I ja sam morao malo odmoritiMancini je napisao/la:Pabizo,Balić,Herbion,gdje ste,jeste li živi?

I ja sam morao malo odmoritiMancini je napisao/la:Pabizo,Balić,Herbion,gdje ste,jeste li živi?
Zel je napisao/la:Necu da ulazim u njegove trenerske sposobnosti, jer ih ne poznajem, ali ko je bio bar jednom na Otoci morao ga je skontati, koliko samo puta skoci sa klupe pa zaurla i pocne psovati sve redom, zgadi covjeku utakmicu samo tako... Drago mi je ovo procitati!hearts je napisao/la:Božović suspendovan do kraja 2013. definitivno
Ovaj gracic hoce stvarno da ga mrzi citava drzava. Nije mu dosta sto ga mrze i navijaci Zelje i navijaci SarajevaGrdan je napisao/la:Olimpic uložio žalbu na današnju utakmicu
U okviru prvog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Olimpic i Ruadr iz Prijedora danas su podijelili bodove odigravši 1:1.
Međutim, kako to obično biva u Premijer ligi BiH, gotovo pa niti jedno kolo ne može proći bez skandala ili barem nagovještaja istog.
Naime, Rudar je u zapisniku danas protiv Olimpica imao manje od tri igrača ispod 21 godine, a po pravilniku takmičenja to je trebao i morao imati.
Olimpic je odmah uložio prigovor na ovo, a ovu informaciju potvrdili su nam i čelnici Vukova.
Olimpic je imao 6-7 šansi a Rudar pored gola jednu dobru šansu.Bistrik je napisao/la:olimpik nije bio bolji za klasu od Rudara ali jeste bio malo bolji. ipak je i Rudar realno par opasnih napada. svejedno sramota i veliki kiks ipak bod protiv Rudara ste morali pobjediti plus što su imali samo 14 igrača.
Vas dvojica nijedan normalan post na ovoj temi niste do sada napisali!powerplay je napisao/la:Ma čini ti seHzSM je napisao/la:Koja je ovaj Gracic seljacina.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.