RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Joooj ko da gledam vrijeme ko protiv kozare prosle sezone :S Al haj sve za VELEŽ !
FORZA VELEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3:1 za Velez sutra
3:1 za Velez sutra
vm22 je napisao/la:Joooj ko da gledam vrijeme ko protiv kozare prosle sezone :S Al haj sve za VELEŽ !
Je..a te kozara vise

[youtube][/youtube]
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Eh, lagano startamo. Valjda će omladina uspjeti pobijediti goste iz Bijeljine. Najviše me je strah tog neiskustva.
Who dares, wins !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nema veze,šta je bilo,bilo je.
Sretno naša omladino!
[youtube][/youtube]
Sretno naša omladino!
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
oldbridge je napisao/la:vm22 je napisao/la:Joooj ko da gledam vrijeme ko protiv kozare prosle sezone :S Al haj sve za VELEŽ !
Je..a te kozara visekad si zapeo
![]()
[youtube][/youtube]

Živković sudi na otvaranju
Prvi sudac koji će djeliti pravdu u novoj sezoni Premier lige Bosne i Hercegovine u Mostaru je Ilija Živković iz Orašja. Njemu će danas asistirati Dragan Keranović iz Prijedora i Enes Đozić iz Sarajeva. Delegat današnje utakmice je Mersim Mešić iz Gradačca, dok je kontrolor suđenja Vlado Ličinski iz Prijedora.
Prvi sudac koji će djeliti pravdu u novoj sezoni Premier lige Bosne i Hercegovine u Mostaru je Ilija Živković iz Orašja. Njemu će danas asistirati Dragan Keranović iz Prijedora i Enes Đozić iz Sarajeva. Delegat današnje utakmice je Mersim Mešić iz Gradačca, dok je kontrolor suđenja Vlado Ličinski iz Prijedora.
kakvo neiskustvo, isti sastav ko i prosle godine jos mrvinjo spreman.....ja bih volio samo da ovaj mace proradi , gradjen je ko dzeko, mogao bi biti ubica.
3:0 danas glatko
slažem se s tobom, ovi su momci itekako iskusni, a uz to MRVA se vratio u nekadašnju formu.....arius je napisao/la:kakvo neiskustvo, isti sastav ko i prosle godine jos mrvinjo spreman.....ja bih volio samo da ovaj mace proradi , gradjen je ko dzeko, mogao bi biti ubica.

POBJEDA I NIŠTA DRUGO.....
Amer Osmanagic koji je odigrao jednu sezonu u Velezu, jucer debitovao za svoj novi klub FK Haugesund u norveskoj i zabio odma gol..svakako cestitke momku...
Inace sto se tice utakmice vjerujem u visoku pobjedu veleza (6-0)
....
vjerujem u Dzafica i ovu mladu ekipu, mislim da su momci dobro pripremljeni i da ce odigrat jednu dobru utakmicu...vazno je ostvarit pobjedu jer onda mogu radit i pripremat se mirno za sljedecu tekmu...mislim da je Dzafic tacan covjek za velez sad, istina na pocetku sam bio malo skeptican, ali nacin na koji radi i neke njegove izjave tipa da je bobic prvi golman ama bilo ko da sad dodje i da taj novi samo moze izborit mjesto kroz trud, rad i dokazivanje na terenu dali su mi veliki optimizam..covjek ima neki plan, zna sta zeli od igraca i mislim da ce ovogodisnji velez sve vise i vise igrat kao protiv zrinjskog sto je odigrao sad na proljece.. u svakom slucaju svi koji su u prilici na stadion i dat podrsku ekipi a mi koji nismo u toj prilici imamo prenos preko fkvelezlive
RODJENI RODJENI!!
Inace sto se tice utakmice vjerujem u visoku pobjedu veleza (6-0)

vjerujem u Dzafica i ovu mladu ekipu, mislim da su momci dobro pripremljeni i da ce odigrat jednu dobru utakmicu...vazno je ostvarit pobjedu jer onda mogu radit i pripremat se mirno za sljedecu tekmu...mislim da je Dzafic tacan covjek za velez sad, istina na pocetku sam bio malo skeptican, ali nacin na koji radi i neke njegove izjave tipa da je bobic prvi golman ama bilo ko da sad dodje i da taj novi samo moze izborit mjesto kroz trud, rad i dokazivanje na terenu dali su mi veliki optimizam..covjek ima neki plan, zna sta zeli od igraca i mislim da ce ovogodisnji velez sve vise i vise igrat kao protiv zrinjskog sto je odigrao sad na proljece.. u svakom slucaju svi koji su u prilici na stadion i dat podrsku ekipi a mi koji nismo u toj prilici imamo prenos preko fkvelezlive

RODJENI RODJENI!!
a što je bandović bezveze puno prašine digao. dobar je bobić golman, sretno im danas. prva utakmica je ovako mladoj ekipi veoma bitna.
jel ovo nema zvonića u prvoj postavi?
NEMOGU NIKAKO DA SKONTAM OVOG DŽAFIĆA, JEL SMATRATE DA SU POJEDINCI ZASLUŽILI DA IGRAJU U DOLE NAVEDENOJ POSTAVI. MISLIM SVI SU ONI U NIJANSI AAAALLLLLLLLLLL NETKO MORA IGRATLI.
Bobić, Kajtaz, Kodro, Serdarević, Demić, Ćemalović, Mahinić, Merzić, Okić, Mehremić i Nuhić.
Bobić, Kajtaz, Kodro, Serdarević, Demić, Ćemalović, Mahinić, Merzić, Okić, Mehremić i Nuhić.
ma dobra je postava 

jel ga ovo mirza zabio 

6' Velez Radnik 1:0 Cemalovic S.
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
majki3 je napisao/la:6' Velez Radnik 1:0 Cemalovic S.
jel to pika opet igra?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.