Evo ga pocelo je!Pa ebemu sunce moze li se ikad reci jbg izgubili smo,nema veze idemo dalje?!Pa ako se vas trener nije bunio,covjek fino rekao sami smo krivi,nije rekao A za sudije,i ti se sad nasao zaliti!Ma ustvari i ja pisem ko budala,kad znam da su takvi kao ti nedokazni!Virtu4l je napisao/la:Euromedia je u petak izmirila sva dugovanja prema Borcu, ali ovi opet nisu dozvolili prenos utakmice. Epilog je svima poznat... šteta, moglo se do boljeg rezultata, ali suđenje je bilo očajno... sve su lijepo naštimali, ali neka su, opet će oni u drugu ligu - kad tad...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treci put castimo
- jedna si jedina
- Kontakt:
ja se samo bojim da Zujo & Co ne naprave opet velik dugStole iz Bora je napisao/la:Pare jos nisu ni dosle a vec se prave planovi i kucaju racuni ..
Nemojte se sekirati previse, znaju Zujo & Co gdje ce i kako to potrositi ...
Do 31.12.1999. godine – 166.379,00 KM
2000. – 2001. godine – 31.584,74 KM
2002. – 2003. godine – 1.041.576,62 KM
Samo – 2004. godine – 77.138,22 KM
Do 22.06.2005. godine – 557.892,89 KM
Ukupan dug sa 22.06.2005. god – 2.602.830,64 KM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nisam rekao da ce potrositi tamo gdje treba nego da znaju gdje ce i kako to potrositi ... 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
A zašto se nebi TM 87 okupio kao što su uradili Rođeni, pa malo sebi popravili tribinu..? I to nebi bilo loše jelde? 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- bistrikboy
- Kontakt:
@AYAN ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Imali neko orginalni tekst ove informacije da vidimo kontekst

Imali neko orginalni tekst ove informacije da vidimo kontekst

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nema u pisanoj formi bilo je na dnevniku sta je sve uvrsteno u budzet izmedju ostalog 300 000KM za obnovu Grbavice i AFH.
Zadnja izmjena: JoinUnion, dana/u 28 sep 2009, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
- jedna si jedina
- Kontakt:
Na sjedniciVijeća Grada Sarajeva uskoro bi se trebale naći izmjene i dopune budžeta za 2009. godinu.
Zanimljive su izmjene u predloženom budžetu, odnosno šta su pravi prioriteti. Prema prioritetima, grad nema 45.000 maraka za kupovinu mamografa koji spašava živote žena, ali ima 80.000 za doček Nove godine i 300.000 maraka za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase i Grbavica.
Gradskoj upravi je prioritet i 309.400 maraka za finansiranje parlamentarnih grupa, 150.000 maraka za multimedijalni centar, ali zato za terapijsku zajednicu Rakovica, umjesto 50.000, dat će 0 maraka.
Za pomoć projektu prevencije narkomanije za Rakovicu i Ilijaš grad će dati izdašnih 30.000 maraka, ali održavanje satova, spomen-obilježja i japanskih trešanja veći je prioritet, pa će izdvojiti 50.000 maraka.
Narodne kuhinje, zahvaljujući kojima mnogi građani žive, dobit će 80.000 maraka, a Art kino Kriterion 250.000 maraka. Postoji stavka od 35.000 maraka i za dječije paketiće, samo nije naznačeno čije djece.
Ovo su samo neki od prioriteta Grada Sarajeva, a prema kojem kriteriju su određeni, pokušali smo saznati u uredu gradonačelnika, ali, nažalost, kako nam je rečeno, svi su prezauzeti, a glasnogovornik je izvan zemlje.
Budžet Grada Sarajeva za 2009. godinu iznosi 23, 6 miliona KM, a usvajanje rebalansa očekuje se na idućoj sjednici Vijeća 29. septembra.
(Dijana Isaković, Hayat TV)
Zanimljive su izmjene u predloženom budžetu, odnosno šta su pravi prioriteti. Prema prioritetima, grad nema 45.000 maraka za kupovinu mamografa koji spašava živote žena, ali ima 80.000 za doček Nove godine i 300.000 maraka za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase i Grbavica.
Gradskoj upravi je prioritet i 309.400 maraka za finansiranje parlamentarnih grupa, 150.000 maraka za multimedijalni centar, ali zato za terapijsku zajednicu Rakovica, umjesto 50.000, dat će 0 maraka.
Za pomoć projektu prevencije narkomanije za Rakovicu i Ilijaš grad će dati izdašnih 30.000 maraka, ali održavanje satova, spomen-obilježja i japanskih trešanja veći je prioritet, pa će izdvojiti 50.000 maraka.
Narodne kuhinje, zahvaljujući kojima mnogi građani žive, dobit će 80.000 maraka, a Art kino Kriterion 250.000 maraka. Postoji stavka od 35.000 maraka i za dječije paketiće, samo nije naznačeno čije djece.
Ovo su samo neki od prioriteta Grada Sarajeva, a prema kojem kriteriju su određeni, pokušali smo saznati u uredu gradonačelnika, ali, nažalost, kako nam je rečeno, svi su prezauzeti, a glasnogovornik je izvan zemlje.
Budžet Grada Sarajeva za 2009. godinu iznosi 23, 6 miliona KM, a usvajanje rebalansa očekuje se na idućoj sjednici Vijeća 29. septembra.
Što mi nije mjesto, ja bi prvi dao Cvaju... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jesu li to pare za terene sto su potrosene?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Jesu li to pare za terene sto su potrosene?

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- jedna si jedina
- Kontakt:
za terene je bilo po 200.000CRNI_SA je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Jesu li to pare za terene sto su potrosene?![]()
![]()
jesu koliko znam 300 000 je bilo za terene jbte !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja nigdje ne procitah da su to sada izdvojili vec da je izdvojeno između ostalog za stadione ali ne i za mamograf(sto je bruka),neki ni citati ne znaju 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e nak si ga iskopao, Dijana draga pa po tebi je budalastina ulagati u sport, hajd slazem se za ove japanske tresnje ali nije se Grbavica sama srusila i normala da treba grad da pogura ne sa ovom smjesnom cifrom nego mnogo vecom i ovo u zadnje vrijeme je dobro plasticna trava reflektori sad ovo.jedna si jedina je napisao/la:Na sjedniciVijeća Grada Sarajeva uskoro bi se trebale naći izmjene i dopune budžeta za 2009. godinu.
Ma nesto sumnjam da su u 2009 izdvojili pola miliona za nas i njanje...
Mislim da je to ona donacija u vidu pomocnih terena...
Mislim da je to ona donacija u vidu pomocnih terena...
ruzicaste idu ujutro, a plave popodne...nemoj vise da ih mjesas 

ovako Žujo je prije početka sezone rekao da neće ulagati u infrastrukturu.da mu je primarni cilj stabilizacija kluba.pa tek onda infrastruktura.ne znam kako je ove godine al prošle godine je grad sarajevo dalo pare da se postavi umjetna trava na pomočnim terenima i kod nas i kod njanja.ali uz uslov da sav novac ide u to.da se ni marka ne smije potrošiti na nešto drugo.pogotovo ne na vračanje duga,dovođenje igrača,plačanje plata igračima
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- jedna si jedina
- Kontakt:
grad je u ove dvije godine sasvim dovoljno uložio u torpedo i želju, njanjama su rekonstruisali dva pomoćna terena, tj, plastična trava, klupe i to izađe oko 400-500.000, a nama su rekonstruisali šljaku i uradili reflektorei to je izašlo oko 400-500.000, samo neka ovako nastave jedno po jedno da rade, nego šta je bilo za onu pomoć vrhunskom sportu u sarajevu, tj. željo, sarajevo, kk bosna, rk bosna, sjedeća odbojka, ja koliko se sjećam ta pomoć je trebala već ove godine da se podijeli
- TheManiacs
- Kontakt:
Peta utakmica bez pobjede
Do primljenog gola bili smo bolji, kaže kapiten Cocalić
28.09.2009. 10:00
Drugi poraz u sezoni Željezničar je ubilježio na gostovanju u Banjoj Luci, gdje je lider Borac pobijedio sa 2:0. Prema riječima kapitena "Plavih" Edina Cocalića, ishod je mogao biti i drugačiji.
- Do vodstva domaćina bili smo dobri, imali smo više od igre, a onda iz ničega primimo gol. Nakon kornera, iz prekida dobijemo jedan, a onda na samom početku nastavka drugi gol. Teško se bilo vratiti. Suđenje ne želim komentirati, ali prilično je jasno zašto utakmica nije emitirana na TV-u - kaže Cocalić.
Već petu utakmicu zaredom Željezničar je bez pobjede, posljednji put je 15. avgusta savladao Široki Brijeg na Grbavici.
- Iako smo u rezultatskoj krizi, atmosfera u ekipi je dobra, ne treba stvarati paniku. I protiv Borca smo vidjeli da imamo snage da se nosimo sa najjačim ekipama u Ligi, rezultati će doći.
Ambicije ekipe su da do kraja jesenjeg dijela pokušamo ostati u gornjem dijelu tabele, a da na proljeće krenemo u borbu za vrh. Još je dosta bodova u igri, ali kući više ne smijemo praviti kikseve - kaže Cocalić.
Bez Mešića protiv Slobode
U narednom kolu Premijer lige, kada na Grbavici gostuje Sloboda, Željezničar će biti bez Elvisa Mešića, koji ima tri žuta kartona.
Na utakmici osmine finala Kupa BiH u srijedu na poziciji stopera igrat će, najvjerovatnije, Bajić.
http://www.dnevniavaz.com
Do primljenog gola bili smo bolji, kaže kapiten Cocalić
28.09.2009. 10:00
Drugi poraz u sezoni Željezničar je ubilježio na gostovanju u Banjoj Luci, gdje je lider Borac pobijedio sa 2:0. Prema riječima kapitena "Plavih" Edina Cocalića, ishod je mogao biti i drugačiji.
- Do vodstva domaćina bili smo dobri, imali smo više od igre, a onda iz ničega primimo gol. Nakon kornera, iz prekida dobijemo jedan, a onda na samom početku nastavka drugi gol. Teško se bilo vratiti. Suđenje ne želim komentirati, ali prilično je jasno zašto utakmica nije emitirana na TV-u - kaže Cocalić.
Već petu utakmicu zaredom Željezničar je bez pobjede, posljednji put je 15. avgusta savladao Široki Brijeg na Grbavici.
- Iako smo u rezultatskoj krizi, atmosfera u ekipi je dobra, ne treba stvarati paniku. I protiv Borca smo vidjeli da imamo snage da se nosimo sa najjačim ekipama u Ligi, rezultati će doći.
Ambicije ekipe su da do kraja jesenjeg dijela pokušamo ostati u gornjem dijelu tabele, a da na proljeće krenemo u borbu za vrh. Još je dosta bodova u igri, ali kući više ne smijemo praviti kikseve - kaže Cocalić.
Bez Mešića protiv Slobode
U narednom kolu Premijer lige, kada na Grbavici gostuje Sloboda, Željezničar će biti bez Elvisa Mešića, koji ima tri žuta kartona.
Na utakmici osmine finala Kupa BiH u srijedu na poziciji stopera igrat će, najvjerovatnije, Bajić.
http://www.dnevniavaz.com
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
koliko ja znam ta se pomoć dijeli mjesečno.Žedljo i Sarajevo dobivaju mjesečno po 30000KM.ne ukupno nego svaki od njih posebno,dok ostali dobivaju manje iznosejedna si jedina je napisao/la:grad je u ove dvije godine sasvim dovoljno uložio u torpedo i želju, njanjama su rekonstruisali dva pomoćna terena, tj, plastična trava, klupe i to izađe oko 400-500.000, a nama su rekonstruisali šljaku i uradili reflektorei to je izašlo oko 400-500.000, samo neka ovako nastave jedno po jedno da rade, nego šta je bilo za onu pomoć vrhunskom sportu u sarajevu, tj. željo, sarajevo, kk bosna, rk bosna, sjedeća odbojka, ja koliko se sjećam ta pomoć je trebala već ove godine da se podijeli
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dosta više o toj temi idemo dalje znace se kad se bude renoviralo šta .. bageri i ostale masine ce bit na Grbavici
Višca igra protivv Slobode
Btw:Mozel on igrat pored Ćuluma uopce

Višca igra protivv Slobode

Btw:Mozel on igrat pored Ćuluma uopce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.