Ali ce ipak zadrzati pravo da ga osude ako bi ikada pokazao da je kvalitetGaziHusrevbeg je napisao/la:Prvo će oni njega pustiti na probu, ako zabije 3 autogola onda neće biti suspendovan...![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ali ce ipak zadrzati pravo da ga osude ako bi ikada pokazao da je kvalitetGaziHusrevbeg je napisao/la:Prvo će oni njega pustiti na probu, ako zabije 3 autogola onda neće biti suspendovan...![]()
umjesto Marronea Chiellini i to je najjači sastav JuventusaViking je napisao/la:Odlican sastav...Gio-Vucinic u napadu...
![]()
Hypnose je napisao/la:Pa imamo vec 3 TOP Playera na svojim pozicijama... tako da to nije nista novo..... Imamo Buffona-najboljeg golmana na svijetu, Chielinia-najboljeg stopera na svijetui Pirlo- daleko najboljeg igraca na svojoj poziciji....
Al' ne bi bilo na odmet potpisati jos jednog tj. RvP-a..... Njega zeljno ocekujem i evo dajem obecanje da cu nositi njegov avatar ako naravno dodj,e do prve ozbiljnije povrede ako je bude naravno, jer onda vise od njega nema nista.... Tj. propo je..... Sad odmah treba potpisati RvP-a jer izgleda da Arsenal dovodjenjem Cazorle i Sahina zeli ga zadrzati tj. postali su malcice ambiciozniji, a to nam nikako ne odgovara.....
I da da, treba sto prije potpisati i Armera jer se ubrzo Udine ukljucuju u LP, pa ako ga registruju, a on zaigra msm da nam nece moci igrati u LP.....
Stopera dovoditi isto, ali samo u slucaju osude Bonuccia, a velike su sanse za to, jer ne vjerujem da ce se on izvuci, pa i na civilnom sudu.... Makar ce jednu godinu ispusiti..... Al' jbg sam je kriv ako je namjestio.....
Conte i Pepe su sigurno cisti, al' i budali je jasno da je ovo atak na Juve i da ga kako-tako pokusaju destabilizirati.....
Odjava do veceras......
EDIT
Yes, Hare....![]()
Giovinco inače neće igrati u prvih 11 a bit će sigurno bolji od te TOP klase koja treba da stigne u napad.Viking je napisao/la:Odlican sastav...Gio-Vucinic u napadu...
![]()
Chiellini je najbolji stoper trenutno u Italiji ,a vjerovatno je medju 5 stopera svijeta , nije najbolji stoper na svijetu ali jest World ClassOxygen je napisao/la:U potpunosti se slažem sa Hypnoseom, pogotovo oko top playera.
P.S. Meskaline, red je da nakon 2 godine forumanja naučiš i citirati.
Kada je bio tu Thiago Silva, Chiellini je bio broj 2 u Italiji ,a sada kada T.Silva vise nije tu ,Chiellini je preuzeo tron, nego da pitam ,ima li sta od one zalbe navijaca da Juve ne igra u Italijanskoj ligi , kada bi se to desilo,Italijanski fudbal bi bio potpuno slomljenOxygen je napisao/la:Senade, to volim čuti od tebe, ja naravno smatram da je Giovinco najveće pojačanje Juventusa ove sezone.
Ali, nadam se da ga Conte neće forsirati desno, a Vučka lijevo, to je katastrofa.
Vučinić nije pozvan ni za večerašnji meč.
Meho, ma jasno je to, pa i ja sam sam o tome pisao, nego volim ovako odgovoriti kada se neko smije na tuđe konstatacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.