Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Adibhf88
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Adibhf88 » 04 avg 2012, 14:18

Papastathopoulos je napisao/la:
Adibhf88 je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:Obzirom da se danas igra u 18,00 kada nikako nemogu gledati tekmu sa Srbijom, imali gdje snimak i kada, te da li neko može staviti snimak na forum da ja i slični meni možemo pogledati kasnije ovu tekmu, hvala
Ukoliko imas sportklub, hr ili srb. ili slovenija, bit ce snimak nekad iza ponoci,a ukoliko ne,onda ces morati cekati par dana,da neko objavi na youtube.
pa zar nece biti prijenos na SK ? tako ste govorili da ce prenositi ovaj cup ?
I ti nista ne citas....de malo da ne ponavljam ko papagaj, citaj sta je lik napisao, i sto sam mu kazao kad je SNIMAK !!!!

PRENOS ce biti !!!!!!!!
Kindže, kindže...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 avg 2012, 14:20

Hypnose je napisao/la:Vidi da coja pita za snimak.... Ima naravno prijenos u 18.00 h na obicnom SportKlubu....
hvala brate :D
Adibhf88 je napisao/la:
I ti nista ne citas....de malo da ne ponavljam ko papagaj, citaj sta je lik napisao, i sto sam mu kazao kad je SNIMAK !!!!

PRENOS ce biti !!!!!!!!
izvini i hvala :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 04 avg 2012, 14:27

Posto nemam sport klub...imali kakav stream za danasnju tekmu i ako ima, moze li ovdje link stavit.Hvala unaprijed :)

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 04 avg 2012, 14:29

Jucer mi nije htio ovo hercegovina live pa ako ima kakav drugi...

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 04 avg 2012, 14:31

http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ovaj stream, kvalitet slike bolji, i zahtijeva bolju konekciju, a hercegovina-live, ce takodje prenositi u neshto losijem kvalitetu.

PS. Raduje me sto se osim kosarke moze pratiti SPORTKLUB cijeli dan na ovom linku :D :D :D

Samo je pitanje, do kada...
Kindže, kindže...

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 04 avg 2012, 14:42

Ko nije gledao sinoc, Slovenija - BIH , Sport klub + /snimak u 15:30/
Kindže, kindže...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 avg 2012, 14:43

Hypnose je napisao/la:Vidi se, da se ovaj @Legenda stvarno razumije u ovu materiju zvanu kosarka.... Frajer vam detaljno a ustvari sturo objasni kako i sta.... :D :D Zna znanje ono sto se kaze.....
PS
Legendo oces danas pare na kladari imam parove, al' ja posto postim necu to odigrat, a da nije Ramazana uzela bi se koja kintica.... @Toma 8-) je da znas.....
Znam ja ko je, ne trebaš objašnjavati :mrgreen:
I ja postim, tako da se ne kladim, a nisam od Eura ništa ni igro da ti iskreno kažem, ohladilo skroz :P

Lebrone , Goran Terzić je ostao u igri :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 04 avg 2012, 14:46

Lotus je napisao/la:Posto nemam sport klub...imali kakav stream za danasnju tekmu i ako ima, moze li ovdje link stavit.Hvala unaprijed :)
pokusat cu da snimim ovu tekmu Srbija - Bih postavit cu je na depositfiles pa da mozemo svi gledati kad god hocemo i mozemo :D

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 avg 2012, 14:55

legenda reala je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Vidi se, da se ovaj @Legenda stvarno razumije u ovu materiju zvanu kosarka.... Frajer vam detaljno a ustvari sturo objasni kako i sta.... :D :D Zna znanje ono sto se kaze.....
PS
Legendo oces danas pare na kladari imam parove, al' ja posto postim necu to odigrat, a da nije Ramazana uzela bi se koja kintica.... @Toma 8-) je da znas.....
Znam ja ko je, ne trebaš objašnjavati :mrgreen:
I ja postim, tako da se ne kladim, a nisam od Eura ništa ni igro da ti iskreno kažem, ohladilo skroz :P

Lebrone , Goran Terzić je ostao u igri :mrgreen:
Pa ja ti imas veza kod admina....
Bitniji si ti nego on, msm uticajniji.... :lol: :lol: 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 avg 2012, 15:12

Sta se desi Legendi kako se poceo druziti sa mnom :lol: :lol: :lol: ..Dobija i pohvale cak...

Danas je sve ispod 20 razlike za Srbiju premija. Meni licno ce biti interesantno vidjeti kako ce Zach da se nosi sa odbranom Srbije. Sigurno ce imati velikih problema, jer cu Duda odmah pokusati u startu da ga odvoji od ostatka tima. Volio bih vidjeti Mirzu vise u reketu, pogotovo kada na parketu bude Erceg. Ivkovic nema velikog izbora na centru, Stimac ce igrati malo i Ilic. Vjerovatno ce "Malj" imati dosta minuta na pet. U Italiji smo dobili Persica, sinoc Sinanovica, vrijeme je da danas neko proradi od "ostalih".
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 04 avg 2012, 15:13

kokuz je napisao/la:Sinoć sam do sehura gledao snimak na Sport Klubu, i ovo me nešto zanima.

Druga četvrtina, kad je Mirza napravio faul nad Murićem za tri poena, i ono normalno tri slobodna.
Nakon drugog izlazi sa svoje pozicije Sinanović(mjesto građenja) i trči gore na protivničku polovinu, a onda sljedeći kadar pokazuje ga kako se vraća na svoje mjesto :lol: :lol: :lol:

Pa je li to stvarno proful'o i mislio da su dva slobodna :D
Mislio je da su dva slobodna!!

High

Post Postao/la High » 04 avg 2012, 15:14

Što je dobro imati Sport klub. Koju sreću imam. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 04 avg 2012, 15:21

Na SPORTKLUBU + U 15:20 imate snimak sinocnje utakmice SLOVENIJA-BIH ko nije gledao
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2012, 15:23

Gledao sam malo Srbiju protiv Ukrajine,čini se da se Teodosić smirio,zna se da on kad ne divlja da je jedan od najboljih košarkaša u evropi,čini se da Duda ozbiljno računa na Mačvana sa minutažom,onaj Nedović me uopće nije impresionirao,slabo je bilo Kešelja kojega jako cjenim,odličan košarkaš.

Ja ipak mislim da sigurno nećemo uvjerljivo izgubiti danas,Krstić vjerovatno neće igrati,kakva je to napast ispod koša,bit će našima puno lakše.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 avg 2012, 15:27

neno#4 je napisao/la:Sta se desi Legendi kako se poceo druziti sa mnom :lol: :lol: :lol: ..Dobija i pohvale cak...
:mrgreen: :mrgreen:
Znamo ko je držao lekcije za vrijeme Eurobasketa. :mrgreen:
Joj da mi je kako doletiti do Sarajeva da odemo na ono prvenstvo juniora da vidim Jusufa :P
Ja bi to odma procjenio koji su njegovi dometi, ja to od oka odmah vidim :mrgreen:

Bježi odo gledati Litvance :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 avg 2012, 16:05

http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 avg 2012, 16:52

uhh, pa spominje se da je uspjeh ako izgubimo sa 15!!Nije Srbija toliko jaka gledajuci po sastavu,znaci sanse imamo :!:

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 04 avg 2012, 16:55

lumani je napisao/la:uhh, pa spominje se da je uspjeh ako izgubimo sa 15!!Nije Srbija toliko jaka gledajuci po sastavu,znaci sanse imamo :!:
Nije,nije...treba samo bit realan, i danasnju utakmicu gledati bez nerviranja. Bolje upisat poraz unaprijed,pa da nas nasi igraci iznenade...cuj iznenade,pretjerao sam :D
Kindže, kindže...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 avg 2012, 17:00

Adibhf88 je napisao/la:
lumani je napisao/la:uhh, pa spominje se da je uspjeh ako izgubimo sa 15!!Nije Srbija toliko jaka gledajuci po sastavu,znaci sanse imamo :!:
Nije,nije...treba samo bit realan, i danasnju utakmicu gledati bez nerviranja. Bolje upisat poraz unaprijed,pa da nas nasi igraci iznenade...cuj iznenade,pretjerao sam :D

Ne pobjeduje uvjek bolji :D Sretno nasim momcima..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.