igman je napisao/la:Nista novo kad je Juventus u pitanju, pravo lice su pokazali vec 2006 kad su potpisali narkomana Mutua.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
igman je napisao/la:Nista novo kad je Juventus u pitanju, pravo lice su pokazali vec 2006 kad su potpisali narkomana Mutua.
2003 Chelsea ga potpisao za 22 miliona eura, 2005 otpusten iz kluba jer je konzumirao kokain! Vraca se u Italiju i potpisuje za Juventus!10DelPiero je napisao/la:Hajde malo objasni ovaj svoj postigman je napisao/la:Nista novo kad je Juventus u pitanju, pravo lice su pokazali vec 2006 kad su potpisali narkomana Mutua.![]()
Nema veze sa ovim procesom, ima veze sa politikom kluba, tj. dovodi kockare i narkomane u klub, a sad lafo ne znaju oni da im igraci namjestaju tekme10DelPiero je napisao/la:To apsolutno nema nikakve veze sa procesom i Mutu nije igrac Juventusa vec duzi niz godina
Mah pusti tu pricu, uostalom procitaj kakvo se odvija citav ovaj proces i sve ce ti biti jasno.igman je napisao/la:Nema veze sa ovim procesom, ima veze sa politikom kluba, tj. dovodi kockare i narkomane u klub, a sad lafo ne znaju oni da im igraci namjestaju tekme10DelPiero je napisao/la:To apsolutno nema nikakve veze sa procesom i Mutu nije igrac Juventusa vec duzi niz godinaMozda je upravo to glavni adut kojeg uprava "stare dame" prati, igrac bez morala!
Sta se god desavalo i sta god da se desava s klubom sami su krivi!
Eto u historiji Bayerna nikada nije bilo pogresnog transferaanton 1983 je napisao/la:Jel to Krasic aka ribery za 7 milja prešo u FenjerDahče?Svaka čast! Da nema fiće, davno bi ovaj klub otprdio...
To je više zbog onih koju su govorili da to **** ima kvalitet10DelPiero je napisao/la:
Eto u historiji Bayerna nikada nije bilo pogresnog transferaUostalom on je opravdao ulogu pojacanja kada je dosao a sad je druga stvar sto kod Contea nije imao mjesta zbog taktike tako da je citavu sezonu presjedio na klupi.
Pa nosio je sam Juventus prvu sezonu kada je dosao, ne bih bas ni rekao da je ***** od igracaanton 1983 je napisao/la:To je više zbog onih koju su govorili da to **** ima kvalitet10DelPiero je napisao/la:
Eto u historiji Bayerna nikada nije bilo pogresnog transferaUostalom on je opravdao ulogu pojacanja kada je dosao a sad je druga stvar sto kod Contea nije imao mjesta zbog taktike tako da je citavu sezonu presjedio na klupi.
Vjeruj mi da biigman je napisao/la:Stalno neki "procesi" oko stare dame, da je Franc Kafka ziv siguran sam da bi imao o cemu pisati!
Uh kad bi ovo bilo, samo cisto sumnjam da cemo kao glavnu formaciju koristiti 4-3-3. Budemo li je koristili kao prosle sezone ja prezadovoljan.golden je napisao/la:
Divota.
Ma ni slucajno talijana dovoditi, pronace mu da je kao mali ukrao cokoladicu u granapu (da li ima granapa u italiji?) i dati mu 1 godinu supenzijeViking je napisao/la:Boketi kao realna opcija za odbranu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.