OI London 2012 - općenito

Inspire a generation.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten

limenka
Kontakt:

Re: OI London 2012 - općenito

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 19:34

Kada Mate Parlov bude Srbin onda će te medalje biti srpske.
Do tada se slobodno kiti tuđim perjem. Ili odi na http://www.olympic.org/" onclick="window.open(this.href);return false; i provjeri koliko zapravo medalja imate.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 04 avg 2012, 19:40

limenka je napisao/la:Kada Mate Parlov bude Srbin onda će te medalje biti srpske.
Do tada se slobodno kiti tuđim perjem. Ili odi na http://www.olympic.org/" onclick="window.open(this.href);return false; i provjeri koliko zapravo medalja imate.
Tebe izgleda najviše bole riječi predsjednika MOK-a Žaka Roga koji nam je poželio 100tu medalju na OI u Londonu!!!! ;)
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 19:44

ASUS je napisao/la:
limenka je napisao/la:Ma nasljednica je samo u njegovoj glavi. Mora naći način da je bolji od Slovenije i Hrvatske, nebitno što prisvaja baš njihove medalje (tj. jugoslavenske).
Predsednik Međunarodnog olimpiskog komiteta (MOK) Žak Rok je izrazio veliko zadovoljstvo što prisustvuje ovakvom retkom jubileju i čestitao našim sportistima na fanstatičnim rezultatima u proteklih 100 godina:

„Nadam se da će srpski sportisti na sledecim Olimpiskim igrama u Londonu 2012. godine zaokružiti brojku od 100 osvojenih medalja”, rekao je Rok.

Jel sad jasnije????? OKS je u Februaru ove god proslavio 100 godina postojanja kojem su prisustvovali pomenuti Žak Rog i predsednik ENOK-a Patrik Hiki.
Lupetate gluposti ovde bezveze, da li zbog neke ljubomore ili nečeg drugog.
Evo Rog je rekao nešto što je evidentno nekima teško prihvatiti.Ništa ni dodat ni oduzeti,niti ću na provokacije nicka limenka i sličnih odgovarati.... ...... i dlake smetaju!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 19:47

Strašno me boli me, ali znaš gdje... Kao on je upućen u situaciju, pa je relevantan po tom pitanju. Čovjek došao pojesti i popiti, usput izbiflao gluposti i otišao.
U jednu ruku vas i shvaćam. Na OI i ZOI imate skoro duplo manje medalja i od Slovenije i od Hrvatske, a vi ste uvijek imali nekakav kompleks o tome.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 04 avg 2012, 19:49

limenka je napisao/la:Strašno me boli me, ali znaš gdje... Kao on je upućen u situaciju, pa je relevantan po tom pitanju. Čovjek došao pojesti i popiti, usput izbiflao gluposti i otišao.
U jednu ruku vas i shvaćam. Na OI i ZOI imate skoro duplo manje medalja i od Slovenije i od Hrvatske, a vi ste uvijek imali nekakav kompleks o tome.
Žak Rog nije informisan al si zato ti tu da ga dopuniš! Nikad nisam mogao ove usijane glave.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 04 avg 2012, 19:49

ASUS je napisao/la:
limenka je napisao/la:Ma nasljednica je samo u njegovoj glavi. Mora naći način da je bolji od Slovenije i Hrvatske, nebitno što prisvaja baš njihove medalje (tj. jugoslavenske).
Predsednik Međunarodnog olimpiskog komiteta (MOK) Žak Rok je izrazio veliko zadovoljstvo što prisustvuje ovakvom retkom jubileju i čestitao našim sportistima na fanstatičnim rezultatima u proteklih 100 godina:

„Nadam se da će srpski sportisti na sledecim Olimpiskim igrama u Londonu 2012. godine zaokružiti brojku od 100 osvojenih medalja”, rekao je Rok.

Jel sad jasnije????? OKS je u Februaru ove god proslavio 100 godina postojanja kojem su prisustvovali pomenuti Žak Rog i predsednik ENOK-a Patrik Hiki.
Lupetate gluposti ovde bezveze, da li zbog neke ljubomore ili nečeg drugog.
očito čovjek ne poznaje dovoljno istoriju raspada Jugoslavije, pa ste mu mogli prodati tu priču o Srbiji kao pravnoj nasljednici Jugoslavije i njenih olimpijskih medalja. nasljednice Jugoslavije prema Badinterovoj komisiji su FRJ(Srbija i Crna Gora), Hrvatska, Slovenija, BiH i Makedonija, svaka od tih država je preuzela prava i obaveze koje su ostale iza SFRJ(i sportski uspjesi). kad već uzimate medalje mogli ste preuzeti i sav dug bivše Jugoslavije(npr.dugove firmi iz Hrvatske,BiH,itd.),što vam nije naravno palo na pamet, da jeste sad bi bili siromašniji od Somalije. smaraš više, pročitaj malo o raspadu Jugoslavije, pa se javi.u stvari ne moraš, vidim da si upućen u te stvari kao i Rogge, pa čisto sumnjam da ćeš ponuditi neki valjan argument.pozdrav

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 04 avg 2012, 19:52

I onda se čude zašto je tako malo drugih nacionalnosti na ovom forumu. Vi od mržnje i kompleksa ne vidite prst ispred oka.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 19:52

ASUS je napisao/la:
limenka je napisao/la:Strašno me boli me, ali znaš gdje... Kao on je upućen u situaciju, pa je relevantan po tom pitanju. Čovjek došao pojesti i popiti, usput izbiflao gluposti i otišao.
Žak Rog nije informisan al si zato ti tu da ga dopuniš! Nikad nisam mogao ove usijane glave.
Pogledaj službenu stranicu olimpijskog komiteta (kojemu je taj tvog "ŽAK ROK" :lol: predsjednik), dao sam ti je prije par postova.
Mislim, ako ste preuzeli sve uspjehe, zašto niste i sve neuspjehe i dugove? Jesi čuo za Badinterovu komisiju?
Zadnja izmjena: limenka, dana/u 04 avg 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 19:53

Ti si stvarno nezadrživ..... Da li namerno ili slučajno,ali ne shvataš poentu,kao i većina... Srbija je na prvim OI nastupala pod imenom Srbija,OKS je proslavio 100 godina,dakle ne 6 već 100 godina, danas je Srbija proslavila 100 medalju,sve da nijedan srbin nije osvojio nijednu, Srbija je kao članica MOK i to punih 100 godina učestovala i osvajala... I na kraju ne znam što tebi i sličnima to toliko smeta? Zbog toga što osim u rukometu, hrvatski sportisti su inferiorni u odnosu na srpske? Ili možda želiš reći kako bi i sportovi sa ZOI trebali ulazit u zvaničnu statistiku LJOI? :) :) :) msm stvarno,dosadan si.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 avg 2012, 19:54

ASUS je napisao/la:I onda se čude zašto je tako malo drugih nacionalnosti na ovom forumu. Vi od mržnje i kompleksa ne vidite prst ispred oka.
Klasika, kad ti je glupa priča onda okreni na nacionalnost :lol: Kad pročitaš odluke Badinterove komisije onda možemo razgovarati.

@PFC

I ja mogu proslavit jack pot, al to ne znači da sam ga dobio.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 04 avg 2012, 19:58

ASUS je napisao/la:
Rogge došao u Srbiju, Vlade Divac mu rekao da imate 98 medalja.naravno, Rogge nema pojma koliko koja država ima medalja, jer nije lud da pamti koliko medalja ima svaka zemlja na svijetu. kasnije, na osnovu te informacije koju je dobio od Divca,kaže novinarima da se nada da će Srbija uzeti stotu medalju.zvuči logično??? ajde, k'o djeca ste, kad neko kaže Kosovo je država, vi kažete nije,jer je UN nije priznao kao takvu. kad ja napišem da UN nije priznao Srbiju kao jedinu pravnu nasljednicu Jugoslavije, nego kao jednu od nasljednica,onda poturate nekakav intervju s Roggeom. medalje nisu ni srpske ni hrvatske, slovenske,bosanske,crnogorske ili makedonske.medalje su jugoslovenske

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 19:59

underPFC je napisao/la:
Ti si stvarno nezadrživ..... Da li namerno ili slučajno,ali ne shvataš poentu,kao i većina... Srbija je na prvim OI nastupala pod imenom Srbija,OKS je proslavio 100 godina,dakle ne 6 već 100 godina, danas je Srbija proslavila 100 medalju,sve da nijedan srbin nije osvojio nijednu, Srbija je kao članica MOK i to punih 100 godina učestovala i osvajala... I na kraju ne znam što tebi i sličnima to toliko smeta? Zbog toga što osim u rukometu, hrvatski sportisti su inferiorni u odnosu na srpske? Ili možda želiš reći kako bi i sportovi sa ZOI trebali ulazit u zvaničnu statistiku LJOI? :) :) :) msm stvarno,dosadan si.
Pa vi ste bili inferiorni i za vrijeme SFRJ. Uvijek je bilo više Hrvata nego Srba i u nogometnim reprezentacijama i u košarkaškim. Da ne govorim o vaterpolu.
A od raspada SFRJ na OI imamo (ne brojeći London) 17 medalja (vi 15), dva puta smo bili olimpijski pobjednici u rukometu, srebro u košarci protiv Dream Teama, treći na svijetu u nogometu, učesnici gotovo svih velikih natjecanja. Šta vi imate? Zlato u odbojci i to je to.
Imamo 10 medalja na ZOI, vi velikih nula.

Da još nadodam da vas ima duplo više od nas.
Pa zbroji tko je inferioran.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 20:02

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
ASUS je napisao/la:I onda se čude zašto je tako malo drugih nacionalnosti na ovom forumu. Vi od mržnje i kompleksa ne vidite prst ispred oka.
Klasika, kad ti je glupa priča onda okreni na nacionalnost :lol: Kad pročitaš odluke Badinterove komisije onda možemo razgovarati.

@PFC

I ja mogu proslavit jack pot, al to ne znači da sam ga dobio.
Prvo nek ovi ljudi iz administracije obrišu ovaj post,ali i prethodne ukoliko smatraju da je off.....

OKS je pre sto dve godine, STO DVE GODINE, 102 GODINE osnovan.... Hrvatska je u tom periodu bila svi znamo gde kasnije u NDH gde poput nekih drugih nije ni htela ići na OI,tj. njeni sportisti,sve do SHS. Dok je Srbija i njeni sportisti učestvovali. OKS je osnovan u Beogradu,koji je kasnije naravno tokom celog postojanja SFRJ bio glavni grad.1912. OKS je primljen u MOK. 1912 (HILJADU DEVETSTO DVANAESTE).

1912. Srbija (pod baš tim imenom) se takmiči na OI u Štokholmu,prvi takmičari Dušan Milošević,Dragutin Tomašević.
2012. u Londonu OKS je osvojio 5.8. 100tu (STOTU) medalju....
Zadnja izmjena: underPFC, dana/u 04 avg 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 20:04

Prije 102 godine Hrvatska je bila u NDH?
Ima li smisla sa ovakvim ljudima raspravljati?

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 20:10

limenka je napisao/la:
underPFC je napisao/la:
Pa vi ste bili inferiorni i za vrijeme SFRJ. Uvijek je bilo više Hrvata nego Srba i u nogometnim reprezentacijama i u košarkaškim. Da ne govorim o vaterpolu.
A od raspada SFRJ na OI imamo (ne brojeći London) 17 medalja (vi 15), dva puta smo bili olimpijski pobjednici u rukometu, srebro u košarci protiv Dream Teama, treći na svijetu u nogometu, učesnici gotovo svih velikih natjecanja. Šta vi imate? Zlato u odbojci i to je to.
Imamo 10 medalja na ZOI, vi velikih nula.

Da još nadodam da vas ima duplo više od nas.
Pa zbroji tko je inferioran.
Srbija u pravu si nema ništa od medalja.
Eto slučajno olimpijski šampion u odbojci. Višestruki evropski prvaci u odbojci,žene takođe prvaci u Evropi. U rukometu sasvim slučajno vicešampioni Evrope...Dve teniserke koje su jedine s ovih prostora ikada bile broj 1.. Djoković sasvim slučajno najveći teniser ikada na ovim prostorima. Jasna najbolji strelac ikada na ovim prostorima.... Čavić najveće plivačko ime na ovim prostorima.Nađa Higl.Nekoliko puta evropski prvaci u košarci,svetski prvaci u košarci.Olimpijski vicešampioni u vaterpolu,višestruki evropski i svetski prvaci u vaterpolu.... Sasvim slučajno Jevtić,Perić,Topić,Bekrić,Kolašinac.... Još slučajnije karatisti,rvači,džudisti,naravno sve sama slučajnost..... Ima toga još,naravno sasvim slučajno.....

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 avg 2012, 20:15

Jesil ti kad čuo za Državu SHS, Kraljevinu SHS i Kraljevinu Jugoslaviju? Čuj NDH prije 102 godine. OK Kraljevine SHS osnovan je 1919, naslijedivši taj OK Srbije, kasnije je se to prenosilo na Kraljevinu Jugoslaviju i SFRJ. Al sve se to međunarodnopravno ugasilo raspadom Jugoslavije i svako predstavljanje OK SR Jugoslavije nasljednikom OK SFRJ je pokušaj krađe i svi se mi na to imamo slatko nasmijati. Vi imate jedino prisvojiti medalje osvojene iza 1992, jer Srbija je pravna nasljednica SR Jugoslavije. Sve prije toga NE!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2012, 20:21

kako trci/hoda nekakav wang, igrao sam ga na kladari :roll:
nema potpisa

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 avg 2012, 20:23

Admir_Sa je napisao/la:kako trci/hoda nekakav wang, igrao sam ga na kladari :roll:
Bio treći u šetnji.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 20:26

underPFC je napisao/la:
Srbija u pravu si nema ništa od medalja.
Eto slučajno olimpijski šampion u odbojci. Višestruki evropski prvaci u odbojci,žene takođe prvaci u Evropi. U rukometu sasvim slučajno vicešampioni Evrope...Dve teniserke koje su jedine s ovih prostora ikada bile broj 1.. Djoković sasvim slučajno najveći teniser ikada na ovim prostorima. Jasna najbolji strelac ikada na ovim prostorima.... Čavić najveće plivačko ime na ovim prostorima.Nađa Higl.Nekoliko puta evropski prvaci u košarci,svetski prvaci u košarci.Olimpijski vicešampioni u vaterpolu,višestruki evropski i svetski prvaci u vaterpolu.... Sasvim slučajno Jevtić,Perić,Topić,Bekrić,Kolašinac.... Još slučajnije karatisti,rvači,džudisti,naravno sve sama slučajnost..... Ima toga još,naravno sasvim slučajno.....
Nisam ja napisao da nemate medalja već da ste manje uspješni od Hrvatske, pogotovo u timskim sportovima. To je činjenica. A nije vam olakotna okolnost što vas je duplo više.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 avg 2012, 20:28

U kom to timskom sportu izuzev rukometa je Srbija manje uspešna od Hrvatske???? (u obzir uzmi obe konkurencije,mlade) I samo najveća takmičenja poput OI,EP,SP (svetske lige i kupove gde Srbija dominira u odbojci,vaterpolu u odnosu na HR nećemo računati)...... Prvo malo pogledaš statistike pa onda uđeš u diskusiju,jer ovako do sutra možeš iritirati neznanjem ;)

Zaključano

Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.