Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
za pad igre 100%..posle utakmice,cu ti poslati na privat 'kad je usao i koju seriju je napravila srbija,sta je napravio teodosic u 4 min...Moze?Zach ga cuva a i zabije:))
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 avg 2012, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
@reptil - hahaha, uvijek nas nasmijes 
Zonu smo im podvalili, ne mogu nam nista, a mislili su da nam utrpaju 20 razlike...

Zonu smo im podvalili, ne mogu nam nista, a mislili su da nam utrpaju 20 razlike...
Kindže, kindže...
Srbi misle da smo mi hrvatska
ko veli mlatnut cemo ih 30 razlike
STRSANI SU 

Aha, vjerujem ti sve. Protiv Italije si pricao da smo uzasni, vadio iz statistike sve moguce i nemoguce podatke, i odjednom si poceo pricati kako smo dobri, kako ce Nihad u NBA i slicno. Ja sam jedan od rijetkih koji ovdje brani momke i uvijek cu da ih branim jer znam kako se pakleno radi da bi mi postali ozbiljna reprezentacija. I to cemo postati. Aco Petrovic je samo jos jedna karika u lancu koja ce nam dobro doci. A aBd u Sloveniji cemo imati par novih igraca, samo lagano. Ovu utakmicu treba izgubiti sa sto manjom razlikom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
moraš shvatiti da je naletilic back up u sirokom..da ne igra na poene vec asiste i obranu..i to da je teodosic bog za njega..lumani je napisao/la:za pad igre 100%..posle utakmice,cu ti poslati na privat 'kad je usao i koju seriju je napravila srbija,sta je napravio teodosic u 4 min...Moze?Zach ga cuva a i zabije:))

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:moraš shvatiti da je naletilic back up u sirokom..da ne igra na poene vec asiste i obranu..i to da je teodosic bog za njega..lumani je napisao/la:za pad igre 100%..posle utakmice,cu ti poslati na privat 'kad je usao i koju seriju je napravila srbija,sta je napravio teodosic u 4 min...Moze?Zach ga cuva a i zabije:))
covjek je gore pitao ko je kriv

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imaju 20 skokova više.
Džedaj dosta dobar. Zach je također dobitak, što se da primijetiti i na današnjem meču. Teletović je danas samozatajan. U stvari, možda bolje reći kontraproduktivan u pojedinim trenucima. Rezultat ovdje nije toliko bitan. Evo, dobro uđosmo u 3/4, al' sad nam Srbi prave osjetnu razliku. Nadam se da će Aco u potpunosti izbaciti taj sindrom treće četvrtine, jer smo u pojedinim utakmicama zabijali nekih 10 poena u trećoj četvrtini i tako dopuštali protivnicima da nas bez puno truda dobiju.
Nadam se da će Aco ostati dugo na mjestu selektora, jer sam siguran da ćemo u budućnosti imati glavu i rep, kako u igri, tako i u organizaciji.

Džedaj dosta dobar. Zach je također dobitak, što se da primijetiti i na današnjem meču. Teletović je danas samozatajan. U stvari, možda bolje reći kontraproduktivan u pojedinim trenucima. Rezultat ovdje nije toliko bitan. Evo, dobro uđosmo u 3/4, al' sad nam Srbi prave osjetnu razliku. Nadam se da će Aco u potpunosti izbaciti taj sindrom treće četvrtine, jer smo u pojedinim utakmicama zabijali nekih 10 poena u trećoj četvrtini i tako dopuštali protivnicima da nas bez puno truda dobiju.
Nadam se da će Aco ostati dugo na mjestu selektora, jer sam siguran da ćemo u budućnosti imati glavu i rep, kako u igri, tako i u organizaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
3. cetvrtina, sta ocekivati 

Monolog je napisao/la:Imaju 20 skokova više.![]()
POTPIS

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To nisam rekaoneno#4 je napisao/la:Aha, vjerujem ti sve. Protiv Italije si pricao da smo uzasni, vadio iz statistike sve moguce i nemoguce podatke, i odjednom si poceo pricati kako smo dobri, kako ce Nihad u NBA i slicno. Ja sam jedan od rijetkih koji ovdje brani momke i uvijek cu da ih branim jer znam kako se pakleno radi da bi mi postali ozbiljna reprezentacija. I to cemo postati. Aco Petrovic je samo jos jedna karika u lancu koja ce nam dobro doci. A aBd u Sloveniji cemo imati par novih igraca, samo lagano. Ovu utakmicu treba izgubiti sa sto manjom razlikom.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
uopste nije lose, ovjde neki pocnu odma vrijedjati igrace, cim primimo 2 kosa zaredom. mislim imamo par bolnih tacaka, ali i mi sa tim manama drzimo se super u igri i to protiv jedne srbije!
- L' Imperator
- Kontakt:
koja je igracina ovaj Zack 

#samoRudar #zauvijek
Odlicno igramo jos kako ovu utakmicu imamo indisponiranog TELETOVICA rezultat je odlican 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
e ovako treba se tražit sam teletović, a ne da divlja leđima pa onaj neki njegov nenormalni okret 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Evolution87
- Kontakt:
71-68 kraj 3/4. Bice ovo neizvjesna utakmica do kraja, nadam se pobjedi 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako ih Zack okreni hahaha

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Aco će ovu ekipu MOMAČKI sredit !
Lamar nam je danas raspoložen, Mitrović pokazao zasto je pozvan u reprezentaciju (baca tricu sa 7-8 metara), Mirza mora povući u 4/4, da bi bili u igri ....
Lamar nam je danas raspoložen, Mitrović pokazao zasto je pozvan u reprezentaciju (baca tricu sa 7-8 metara), Mirza mora povući u 4/4, da bi bili u igri ....
Kindže, kindže...
To je proslost,sad nas 4.cetvrtina handri.hattab je napisao/la:3. cetvrtina, sta ocekivati
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
koja akcija
mozemo mi ovo i dobit 

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 9 gostiju.