Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 04 avg 2012, 00:57

Saurman je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.

Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.

Nije da se ne slažem s tobom, mislim da će se svako složiti da je transfer politika loša.
Stvar je u tome da eto nekim slučajem sam duže vrijeme pratio forum prije nego sam se priključio i nikad ništa nisi lijepo rekao za ovaj klub...Bilo je situacija kada si bio upravu, al' ti to uglavnom ocrniš, dodaš po koji "epitet", znači šta god se desi ideš u krajnost.
Ako ti već nije stalo do kluba, a smatram da nije, onda ovakvi tvoji komentari stvarno nisu potrebni, jer ovo je čista provokacija.

Kad neko drugi napiše ovo što sam ja napisao onda nema provokacije ali je meni momentalno prišiješ bez razloga :? I sam znaš da sam upravu.
Već sam se složio i to nije problem, al' ti i M4kaveli stalno potencirate na neku lošu stvar u klubu, omalovažavate kad stignete itd.Pa ovdje dođe više Scumovaca i Gunnera koji daju iskreno mišljenje i savjet, al' ti jok, bitno je samo ocrniti, popljuvati i nešto slično.
Nije problem kritikovati nešto što nije dobro, al' je problem što ti ne voliš Liverpool pa to kritikovanje ti ne dođe kao nešto dobronamjerno.Po meni je to provokacija.Kako bi mene npr. doživjeli navijači Bayerna da odem sad tamo i počnem provocirati i pljuvati zbog dominacije Dortmunda iako je meni totalno svejedno ko će osvojiti Bundesligu.
Hajde da ne idemo više dalje s ovim samo eto čisto mi je zasmetalo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2012, 01:14

Sjeo bi nam Sahin ko budali samar ! :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 avg 2012, 01:26

gaston je napisao/la:Sjeo bi nam Sahin ko budali samar ! :D
Ma ništa od njeg, ode on u Arseneal.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 avg 2012, 01:30

Liverpool sve vise propada.
Bolje bi mozda bilo da James preuzme klub u svoje ruke.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 avg 2012, 01:33

Al stvarno je nevjerovatno da se čitav ovaj forum svali na temu Liverpoolu i ponavlja glupost kako je isti taj Liverpool platio Aquilaniju da ode iz kluba. I što je još gore svi navijači Liverpoola koji pišu ovdje u to povjeruju. NEVJEROVATNO !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 avg 2012, 01:47

Ne znam sta je zalosnije, gluposti koje cine celni ljudi LFC-a ili pojedinci s ovog foruma koji to pravdaju. Allen nikad u svom zivotu ne moze biti pojacanje u nekom klubu koji se bori za ligu prvaka, to ko ne vidi slijep je. I najsmijesniji su ovi sto govore da LFC ne moze dovoditi dobre igrace zato sto ne igra ligu prvaka. LFC da zeli i da ima sposobne ljude mogao bi dovoditi izrazito kvalitetne igrace, ali bitno je skupljati otocke balvane na jednom mjestu ;)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2012, 02:26

M4kaveli je napisao/la:Liverpool sve vise propada.
Bolje bi mozda bilo da James preuzme klub u svoje ruke.
pa sreco falio si nam, da nam uljepsas stvari komentarima :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 avg 2012, 02:28

Haj reci da pisem nebuloze :D
Volio bi da se Liverpool vrati medju najbolje ali daleko je od toga i bit ce sve dok se nesto ne promijeni ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 avg 2012, 07:26

Rodgers:"I have also looked at one or two loan deals from abroad. There are some quality players in that market that I have inquired about."

2 igraca na posudbu :roll: To znaci da se nema para. I da nas opet posjedu Americki kauboji koji daju prazna obecanje. Dok te mame medom te hrane, kad te namame i hljeb ti zabrane. Nadam se da ce to biti Adebayor i Afelaj a ne Dempsi, Allen ili neki igraci koji su strucni za opstanak u ligi..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2012, 12:00

necu nista pisati o transfer politici i nasim vlasnicima jer su me vec poceli navijaci liverpoola brisati sa facebooka valjda im smeta sto ne vidim stvari bajkovito i optimisticno kao oni.

za sad samo mogu reci katastrofa se nastavlja ali za nadati se da ce se malo popraviti do kraja mjeseca jer ovo je sramota i za klubove mnogo slabijeg renomea od liverpoola... sto se aquilanija tice on za mene vec dugo nije igrac liverpoola.

e sad sto se tice tih posudbi, to bi nam moglo biti jako pametan potez jer nama i ne trebaju toliko igraci na određenim pozicijama dugorocno jer imamo te juniore koji moraju dobiti sansu a par dobrih igraca na posudbu da dovedemo bi nam pomogli u tom periodu dok ovi ne budu spremni za prvi tim.
kazem juniori moraju dobiti sansu jer ako je ne dobiju kako ce onda fsg objasniti svoju politiku dovođenja djece koju takođe u glavnom preplate, daju se milioni za djecu do 16-17 godina.
You are someone else I am still right here

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 04 avg 2012, 12:32

ipak smo mi dobro uvalili aquilanija 8,8M eura je dobra cijena :D
http://www.transfermarkt.de/de/premier- ... b_GB1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ko zeli pogledati!!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 avg 2012, 12:35

Cifra je 4,3 m Eura... Nemojte se zanositi da je 8,8.... Mozda kada se na to dodaju i plate, pa izadje toliko..... Jer ce te placati msm samo pola njegove plate i tu ce te ustediti solidnu kintu 4-4,5m eura....
Nije to malo.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 avg 2012, 12:50

After selling Maxi, Kuyt, Aqua and Aurelio - #LFC will cut their wages with £14m per year (£260k p/w).

@hypnose Liverpool sell Alberto Aquilani to Fiorentina to an undisclosed fee.
I ti sad kao znaš bolje jel ? Niko ne zna cifru samo se ti praviš pametan.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 avg 2012, 12:53

Svi ital. mediji objavili da je izmedju 4 i 4,5m.... Pusti se tih eng. toalet novina....
Ja sam iluzorno napisao 4,3 vjerovatno sto je napola.... Al je ova cifra od 4-4,5m......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2012, 12:55

Red Assassin je napisao/la:Rodgers:"I have also looked at one or two loan deals from abroad. There are some quality players in that market that I have inquired about."

2 igraca na posudbu :roll: To znaci da se nema para. I da nas opet posjedu Americki kauboji koji daju prazna obecanje. Dok te mame medom te hrane, kad te namame i hljeb ti zabrane. Nadam se da ce to biti Adebayor i Afelaj a ne Dempsi, Allen ili neki igraci koji su strucni za opstanak u ligi..

Dempsi i Allen nisu u "pozajmicama" jer se ovo ABROAD odnosi na igrace van engleske ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2012, 13:26

gaston je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Rodgers:"I have also looked at one or two loan deals from abroad. There are some quality players in that market that I have inquired about."

Dempsi i Allen nisu u "pozajmicama" jer se ovo ABROAD odnosi na igrace van engleske ;)
mislim da bez obzira na sve mi tesko mozemo izbjeci dolazak Dempseya u Liverpool. evo vidim sad izasla slika njegova u jakni liverpoola... tako je bilo prosle sezone sa Downingom pa je na kraju dosao i jos smo ga masno platili... ako se to ponovi ja ne znam koja je onda svrha vise postojanja ovog kluba.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 04 avg 2012, 13:38

Ta slika je fake.

slika

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2012, 14:02

doduse kad covjek malo razmisli sta ce mu sad kapa i jakna vidi vrucine :D
al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto... kako god nadam se da necemo uraditi slican posao kao sa downingom prosle sezone.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 04 avg 2012, 14:50

fera je napisao/la:doduse kad covjek malo razmisli sta ce mu sad kapa i jakna vidi vrucine :D
al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto... kako god nadam se da necemo uraditi slican posao kao sa downingom prosle sezone.
Dempsey ne bi bio približno skup kao Downing, a mislim da on ionako ne bi bio standardni prvotimac, već više neki "džoker".S obzirom na njegove godine, ne možemo više ni očekivati.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 avg 2012, 14:50

PRESTANITE SATIM AQVILANIEM VIŠE MAJKETI MILE OTIŠAO ČOVJEK SRETNO MU RIJEŠILI SMO SE PLATE 100 000 PA MAKAR ZA NJEGA 1M DOBILI :!: :!: :!: :!: :!:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.