Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
jarane sve sto kazes stoji samo molim te nemoj ih zvati estonijica. ipak nije rijec o andori,malti,san marinu i slicnim likovima.
ja ipak mislim da nam oni ne mogu zaprijetiti sto se tice ofanzive,al vamo pozadi ce sve dati samo da se odbrane,tesko da ce im to uspijeti ionako im nema najboljeg defanzivcasandiegochargers je napisao/la:jarane sve sto kazes stoji samo molim te nemoj ih zvati estonijica. ipak nije rijec o andori,malti,san marinu i slicnim likovima.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- miralem444
- Kontakt:
pa i ja mislim da nam nemogu..sad mi vedo dade neko samo pouzdanjeMinche je napisao/la:ja ipak mislim da nam oni ne mogu zaprijetiti sto se tice ofanzive,al vamo pozadi ce sve dati samo da se odbrane,tesko da ce im to uspijeti ionako im nema najboljeg defanzivcasandiegochargers je napisao/la:jarane sve sto kazes stoji samo molim te nemoj ih zvati estonijica. ipak nije rijec o andori,malti,san marinu i slicnim likovima.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
pa sta reći ljuuuuuuuuudi ovi u BUNDESLIGI harajuuuuuuuuuuuu!!!!!
Dzeko 4 gola-3 assist
Miske 4 gola-2 assist
Vedo 3 gola-3 assist
Sejo 1 gol -3 assist.........šta reći kao i za one u Francuskoj
Pjana i Spaha odlicni jos kapiten 2 gola i 2 asistencije....ma perketnooooooooo....a da sve ostale jos nabrajam trebalo bi mi punoooo vremena pa ako ko mozeeeee!!!!!
Dzeko 4 gola-3 assist
Miske 4 gola-2 assist
Vedo 3 gola-3 assist
Sejo 1 gol -3 assist.........šta reći kao i za one u Francuskoj
Pjana i Spaha odlicni jos kapiten 2 gola i 2 asistencije....ma perketnooooooooo....a da sve ostale jos nabrajam trebalo bi mi punoooo vremena pa ako ko mozeeeee!!!!!

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Nisam htio nista da komentarisem ... A sad kad je i Vedo proradio moram reci ,ako nista,Estoniji se crno pise...toliko 

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo ona tekma sto su igrali nedavno protiv Brazila. igraju grubo, trebamo biti spremni na svasta. protiv brazilaca su bili nalozeni ali i protiv nas ce zbog onih 7:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako budu ovako napaljeni,zuti moze biti ko kise.Ne znam ni sam sta bi rekao ocistiti ih prije baraza.calcio je napisao/la:evo ona tekma sto su igrali nedavno protiv Brazila. igraju grubo, trebamo biti spremni na svasta. protiv brazilaca su bili nalozeni ali i protiv nas ce zbog onih 7:0
[youtube][/youtube]
Ali to bi onda znacilo potop od Spanije.Mada...................... :ugeek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Sabur ljudi polako ja bi bio zadovoljan i sa est o-1 bih
- a za Spaniju kontam da ce mo ih dici 3-2 neznam sto al siguran sam 95% sto neznaci da sam tacan 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
ima ovdje djece koja su tek progledali u svijet fudbala...potcjenjujete previse...polako,nek sve ide svojim tokom.ne dizite nepotrebnu euforiju...to je mene licno kostalo zivaca....danska,spanija,srbija itd da ne nabrajam....onaj dan kad se kvalifikujemo cu reci da smo neko i nesto a sve do tada samo posmatram i naravno radujem se svakom pozitivnom ishodu...nemam euforije ama bas nimalo...pregorio osigurac...hasagic,spahic,papac,music,salihamidzic,bajramovic,misimovic,baljic,barbarez,beslija i bolic???????????????????? ta me postava kostala mnogo....i ovu sad postavu nemozete porediti nikako i sve buduce postave...nikada necemo imati zvucnija imena i ekipu kao tada..NIKADA...i sve je prokockano....igrali smo prijateljske sa svabama,italijanima,francuzima,dancima,turcima itd..bili smo mnogo mnogo jaci...ali nesretni....zato preporucujem SABUR-STRPLJENJE...bez euforije djeco moja....jos ima do afrike....treba preci preko estonije a onda preko RONALDA,PAVLICENKA,HENRY,OLICA,RIBERRY ITD DA NE NABRAJAM...ko zna preko koga....jer kad to predjemo onda cu da dignem euforiju sve dok ne dodjem na stadion i gledam recimo.BIH-ITALIJA ,1 KOLO prve grupe na SP u AFRICI....
Jedino sto sam uspio vidjet iz ovog videa je da imaju bolji stadion, bolje dreove, da se udaraju i da bi nasi napdaci dali barem jos jedan gol od onoliko prilika koliko je imao brazil, a i kisa je padala. Sigurno je bilo tesko za igrat
- Principatus
- Kontakt:
Starmo je upravu, takav pogled je najbolji. Mislim i da nas navijace dize euforija, ipak ce nasi igraci ostati smireni i koncentrisani, a oni koji nisu njih ce Ciro vec spustiti. Ova reprezentacija je dakle po tome drugacija od prijosnjih, znaju ostati hladni i smireni kada treba, nesto sto nama Bosancima mozda ne lezi toliko, jer smo inace temperamentniji i emotivni. Mislim da je dijelomicno i mentalitet zapadnih zemalja bar u tom pogledu malo na njih presao, sto je i dobra kombinacija.
Za Estoniju ce biti tesko, ne samo zato sto Dzeko i Ibisevic dolaze u formu nego sto osim njih i Misimovic poceo da zabija. Salihovic iz slobodnog. Ibricic isto loptu za loptom salje u mrezu. Pa cak da i ova petorica ne dadnu goal, dodje Spahic i zabije ga, ili Jahic ili...
Za Estoniju ce biti tesko, ne samo zato sto Dzeko i Ibisevic dolaze u formu nego sto osim njih i Misimovic poceo da zabija. Salihovic iz slobodnog. Ibricic isto loptu za loptom salje u mrezu. Pa cak da i ova petorica ne dadnu goal, dodje Spahic i zabije ga, ili Jahic ili...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Pohvalio bih ovaj post iznad u vezi potcjenjivanja protivnika...sasvim je sigurno da smo kvalitetniji puno od njih,ali definitivno moramo uci u utakmicu da pobjedimo...jer moramo (ne mozemo se na spancima vadit),dok Estonci mogu igrati sasvim rastereceno ,a i nisu toliko naivna reprezentacija.
Nama u prilog ide i to da se domacini nemaju razloga nesto posebno bunkerisat tako da ce ostati puno prostora za nas ubojiti napad , i ni malo ne sumnjam u pobjedu od 2 razlike.
Nama u prilog ide i to da se domacini nemaju razloga nesto posebno bunkerisat tako da ce ostati puno prostora za nas ubojiti napad , i ni malo ne sumnjam u pobjedu od 2 razlike.
Kakva Estonijica, ja ih potcijenjujem, kada bi mi grali i sa 8 igraca opet bi ih pobijedili, estonijica je 0 od reprezentacije, potcijenjujem ih i gotovo, kakva su oni reprezentacija a primiti 7 komada od jedne reprezentacije, ta ista reprezntacija ce ih ponovo razbucati, sastaviti sa crnom zemljom.
Estonijice zabrini se koliko ce ti se pogorsati golrazlika,
papa estonijice, dolaze ti ZMAJEVI koji ce te sprziti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ma nadam se da ćemo ih dernut. Samo da ko ne ponese koju baklju charter letom 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ako nas iko odvede u baraz to su Belgijanci i Van Bayten.
Zabit ce Turcima jedan ili dva ko da vidim a i Advocat ih preuzima tako da i prije Estonije imamo velike sanse.
Zabit ce Turcima jedan ili dva ko da vidim a i Advocat ih preuzima tako da i prije Estonije imamo velike sanse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Slažem se s tobom, ZMAJEVI će ih razvalitamir je napisao/la:Kakva Estonijica, ja ih potcijenjujem, kada bi mi grali i sa 8 igraca opet bi ih pobijedili, estonijica je 0 od reprezentacije, potcijenjujem ih i gotovo, kakva su oni reprezentacija a primiti 7 komada od jedne reprezentacije, ta ista reprezntacija ce ih ponovo razbucati, sastaviti sa crnom zemljom.
-
- Kontakt:
sjeca li se neko kako nas je moldavija sjebala? iako smo sad puno jaca repka nego iz tih kvalifikacija ne treba se previse kurciti sa "estonijicom" i hvalit se tekmom iz zenice kada smo odigrali najbolje sto smo mogli. sto se mene tice,meni bi bilo srce ko rusija kad bi ih dobili 1-0. ne treba nista vise. da osiguramo baraz i da spancima onda pokazemo sta sve znamo.
E momci zna li neko kad ciro obavlja spisak...i kad je okupljanje pa to je za 10-tak dana
..Siamo l'armata Rossonera..
jedva cekam... Igraj Bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe... aleeee, aleeee, aleeee, aleeeeeeeeeeee
Sutra ja mislim.leonardo je napisao/la:E momci zna li neko kad ciro obavlja spisak...i kad je okupljanje pa to je za 10-tak dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.