BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
moj sema kakav je naš klopo bio ljut jedno vrijeme dovoljno govori kako su igrali pojedine djelove ove prave "prijateljske" utakmice
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam opet samo drugo poluvrijeme gledao i meni ono nije lose izgledalo. Reus je pravo pojacanje i dostojna zamjena za kagawu. Prilicno smo lezerno igrali i cijelo vrijeme kontrolisali utakmicu. Pred kraj smo ih mogli nakantati, ali nismo jer su ovi nasi malo Adlera trenirali sa udarcima sa distance. Malo je Lowe stekao po onoj lijevoj strani, ispadne po koji put, ali hajd' mlad je naucit ce za jedno 10-20 godina
.
Kad dadosmo gol, vidim da ga je dao neko zut, reko nije se valjda Schieber prevario pa dao gol, kad ono Kuba. Kuba u zadnjih pola godine igra ko preporodjen!
Kad dadosmo gol, vidim da ga je dao neko zut, reko nije se valjda Schieber prevario pa dao gol, kad ono Kuba. Kuba u zadnjih pola godine igra ko preporodjen!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Evo i mene nakon nekih 15 dana odmora...
Nisam gledao nijednu pripremnu utakmicu,sudeci po komentarima "retrovizor" zasad i nije neko pojacanje...
Reus-ko Reus....
Mogao je neko napisat u koliku je danas utakmica ?
I jel ovo onaj turnir sto se igra po 30 min poluvrijeme ?
Nisam gledao nijednu pripremnu utakmicu,sudeci po komentarima "retrovizor" zasad i nije neko pojacanje...
Reus-ko Reus....
Mogao je neko napisat u koliku je danas utakmica ?
I jel ovo onaj turnir sto se igra po 30 min poluvrijeme ?
Odmoran za novu sezonu.HzBvB je napisao/la:Evo i mene nakon nekih 15 dana odmora...
18:40 FACE TV i SAT 1HzBvB je napisao/la: Mogao je neko napisat u koliku je danas utakmica ?
Da, to je taj turnir. ABD da odbranimo titulu (prvu u nizu).HzBvB je napisao/la: I jel ovo onaj turnir sto se igra po 30 min poluvrijeme ?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
joj kad bi se dofatio ovoga komentatora noge bi mu polomio al onako lagano

Kakav preokret BVB-a.
U roku 4 minuta tri gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Kakav preokret BVB-a.![]()
![]()
![]()
U roku 4 minuta tri gola.
Malo smo ih pustili da bude zanimljivije
Prvijenac Reusa,Lewat nastavlja sa golovima
Ništa od trofeja danas, mada bolje drugo mjesto nego treće.
Prošle sezone smo osvojili Liga total Cup, a izgubili Superkup pa nek' ove godine bude obrnuto.
Danas u timu (odbrana) Gunter i Halstenberg, momci iz našeg pogona što je bilo i za očekivat' jer su jučer igrali prvotimci. Samo su Hummels i Reus bili u timu jučer i danas, ostalo je sve izrotirano. Neka malo nek' se isprobaju sve kombinacije. Jedva čekam još Gotze da bude spreman za igru, možda već sljedeće sedmice.
Fine golove smo dali, svaki na svoj način lijep, ali ga je Reus smjestio majstorski. Još bih izdvojio promašaj (lopte) Leitnera kod 3-3 nakon sjajne akcije.
Da Klopp nije mijenjao u nastavku mogli smo bez problema riješit' ono s 2 gola razlike, ali nema veze. Ipak je ovo pripremni turnir.
Idemo u Minken po Superkup.
Prošle sezone smo osvojili Liga total Cup, a izgubili Superkup pa nek' ove godine bude obrnuto.
Danas u timu (odbrana) Gunter i Halstenberg, momci iz našeg pogona što je bilo i za očekivat' jer su jučer igrali prvotimci. Samo su Hummels i Reus bili u timu jučer i danas, ostalo je sve izrotirano. Neka malo nek' se isprobaju sve kombinacije. Jedva čekam još Gotze da bude spreman za igru, možda već sljedeće sedmice.
Fine golove smo dali, svaki na svoj način lijep, ali ga je Reus smjestio majstorski. Još bih izdvojio promašaj (lopte) Leitnera kod 3-3 nakon sjajne akcije.
Da Klopp nije mijenjao u nastavku mogli smo bez problema riješit' ono s 2 gola razlike, ali nema veze. Ipak je ovo pripremni turnir.
Idemo u Minken po Superkup.
Fak it, Gomonja hosptaliziran, nase sanse za salataru su drasticno opale.
Ne odgledah ovaj kupic, no lani se puno zasadilo, ne mere se sve i ove godine poznjati
...ili ce biti neke trampe kao sto Semsy
kazase.
Anam onaj Lewat bas pobudalio, hajvan ih trpa ala Messiculjak.
PS: Nego, gleda li se taj "Zupakup" u nekom od SA lokala, ha @benko?
Ne odgledah ovaj kupic, no lani se puno zasadilo, ne mere se sve i ove godine poznjati
Anam onaj Lewat bas pobudalio, hajvan ih trpa ala Messiculjak.
PS: Nego, gleda li se taj "Zupakup" u nekom od SA lokala, ha @benko?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hebo vas vise Lewat ....aj sdto ga hvalite kad treba , ali koji k... kad ne treba
Juce dao gol s linije , i isao sam na golmana kod drugog ( zamalo da profula ) i imao srece da zabije..
Gledajte na Lewata malo mojim ocima

Juce dao gol s linije , i isao sam na golmana kod drugog ( zamalo da profula ) i imao srece da zabije..
Gledajte na Lewata malo mojim ocima

@hare_bvb
a brate nece niko da gledamo tekme svi zajedno, neki dan citam u avazu, juventusov fan club, ne znam tacno koji grad iz BiH, svaka im cast, vec su nekoliko puta organizovano isli na tekme, mi svi nesto pricamo a niko da se "probudi" jbg, valjda ec biti bolje

a brate nece niko da gledamo tekme svi zajedno, neki dan citam u avazu, juventusov fan club, ne znam tacno koji grad iz BiH, svaka im cast, vec su nekoliko puta organizovano isli na tekme, mi svi nesto pricamo a niko da se "probudi" jbg, valjda ec biti bolje
Nisam bio u prilici da komentarisem tekme pa...posto je vec proslo,ljepse bi bilo da smo osvojili ali nije ni ovo lose,pripremni turnir,pokazali da mozemo dati gol kad hocemo i to je to
Ja sam ZA sto se tice zejednickog gledanja tekme,ev nam sanse u superkupu!I sto @benko kaze,cuo sam i ja za taj Juventusov fan club,drama su organizovani,isli su dosta puta na tekme,mislim da su zajedno sa navijacima iz Hrvatske,da oni to nesto zajedno organizuju...Sve pohvale za njih,a mi prvo moramo pregledati koju tekmu zajedno pa onda dogovarati odlazak u nama voljeni DORTMUND!
Ja sam ZA sto se tice zejednickog gledanja tekme,ev nam sanse u superkupu!I sto @benko kaze,cuo sam i ja za taj Juventusov fan club,drama su organizovani,isli su dosta puta na tekme,mislim da su zajedno sa navijacima iz Hrvatske,da oni to nesto zajedno organizuju...Sve pohvale za njih,a mi prvo moramo pregledati koju tekmu zajedno pa onda dogovarati odlazak u nama voljeni DORTMUND!
@smopiBVB
ja sam ZA, u nedjelju je tekma, ne znam tacno ukoliko sati, vjerovatno navece'. Svi koji zele da gledamo tekmu zajedno u nekom od SA kafica neka napisu ovdje da znamo broj otprilike. Molim Boga da uspije ovog puta, bilo bi mi drago
NUR DER BVB
ja sam ZA, u nedjelju je tekma, ne znam tacno ukoliko sati, vjerovatno navece'. Svi koji zele da gledamo tekmu zajedno u nekom od SA kafica neka napisu ovdje da znamo broj otprilike. Molim Boga da uspije ovog puta, bilo bi mi drago
NUR DER BVB
Ja sam naravno ZA!!
Keep in touch.
PS: Sema, avatar gori.
Uzivanje je gledati bavarsku neznalicu i buduceg im kapitena u "akciji". 
PS: Sema, avatar gori.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nisam ovih dana u Sarajevu ali nekom drugom prilikom bi mogao navratiti...
Zna li se ko prenosi ovu tekmu u nedelju?
Zna li se ko prenosi ovu tekmu u nedelju?
Eurosport 2.adnan24 je napisao/la: Zna li se ko prenosi ovu tekmu u nedelju?
Hare_BvB je napisao/la: PS: Sema, avatar gori.Uzivanje je gledati bavarsku neznalicu i buduceg im kapitena u "akciji".
Moramo malo začinit' ove dane pred Superkup.
__________________________________________________________________________________________
Što se tiče gledanja tekme, ja bih rado došao da sam malo bliže

Već je počela borba za pehar.
Ako Bog da bit' će taj pehar od nedelje na našim policama u Borusseumu.
P.S. Gotze je danas odradio kompletan trening s ekipom. Bit' će u konkurenciji za prvih 11 u Minšenu.
Ajd vise da vidimo Goetzeusa na djelu i to protiv baye...Mada mislim da ce kuronja dobiti sansu nekad u drugom pol al eto..kolko toliko 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.