića nego se preko računa za struju nastoji uštediti za transfer. :?

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 05 avg 2012, 12:28

Bogami izgleda da smo i mi kokuzi-ozbiljno :( -STO BI REKLI NADREALISTI PARA NEMA A KAD CE BITI NEZNA SE :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 avg 2012, 12:34

Sarajevo je u ovom prelaznom roku dovelo dosta solidnih igrača a niti jednog igrača nisu prodali. Mi smo Šehića dali Turcima besplatno na ima bratskih odnosa sa Turskom i te novce nikada nećemo vidjeti. Umjesto da angažujemo advokata da to završi naši ništa ne rade. Da zaboravio sam reći da je Sarajevo samo na preparate da Said smrša utrošilo 1 000 eura. :mrgreen: Ta priča oko Mersina mi je strašno sumnjiva prosto ne mogu da vjerujem da ljudi neće da isplate novce.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 avg 2012, 12:40

ZlatnaDolina je napisao/la:Čitajući postove dodjem do zakljucka da pojedinci očekuju pobjedu na svakoj utakmici, uz to da fenomenalno odigramo, da ne primo gol. itd. sta vam je !? imali smo niz koji niko nikada nije imao niti će ga ponoviti ponovo tek tako, i dalje smo najdominantnija ekipa u BIH mislim suvisno je to i govoriti, remi protiv Travnika je ok. mada je moglo i bolje, treba igracima malo vremena da udju u formu a i valjalo je danas na onoj žegi igrati, sve u svemu prvo je kolo tek ba, nema mjesta frci i šatro priči a pojedinci koji očekuju proslu sezonu ili da tek olako osvajamo bodove i svakoga pobjeđujemo neka ohane malo, neralni su totalno ...

Stipu ba Acu, on cas jedno cas drugo, neki dan je obecao info pa danas opet lafo oko reflektora nesto, nemojte ga moljakati, ako neće neće, nemora.
Nekada treba i sutiti radi intersa kluba, zar ne? Uglavnom stvari se odvijaju dobro sad zasad, kako ce biti vidjet cemo. Rekao sam, najvjerovatnije ce se malo reflektori sminkati, ici ce se na taj neki evropski standard gdje je mnogo struje stedi. Recimo, ako sad za tekmu radi istih dolazi oko 2.500 KM struje, kada se to sredi dolazit ce 250, pa pomnozite, ovo, ono, eto love za obestecenje.
A onda zavrnite vodu i ogranicite igracima tusiranje na pola sata i eto jos love.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 avg 2012, 12:48

slika
Znaci SVI, SVI, SVI. Molim vas da im pruzimo podrsku. Ne bi valjalo da ne pobjedimo, a ja nesto mislim da ko god je pobjedio u ovom prvom kolu da nece u drugom. Izgleda da je termin 19: 45. Jest malo nezgodno za postace, ali mozete se na stadionu iftarit!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 avg 2012, 12:51

Kako meni rekose u klubu,kad sam kupovao godisnju,da je po njihovom zvanicnom rasporedu utakmica sa borcem 11.8. u 21h...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 avg 2012, 12:56

@retro da imas imalo godina shvatio bi da je ovo odlicna stvar da se ustedi.
U svim firmama (pa i u obicnom zivotu) ljudi gledaju kako da smanje troskove. Smanjenjem troskova sa istim prihodima ti povecavas dobitak koji je cilj postojanja svakog preduzeca pa samim tim i naseg Zelje. Tvoj primjer je poprilicno ... sam popuni ove tackice mislim da nema potrebe da ti ja pisem.
Ovo smatram odlicnim potezom i nadam se da ce u svim segmentima poslovanja gledati detalje na kojima se moze ustediti, a da se pri tome ne gubi kvalitet. Ovim potezom ako cemo ici jos malo u analizu se dobija na kvalitetu, jer ce reflektori biti po evropskim standardima, dakle sigurno bolji, a uz sve to cemo ustediti.

I dosta vise kuknjave ko razmazena ona djeca aaaaaa hocu kompjuter aaaaaa, isto tako i mi aaaaaa hocu da pobjedjujemo svaku inace necu dolaziti na utakmice aaaaaa. Ako ista kroz ove godine postojanja smo trebali postati jaki, a ne slinavci. Srecom da ovaj forum nije ogledalo tribine.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 avg 2012, 12:58

Nisam dosao da vam pristajem na muku,al juce sam gledao Zelju na tv-u,stvarno je Zeljo kriminalno los.Ja ne znam sta je u pitanju,niste puno mijenjali ekipu,skoro je to identicno ko i prosle godine,al juce kao da sam gledao Travnik-Leotar,a ne Zelju.Bruka da pred onoliko svojih navijaca Zeljo nije sastavio akcije kako treba,igraci se vuku po terenu ko prebijene macke,kao da nisu ni imali pripreme.Pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 avg 2012, 13:30

Izgleda ja sam jedini zadovoljan sa bodom iz Travnika. Pogotovo ako se uzme u obzir igra i ponosanje igraca. Mogli smo i pobjediti da smo znali iskoristiti i neke sanse sto smo imali. Vidjet cemo kolko ce klubova odnjeti bodova sa Pirote, molim vas. Sta ocekuje te, da svaka utakmica bude utakmica iz snova i da se pobjedudje svaka. Onda bi Barca trebala da na kraju sezone ima 38 pobjeda.. Smiri te strasti i nadji te kakav hobby da se zabavljate ako nemate nista pametnije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 avg 2012, 13:46

Tacno mi je krivo sto mi je net proradio maloprije i moram da citam ovakve nebuloze i gluposti... ohladite malo svoje glave

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 avg 2012, 13:50

@nime_tm87 bas tako nime, ne kontam ove pojedince, bodom iz Travnika nisu zadovoljni, svi smo ocekivali vise, ali...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.