RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 02 avg 2012, 02:20

@MostaracVelezovac

Naravno da ja ne mogu dokazati da je neko uzeo pare od transfera Bandovica, jer nemam uvid u klupske poslovne knjige. I ja bih volio da smo za njega uzeli ogromnu lovu i da svi znaju koliko je to tacno para i gdje ce otici te pare,ali.. Realno, uzeli su neku sicu za njega, koju ce mozda uzeti neko iz uprave, a mozda ce bez naseg znanja biti ulozena u nesto drugo.

Sto se tice golmana Hamzabegovica, sto dizete toliku frku bezveze. Potpisali smo ugovor s njim, vratili ga na pozajmicu u Podgrmec i od sljedece sezone racunamo na njega, osim ako u medjuvremenu ne pronadjemo neko bolje rjesenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 avg 2012, 04:40

MostaracVelezovac je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Novi igrač Sarajeva od danas će i zvanično postati vratar Dejan Bandović koji u redove bordo momčadi stiže iz mostarskog Veleža.

Kako doznajemo, Bandovićevom klubu, Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata, a dogovor je u proteklih par dana postignut na zadovoljstvo svih strana.

Mostarci su izašli u susret Sarajevu budući da je Adi Adilović, napustio klub nakon dvomeča sa bugarskim Levskim te je prešao u redove grčke ekipe Panthrakikosa. FK Sarajevo je tim sticajem okolnosti ostao bez iskusnog golmana uoči duela Evropa Lige protiv crnogorske Zete.

Podsjetimo, Bandović je tokom svoje karijere pored Veleža nastupao i za Posušje te Široki Brijeg.
Velezu obestecenje za Bandovica.
Ako FK Sarajevo to potvrdjuje onda i nema razloga i dalje tvrdit da je otiso "djaba", mada posto se cifra nije rekla moguce je da Velez nije na tom zaradio puno.

Ispade Rodjak da nisi bas bio u pravu.
A ovaj post El-Fightera iznad takodjer nije ok - jer tvrdnju da je neko pare uzo sebi nemoze niko dokazat. Mada do juce smo svi govorili da Bandovic ode djaba radi nepravilnog ugovora a sad kad nije djaba - onda je neko ukro pare... Sad smo opet oni stari. Pljujemo i kad treba i kad netreba. Da ugovor nije bio vazeci ja bi se slozio, al sad pricat kako je neko uzo pare sebi nema smisla jer svi znamo da to dokazat nemoze niko.

Jedina kritika koju ja imam je - zasto nije objavljena suma koju je klub zaradio? Pa kolika tolika. Boze moj. Zna se da je PLBiH. Nije Engleska. Niko ne ocekuje milione. Ali se treba objavit suma obestecenja.

sta je Mostarac ,jos ne priznajes da sam u pravu :D ,nema veze, nadoces ti ;)

I ti sada tvrdis da Bandovic nece otici dzaba(opet si nasjeo na podvalu :roll: ).Ti tvrdis da ce Velez dobiti ostetu,a na osnovu cega zasnivas tvrdnju ,na osnovu toga sto su oni tako rekli u medijima je li :lol: (pa moraju se nekako izvuci iz nezgodne situacije)Kako ce labo Velez dobiti ostetu za igraca koji nije bio pod (valjanim) ugovorom.Sarajevo nije duzno da plati ostetu ako nema ugovor sa Velezom(jedino onako bratski da kazu evo vam par hiljada za kafe da se ne bunite,sto se vjerujem i desilo ,ha ja)

P.S.Adilovic nije prodan za 10 000eura(kako ti navodis),nego je Sarajevo dobilo toliko ostete od njegovog transfera(a ugovor sa Sarajevom mu je istico u januara pa je zato i osteta mala,a on je dobio puno vise para ;) )

Necemo mi nigdje sa ovakvim radom,13 mjesto top ;)

Kome bude trebalo dzabe igraca iduce godine samo nek se javi,stojimo na usluzi,ta nismo mi ko neki da trazimo ostetu od nasih prijatelja,bujrum,bujrum :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 02 avg 2012, 09:45

Adilovica smo prodali za 20 000 KM, sto je po meni sramota :? Vama smo dali 10 000 KM kao odstetu za Bandovica i Bandovicu smo dali 10 000 KM za ugovor. Pare kako dosle tako otisle :D

Ako je istina da vam dolazi Neveres Fejzic iz Travnik, dobro ste uboli. Mali je odlican golman a mlad je cini mi se 22 godine da ima.
UEFA=MAFIA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 avg 2012, 13:07

zasarajevo je napisao/la:Adilovica smo prodali za 20 000 KM, sto je po meni sramota :? Vama smo dali 10 000 KM kao odstetu za Bandovica i Bandovicu smo dali 10 000 KM za ugovor. Pare kako dosle tako otisle :D

Ako je istina da vam dolazi Neveres Fejzic iz Travnik, dobro ste uboli. Mali je odlican golman a mlad je cini mi se 22 godine da ima.
Ako je to istina onda je ugovor postojao definitivno - jer Sarajevo nebi spiskalo sve sto je zaradilo od Adilovica na Bandovica i Velez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 avg 2012, 14:58

zasarajevo je napisao/la:Adilovica smo prodali za 20 000 KM, sto je po meni sramota :? Vama smo dali 10 000 KM kao odstetu za Bandovica i Bandovicu smo dali 10 000 KM za ugovor. Pare kako dosle tako otisle :D

gdje je onda racunica Sarajeva,ako je ovako ,a ja ni sekunde na vjerujem u ovo.Svaki klub tezi da zaradi od prodaje igraca vani,a kakva je ovdje racunica Sarajeva.I sto bi placali bandovicu tolike pare ako nije pod ugovorom(a eto nema u savezu ovjeren nikakav potpisan ugovor sa Velezom)Mozda su Velezu dali onako par hiljada(da se puno ne bune) i to je to .

Fejzic je (po meni)solidan golman ali je slabiji od bandovica a bolji od Bobica
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 avg 2012, 15:00

ma ljudi završite priču sa bandovićem,otišao je i gotovo.nego ovaj fejzić jel dolazi iz olimpica ili travnika?
SAMO POBJEDA U SUBOTU 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 02 avg 2012, 15:59

Crvenarmija je napisao/la:ma ljudi završite priču sa bandovićem,otišao je i gotovo.nego ovaj fejzić jel dolazi iz olimpica ili travnika?
SAMO POBJEDA U SUBOTU 8-)
Ako se radi o onoj trubi iz Olimpica onda ste doveli obicnu rinaku na gol.... Medjutim ako ste doveli Fejzica iz Travnika onda ste dobili velikog talenta, sigurno najbolji mladi golman u BiH.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 avg 2012, 16:17

rodjak je napisao/la:

gdje je onda racunica Sarajeva,ako je ovako ,a ja ni sekunde na vjerujem u ovo.Svaki klub tezi da zaradi od prodaje igraca vani,a kakva je ovdje racunica Sarajeva.I sto bi placali bandovicu tolike pare ako nije pod ugovorom(a eto nema u savezu ovjeren nikakav potpisan ugovor sa Velezom)Mozda su Velezu dali onako par hiljada(da se puno ne bune) i to je to .

Duzno se bilo adilovicu zato je otiso dzaba.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 02 avg 2012, 16:19

rodjak je napisao/la:

Oni kazu da se Velezu dali 10 000 KM a sad jel to istina vi provjerite to nije nase. Ugovor je kazu postojao ali nije ovjeren. Valjda samo potpisan a nije pecat stavljen. Helenejse u to ne ulazim jer nisam vidio taj papir i ne zanima me.
Racunica je sto smo dobili oprost dugova i dali Bandovicu pare da brani.
UEFA=MAFIA

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 avg 2012, 16:55

Bandović je svojim odlaskom pet do 12 na najljepši način zahvalio navijačima za podršku koju je imao od prvog dana. zahvalio je i upravi koja ga je držala kao malo vode na dlanu i koja mu je na bjelašnicu odnijela kesu para. tako nam i treba. više volim bobića na golu nego hadziju, kurtanovica i bandovica zajedno. bandovic je bio zadnji varesanovicev trag. nek je vala i to pobrisano. nek ih djavo nosi sve...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 avg 2012, 17:35

onog fejzica iz olimpica nikako ukopat ce vas.kod nas gori golman nije branio
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 02 avg 2012, 17:52

astra1922 je napisao/la:onog fejzica iz olimpica nikako ukopat ce vas.kod nas gori golman nije branio
Fejzic iz Olimpica uopste nije los golman, pratio sam par tekmi Olimpica na Otoci, kad se sjetim sta je taj branio, pa Zelji sta je branio na Grbavici! Mislim da je cak bolji od Hamzica, nesto sumnjam da ce on iz Olimpica...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 02 avg 2012, 18:46

Fejzic iz Olimpica dolazi a ne onaj iz Travnika
Limvo Likce

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 02 avg 2012, 21:36

FK SARAJEVO

FK ZETA
1

0
17’
Suljić

19’
Bravo Dejane! Golman Saraejeva pratio je igru, te u maniru stopera izbacio loptu ispred protivničkog napadača. Odlično, odlično, odlično!
17’
Sesar je blokirao pokušaj Zetinog igrača da izbaci loptu, lopta došla do Suljića, naprvio sebi prostor i sjajnim udarcem desnom nogom loptu poslao u suprotni ugao gola Brnovića. Bravo Asmire!
17’

Bandović je odlično intervenisao, nakon opasnog napada Zete. Nije lako ovom mladom golmanu, koji prvi put brani za Sarajevo. Naslijedio je Adija Adilovića, koji je otišao u Grčku.

ROĐENI JOŠ JEDNOM STE POKAZALI DA IMATE DUŠU I SRCE.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 avg 2012, 23:53

puza je napisao/la:FK SARAJEVO

FK ZETA
1

0
17’
Suljić

19’
Bravo Dejane! Golman Saraejeva pratio je igru, te u maniru stopera izbacio loptu ispred protivničkog napadača. Odlično, odlično, odlično!
17’
Sesar je blokirao pokušaj Zetinog igrača da izbaci loptu, lopta došla do Suljića, naprvio sebi prostor i sjajnim udarcem desnom nogom loptu poslao u suprotni ugao gola Brnovića. Bravo Asmire!
17’

Bandović je odlično intervenisao, nakon opasnog napada Zete. Nije lako ovom mladom golmanu, koji prvi put brani za Sarajevo. Naslijedio je Adija Adilovića, koji je otišao u Grčku.

ROĐENI JOŠ JEDNOM STE POKAZALI DA IMATE DUŠU I SRCE.
Ma nije problem sto imamo dusu i srce, nego sto nemamo golmana. :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 03 avg 2012, 00:34

Ni jedan od dvojice Fejzica nece doci. Neki treci je vec dosao.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 avg 2012, 10:29

U nas sve neki mučni razgovori,pravo smo grohnuli :D
Dok drugi pričaju o pojačanjima,o ambicijama za novu sezonu,o nekim konkretnim stvarima,mi vječito u nekim previranjima.
Jedva čekam početak sezone...još malo...pa da vidimo gdje smo i šta smo.
Pa da diskutujemo o nogometu,o tome kako je Ševko promašio gol sa pola metra,kako je Fejzić primio smiješan pogodak...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 03 avg 2012, 11:09

Na sinošnjem treningu Veleža pojavio se golman Željko Kuzmić, koji je u posljednje vrijeme stajao na golu OFK Mladenovca u Srbiji. Kuzmić je rođen 1984.godine u Aranđelovcu, a kroz karijeru je još branio za Železnik, Lastu Sremčice, Mornar iz Bara, Kanye Gostin u Poljskoj, Proleter iz Teslića, Pobedu iz Prilipa u Makedoniji, Smederevo, Železničar iz Lajkovca, te Saint Georgea iz Adis Abebe.

Zanimljivo, dolaskom u Saint George, Kuzmić je tada postao prvi bijelac koji je nastupio u elitnom fudbalskom rangu Etiopije. Vrhunac Kuzmićeve karijere bio je kada je stajao na golu Smedereva u 1.ligi Srbije, te na golu Pobede u kojoj je do sad ostavio najdublji trag. Svojevremeno je Kuzmić bio i kadetski reprezentativac Srbije i Crne Gore. O njegovom eventualnom angažmanu izjasnit će se struka Veleža na čelu sa Asmirom Džafićem.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 avg 2012, 12:00

AMADUDI je napisao/la:Na sinošnjem treningu Veleža pojavio se golman Željko Kuzmić, koji je u posljednje vrijeme stajao na golu OFK Mladenovca u Srbiji. Kuzmić je rođen 1984.godine u Aranđelovcu, a kroz karijeru je još branio za Železnik, Lastu Sremčice, Mornar iz Bara, Kanye Gostin u Poljskoj, Proleter iz Teslića, Pobedu iz Prilipa u Makedoniji, Smederevo, Železničar iz Lajkovca, te Saint Georgea iz Adis Abebe.

Zanimljivo, dolaskom u Saint George, Kuzmić je tada postao prvi bijelac koji je nastupio u elitnom fudbalskom rangu Etiopije. Vrhunac Kuzmićeve karijere bio je kada je stajao na golu Smedereva u 1.ligi Srbije, te na golu Pobede u kojoj je do sad ostavio najdublji trag. Svojevremeno je Kuzmić bio i kadetski reprezentativac Srbije i Crne Gore. O njegovom eventualnom angažmanu izjasnit će se struka Veleža na čelu sa Asmirom Džafićem.
U koliko je frajer klubova branio , nebi me cudilo da se kod nas zadrzi do zime.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 03 avg 2012, 12:05

AMADUDI je napisao/la:Na sinošnjem treningu Veleža pojavio se golman Željko Kuzmić, koji je u posljednje vrijeme stajao na golu OFK Mladenovca u Srbiji. Kuzmić je rođen 1984.godine u Aranđelovcu, a kroz karijeru je još branio za Železnik, Lastu Sremčice, Mornar iz Bara, Kanye Gostin u Poljskoj, Proleter iz Teslića, Pobedu iz Prilipa u Makedoniji, Smederevo, Železničar iz Lajkovca, te Saint Georgea iz Adis Abebe.

Pa ko im ovog dovede ili je možda čovjek svjetski putnik pa na biciklu malo svratio do Mostara.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.