Sve to stoji,ali se i pretjeruje u pljuvanju.Kako god vec za sedam dana na najzapustenijem stadionu u BiH cemo vidjeti kako ce to sve izgledati.Samo bez srkleta,da se ne bi ponovila prosla godina.lisander je napisao/la:Svraka, Stana, Zeba, Jamak, sve nasa djeca podhitno prodat za bilo kake pare, i prosle godine smo imali uzasan start, al prosle godine smo napravili rokadu na golu i u sredini i proradili smo i niko nas nije mogo dobit, al ove godine mi nemamo igraca da donese prevagu, da bar nismo otjerali Stančeskog, Bekric ne moze sam i ono sansi sto smo slucajno napravili Beslija je usro, tesko tesko sve ide ili je Travnik malo slabiji od Maribora
bistrikboy je napisao/la:Mirso je za njih i dan danas Pele.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Upravo, i pored ovoga što @bistrik kaže, ja ipak mislim da Bešlija nema još puno toga ponudit nama. S vremema ma vrijeme on pokaže da je majstor i da je ostalo šlifa, ali se na njegovoj poziciji traži trka, i naprijed i nazad, još kad je na strani gdje igra neuvjerljivi Čolić onda je to još bitnija stvar. On se ispuše za 20 minuta, i onda je tuga po toj strani, najviše što ponudi su onda ubačaji iz prekida. Amar zna, a dok je tako, moramo trpit i Stanića, a ako njega možemo, možemo sviju, ali svejedno ja jedva čekam da se Smajić oporavi i uđe u konkurenciju za prvih 11, mislim da bi tada bili opasniji bar 20%, ali da ne preudiciramo, nek vrijeme uradi svoje.braco je napisao/la:Ne može gore od Bešlije odigrat defintivno.Dobar je bio i na pripremama,zabio je nekoliko golova i dosta je brz.Onaj Bešlija ko trut jedva se kreće,a u modernom fudbalu traže se brzi igrači.Uz dužno poštovanje Bešlija može samo sa klupe da uđe,jer se vidi da su ga sustigle godine.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Prva je utakmica,jos Travnik gdje nikad lopte igrali nismo,ovo danas je cak i bilo dobro kako je bilo proteklih godina.Naravno igra nam nije bila na nivou,igrali smo u strahu od poraza,jer bi haos nastao među ovom glupom publikom koja danas nazalost prati Želju.Proseljacila se publika kod svakog "starijeg" kluba ali kod nas u zadnjih par sezona posebno,ne mislim ja na posebnu neku tribinu vec generalno govorim o raji koja prati ovih dana Želju,da sjednes i pocnes plakati.
Vazno je da nisu izgubili da ne bi pritisak porastao dodatno.Pobjeda protiv Borca ce biti veoma bitna.
Sve si lijepo rekao @bistrikboy
Vazno je da nisu izgubili da ne bi pritisak porastao dodatno.Pobjeda protiv Borca ce biti veoma bitna.
Sve si lijepo rekao @bistrikboy
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
joj citam unazad nekoliko stranica i stao sam , vjerujem da ima poslije boljih postova
ono danas normalno da je moglo bolje biti imali smo sanse koje su se morale realizovati ono u prvom poluvremenu pogotovo , ne znam sto raja dize neku frku odmah jbt bod iz travnika kako smo navikli dole da bude dobro je , previse smo se izgleda mi digli jesmo najbolji al ljudi necemo uzeti sve utakmice travnik danas vala dva puta ko zaprijetio , sredina nam je losa izgleda onaj svraka samo na proljece zaigra vidi se da je iz zeljine skole
, jamak a pogotovo zeba katastrofa , prva utakmica bod idemo dalje ha ja na ostalima je da pokazu protiv nas da su bolji i da zasluzuju biti ispred nas mi opet nismo izgubili bice sigurno oscilacija tokom sezone al na kraju vjerujem da ce ishod bit ako ne isti onda slican predhodnoj godini...

sve receno..sad se vratih iz travnika-ispred kuce docek:brat,shura,komsija pitaju odakle ti vise volja za nerviranje..nekad smo svi zajedno isli(zadnju protiv Maribora)na utakmice ali prosle godine kad god sam ih uspio nagovoriti da idemo na utakmicu na grbavici patnja-pobjeda u igri bez igre.. pocevsi od travnika(autobus-poziv) kad je se trebalo najvise pokazati pred 8.-9000ljudi-navijaca(dali derbi ili kakvih god)patnja za gledati..i tako cijela sezona ispunjena forsiranjem stanica,prije toga lazara,pogresne taktike ali ogranicenost igraca to valjda zahtjeva..na kraju osvojismo titulu,kup...tako da sam ostao svezanih usta-nisam smio nista reci-kritikovati jer cu ispasti uljez a nisam utakmicu na grbavici propustio od 1998....da neduzim.nesmaram-dosta raje ce znati o cemu pricam..aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
danas slabo ali bit ce to bolje akobog da...ja sam tu kako god...

A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
Ponovo smo igrali rugby fudbl i da je sudija bio objektivan ta igra bi urodila plodom. Teško je suditi u Travniku većina sudija suđenje prepusti Varupi baš kao što je i ovaj danas.Ekipa u kojoj je Stanić u prvih 18 ne zaslužuje bolje.
Nije problem možemo mi osvojiti titulu i sa ovom ekipom ,.u stvari ista je ekipa kao i prošle godine izuzev nijeme .Ali mi više živce pojede ovo dovođenja igrača na probe pa sjede na klupi i na tribinama po godinu pa ih otjeraju .Stanić frajer 100 godina u želji nije počeo tri od prve minute ,čolić godinu i po u želji nije odigrao 90 minuta sve zajedno ,ramić ušao dva tri puta po 15 minuta ,pehilj 20 minuta za dvije sezone ,bukvić fol rezervni golman dobije karić crveni oni vade gušu iz penzije ,čutuk godinu u želji sve zajedno 90 minuta itd.Dovedi dvojicu da valjaju ane 10 prosječnih .bistrikboy je napisao/la:Sve to stoji,ali se i pretjeruje u pljuvanju.Kako god vec za sedam dana na najzapustenijem stadionu u BiH cemo vidjeti kako ce to sve izgledati.Samo bez srkleta,da se ne bi ponovila prosla godina.lisander je napisao/la:Svraka, Stana, Zeba, Jamak, sve nasa djeca podhitno prodat za bilo kake pare, i prosle godine smo imali uzasan start, al prosle godine smo napravili rokadu na golu i u sredini i proradili smo i niko nas nije mogo dobit, al ove godine mi nemamo igraca da donese prevagu, da bar nismo otjerali Stančeskog, Bekric ne moze sam i ono sansi sto smo slucajno napravili Beslija je usro, tesko tesko sve ide ili je Travnik malo slabiji od Maribora
bistrikboy je napisao/la:Mirso je za njih i dan danas Pele.
ja zadovoljan bodom posle pregledane tekme..protiv onakvih mesara,onakvog terena,onakve sparine dosta bod..imali smo i penal ,par propustenih zicera...:(ovo nam je uvjek bilo najteze gostovanje..uzeti borac sad aBd 

- kenan_tm87
- Kontakt:
Uredu remi, uredu igra, ali ono sto je Zujo obecao, ali i Amar koji je rekao da se svake godine mora napredovati, nije ucinjeno.. Bilo je receno 3 pojacanja koja odmah mogu uci u 1 tim, i to su pojacanja, i tako smo mogli ocekivati neki rezultat protiv Maribora, i da cemo se opet prosetati ligom. A ne nama su pojacanja sto dilajla Jamak (kockar, pijanac, pusac) igra svaku tekmu, MRTVI Stanic koji nije tekme kako treba odigrao jedno 3 godine (imao je mozda 1 poluvrijeme dobro). Shvatam ubacivanje Pehilja, dobar je momak, ali forsiranje ove 2 mi ama bas ni malo ne ide u glavu... Pa sto to nije Brkovic zasluzio da udje, kad je momak kidao na pripremnim, tek potpisao ugovor, mlad, ali ne opet je tu Srdjan Stanic...
U subotu Bojac mora pasti, to je neminovno...
U subotu Bojac mora pasti, to je neminovno...
FORZA ZELJO
Boba sa strane nije lose moglo je bolje ali ne brinem se 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Kakav je Amar ters, hajmo mi bolje pisati da je Stanić nezamjenjiv, da je Jamak beton na sredini...
Ovako izgleda samo kontraefekat proizvodimo.

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Prva je utakmica,jos Travnik gdje nikad lopte igrali nismo,ovo danas je cak i bilo dobro kako je bilo proteklih godina.Naravno igra nam nije bila na nivou,igrali smo u strahu od poraza,jer bi haos nastao među ovom glupom publikom koja danas nazalost prati Želju.Proseljacila se publika kod svakog "starijeg" kluba ali kod nas u zadnjih par sezona posebno,ne mislim ja na posebnu neku tribinu vec generalno govorim o raji koja prati ovih dana Želju,da sjednes i pocnes plakati.
Vazno je da nisu izgubili da ne bi pritisak porastao dodatno.Pobjeda protiv Borca ce biti veoma bitna.[/quote]
Drug da budemo iskreni kakav je tim navijaci su super ,a sve ti govori kakav nam je tim da nismo u stanju bili igraca prodati ccc
Vazno je da nisu izgubili da ne bi pritisak porastao dodatno.Pobjeda protiv Borca ce biti veoma bitna.[/quote]
Drug da budemo iskreni kakav je tim navijaci su super ,a sve ti govori kakav nam je tim da nismo u stanju bili igraca prodati ccc
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Joj fakat vas ne kontam, zar niko ne može pogledati pozitivno na ovaj današnji bod? Naša dva najteža gostovanja su Široki i Travnik, tu nema dileme. Prošle sezone smo igrali u Širokom i izgubili, ove u Travniku i osvojili bod, dakle u odnosu na isti period prošle sezone već imamo bod više. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
OPTIMIZMU NIGDJE KRAJA NEMA.GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj fakat vas ne kontam, zar niko ne može pogledati pozitivno na ovaj današnji bod? Naša dva najteža gostovanja su Široki i Travnik, tu nema dileme. Prošle sezone smo igrali u Širokom i izgubili, ove u Travniku i osvojili bod, dakle u odnosu na isti period prošle sezone već imamo bod više.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa o kakvoj dominaciji mi pričamo,ako ne možemo Travnik dobit ba,čuj zadovoljni bodom iz Travnika. 

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ScooTeR je napisao/la:A ovog naroda naopakog boze sacuvaj,pa tek je prva utakmica,bice uspona i padova.
Svi se nadamo najboljem,treba malo vremena,proigrat ce zeljo.
Svima je poznato da je teze na piroti nego na pecari!
Drug dok je got tako, dok se mi patimo sa travnikom koji se svaku sezonu bori za opstanak mi se nemamo cemu nadati u evropi ,dok got taj travnik ne budemo redovno punili nemamo se cemu nadati ,a to sto govoris prva je utakmica strasno grijesis ovoj ekipi je ovo 100 utakmica sigurno trebali bi da gaze sve pred sobom a oni se krecu po terenu ko kakve babe ko da im je 80 nije bitno sto nismo pobjedili danas vec je bitno sto se nisu trudili makar,nađi mi jednog navijaca koji je danas bio na utakmici da je zadovoljan igrom
i još jedna stvar...mi jednostavno nemamo plan B. kad nam ne ide naša igra, mi nemamo alternativu i izgleda kao da se uopšte ne prilagođavamo igri protivnika. imamo samo jednu formaciju i samo jednu postavku igre, bez obzira gubimo li, dobijamo, igramo li u prijedoru ili mariboru...i to ne valja. jednostavno je skučeno. i još žrtvujemo bekrića i zebu na bokovima radi svrake i jamaka...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svaka ekipa ima svoju ahilovu petu, naša je Travnik, već godinama.braco je napisao/la:Pa o kakvoj dominaciji mi pričamo,ako ne možemo Travnik dobit ba,čuj zadovoljni bodom iz Travnika.
Nama je bitno da pobjeđujemo derbije, to su utakmice koje vrijede 6 bodova. U našoj ligi ovi kao biva jači timovi redovno kiksaju kod ovih kao biva slabijih ekipa. Prošle sezone smo izgubili samo od Širokog, a ostale derbije dobili izuzev remija na Koševu, to nam je i donjelo titulu.
Željezničar ale!
Hajde više sa tom tegobnom pricom, šta vam je
tek je prvo kolo, halllooo...imali smo 3 super šanse Bekrić i Bešlija nisu zabili i šta sad?? hocemo to plakati
niko nebi sad kukao da smo zabili....toliko o licemjerstvu pojedinaca 

ne mora to ništa da znači samo po sebi, real madrid u la korunji nije pobijedio od '91, a u međuvremenu je uzeo tri evropske titule. ono što je bitno je monotonija i anemija u igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.