FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RedDevilS » 04 avg 2012, 20:14

tm_ludak je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Ako nastavimo ovako igrat pitari ce nam uzet titulu...
Normalla. :D ;)
vidi dvojce pitara,m.r.s na svoju temu gadovi
Cemu to mrs ako mogu da znam?, pa znas li se ti saliti ikako.. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 04 avg 2012, 20:14

bcov30 je napisao/la:al vise ovaj osim sere,,,,sarajevo osvaja titulu!!!!!!
Kao i svake godine, od avgusta do januara.A onda se probudite....
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 avg 2012, 20:17

Keenan.- je napisao/la:Ako nastavimo ovako igrat pitari ce nam uzet titulu...
Hoce... prosle godine su je vec bili uzeli nakon petog kola... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 20:17

mamaSmurf je napisao/la:
bcov30 je napisao/la:al vise ovaj osim sere,,,,sarajevo osvaja titulu!!!!!!
Kao i svake godine, od avgusta do januara.A onda se probudite....
:lol: :lol: baš tako, više titula od njih ima čak i Zenički Čelik jbt :lol:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2012, 20:17

Ne znam samo sta kukate..Kakvi su ovo komentari,sta je ovo..Zbog ovakvih ljudi sam ja govorio da bi bilo lijepo pobjediti,jer oni povrsni medju nama i oni koji nam ne misle dobro sa strane odmah ce poceti sa nekim nebulozama..Pa osvojili smo bod na najneugodnijem gostovanju po nas,kod domacina koji je igrao maksimalno naspanovan i motivisan,po jako teskom vremenu..Gledao sam samo drugo poluvrijeme doduse i mogu reci da smo imali vise loptu u posjedu,jedan nedosudjen penal,jednu 100% sansu Beslije i dvije poluprilike Selimovica i Pehilja..Tranvnik nista nije uradio sa druge strane osim sto su imali par pogibeljnih startova..Istaci cu jos i Kerlu koji je uz Torlaka po meni najbolji stoper u PL..Cemu ovoliki pesimizam samo se pitam..Pa prosle godine smo imali jako los start i na kraju uzeli duplu krunu..Svasta..Daj saberite se malo Manijaci..Ove druge necu ni komentarisati osim poruke :arrow: Zivjeli vi meni ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 avg 2012, 20:18

Uf, definitivno treba pričekati par sati pa doći ovdje pročitati šta kvalitetno. Sada ili pišu hrenovka-boys ili naši famozni navijači koji misle ako ne igramo kao Barcelona da treba sve redom rastjerati. Što se mene tiče, ja sam zadovoljan. Nismo imali neku igru, ali treba uzeti u obzir i ovo pakleno vrijeme, neki se žešći ritam nije ni mogao očekivati. Bod iz Travnika, odlično.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 avg 2012, 20:18

Ovo 0-0 je samo da se Pitari malo raduju i nadaju kako ce uzeti titulu 8-)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 avg 2012, 20:21

Borac mora pasti na Grbavici !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 04 avg 2012, 20:22

bordobijeli je napisao/la:ja neznam sto ste nezadovoljni bodom ,pa umorni ste od evrope
Nije sramota ne znati ali je bruka neznati. :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2012, 20:23

Pitarskoj sreci nigdje kraja,gledaj sto su se sjatili. Grohotom vam se smijem :lol: :lol: :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 avg 2012, 20:23

nidi je napisao/la:Ma nema veze Travnik ,prošle godine smo izgubili pa smo 5 kola prije kraja osigirali titulu ,Mene brine neka vrsta zasičenja u klubu kako u upravi tako i među igračima .Još ne mogu da vjerujem da nismo u stanju poslije duple krune prošle godine dovesti bolje igrače od stanića,pehilja ,čolića ,jamaka itd.
Ma nij eproblem brate to ,pa prvo je kolo,bod sa stranenije to toliko lose.Problem je ona patnja od igre i forsiranje 3 invalida i to na pozicijama koje su kljucne u timu.Po ovakvoj konstalaciji Bekric i Zeba treba da trce i probijaju,a Svraka i Jamak da djele lopte i grade.Pa bolan pogledajte vi koji je klosar onaj Jamak.Ganjamo rezultat,on cist faul nas poklanja ljudimazato sto je navikao ko u mahali da pogodi igraca ,ne bi li zuti dobio.Koji je to mozak i naravno ne uspije ni to i izgubi loptu.Stanic-pa to ne vrijedi komentarisati da mi ,da mi ga je vidjeti tacno bi ga pljunuo
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 avg 2012, 20:34

Najgore je što nam je iduća na Grbavici već na nož manje više, a još dolazi Borac. U slučaju kiksa imali bi 1 ili 2 boda, što naspram 6 koliko će vjerovatno imati neki od konkurenata nije dobro, nikako nije dobro radi atmosfere u ekipi i među navijačima, jer -4 ili -5 bodova nakon dva kola ne sugeriše dobru sezonu, zato sad na Grbavicu i dobit Borca kako znamo i umijemo za mirniji nastavak prvenstva.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2012, 20:38

exbabilon je napisao/la:Najgore je što nam je iduća na Grbavici već na nož manje više, a još dolazi Borac. U slučaju kiksa imali bi 1 ili 2 boda, što naspram 6 koliko će vjerovatno imati neki od konkurenata nije dobro, nikako nije dobro radi atmosfere u ekipi i među navijačima, jer -4 ili -5 bodova nakon dva kola ne sugeriše dobru sezonu, zato sad na Grbavicu i dobit Borca kako znamo i umijemo za mirniji nastavak prvenstva.
ma daj ba,prosle godine je bilo -8,pa kako zavrsi.sta me briga za ostale

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 04 avg 2012, 20:39

rossoner je napisao/la:
FORZA ZELJO je napisao/la:Nisu mi jasne neke stvari a pogotovo kod trenera Osima. Kako neko moze igrati u ZELJEZNICARU ako ne zna primiti loptu, ili kako neko moze igrati ako ne zna ubaciti loptu . NIKAKO mi to nije jasno, ovo je jad i bjeda i kao sto neko rece gore, evo zasto smo ispali od obicnog Maribora, igraci poput Stanica, B. Colica, i cak Beslije(hvala za sve) jednostavno ne mogu vise igrati u ovako VELIKOM klubu, ovi igraci su 0 znaci samo neka nabijanja. Imati posjed lopte 67% i spojiti samo 2-3 pasa to je katastrofa, samo neka nabijanja.
Sto se tice Travnika ne zna se ko je veci krkan-brdjan u onoj ekipi, onaj sto mu je pola glave osisano jer se pokvarila masinica , Varupa ili onaj trener koji je bio obucen kao da u nekom lokalnom kaficu ima nastup poslije utakmice.

Zalosno, ovakve ekipe treba GAZIT znaci trpat, a mi jedva, imam osjecaj da ZELJO sam protiv sebe igra. OBAVEZNO dovest kakvih pojacanja, igrace koji znaju igrat fudbal, bolji igraci se mogu naci na ulicama, bolji tehnicari. Pa igrao sam par termina gdje se igracima lopta lijepi za nogu kakoje primaju.....
Sta reci..nek nam je sa srecom ove sezone.... DUPLA :D
Bojim se da sta god da napisem da ce biti protumaceno na pogresan nacin. Samo ono sto jos ovdje mnogi nisu shvatili, a to je da, mi i kad dominiramo ovom ligom smo niko i nista za bilo koju evropsku ekipu skoro. Daleko smo mi od bilo čega. Moje najveće fudbalsko razočarenje se desilo protiv Maribora i od tada sve gledam drugačijim očima. Ovaj Željo je preloš, izuzetno loš. Za ove lige možda još uvijek dovoljan jak da osvoji trofeje ali za nešto više samo sreća može pomoći. Igrači poput Jamaka, Svrake, Benje i sadašnjeg! Bešlije nisu ni za jablaničku Turbinu. Život koji oni vode je samo za konobara a ne za profesionalnog fudbalera. Zeba se totalno pogubio - niđe ga ! Ništa momci, sve prihvatajte tako sa zemlje i realno i svima će biti lakše. A još pogotovo Žujin najrealniji intervju do sada gdje se vidi na kojem smo mi dnu... Ja sam godinama branio ovu ligu i podržavao je, ali dok se neke stvari ne poprave neka uživa kome se uživa. Ljubav prema Želji se neće i ne može ugasiti niti smanjiti, ovdje pričam o trenutnoj situaciji i uslovima.

Bas tako kao sto si naveo druze , da slucajno ko ne protumaci pogresno, VOLIM ovaj klulb da nema rijeci koje mogu opisati, gledam Sarajevo kako igra i covjek se pita pa sto to mi nismo mogli izbacit Maribor. Ovaj gore navodi sto kitikujemo ovo je prvo kolo ovo-ono. Ja sam samo naveo komentar sto se tice ove utakmice i utakmica sa Mariborom=BJEDA. Znaci igraci poput Jamaka, Svrake, Colica, Stanica, i Beslje ako se hoce neki ozbiljniji rezultati moraju ici. Jednostavno ne zalaganje i neozbiljnost prema klubu. Amar Osim treba da im na kulturni nacin spomene mame i da stisne malo zube a ne samo onako hladno da stoji nasloljen na klupu..

FORZA ZELJO!
BAS SVE TI DAJEMO.....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 avg 2012, 20:43

SarajlijaTM je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Najgore je što nam je iduća na Grbavici već na nož manje više, a još dolazi Borac. U slučaju kiksa imali bi 1 ili 2 boda, što naspram 6 koliko će vjerovatno imati neki od konkurenata nije dobro, nikako nije dobro radi atmosfere u ekipi i među navijačima, jer -4 ili -5 bodova nakon dva kola ne sugeriše dobru sezonu, zato sad na Grbavicu i dobit Borca kako znamo i umijemo za mirniji nastavak prvenstva.
ma daj ba,prosle godine je bilo -8,pa kako zavrsi.sta me briga za ostale
I šta sad ako je bilo? Jel to znači da sad trebamo puštati ostale da bi ih na proljeće stizali? I ko nam garantuje da možemo imati onakav niz ponovo, da ne primimo go ko zna koliko i pobjedimo masu utakmica u nizu? Niko ne kaže da se -5 ne može stići, svjedoci smo da smo stizali i veću prednost, ali treba biti od početka u igri, u samom vrhu, a ne sa neke 4. pozicije gledat na konkurenciju, lakše je kad si u bod sa liderom il kad si lider, atmosfera, posjeta, euforija, sve je tu, kad si 4. recimo, toga nema, zato sad jako na Borac, igrat ko da nam je odlučujuća i to je to. I pored loše i neuvjerljive partije još uvijek vjerujem u našu ekipu, valjda će se to posložit kako sezona bude odmicala.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2012, 20:49

@exbabion-sve je to fino sto ti pricas,al isto tako je ovo prva utakmica po opasnoj sparini.za mene je i ovaj bod dobar u ovim uslovima.
nego ziv bio ne pehiraj :P
koga to onda vidis prvog,jel borca sto je losiji nego prosle,sirokog kojem je otislo par nosioca igre ili pitice koji vec sanjaju finale kupa uefa,a dupla kruna im nije upitna

p.s.-treba otvoriti jos minimalno 3 teme zelje : za pesimiste,za optimiste,za provokatore i za realnu raju :mrgreen: ovako je bas guzva pred golom

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2012, 20:51

1. utakmica i vec ste poceli kukati.
NO PYRO NO PARTY

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 avg 2012, 20:52

.12.09.2009. Travnik-Željezničar 0-0 titula.
.04.08.2012. Travnik-Željezničar 0-0 opet titula. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 avg 2012, 20:58

Igra bez igre i neka sreca je pa na tv-u nije bilo prenosa ne racunam ovu moja tv jer to realno skoro niko nema.
Inace protiv borca nebi bilo ni 2-3k ljudi. Ovako ocekujem posjetu od nekih 4 milje i ako se ponovi slucajno danasnja igra to bi se za narednu domacu moglo i prepoloviti.
Ovo danas je bilo malo je reci grozno, ko je ranije gledao tekme u travniku zna da danas nije bio ni trecinu mesarenja od ranije, uz to dodas ne zainteresovanost i ne zalaganje nasih i dobijes tekmu bez postenog suta po golu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 avg 2012, 21:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
Potpuno si u pravu........I jos da dodam, ako Amar cita ovaj forum: Amare, j.e.b.0 li te Stanic i ti njega!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.