Lijepo cuti, takodje i ja sam vidjao,Prijedor je napisao/la:Sad iz Hrvatske sa mora, iz Tucepa. Cijeli Tucepi u znaku Sarajeva, bas sam se iznenadio. Od majica hordi zla pa do salova na kucama...
Sto bi Marjan rekao, gigant sa Koseva! Pozdrav
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lijepo cuti, takodje i ja sam vidjao,Prijedor je napisao/la:Sad iz Hrvatske sa mora, iz Tucepa. Cijeli Tucepi u znaku Sarajeva, bas sam se iznenadio. Od majica hordi zla pa do salova na kucama...
ne znam o kojoj djeci ti pricas,cak sta vise upratio sam par puta sarajevo igra na kosevu ti na ovom forumu,mozda te starci nisu pustiliHZ_ilidzaa je napisao/la:Djeca u elementu
mozhe li ovaj nuhanovich zaigrati protv zete?ne izgleda mi losh,zna i lijevom i desnom,a chim to zna odma" mi je pele,pogotovo za fildzan ligemiky_hz je napisao/la:"Nuhanović je jučer potpisao dvogodišnji ugovor, ali nije na vrijeme dobio potrebne papire i na njega ćemo moći računati od drugog kola. Mijušković također čeka papire, a on će vjerovatno potpisati amaterski ugovor, jer želimo izbjeći plaćanje oštete", potvrdio je Dragan Jović.
sto se neko sekira za nas,komplex buraz je cudo kad ti na temi sarajeva spominjes zeljuRedDevilS je napisao/la:Sutra aBd na Kosevo da pokazemo jos jednom koje gazda na Kosevu i ja se nadam pobjedi od 2-0.![]()
I naravno da grmi sa Sjevera.!
Samo da se neobrukamo ko komsije.., cuj remi hoceli ikad moci odnijeti sva tri boda sa Pirote?
Sve bi bilo dobro da nisi nasjeo na provokaciju. Ovako ste 1:1zeljo1 je napisao/la:sto se neko sekira za nas,komplex buraz je cudo kad ti na temi sarajeva spominjes zeljuRedDevilS je napisao/la:Sutra aBd na Kosevo da pokazemo jos jednom koje gazda na Kosevu i ja se nadam pobjedi od 2-0.![]()
I naravno da grmi sa Sjevera.!
Samo da se neobrukamo ko komsije.., cuj remi hoceli ikad moci odnijeti sva tri boda sa Pirote?
Sve si im rekao devile, aferim!RedDevilS je napisao/la:Nema veze sto ti kazes 1-1, a komplex nikad necu imati od vas bolan manijaci shvatite to...!Jedno je Sarajevo.
detaljnije info.?High je napisao/la:DOŠLO JE DO PROMJENE VREMENA I MJESTA POLASKA ZA PODGORICU!!!!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, dime, Google Adsense [Bot], Kaunas, laznokrilo, Lokomotifa, Proximic, riki46, Varijantas8, zagorski i 141 gost.