Hofman opet pokazuje ogroman potencijal. Treba ga samo forsirat'.
EDIT:
Potpuni preokret i to sve u 15 min.
3-2 Piszczek
EDIT 2:
OMG svaki napad pogodak. Sad je 4-2...
Lewat na asistenciju Perišića. Ovo već izgleda bolje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ah sto volim ove bavarce koji gledaju BvB u vrijeme kad igra njihov dragi bayoFRANK RIBERY je napisao/la:Amateri se poigravaju sa BVB-om.
Semir bvb je napisao/la:Perišić takođe mnogo dobar. Nekako imam osjećaj da će on biti naša velika uzdanica u sezoni koja slijedi i da će mu Klopp davati mnogo više prilike nego prošle sezone.
Nisam ni pomislio da ga poredim(nisam bas toliko ludkraljttbvb je napisao/la:Semir bvb je napisao/la:Perišić takođe mnogo dobar. Nekako imam osjećaj da će on biti naša velika uzdanica u sezoni koja slijedi i da će mu Klopp davati mnogo više prilike nego prošle sezone.
Naravno da ce biti uzdanica kad svima iz danasnjeg prvog poluvremena moze biti profesor. I treba forsirati Perisu, Bendera i Leitnera ko prve zamjene, jer ovi ostali danas nisu nista pokazali. Cijelu ekipu iz prvog poluvremena (osim Kube koji je nesto pokusavao) da sastavis u jednog insana ne mozes dobiti dobrog igraca. Pretanko su odigrali prvo poluvrijeme. Bitencourt nije los, samo mi nekakav rahljav. Nema snage ni da opali ni da centrira.
@smopi - Meni Kirch do sada nije vala nesto. Ne moze on sa Piscekom u istu recenicu, kamoli da mu bude zamjena. Vratite nam Owomojelu
M4kaveli je napisao/la:Pa onaj Lewandowski redovno zabija golove a vi s njim niste zadovoljni ? : D
Hej moći što FACE TV prenosi T-Home Cup!adnan24 je napisao/la:Gotze opet nece igrati...prijenos na FACE TV.
04.08.Hypnose je napisao/la:Sta to konkretno prenosi Face i moze li se znati satnica tog sto se prenosi.....
T - Home Cup se igra od 2009., a od 2010. poznat kao "Liga total! Cup".Hypnose je napisao/la:Sta to konkretno prenosi Face i moze li se znati satnica tog sto se prenosi.....
2009. i 2010. domaćin takmičenja je bio Gelsenkirchen.Hypnose je napisao/la:Hvala vam na trudu, mogao bi to i pogledati..... To je nesto poput Trofeo Tima u Italiji samo sto ovdje igraju 4 tima.....
Predpostavljam da se igra na Alianz Areni jer oni imaju najvise veze sa T-Homeom....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.