Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja nisam neki kosarkaski expert ali cini mi se da je sve ovo ukupno puno,punooo bolje nego zadnjih godina..Pripremne,izuzev poraza od Finske,smo odigrali vrlo dobro..Pobjedili smo Crnogorce i Slovence,izgubli minimalno od Italije i evo sad u jednoj odlicnoj partiji od Srbije,koja nas je uzgred receno prodle godine na istom kupu razvalila,i to blago receno razvalila..Wright najbolji Amer kojeg smo imali definitivno..Mirza,Nihad i Kikan na nivou,za njih se znalo da su dobri i ranije..Jedino mi je razocarenje Sinanovic,mislio sam da ce biti vece pojacanje Sve u svemu itekako se imamo cemu nadati u kvalifikacijama,a poslije i na EP aBd.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
ja sam ga upoznao nakon prijateljske sa austrijom i bio sam se zakleo da necu vise da pratim nasu kos. repku dok njega neodstrane...toliko o tome kakav mi je utisak ostavio 

Ne znam za vas al' definitvno je za mene najbolji ucinak pored Wrighta ostavio Masic..... To je igrac od kojeg se malo ocekuje a on bude dobar i koristan.... Fantastican u odbrani a u napadu covjek od zadatka tj. sta opuca to i da.....
Pravo da kazem iznenadili su me ovom partijom jer sam bio svjestan da su Srbi kvalitetniji al' oni danas uopste nisu imali glavnu rijec.... Definitivno mozemo igrati sa njima.... I dalje stoji ono sto sam ranije napisao da smo bolji i od Janeza a pogotovo Hrvata koji su okupili jednu smjesnu ekipu.... U to ce se svako uvjeriti i veceras a i sutra protiv nas.....
Pravo da kazem iznenadili su me ovom partijom jer sam bio svjestan da su Srbi kvalitetniji al' oni danas uopste nisu imali glavnu rijec.... Definitivno mozemo igrati sa njima.... I dalje stoji ono sto sam ranije napisao da smo bolji i od Janeza a pogotovo Hrvata koji su okupili jednu smjesnu ekipu.... U to ce se svako uvjeriti i veceras a i sutra protiv nas.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
meni nije mašić nešto posebno odigrao (iako 3/3 msm sa trice), ja bih nekako Mitrovića na njegovo mjesto, svakako ona četvorica igraju a Mitroviću ako šta doleti da pospremi s trice...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
bice interesantno vidjeti masica sutra...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Odlicno , necu spominjati rezultat jer i kad smo ga imali ( zavaravali se da ga imamo ) nije to bilo to , od Nene,Bajramovica,Hadzica realno sve gori od goreg za mjesto nacionalnog selektora, dodje Petrovic i konacno napravi neki sistem , ne samo da je odstranio staronje Bajramovica , Bavcica i co nego od pocetka zna sta hoce , zeli da mu je lopta sigurna kod Wrighta itd
Bas sam pozitivno iznenadjen , posebno Masicem i Mitrovicem , bice to jos bolje kad dodje vrijeme za to , sa ovakvim selektorom napokon se imamo necemu nadati .
Bas sam pozitivno iznenadjen , posebno Masicem i Mitrovicem , bice to jos bolje kad dodje vrijeme za to , sa ovakvim selektorom napokon se imamo necemu nadati .
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Odbrana.kokuz je napisao/la:meni nije mašić nešto posebno odigrao (iako 3/3 msm sa trice), ja bih nekako Mitrovića na njegovo mjesto, svakako ona četvorica igraju a Mitroviću ako šta doleti da pospremi s trice...
dva put se izgubio u pick and rolu Srbije al dobro,moze biti jako koristan i vjerujem da ce ga Aco iskoristit na pravi nacin.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa druže, Bavčić i dalje igra samo je povrijeđenelninho_resTO je napisao/la:Odlicno , necu spominjati rezultat jer i kad smo ga imali ( zavaravali se da ga imamo ) nije to bilo to , od Nene,Bajramovica,Hadzica realno sve gori od goreg za mjesto nacionalnog selektora, dodje Petrovic i konacno napravi neki sistem , ne samo da je odstranio staronje Bajramovica , Bavcica i co nego od pocetka zna sta hoce , zeli da mu je lopta sigurna kod Wrighta itd

-
- Kontakt:
Pratim kosarku odkad sebe i znam sve oko reprezentaacije itd.. ALi Masic I presic vala nisu igrace za rep!!! A dosta reprezentativaca grijese i samo gleda u protivnik dok on nama uvalije trojke !! umjesto da mu pridje oni ga gledaju !!
ali mislim da je ova rep bolja nego prije
ali mislim da je ova rep bolja nego prije

Fališ.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mozda Masic i Peršić nisu za rep. ,ali se brate bore i daju sve od sebe. U trenutku kad smo preokrenuli rezultat i drzali srbiju u egalu pred kraj prvog i u pred kraj treceg perioda, na terenu nije bio ni Djedovic, a ni Teletovic.
Valjda i ovo dovoljno govori,koliko nam je druga postava igrala danas dobro.
Jedino sto mene muci, je skok.Posto vidi da Mirza kao cetvorka slabo skace...a jedan play Zack ima 7-8 skokova, sta onda rade centri. Treba muski skociti uhvatiti loptu i razvaliti sve oko sebe.
I jos neshto, sutra cemo Hrvatsku dobit barem 10 razlike,osim ako Aco ne bude ostavio Mirzu da odmori, kao i Djedovica,ili Zacka...pozz svima.
Valjda i ovo dovoljno govori,koliko nam je druga postava igrala danas dobro.
Jedino sto mene muci, je skok.Posto vidi da Mirza kao cetvorka slabo skace...a jedan play Zack ima 7-8 skokova, sta onda rade centri. Treba muski skociti uhvatiti loptu i razvaliti sve oko sebe.
I jos neshto, sutra cemo Hrvatsku dobit barem 10 razlike,osim ako Aco ne bude ostavio Mirzu da odmori, kao i Djedovica,ili Zacka...pozz svima.
Kindže, kindže...
Hoce li bit jos prijateljskih nakon ove sa Hrvatskom? Cini mi se da su trebale bit neke i u Sarajevu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hoće i u Sarajevu još neki turnir, Portugal, Austrija??
Ja mislio ove kvalifikacije igramo do tamo do septembra, a ovo sad sve u 20 dana
I još samo nešto, hoće li biti Gordić i Pašalić spremni za kvalifikacije?
Ja mislio ove kvalifikacije igramo do tamo do septembra, a ovo sad sve u 20 dana

Biti će 2 prijateljske u Sarajevu s neke 2 manje atraktivne selekcije. O kojim selekcijama je riječ ne mogu u ovom trenutku da se sjetim, al se sjećam da sam gledao gostovanje Ace na OBN - u i tako je govorio o planovima reprezentacije.Cartman je napisao/la:Hoce li bit jos prijateljskih nakon ove sa Hrvatskom? Cini mi se da su trebale bit neke i u Sarajevu...
Kao, te zadnje dvije prijateljske utakmice bi služile za sticanje samopouzdanja - doslovno rečeno za predstojeće susrete u kvalifikacijama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
joj ja pozitivnih komentara jeedan dan onako jedan dan druga prica 

Za Pasalica ne znam, ali Gordic nece, on ce se pridruziti nasem timu,na Eurukokuz je napisao/la:Hoće i u Sarajevu još neki turnir, Portugal, Austrija??
Ja mislio ove kvalifikacije igramo do tamo do septembra, a ovo sad sve u 20 dana![]()

U Sarajevu igramo protiv Portugala i Austrije, i naravno sutra protiv Hrvatske koja u ovom trenutku gubi 49:40 od Slovenije - Pratiti mozete live statistiku na ovom linku _ http://live.baskethotel.com/kzs/?&lang=1" onclick="window.open(this.href);return false; -
Kindže, kindže...

Bosansko Hercegovački Rajon Rondo :ugeek:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Bas sam primjetio da ima strasan odraz. Veliki je dobitak ovaj momak. Sjajan u defanzivi, u napadu razigrava samo tako jos malo da smanji neke greske na minimum i bice nenadjebivMelo15 je napisao/la:
Bosansko Hercegovački Rajon Rondo :ugeek:

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
Najbolje da si samo ove tocke staviodino-92 je napisao/la:bice interesantno vidjeti masica sutra...

Sutra ce BiH pobijedit Hrvatsku ,koja djeluje totalno nezainteresirano i daleko je od jedne ozbiljne ekipe ,atmosfera trula ,igraci samo cekaju pozive klubova za repku ih boli ****
Dok u BiH totalno drugacija situacija ,nasi momci (Persic i Naletilic) govore da je atmosfera odlicna ,stvara se jedna ekipa koja ce konacno napravit neki iskorak ( pa taman i prolaz grupe na Euru )
Slovenija nije daleko,dvorane ce punit nasi navijaci,Mirza predvodi ekipu , mislim da je sad ili nikad
Cak bi nam ta atmosfera i dokaz da smo bolji od susjeda mozda mogla dovesti i jos koje pojacanje...mada ako ce igrati preko neke stvari onda nam realno ne treba...felix123 je napisao/la:Najbolje da si samo ove tocke staviodino-92 je napisao/la:bice interesantno vidjeti masica sutra...![]()
Sutra ce BiH pobijedit Hrvatsku ,koja djeluje totalno nezainteresirano i daleko je od jedne ozbiljne ekipe ,atmosfera trula ,igraci samo cekaju pozive klubova za repku ih boli ****
Dok u BiH totalno drugacija situacija ,nasi momci (Persic i Naletilic) govore da je atmosfera odlicna ,stvara se jedna ekipa koja ce konacno napravit neki iskorak ( pa taman i prolaz grupe na Euru )
Slovenija nije daleko,dvorane ce punit nasi navijaci,Mirza predvodi ekipu , mislim da je sad ili nikad
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.