LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Barbosa se nalazi pred potpisom ugovora sa Cavsima, i ukoliko Kupchak ne uspije u namjeri da dovede Howarda ukljucujuci i Richardsona onda fakticki nismo nista postigli, jer klupa i dalje ostaje kriminalna.
Po meni puno dugo cekamo Howarda i na kraju bi mogli izvisti jer smo propustili veliki broj kvalitetnih igraca na FA trzistu.
Isti slucaj kao prosle godine sa Paul-om, uprava nema plan B i ukoliko nas neko ne daj Boze zahebe za trade Howarda onda pisi jos jednu sezonu kao propalu...
Kupchak i uprava me podsjecaju na studenta koji je polozio jedan predmet i misli da je zavrsio fakultet.
Jos su ostali CJ Miles - iako mu je procenat suta kriminalan - zatim Meeks - koji ne vrijedi MLE koji u nas iznosi 3,6 miliona $ - i Terrence Williams, a ostali igraci nisu vrijedni pomena.
Po meni puno dugo cekamo Howarda i na kraju bi mogli izvisti jer smo propustili veliki broj kvalitetnih igraca na FA trzistu.
Isti slucaj kao prosle godine sa Paul-om, uprava nema plan B i ukoliko nas neko ne daj Boze zahebe za trade Howarda onda pisi jos jednu sezonu kao propalu...
Kupchak i uprava me podsjecaju na studenta koji je polozio jedan predmet i misli da je zavrsio fakultet.
Jos su ostali CJ Miles - iako mu je procenat suta kriminalan - zatim Meeks - koji ne vrijedi MLE koji u nas iznosi 3,6 miliona $ - i Terrence Williams, a ostali igraci nisu vrijedni pomena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BeyKopites
- Kontakt:
jose je napisao/la:Ove godine, ako Kobija posluži zdravlje, sa prosjekom od vrlo dostižnih 23,6 ppg (u 82 utakmice), pada četvrto mjesto Wilta Chamberlaina. Da su se prošle sezone igrale 82 utakmice umjesto 66, možda bi i Jordan bio dostižan.
Čini mi se da Kobeu nisu uračunati poeni iz Playoff-a.
Interesuje me zašto? Ako griješim slobodno me ispravite.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Barbosu sto dalje od nas. Bolje igrati sa igracem manje nego sa ovim divljakom u timu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mozes li mi objasniti sto je divljak. Ima odlican procenat suta iz igre, takodjer ima odlican procenat suta za tri poena, atletski je jak igrac i igra solidnu odbranu i moze igrati na poziciji PG-a i SG-a.neno#4 je napisao/la:Barbosu sto dalje od nas. Bolje igrati sa igracem manje nego sa ovim divljakom u timu.
Mozda grijesim ali nikad Miles-u ne bi ponudio MLE jer njegov procenat suta je u konstantnom padu posljednje cetiri godine.
Ovdje se cekaju Howard i Richardson, ali mislim da iste dugo cekaju, jer ako izvisimo necemo imati previse kvalitetnih rijesenja za podizanja kvaliteta klupe.
PS: Nas bivsi igrac Barnes je uhvacen zbog vrijedjanja policajca i u zatvoru je proveo 4 sata, i morao platiti kaznu u iznosu od 26.000 $.
Ne volim jednostavne takve tipove igraca. Kada dodju zadnje utakmice i borba za titulu uvijek ce da se pogube. Prati ga za Brazil, vidjet ces kako ce da odigra to.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
BeyKopites je napisao/la:jose je napisao/la:Ove godine, ako Kobija posluži zdravlje, sa prosjekom od vrlo dostižnih 23,6 ppg (u 82 utakmice), pada četvrto mjesto Wilta Chamberlaina. Da su se prošle sezone igrale 82 utakmice umjesto 66, možda bi i Jordan bio dostižan.
Zato sto se PO ne racuna u tim statistikama, samo regularna sezona
Jordan je dao najvise poena u PO, vise i od Jabbara
- BeyKopites
- Kontakt:
Ok, hvala na informaciji.alemsa je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:jose je napisao/la:Ove godine, ako Kobija posluži zdravlje, sa prosjekom od vrlo dostižnih 23,6 ppg (u 82 utakmice), pada četvrto mjesto Wilta Chamberlaina. Da su se prošle sezone igrale 82 utakmice umjesto 66, možda bi i Jordan bio dostižan.
Zato sto se PO ne racuna u tim statistikama, samo regularna sezona
Jordan je dao najvise poena u PO, vise i od Jabbara
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
@alemsa: evo kako to izgleda u playoff-u

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NBA
Rank Player PTS
1. Michael Jordan* 5987
2. Kareem Abdul-Jabbar* 5762
3. Kobe Bryant 5640
4. Shaquille O'Neal 5250
5. Karl Malone* 4761
6. Jerry West* 4457
7. Tim Duncan 4233
8. Larry Bird* 3897
9. John Havlicek* 3776
10. Hakeem Olajuwon* 3755
11. Magic Johnson* 3701
12. Scottie Pippen* 3642
13. Elgin Baylor* 3623
14. Wilt Chamberlain* 3607
15. Dirk Nowitzki 3321
Ta tvoja lista za playoff nije update
Rank Player PTS
1. Michael Jordan* 5987
2. Kareem Abdul-Jabbar* 5762
3. Kobe Bryant 5640
4. Shaquille O'Neal 5250
5. Karl Malone* 4761
6. Jerry West* 4457
7. Tim Duncan 4233
8. Larry Bird* 3897
9. John Havlicek* 3776
10. Hakeem Olajuwon* 3755
11. Magic Johnson* 3701
12. Scottie Pippen* 3642
13. Elgin Baylor* 3623
14. Wilt Chamberlain* 3607
15. Dirk Nowitzki 3321
Ta tvoja lista za playoff nije update
C.J. Miles u Clevelandu. Mozda se amerosmu ispuni zelja pa Barbosa dodje kod nas

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne vjerujem da ce mi se ispuniti zelja, jer Kupchak samo nudi vet-minimum i da po njemu na trzistu nema igraca za MLE, a ne vjerujem da ce Barbosa igrati za vet-minimum. Mislim da bi za njega bilo previse da se odrekne 6 miliona $ iako bi imao ogromne sanse za titulu.neno#4 je napisao/la:C.J. Miles u Clevelandu. Mozda se amerosmu ispuni zelja pa Barbosa dodje kod nas![]()
Iskreno drago mi je sto nismo doveli Miles-a, jer gledajuci njegove posljednje cetiri sezone odigrao je kriminalno.
- adriano_leite
- Kontakt:
Uzet cemo mi i Barbosu, treba nam za SG/PG, plus mu mozemo ponuditi i vise para. Nije Miles odigrao kriminalno, za neka 3 ili 4 miliona po sezoni ne mozes naci boljeg a mladjeg igraca, pogotovo ako ga dovodis iz nekog drugog tima. Momak biljezi preko 9 poena po sezoni, tricu puca oko 30% ili 35%, slobodna oko 85% itd. itd. Momak je atletski vrlo mocan, moze donijeti instant napad kada ti je to potrebno, dok nije mu strano da ima neke lude noci gdje mu sve ulazi u kos. Za 3 ili 4 miliona po sezoni je vrlo kvalitetan igrac, pa Blake prima oko 3 miliona po sezoniamerosm je napisao/la:Ne vjerujem da ce mi se ispuniti zelja, jer Kupchak samo nudi vet-minimum i da po njemu na trzistu nema igraca za MLE, a ne vjerujem da ce Barbosa igrati za vet-minimum. Mislim da bi za njega bilo previse da se odrekne 6 miliona $ iako bi imao ogromne sanse za titulu.neno#4 je napisao/la:C.J. Miles u Clevelandu. Mozda se amerosmu ispuni zelja pa Barbosa dodje kod nas![]()
Iskreno drago mi je sto nismo doveli Miles-a, jer gledajuci njegove posljednje cetiri sezone odigrao je kriminalno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Interesantno, ispade sad Miles igracina za Blake-a
Oni su realno tu negdje po kvaliteti, prosjecni igraci ni manje ni vise. Ovih 9 poena Milesa u prosjeku neznace mnogo s obzirom da je ispalio jedno 200 suteva vise od Blake-a. Zato Blake ima dva assista vise u prosjeku, uz to igra solidnu odbranu, jedino bi trebao popraviti sut za tri poena, vise se od njega i netrazi. Nezaradjuju igraci poput Milesa i Blake-a slucajno "samo" 3-4 mil. po sezoni.
Od ovih preostalih mozda nebi bilo lose dovesti Redda ili Bella, nista losiji nisu od ovih gore navedenih a potpisali bi mozda cak za vet. minimum.
Oni su realno tu negdje po kvaliteti, prosjecni igraci ni manje ni vise. Ovih 9 poena Milesa u prosjeku neznace mnogo s obzirom da je ispalio jedno 200 suteva vise od Blake-a. Zato Blake ima dva assista vise u prosjeku, uz to igra solidnu odbranu, jedino bi trebao popraviti sut za tri poena, vise se od njega i netrazi. Nezaradjuju igraci poput Milesa i Blake-a slucajno "samo" 3-4 mil. po sezoni.
Od ovih preostalih mozda nebi bilo lose dovesti Redda ili Bella, nista losiji nisu od ovih gore navedenih a potpisali bi mozda cak za vet. minimum.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nauci citati jarane. Napisao sam: Miles je solidan igrac i ne mozes naci boljeg i mladjeg igraca za te pare, ako ga nisi draftovao.Balon je napisao/la:Interesantno, ispade sad Miles igracina za Blake-a![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jarant ti vrlo dobro cita, medjutim vidio je i da si prvo nahvalio Milesa kako je eto "solidan" a poslije toga ismijavao Blake-a nekakvim smajlijima iako su realno i jedan i drugi prosjecni igraci sa slicnom platom.adriano_leite je napisao/la:Nauci citati jarane. Napisao sam: Miles je solidan igrac i ne mozes naci boljeg i mladjeg igraca za te pare, ako ga nisi draftovao.Balon je napisao/la:Interesantno, ispade sad Miles igracina za Blake-a![]()
![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Lose je to, vrlo lose.Balon je napisao/la:
Jarant ti vrlo dobro cita, medjutim vidio je i da si prvo nahvalio Milesa kako je eto "solidan" a poslije toga ismijavao Blake-a nekakvim smajlijima iako su realno i jedan i drugi prosjecni igraci sa slicnom platom.
Mozda citas ali ne kontas sto je jos gore. Evo ti recenica po recenica, analizirana, pa mi reci gdje sam ja to nahvalio Milesa
Nije Miles odigrao kriminalno, za neka 3 ili 4 miliona po sezoni ne mozes naci boljeg a mladjeg igraca, pogotovo ako ga dovodis iz nekog drugog tima.[/b] - Znaci, za platu koju igra, zbog toga odakle je dosao, tj. nismo ga mi draftovali, ono sto on pruza nije bas kriminalno.
Momak biljezi preko 9 poena po sezoni, tricu puca oko 30% ili 35%, slobodna oko 85% itd. itd. - Ovo su podaci sa stranice NBA.com, nisu rijeci hvale, nije nista, nego samo ono sto momak radi te posljednje 4 godine.
Momak je atletski vrlo mocan, moze donijeti instant napad kada ti je to potrebno, dok nije mu strano da ima neke lude noci gdje mu sve ulazi u kos. - Atletski je mocan, takodjer cinjenica, nista nisam izmislio niti nahvalio. Evo pogledaj: [youtube][/youtube]
Za 3 ili 4 miliona po sezoni je vrlo kvalitetan igrac, pa Blake prima oko 3 miliona po sezoni
Eto nadam se da je sada jasnije.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Koji cirkus, pa nemoram ti ja nabrajati gdje si nahvalio Milesa kad si sam sebe citirao u postu iznad mog
, sam govoris da za te pare neces naci boljeg igraca, da je atleticar itd. Meni uopste nesmeta hvalenje Milesa, meni je jedino smijesno sto istovremeno ismijavas Blake-a iako su oni realno tu negdje, Miles je mladji i bolji atleticar ali je Blake malo bolji razigravac, u svim ostalim kategorijama su tu negdje i sta je tu sad toliko smijesno?!
Postavio si klip Milesa, mogu ti ja naci i klip o Kwame Brownu i njegovim najboljim akcijama da bi covjek pomislio da je medju top centrima. Uostalom ko se to silno zeli rijesiti Blake-a mozda se moze dobiti cak i bolji igrac za te pare ali nije on toliko los, problem je jedino kad je on prvi plej ali za back up PG je sasvim ok.
Postavio si klip Milesa, mogu ti ja naci i klip o Kwame Brownu i njegovim najboljim akcijama da bi covjek pomislio da je medju top centrima. Uostalom ko se to silno zeli rijesiti Blake-a mozda se moze dobiti cak i bolji igrac za te pare ali nije on toliko los, problem je jedino kad je on prvi plej ali za back up PG je sasvim ok.
Volio bih i ja Barbosu, sjecam se sta nam je radio prije par sezona u Sunsima, dobar je on igrac, pusti neno vazne tekme, imamo Kobea, Nasha i aBd Howarda za to
Sta bi zadnje 2 sezone sa ovim Reddom? Jel' to onaj Redd sto je der'o sve redom u Bucksima?
Sta bi zadnje 2 sezone sa ovim Reddom? Jel' to onaj Redd sto je der'o sve redom u Bucksima?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako je tebi hvaljenje igraca to sto sam rekao da za te pare ne mozes dobiti boljeg mladog igraca, onda ja ne znam sta da ti kazem. Pogledaj malo sta je ostalo od slobodnih igraca i navedi nekog da se moze za te pare dobiti a da ima 25-26 godina. Da sam lika hvalio pa hajde, niti ja ocekujem od njega nesto veliko. ocekujem da bude solidan igrac i to je to, znaci rekao sam cinjenicu da je lik atletski mocan, dize publiku na noge, daje instant napad, a ako sam to rekao, to ne znaci da ga stavljam u rang sa Hardenom, Jet-om, Crawfordom i ostalim dobrim sestim igracima kojima je svrha upravo to, da reanimiraju tim i publiku svojim ulaskom. Blake-a i Milesa nikako ne uporedjujem, ti si skontao da ih uporedjujem. Ja sam samo naveo Blake-a kao smijesnog igraca koji uzima 3 miliona po sezoni.Balon je napisao/la:Koji cirkus, pa nemoram ti ja nabrajati gdje si nahvalio Milesa kad si sam sebe citirao u postu iznad mog, sam govoris da za te pare neces naci boljeg igraca, da je atleticar itd. Meni uopste nesmeta hvalenje Milesa, meni je jedino smijesno sto istovremeno ismijavas Blake-a iako su oni realno tu negdje, Miles je mladji i bolji atleticar ali je Blake malo bolji razigravac, u svim ostalim kategorijama su tu negdje i sta je tu sad toliko smijesno?!
Kad ih vec ti poredis, pa normalno da je bolji razigravac, jer ipak bi Blake trebao imati vise asista, jer je lik PG, dok je Miles SG/SF, znaci nidje veze ih uporedjujes. Ja sam uporedio kvalitet/ugovor, te kao jedan smijesan ugovor naveo Blake-a, s ciljem da kazem kako je Miles sasvim solidan igrac za te pare. Drugo je to sto si ti nedokazan i sam nesto u glavi smislis i mora biti tako, dzaba sto ja 3 puta evo objasnjavam poentu onoga sto sam rekao.
Sto se tice klipa, opet si nesto umislio, pa klip je iz razloga da pokaze kako je lik atletski dobar, a ne da je jedan od najboljih krila lige. Nema veze sto je 10 akcija prikazano iz te sezone, nije to radi toga da je on All-star igrac, ali klip ne moze lagati o atletskim sposobnostima nekog igraca. Npr. Ryan Hollins je atletski jako dobar, ali nema muda i glup je k'o fosna, pa ne koristi te atletske sposobnosti.
Nadam se da si napokon skontao, ajd vozdra.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nazalost nije. Ali bi i dalje mogao biti koristan igrac sa klupe ako ga se koristi kako i koliko treba. Cudi me da ga jos niko nije ukrao za minimalac.Edin TM87 je napisao/la:Sta bi zadnje 2 sezone sa ovim Reddom? Jel' to onaj Redd sto je der'o sve redom u Bucksima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.