Mourinho o Sahinu:
- Nezgodan je Real klub. Konkurencija je stvarno jaka i mnogi kvalitetni nogometaši ne dobivaju priliku za igru koliko bi trebali i koliko sami žele. Sahinu je stvarno teško u Realu, jer mnogo igrača mu priječi put prema prvoj momčad. Taj je momak sjajan i znam da samo želi igrati. Zbog toga bih volio da ode u Arsenal, da ode tamo i pokaže koliko može. Znam da će nešto kasnije u svojoj karijeri moći u Realu pokazati sve što zna. Volim ga i cijenim ga, ali imat će daleko više prilika u Arsenalu. Zato želim da igra iduće sezone u Londonu
Iako sam u početku bio protiv posudbe ukoliko ona ne bi imala opciju otkupa ugovora moram reći da bih volio vidjeti Nurija pa makar jednu godinu. Potreban nam je jer Jack i Tomek se neće vratiti do oktobra, novembra, jer je Ramsey prezelen itd. Dakle nek igra dok nam se Jackie ne vrati...
Druga stvar, ukoliko se Nuriju svidi u Londonu njega će AW pokušati potpisati, u to sam siguran... Ionako sam siguran da se iduce godine rješavamo nekih mrtvaca i mjesto će mu biti oslobođeno.
Martijn Stolze @hahostolze
So Kike Marin, Spanish journo, says we pay 15m in Euro's. Calls the Arsenal directors 'master negotiators'. #GazidisIN
Prije bi ih nazvao velikim škrticama nego velikim pregovaračima.