Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- HighburyHigh
- Kontakt:
Re: Arsenal
Yennaris od bekova mi se najvise nametnuo po igri, produkat Arsenalove akademije, a i veoma je mlad. Nadam se da ce dobiti koliko toliko sanse, i sigurno ga Wenger moze napraviti veoma zrelim i dobrim bekom s obzirom da mu to nije primarna pozicija, nesto poput Coquelina, veoma univerzalan igrac.
Sto se tice formacije u sljedecoj sezoni, sigurno je da ce biti dosta dosta rotiranja. Podolski ce sigurno igrati false eleven poziciju, kao i sekundarnu krilnu. Giroud je klasicni CF, mislim da se njemu nece mijenjati pozicija. A ako su glasine tacne o ostanku Van Persija on ce se vratiti na second strikera, uz sigurno rotaciju sa Giroudom. Cazorla je univerzalac sto se tice napada i mida, mislim da ce on igrati slicno ko nasri, primarna AMF, uz rotaciju na krila. A Sahin ako dodje na svojoj primarnoj poziciji uz odlican dugi pass kao sto je to cinio Song ove sezone.
Sto se tice formacije u sljedecoj sezoni, sigurno je da ce biti dosta dosta rotiranja. Podolski ce sigurno igrati false eleven poziciju, kao i sekundarnu krilnu. Giroud je klasicni CF, mislim da se njemu nece mijenjati pozicija. A ako su glasine tacne o ostanku Van Persija on ce se vratiti na second strikera, uz sigurno rotaciju sa Giroudom. Cazorla je univerzalac sto se tice napada i mida, mislim da ce on igrati slicno ko nasri, primarna AMF, uz rotaciju na krila. A Sahin ako dodje na svojoj primarnoj poziciji uz odlican dugi pass kao sto je to cinio Song ove sezone.
Victoria Concordia Crescit.
Negine vam trka za titulu ako jos dodje Sahin.., Cazorla je vec tu jelde gunneri?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
kad bi Sahin došao bio bi Dernek, šou u Bosanskom Grahovu 

Bi siguran sam, a Cazorla je vec potpisao ako se ne varam?sonik24 je napisao/la:kad bi Sahin došao bio bi Dernek, šou u Bosanskom Grahovu

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
barem Cazorla na svom tviteru tako kazeRedDevilS je napisao/la:Bi siguran sam, a Cazorla je vec potpisao ako se ne varam?sonik24 je napisao/la:kad bi Sahin došao bio bi Dernek, šou u Bosanskom Grahovu

Sta nam je sa onim kostarikancem Cambelom?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..

simpatisi nasRedDevilS je napisao/la:Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..![]()

Da ti nisi onaj MirzaGunner?RedDevilS je napisao/la:Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..![]()
Slični ste mi.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ma jok bolan ko je taj drug..?Oxygen je napisao/la:Da ti nisi onaj MirzaGunner?RedDevilS je napisao/la:Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..![]()
Slični ste mi.
- frankqqqqq
- Kontakt:

Čestitke našem Gunneru Mo Farahu

- Marsal
- Kontakt:
Čestitke za našeg olimpijca i od mene.

Danas ništa novo, Cazorla iduće sedmice će biti objavljen dok se oni levati skontaju sami sa sobom. Već je potpisao, već je se upoznao sa saigračima, odlično! Više medija izvještava o cijeni od samo 15 miliona eura. Odlično.
Za Nuriju neki izvori tvrde da je to već gotov deal, a drugi tvrde da je ostalo samo Real i Arsenal da se dogovore o njegovoj plati, tj. ko će koliko plaćati... Ako se ne desi nešto neočekivano očekujem i njega iduće sedmice, mada ovi scouseri eto šuškaju nešto i misle da će on kao kod njih. Bumo videli...
I naravno ovo već znate, ali izgleda da se RvP premišlja dal da ostane, sad bi kao ostao kad vidi da se pojačavamo...
Ryodinha hoće Wigan na jednogodišnju posudbu, dok je Benik Afobe već u Boltonu takodjer na jednogodisnjoj posudbi.

Danas ništa novo, Cazorla iduće sedmice će biti objavljen dok se oni levati skontaju sami sa sobom. Već je potpisao, već je se upoznao sa saigračima, odlično! Više medija izvještava o cijeni od samo 15 miliona eura. Odlično.
Za Nuriju neki izvori tvrde da je to već gotov deal, a drugi tvrde da je ostalo samo Real i Arsenal da se dogovore o njegovoj plati, tj. ko će koliko plaćati... Ako se ne desi nešto neočekivano očekujem i njega iduće sedmice, mada ovi scouseri eto šuškaju nešto i misle da će on kao kod njih. Bumo videli...
I naravno ovo već znate, ali izgleda da se RvP premišlja dal da ostane, sad bi kao ostao kad vidi da se pojačavamo...
Ryodinha hoće Wigan na jednogodišnju posudbu, dok je Benik Afobe već u Boltonu takodjer na jednogodisnjoj posudbi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- HighburyHigh
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ie-1218984" onclick="window.open(this.href);return false;
Pocelo je dosta medija prenositi pricu o ostanku. Mada tu ima jos spekulacija da je United upravo ponudio 20 mil.
Plus spominje se moguca ponuda za Van der Wiel-a. Odlican bek, jeste u blagom padu forme, ali ne sumnjam da bi to Wenger mogao dovesti do punog potencijala.
Sve u svemu slijedi nam veoma zanimljiv prelazni rok.
Pocelo je dosta medija prenositi pricu o ostanku. Mada tu ima jos spekulacija da je United upravo ponudio 20 mil.
Plus spominje se moguca ponuda za Van der Wiel-a. Odlican bek, jeste u blagom padu forme, ali ne sumnjam da bi to Wenger mogao dovesti do punog potencijala.
Sve u svemu slijedi nam veoma zanimljiv prelazni rok.
Victoria Concordia Crescit.
Uuu kako ce Arsenal sljedece sezone biti jak !
Definitivno jedan od najdrazih klubova.

Definitivno jedan od najdrazih klubova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mo laveMo Farah says he's gonna tweet Robin van Persie and ask him to stay at Arsenal.

- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... e-Toulouse" onclick="window.open(this.href);return false;
Sahin, Cazorla, Capoue/Wanyama, Giroud, Podolski = ostanak Robina. Najbolji prelazni rok ikad.
Sahin, Cazorla, Capoue/Wanyama, Giroud, Podolski = ostanak Robina. Najbolji prelazni rok ikad.
Vidjecemo kako ce to Wenger ukomponovati.Nadam se da nece izmisljati toplu vodu i stavljati recimo Girouda na krilo k'o sto je radio sa Bendtnerom.I naravno da ce pojacanja igrati one pozicije kao u prethodnim klubovima.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Dobre vijesti za navijace Arsenala, napokon pojacanja vrijedna paznje (Sahin&Cazorla)!
- Marsal
- Kontakt:
Dakle Cazorla je tu, Sahin je navodno već gotov deal, ali hajd ti vjeruj novinarima. I pokušat će još da se dovede Gregory van der Wiel i tako zaključi lista pojačanja.
S robinom se ne zna, ali kruze glasine da želi ostat. Prije 3 dana govorkalo se da će Song u Barcu, ja sam tad govorio da su to čiste gluposti i eto obistino se to.
Ukoliko stvarno još potpišu Nurija i van der Wiel, to je to. Robin će ostati, a mi bogami ističemo kandidaturu za osvajanje Premiershipa.
S robinom se ne zna, ali kruze glasine da želi ostat. Prije 3 dana govorkalo se da će Song u Barcu, ja sam tad govorio da su to čiste gluposti i eto obistino se to.
Ukoliko stvarno još potpišu Nurija i van der Wiel, to je to. Robin će ostati, a mi bogami ističemo kandidaturu za osvajanje Premiershipa.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.