Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

MarcusLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MarcusLFC » 04 avg 2012, 23:25

Evo ispala je Britanija sa OI, sada ćemo vidjeti hoće li doći Allen.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 avg 2012, 00:19

Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2012, 00:34

Barcelona ipak hoce Aggera ? :lol:

Mene napadaju na skoro svim temama a ja uvijek tacnu informaciju iznesem .. nije mi jasno kako ?

A to za Villu je za sjest i plakat.
I ne znam ko moze uopste povjerovat u to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 avg 2012, 00:55

reds_forever je napisao/la:Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
To i ja nesto kontam. Sta fali posuditi igraca uz mogucnost otkupa na kraju sezone? To je kao stvoreno za Liverpool. Napokon bi stali sa dovodenjem ovakvih promasaja od igraca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 05 avg 2012, 01:04

M4kaveli je napisao/la:
Mene napadaju na skoro svim temama a ja uvijek tacnu informaciju iznesem .. nije mi jasno kako ?
Ti si neshvaćeni genije.

Vidim pričate o nekim posudbama...Adebayor, Sahin i Kaka su još i realni, ali za Villu ne vjerujem nikako.Što neko reče, što bi slali prvotimca na posubdu.Jedino ako im Neymar dođe pa Villa izgubi mjesto u prvom timu, ali opet je to dosta nategnuto.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 avg 2012, 01:16

Shanks je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Ti si neshvaćeni genije.

Vidim pričate o nekim posudbama...Adebayor, Sahin i Kaka su još i realni, ali za Villu ne vjerujem nikako.Što neko reče, što bi slali prvotimca na posubdu.Jedino ako im Neymar dođe pa Villa izgubi mjesto u prvom timu, ali opet je to dosta nategnuto.
Taj kicoš, komedija od fubalera, da izbaci jednoj genija kakav je Villa iz startnih XI??? Bitch please !

Pa ta prevara od igrača ne može papuča okrenuti Villi... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2012, 01:19

Nemoj im unistavati zelje !
Znamo svi da je najljepse mastati.
Znaci Liverpool ce u ovom prelaznom roku dovesti: Villu, Alonsa, Sahina, Kaku, Silvu i Fabregasa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 avg 2012, 01:38

M4kaveli je napisao/la:Nemoj im unistavati zelje !
Znaci Liverpool ce u ovom prelaznom roku dovesti: Villu, Alonsa, Sahina, Kaku, Silvu i Fabregasa ?
Prije će oni doći u Liverpool nego Agger u Barcelonu. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 05 avg 2012, 10:14

Henderson je napisao/la:
Prije će oni doći u Liverpool nego Agger u Barcelonu. :mrgreen:
svaka cast brate,neka si im rekao.al pusti onog barcinog @M4kaveli(ili neshvacenog genija) nek masta.mozda aggera i dovede u barcu na menageru
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2012, 10:37

Bertrand je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Bolje i posudba nego kupovina, ovako ispucamo milione u potpune promasaje...
To i ja nesto kontam. Sta fali posuditi igraca uz mogucnost otkupa na kraju sezone? To je kao stvoreno za Liverpool. Napokon bi stali sa dovodenjem ovakvih promasaja od igraca.
to sam i ja pisao, dobro bi nama dosle te posudbe jer imamo nekoliko jako talentovanih mladih igraca kojima treba jos sezona ili dvije da stasaju taman do tad kad bi nam te posudbe odradile dobar posao moglo bi se krenuti malo prema vrhu tabele da ne taborimo vise u sredini kao prethodnih sezona.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 avg 2012, 10:40

Za Fabregasa i Villu bas i nisam siguran... :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 05 avg 2012, 10:42

Teska vremena za "redse", cak i Arsenal bolje poslovao u ovom prelaznom roku u odnosu na Liverpool. Sa ovom nesposobnom upravom tesko da se moze prema vrhu.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 05 avg 2012, 11:28

Iskreno, do sada sam ocekivao 3 pojacanja i jos 2-3 vrhunska igraca sa kojima cemo se povezivati. Bar kako sam razumio Brendana kad je tek dosao, rekao je dovesti igrace sto prije da bi se mogli uigrati. Allen, Dempsy, Ramirez. Mozemo mi i bolje..
Nad nama nebo ima da gori!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 avg 2012, 11:47

Evo čitam da je United dogovorio transfer Lucasa Moure za £30m :o :roll: . Nek su i oni koji dinar bacili

"West Ham boss Sam Allardyce claims Andy Carroll would have guaranteed Premier League survival if he'd have agreed to join the Hammers. Skipper Kevin Nolan is still hoping the Liverpool striker makes the move."
by Adam Bate 11:06 AM
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 05 avg 2012, 11:50

Vrlo logično je zašto bi Barcelona poslala Villu na posudbu :D ..Bio je povrijeđen čitavu sezonu , nevjerujem da će igrati pred Alexisom, Messiom i Pedrom obzirom na to da je bio povrijeđen, ima 31god i pitanje je kako ce igrati po ovoj povredi, znači poslali bi ga na posudbu u jedan klub gdje bi igrao i vidjeli i ako bi igro dobro bio golgeter ko dosad vratili bi ga nazad a u suprotnom slučaju prodali bi ga ....Meni se to logičnmo čini neznam za vas ! :D Iako nevjerujem da će ga poslati i da će doći u Liverpool daleko od toga ! :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 avg 2012, 11:57

Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??

Vi zelite da Liverpool napreduje a prizeljkujete da vam dodje tkr INVALID.

Bilo bi vam najbolje da je Carrol ostao (jel otisao on 100% ) i da ste doveli jedno bolje krilo i igrali 4-3-3 ili 4-5-1

----Lucas-----Henderson----
----------Gerrard------------
kriloxx------------------Suarez
--------------Carrol------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 avg 2012, 12:04

Nažalost nije Carroll još otišao.
Villa neće garant na posudbu. On će ostati klasa bez obzira na povredu. Uostalom, imaju dovoljno prijateljskih utakmica da vide da li je spreman za prvih 11. A i sam VIlla će, vjerovatno, radije se rotirati u Barci nego igrati prvih 11 negdje drugo.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2012, 12:15

Cuj nazalost nije otisao Carroll.. Covjek ponudio puno vise od Hendersona, Downinga i ostalih mnogobrojnih balerina.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 05 avg 2012, 12:23

majestic24 je napisao/la:Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??

Bilo bi vam najbolje da je Carrol ostao (jel otisao on 100% ) i da ste doveli jedno bolje krilo i igrali 4-3-3 ili 4-5-1

Napisao sam da je logično da bi ga poslali na posudbu ali ne u Liverpool, napiso sam daleko od Livepoola :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2012, 12:28

majestic24 je napisao/la:Pa jel to iz Barcelone smatraju da ste vi u rangu s jednim Sunderlandom i da imate mjesta da primite igraca koji je out citavu sezonu bio i koji ce moci da se kod vas kali??

Je l' govorimo o Villi? :?
Pa nije čovjek umro. Jah, eto sad je on odjednom za Sunderlanda i sličnih ekipa. :lol: U pravu si. :mrgreen:
Smatram da su šanse za njegovim dovođenjem minimalne (ako uopće postoje). Barcelona je prošle godine imala mnogo problema sa navalnim igračima (Villa, Alexis i Pedro su bili povrijeđeni, pa su Tello i Cuenca igrali sa Messijem), te će sigurno biti mnogo pametniji ove godine. Dakle, sada će već u startu računati na mogućnost povreda i sigurno da neće 2. najboljeg strijelca u posljednje 3 godine poslati na posudbu u Liverpool.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ackeey, ArtemisFowl, sirBobbyMoore i 2 gosta.